עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, בעת פיתוח של משחק (למחשב לדוגמא), יש בעיקר את הצד שעובד על הפיתוח עצמו (תיכנות) ועוד צד אחד שאחראי על כל הגרפיקה/עיצוב וכו', עכשיו השאלה שלי היא כזאת, היכן בארץ, ניתן להתחיל ללמוד בכיוון במידה ואני רוצה לעסוק במקצוע? (אני מדבר לא על הצד של התיכנות נטו). והכיצד זה מתבצע? (בעזרת תוכנות כג'ון מאיה וכו'?) תודה שי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש מה לעשות בנידון?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dans41,

בהתחלה השירות עבד מצויין לאחר מספר ימים הוא הפסיק להתחבר לשרת ואני לא יכול לקבל תוכן לטלפון ולטאבלט. ניסיתי להבין איפה הבעיה נראה לי שזה ב Manually specify port, אני פשוט לא מוצא עוד סיבה אחרת. מה ניתן לעשות בשביל שהשירות יעבוד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by רומן גרוס,

יש לי פנטיום 4 פרסקוט וכל דף שאני פותח המעבד מראה שהוא מתאמץ חבל על הזמן באתר מאקו רשום " 60 אחוז מאמץ " רק דפדפן אחד פתוח ! באתר שלכם 20 - 30 אחוז מאמץ הגלילה באתרים כבדים היא זוועה ! ממש זוועה ! ורואים שהמעבד מתאמץ , למה זה ? הטמפרטורה של המעבד על 40 מעלות . הכנסתי את המחשב למעבדה בדקו חלק חלק ואמרו לי שהכול תקין . באתרים כבדים אני נלחם עם הגלילה ולפעמים המהירות גלישה שם זוועתית ... חשבתי בהתחלה שזה רק בעיה של אינטרנט אבל שנכנסתי למנהל המשימות ראיתי שהמעבד ממש מתאמץ כולה דף אחד במאקו 60 - 70 אחוז מאמץ עלובים .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alon7,

יש איזו תוכנה שפותחת את הקובץ הזה? אם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. לחבר שלי יש אייפוד והוא מעוניין להעביר אליו מוזיקה (מן הסתם..) , אבל אין לו במחשב SP2 ולכן הוא לא יכול להתקין אייטיונס. האם יש דרך להעביר מוזיקה לאייפוד ללא אייטיונס? אולי יש תוכנה אחרת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב אז ככה אני מנסה לעשות צעד של להעביר את הביקורות והסקירות שאני עושה (כתחביב ) לאודיו יש לי בעיה בעצם 2 1-אני נישמע גרוע בהקלטות גם מבחינה קולית וגם מבחינת חוסר ניסיון אני יכול לשפר רק את החלק השני באימונים אבל לא את השני בלי תוכנה טובה אם פילטרים 2-אין לי תוכנת הקלטה טובה ולא יודע מה מתאים לזה סך הכל אני מחפש תוכנה חינמית וידידותית להקליט בה בMP3 ושאפשר יהיה להקליט אם איזה פילטר או משהו שהקול שלי לא ישמע מסריח כל כך תודה לעוזרים קרירין

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Triple-z,

מכירים תוכנה חינמית שיכולה להקליט ישר ל- MP3? אני מכיר את AUDICTY ואת SONY SOUNDFORGE הבעיה שהם מקליטות ל-WAV ובסוף ההרצאה לוקח המון זמן לדחוס קובץ של שעתיים ל- MP3 מחפש פתרון שיודע להקליט סאונד במחשב במשך מספר שעות ויכול לשמור את התוצאה בקובץ דחוס באופן מהיר (עדיף כמובן לשמור LIVE בצורה דחוסה אם זה בכלל אפשרי..) מה הפתרון הכי טוב לזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. אני מחפש נגן טוב מכיוון שב-Windows Media Player יש בעיות עם הקודקים וה-Winamp לא מפעיל לי קבצי avi. איזה נגן טוב אתם יכולים להמליץ לי עליו שאין איתו בעיות? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שבאה עם המצלמה - Picture Package Menu הוא כל הזמן נותן הודעת שגיאה - "To run this application, you need to install macromedia flash player first" התקנתי את הפלאש של אדובי... לא עוזר... עשיתי התקנה מחדש של הפלאש... לא עוזר... התקנתי את כל התוכנות של המצלמה (כולל הדרייבר)... לא עוזר... התקנתי את הפלאש ואחריו את התוכנות .... לא עוזר... *הפלאש עובד כי אני רואה תוכן פלאש באינטרנט... אובד עצות :s05:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by POD,

שלום! מישהו מכיר תוכנת שיחזור קבצים שיודעת לשחזר סיפריות עם כל הקבצים שהיו בתוכה. ניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא יודעת לעשות את זה. דרך אגב, עדיף שהתוכנה תוכל לעבוד ב- DOS. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב, אני משתמש במס' תוכנות מסרים במקביל: ICQ,SKYPE,Y! MSN,LIVE MSN. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחת טובה שיכולה להפעיל בתוכה את כל התכונות הנ"ל. עם תמיכה טובה בעיברית כמובן. תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום מאז אתמול שמתי לב שלפעמיים יש לי בעיה יש סירטוני ווידאו כשאני עושה מסך מלא לא מוצגת תמונה(יש סאונד) אבל התמונה נעלמת הכל שחור וכשאני יוצא ממסך מלא כן רואים הכל אף פעם לא קרה לי ולא התקנתי שום דבר לאחרונה או משהו כזה יש לי ווינדוס 7 SP1 אינטרנט אקפלורר 9 פלאש פלייר 10.2 (באינטרנט למשל כמו בויוטיוב)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. - מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by -AKEL-,

שלום הגדרתי את הדואר Gmail ב Outlook והוא עובד לי מאוד איטי... הוא כאילו צריך להתחבר כל הזמן לאתר לעומת זאת פעם הוא היה מוריד לי את המיילים ל-Outlook וה-Outlook היה עומד מאוד מהר איתו מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי כל כמה זמן קופצת לי הודעה שהתוכנה FLEC006 כבתה ולא עובדת יותר, עכשיו אני חושד שזה איזשהו וירוס, ניסיתי להתקין גם נוד 32 וגם נורטון 2005 ובשניהם במהלך ההתקנה התקבלה שגיעה , איך אני מסדר את זה שאני אוכל להתקין אותם ולהעלים את הוירוס/טרוייני הזה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ומאז אני לא מצליחה להתקין את אופיס הוא רושם error השתמשתי ב ccleaner ומחקתי את הסיפריה ששם הוא שם את המיקרוסופט אופיס כלום לא עוזר בגלל ההפסקת חשמל יש את הבעייה. הרצתי את התוכנה WISE REG CLEAN לא עזר. המחשב חושב שעדיין יש לי OFFICE זו ההודעת שגיאה,ראו בתמונות: תמונה ראשונה כשאני מנסה להתקין את חלונות מחדש, תמונה שניה כשאני מנסה להתחל למשל את WORD: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הורדתי 2 סרטים מהאתר www.3dgameman.com כשהיה לי את המדיה פלייר המקורי של אקס פי. הורדתי מדיה פלייר 9 בטא והוא לא מריץ לי עכשיו אף סרטון. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם התוכנה הנ"ל היא טובה?? ועוד שאלה או יותר נכון בקשה, מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד בזמן שאני בWINDOWS...?? תודה רבה! יום מעולה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by chaim_f,

היי יש מצב למצוא עבור המחשב הבא - Lenovo IdeaPad 100-15 80QQ002NIV דרייברים לווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.