תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי בעבר את tGo של מורפיקס אבל בסוף התחרטתי ומחקתי אותה מהוספה/הסרה של תוכניות. אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מסמן מילה ולוחץ על קליק ימני בשביל להעתיק לקליפבורד. איך לעזאזל אפשר להיפטר ממנה? מדובר בדפדפן אקספלורר 8 (מה לעשות, חייבים להשתמש בו בשביל אתרים מסויימים :'()
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסומת הסבר (הזויה) הורדה http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/songsmith/download.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בתופעה במדיה פלייר 12 (וינדוס 7) שבאמצע שיר הווליום עולה ויורד בעצמו כאילו משחקים בפוטנציומטר של הרמקולים. יש לי רמקולים מסוג inspire 6200. בדקתי בתוכנה, יש אפשרות של auto volume leveling והיא כבויה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי וירוס מעצבן שגורם להקפצת חלונות ומאמץ את המעבד עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את זה ניסיתי לעשות את מה שכתוב שם אבל ברגע שאני מגיע למצב של SAFE MODE אז המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה במצב נורמאלי ... אשמח לפיתרון
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא להאמין מיקרוסופט החלה לשלוח מכתבים ללקוחותה בדרישה תקיפה לבדוק את מחשביהם אם אין להם תוכנות לא חוקיות. מכתב של עידו אמין מהדמרקר ------------------------------------------------- אני זכאי - מכתב גלוי למיקרוסופט 15:16 | 28.9.2001 עידו אמין לכבוד גיל מי-טל, מיקרוסופט, (והעתק לעו"ד רם ז'אן), מבלי לפגוע בזכויות. ראשית, אני מברך על כך שפרקליטי מיקרוסופט התפנו קצת מעיסוקיהם המשפטיים. אין ספק שהמאבק המשפטי שנמשך שנים ובמהלכו ספגה מיקרוסופט הרשעה בעבירות על חוקי המונופול, גזל זמן רב מידיהם, שלא לדבר על המהלכים למניעת פירוקה של החברה כתוצאה מכך. אכן, טבעי שרק עכשיו התפנו הפרקליטים לטפל בבעיות כואבות כמו גניבת עותקים של מערכת ההפעלה חלונות 3.1. עם זאת, חשבתי לעצמי שמעמדכם הנוכחי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזו תוכנה מאפשרת ליצור לוגו בפלאש עם אנימציה לאתר, עם תמיכה בעברית (ניסיתי את KoolMoves, היא מצויינת אך אין תמיכה בעברית), ללא ידע מוקדם בפלאש. בנוסף, רציתי לדעת האם קיימות תוכנות שבעזרתן ניתן לבנות תפריט מונפש בפלאש/DHTML ללא ידע מוקדם בנושאים אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי בתפריט של הקאזה את המושג הבא. כבר זמן די רב שאני מנסה לברר מהו ועד כה חיפושי העלו חרס.. אז בואו נשים סוף לדרמה. למישהו יש הגדרה? ויותר מכך, מה הקשר לקאזה? איך שימושו או אי שימושו משפיע על הקצבים השונים ובכלל איך הוא משפיע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשלוחצים קליק ימני על LINK ובוחרים OPEN IN NEW WINDOW החלון החדש שנפתח הופך ךהיות החלון הפעיל ועובק ל"קידמת המסך" ומסתיר את החלון הקודם, יש דרך כלשהי לגרום לחלון חדש להפתח ברקע ולחכות בשקט עד שאני אחליט שהגיע תורו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ושיהיו לה אופציות לעריכת הID3TAG, שינוי שם הקובץ ע"פי הID3TAG וכל החארטות האלה.... ורצוי שתהיה חינמית ובלי פרסומות ושאר בבל"ת!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי סמל שאני צריך להגדיל המון אבל הבעיה שהאיכות יורדת משמעותית.. ואני התייאשתי.. אבל זה בגלל שאני לא בעסק ולא יודע... ניסיתי לצייר את הסמל מחדש אבל ללא הצלחה... :\ יש כאן משהו שיכול לעזור לי ? בעקרון הוא אמור להיות במרכז של דף A4... אני מצרף את הסמל ... נ.ב. עברית בפוטושופ ... הכיצד ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מבדיקת וירוסים, ספייוורס ועדכונים. אתם עושים בדיקות של טמפרטורה? של הכרטיס מסך, לוח אם או מעבד? כל כמה זמן? עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק את זה? אתם בודקים באיזו מהירות המעבד שלכם עובד? עד כמה חשוב לקרר AMD? אמרו לי שגם ככה הם לא מתחחממים.. חשוב לקנות גופי קירור או שמארז נורמלי יספיק ? בהתחשב בשימוש שאני עושה למחשב (פוטושופ, MACROMEDIA FLASH, קצת עריכת וידאו וסאונד, אינטרנט אימיול וזהו בערך..) אתם בודקים כמה אחוז CPU או זכרונות תפוס ? עם איזו תוכנה? איזו תוכנה הכי מומלצת מבין הבאות: AIDA32 SANDRA2005 MEMT32 3DMARK2005 למה כל אחת משתמש? יש עוד תוכנות טובות יותר או באותה רמה? תשתדלו לענות לי על כל השאלות גם אם זה קשה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הגדרתי outlook 2003 תיבה שלי בGMAIL הכול עובד יש לי שם עוד חשבון אני מנה להכנס לאתר עם סיסמה ושם מישתמש הוא נותן מנסה להכנס דרךoutlook לא נותן ובחשבון השני הוא נותן רושם הודעת שגיאה המשימה 'pop.gmail.com (1) - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800CCC92) : 'שרת הדואר האלקטרוני שלך דחה את הכניסה שלך. אמת את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך במאפייני החשבון. תחת כלים, לחץ על חשבונות דואר אלקטרוני. השרת הגיב: -ERR [sYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page and enable your account for POP access.'
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסמך אקסל קטן במסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעיל האם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעיל אני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לראות סרטים עם כתוביות בכמה תוכנות, ודבר מוזר קרה לי התרגום מתחיל מצויין ואז פתאום באמצע הסרט הוא מאחר או מקדים, אין לי מושג למה?! וניסיתי כמה תוכנות יש לכם מושג מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל2 תוכנות או אולי אחת כזו: 1. תוכנה איכותית לצפייה בתמונות - יש לי מספר תמונות של אותו מוצג ואני רוצה לבחור את האיכותית ביותר ולא להשאיר את כולם. 2. תוכנה לעריכת תמונות - יש לי הרבה תמונות שיצאו חשוכות ואני רוצה להעלות את הבהירות בצורה חכמה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש מצב למצוא עבור המחשב הבא - Lenovo IdeaPad 100-15 80QQ002NIV דרייברים לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כבר כמה ימים שהרבה הודעות שאני מקבל ב-ICQ מגיעות אלי בג'יבריש (ר' תמונה מצורפת - ריבועים ירוקים). מה שמוזר זה שזה לא קורה עם כל הרשימה, אלא רק עם כמה משתמשים... יכול להיות שזו בעית תאימות בין הגרסה שלי (2003pro) לגרסאות ה-LITE החדשות? לא נראה לי, אבל אולי... \: המשתמש השני רואה את מה שאני כותב בעברית כרגיל. רעיונות? הצעות? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ככה יש לי כל מיני דברים לשאול 1) כרגע על הפנטיום 1 100MHZ של אבא שלי יש ווינדוס98 וזה רץ לאט רצח אני חושב לפרמט ולשים לו ווינדוס95, האם זה יהיה צעד חכם? האם יש OSR2 או גרסה יותר מתקדמת מהווינדוס95 האורגינל בעברית? 2) מה בקשר לאופיס? אופיס 97 ירוץ אצלו הרבה יותר מהר מ 2k/xp? יש לו 64 DDORAM. 3) מה עם תוכנות אחרות? נניח נורטון אנטיוירוס ראסמי אני לא רואה הבדל בין 99 ל 2002 למשל איזה גרסה להתקין לו? גרסה יותר ישנה כי היא תשתמש בפחות משאבים? 4) הוספתי לאבא שלי עוד 32RAM לא מזמן עלה לי דיי יקר מפלונטר חשבתי זה יעזור..... אבא שלי טוען וגם אני שמתי לב שזה לא עזר בגרוש אבא שלי אומר שזה אולי אפילו עשה את המחשב יותר איטי, יכול להיות?! ------- 5) יש לי שאלה אני קצת מתבלבל בין…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הורדתי את הגירסה של האימיול 0.30C (ושמרתי גם את התיקיה CONFIG בשביל לשמור על הקרדיט) אבל אני שם לב שהיא פחות מהירה מהגרסה שבאתר LIONETWORK שמבוססת על הגירסה 0.29. למה זה? ובכלל איזה גירסה נחשבת לטובה ביותר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-