עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidcohen,

היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Fertilizer,

חברים אני מחפש תוכנה שממירה מפורמט SWF ל HTML אנא עזרו לי למצוא

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה ההבדל בין האפשרויות האלה? מה כדאי אם אני רוצה לראות בDVD?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך תוכנה שבוקת אם משהו מרגל או שם לי keystroke logger במחשב שלי לבדיקת מה אני מקליד .. תודה רבה לעוזרים .

6. Started by miki891,

שלוםיש לי חלונות XP פרו אנגלית.אני משתמש באקסל 2007 עברית.בניתי טבלה ארוך מימין לשמאל וגם למעלה ולמטה.וגם טבלה שהוא דף אחד.ולא ארוך וגם למעלה למטה.כשאני מדפיס מדפסת HP 1315.אני לוחץ הדפסה מהירה.יוצא לי 2 דפים ורואים טבלה חצויי.רואים חצי חצי ולא טבלה מלאה דף אחד.רציתי שיצא לי הדפסה דף אחד ורואים כל הטבלה.בדף אחד.איך מדפיסים שיצא דף אחד כל הטבלה?בתודה מראשמיקי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי מסמך אקסל קטן במסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעיל האם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעיל אני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by קובידון,

היי, יש אפשרות בדפדפן של chrome להוריד קובץ בלי לשמור אותו ? אלא רק לפתוח אותו בדיוק כמו באקספלורר ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי הקלטה במחשב ששמורה בקובץ wav שהייתי רוצה לשמור לעצמי. הקלטה זו היא בעלת רעשים נלווים ולכן הייתי רוצה לדעת כיצד לבודד את הקול: באיזו תוכנה כדאי להשתמש ואיך לעשות זאת ? בתודה מראש, Your-AsSaSsiN

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מנסה להוריד את המשחקים ש NVIDIA ו STEAM נתנו בחינם והמהירות ממש נוראים (לא עוברת את ה 20K) יש דרך לסדר את זה או שזה תמיד ככה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by POD,

אהלן, עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ונראה לי שלא נתקלו בבעיה כמו שלי :-\. חלק מהנוסחאות שלי בקובץ תופסות 3 שורות ב- FORMULA BAR. כשאני נכנס לתוך הנוסחה הטקסט משום מה משתבש (צירפתי תמונה). בנוסחאות שאורכן לא יותר משורה אחת אין בעיה. עד לפני כמה ימים הבעיה לא היתה קיימת, וכשהיא התחילה הצלחתי לפתור אותה ע"י בחירת תאים אחרים בקובץ או סגירת הקובץ ופתיחתו מחדש. אבל כעת, שום דבר לא עוזר, גם לא איתחול המחשב מחדש. אין גם שום הגדרה ב-OPTIONS שקשורה לדבר. אשמח לעצות... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Superman1,

קניתי מחשב חדש בלי כלום (מערכת הפעלה וכו') רציתי לדעת איזה תוכנות בסיסיות (שמות של תוכונות) כדאי שיהיו לי במחשב בנוסף מה דעתכם על האנטי וירוס ZONE ALARM ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by דרומי,

שלום חברים, איזו תוכנה מודדת פריימים במשחקים ואיך אני מפעיל אותה?יש באתר כאן,שניתן להוריד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sapartil,

הורדתי שיר אל הדסקטופ בפורמט MP3 כשאני מקליק עליו הוא לא מנגן אותו (מחקתי והורדתי שוב והבעיה שוב חזרה על עצמה) 1 מה זה אומר ? 2 איך בכל זאת אני יכול לנגן דווקא דרך המחשב, איזו תוכנה אני צריך ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי אני רוצה להתקין גירסה נקייה וחדשה של פיירפוקס, יש לי לשוניות כרגע שפותחות , בעבר החלפה של קובץ sessionstore.js לאחר הפלה מהתהליכים הייתה "משחזרת" את הלשוניות שהיו פתוחות, היום זה שונה. מה לגבות בדיוק ? לגבי מועדפים - גיבתי ב HTML ו-json לא עשה כלום בטעינה (אולי עם גירסה נקייה לחלוטין הוא יטען אותם נורמלי?). דבר הכי חשוב - יש 30 ROW בTO MANY TABS עם עשרות אתרים, לאחר התקנה של גירסה נקייה איך אני דואג לשחזר אותם עם בידיוק אותם שמות אני רואה שגם הם נשמרים תחת מועדפים(תקיות), השאלה אם זה "יסתכרן" בצורה נורמלית עם השמות שנתתי אחרי התקנה של ההרחבה ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. טוב אז ככה אני מנסה לעשות צעד של להעביר את הביקורות והסקירות שאני עושה (כתחביב ) לאודיו יש לי בעיה בעצם 2 1-אני נישמע גרוע בהקלטות גם מבחינה קולית וגם מבחינת חוסר ניסיון אני יכול לשפר רק את החלק השני באימונים אבל לא את השני בלי תוכנה טובה אם פילטרים 2-אין לי תוכנת הקלטה טובה ולא יודע מה מתאים לזה סך הכל אני מחפש תוכנה חינמית וידידותית להקליט בה בMP3 ושאפשר יהיה להקליט אם איזה פילטר או משהו שהקול שלי לא ישמע מסריח כל כך תודה לעוזרים קרירין

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://img300.imageshack.us/img300/1720/18ud.jpg נכון ב-desktop יש אייקונים ! אני מעוניין שהם יהיו שקופים (כמו פעם) ולא עם הילה בצבע אפור (או כל צבע אחר) מסביבם/בתוכם. אם תוכלו לעזור זה יהיה נחמד. תדוה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by No_Man,

שאני נכנס ל-Disk Management, אני לא רואה אף אחד מהמחיצות שלי ה-HD עצמו מזוהה על המחשב, ואני משתמש במחשב כרגיל, מותקן עליו XP SP2, ואני רואה את המחיצות ויכול להשתמש בהם כרגיל ב"מחשב שלי", אבל למה הם לא מופיעות ב-Disk Management ? אני רואה שם פשוט רשימה ריקהה .. בדקתי אם התהליכים שאחראיים על זה פועלים - ואין איתם שום בעיה. מה אפשר לעשות ? מפרט: Lenovo N500 XP SP2

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by assaf990,

איפה אני מוצא? (קיצורי דרך על ידי המקשים של המקלדת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by -JobNick-,

שיכולה לבדוק לי עם הכרטיס רשת שלי תקין או לא?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו לפרמוט פרמטתי והתקנתי לו WIN7 אחרי ההתקנה ב device manager הרשת והאודיו מופיעים עם סימן צהוב שהם צריכים דרייבר (הרשת כן עובדת למרות הסימון, האודיו לא מזהה שום כרטיס) נכנסתי לדף של ה P5B באסוס , הורדתי דרייבר לאודיו (לLAN אין שם) וכשאני מנסה להתקין אותו רשום לי שהדרייבר לא תואם לחומרה שקיימת במחשב. איך זה ייתכן? אשמח לעזרה , תודה נ.ב זה הדף של ה P5B באסוס http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני משתמש ב - Norton Internet Security ורציתי לשאול איך אני יכול לבדוק איזה פורטים פתוחים במחשב שלי. פתחתי ידנית שתי פורטים ב - FIREWALL אבל כשאני משתמש ב - EMULE התוכנה מודיעה לי שהפורט לא נגיש. ביטלתי גם את ה - FIREWALL של ה - XP - לכל מי שהתכוון לשאול. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BUNNY,

כמה וויפס מהזמן האחרון ... אין הרבה זמן לעבוד על תלת אבל שיש אז יש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by אישי555,

האם יש דרך למחוק את זה מבלי שאצטרך להשיג מחדש את קובץ ההתקנה (כי מחקתי אותו מזמן)? זה מותקן אצלי פעמיים: פעם בעברית ופעם באנגלית ובנוסף יש לי אופיס 2003 ואופן אופיס כך שלחלוטין אין לי צורך בשתי אופיסים נוספים שרק תופסים מקום [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים