עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה הזויה לחלוטין, אין לי שום כיוון לפתרון וגם חיפושים באינטרנט העלו תוהו. אז ככה: אחרי פרמוט של המחשב (Win XP SP3) גלשתי לי לגוגל וביצעתי חיפוש. קיבלתי תוצאות חיפוש מוזרות, שכלל לא קשורות למה שחיפשתי. התוצאות שונות מהתוצאות שאני מקבל בכל מחשב אחר שאני מריץ בו חיפוש. אז ניסיתי להכנס לGmail וקיבלתי Error 404, לחיצה על Sign In בצד ימין למעלה מביאה לאותה תוצאה. לחיצה על Shopping מחזירה אותי לעמוד הבית. במחשבים אחרים בבית (המחוברים כולם דרך אותו ראוטר) הכל בסדר. התופעה מתרחשת בכל דפדפן שאני מתקין (Chrome, IE, FireFox). פרמטתי את המחשב שוב עם דיסק אחר של XP SP3 וכלום לא השתנה. NOD32 מותקן על המחשב ולא מצא שום דבר לא תקין. יש למישהו מושג מה לעזאזל קורה פה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rambo,

לקובץ : The.Ring.(DVDScreener).Cd2.[ViTE].Osloskop אפשר עזרה?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  3. צילמתי תמונות דרך FRAPS אבל לצערי הרב כל תמונה תופסת גודל רב כי זה BMP. אני רוצה לחסוך מקום, והתמונות זה אחד הדברים שעלה לי עכשיו. אני לא מתכוון לעבור תמונה תמונה ולעשות SAVE OPTIMIZED AS... יש דרך לעשות את זה מהר יותר בעזרת הפוטושופ? או כל תוכנה שכבר באה עם הווינדוס? אם אי אפשר דרך פוטושופ ו/או התוכנות של הווינדוס אז תגידו איך אפשר בדרך אחרת. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MadManiii,

אז הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מריץ את תוכנת האנטי רוגלות lavasoft- ad aware, הוא ניתקע על מקטע מסוים בזמן הסריקה ופשוט ממשיך לסרוק "על ניוטרל". הקטע שעליו הוא ניתקע הוא C:\windows\system32\taskeng.exe כבר הורדתי את התוכנה מחדש והתקנתי אותו אבל הבעיה המשיכה, יש לכם רעיון?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  5. נכון נכון, אין לי סיבה להתעצבן כי זה בחינם ואני לא שילמתי אגורה, אבל תארו לכם שאתם מסתכלים על סרט וברגע הכי מותח הפירסומת שאתם הכי שונאים( GOnext והבחורה המרקדת :AR15: )צצה לה בלי סיבה!, והדפדפן לא פתוח בכלל אז אני חייב להניח שזה בגלל התוכנה, וזה קורה לי בדרך כלל כחמש פעמים ביום, אני לא רוצה להפסיק להשתמש בתוכנה כי היא מאד שימושית אז למישהו יש פיתרון איך להפסיק את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Benz0r,

איזה דריבר לכרטיס קול אני צריך יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA תודה מראש בבקשה למחוק טעות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי BSPLAYER PRO V.1.22 ניסיתי דרך "אודות" אבל אין מקום לרישום SN

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה. פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם שלי Octek Rhino P4X266R-A4E. אין ברשותי דיסק של הלוח. אולי תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? גגלתי ולא מצאתי וכמו כן שאלתי גם בפורומים אחרים. בתודה מראש, עדן

10. Started by dragonlance,

תופעה מוזה מאין כמוה .. מרגע התקנת מערכת ההפעלה וחיבור לאינטרנט לא ניתן לבצע עידכון לנורטון או ל windows למרות התקנת אנטיוירוס אחר (avg) עידכנו והרצתו על כל הכוננים לא נמצא אף וירוס..... האם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה...

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  11. מישהו יודע איך משנים בצ'אט של סקייפ את הכתיבה משמאל לימין שתהיה מימין לשמאל כדי שכתיבה לא תתחרבש? הצלחתי איכשהו לעשות את זה במחשב הנייד שלי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה עוד פעם...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, איך אני מוסיף תאריך עברי קבוע בטופס בתוכנת Microsoft Access?!?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום אחרי שהצלחתי לעשות DOK BOOTABLE עם קבצים שאני רוצה מעניין אותי אם אפשרי לבנות BOOT MENU משלי עם כל מיני תוספות ובחירות עם הקבצים שיש לי מישהו מכיר דבר כזה ?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by langa,

שלום . אתמול מחקתי ספריה גדולה של קבצים. בגלל שהספריה היתה גדולה היא לא עברה לסל מחזור. אלא נמחקה לצמיתות. עכשיו אני רוצה לשחזר אותה. יש לציין שהשתדלתי לא לשמור על המחשב כדי לא לדרוס את המקום הפנוי על ההרד דרייבר. ניסיתי לשחזר עם תכנת ntfsundelete אך לא ראיתי את הספריה שם. למישהו יש רעיון? ערן

• 6 תגובות
    • 9.1k צפיות
  17. Started by ori83,

מישהו ניסה את ה mcaffe 2005? איך היא מבחינת משאבי מערכת לעומת הנורטון?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל משום מה דווקא את הדרייברים של המקלדת והעכבר שלי אין בשום מקום! העכבר זה- Logitech MX500 המקלדת זה- Logitech Internet Pro Keyboard ולא מצאתי אף אחד מהם באתר של לוג'יטק, ולא בשום אתר דרייברים אחר.... אם מישהו מוצא אותם ומביא לי קישור הוא הכי גבר בעולם. כי פשוט עכשיו אחרי שפירמטתי את המחשב, העכבר ניהיה איטי ומאוד לא מדוייק ונראה לי שהדרייברים יסדרו את זה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by broni,

מחפשת תכנה שהופכת טקסט סרוק לטקסט בר עריכה (אקטיבי) בוורד תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני ממש לא מבין מה קורה... יש לי מוד של 0.30a (לא המקורי) והתחלתי להוריד קובץ גדול. ה-HD התחיל לטחון, ולמרות שהאימיול מדווח על קצב הורדה של 1KB, הוא רץ כמו מטורף, ותוך 10 דקות הוריד 500MB!!! כמובן שזה ממש לא הגיוני, מה גם שיש לי חיבור 750K ולא מטוס סילון... זה קרה לי לפני יומיים, שמצמצתי ופתאום נוספו לי איזה 20 מגה אבל חשבתי שטעיתי. ועכשיו תפסתי אותו על חם. מה קורה כאן?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  21. אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה

22. Started by קובידון,

היי, יש אפשרות בדפדפן של chrome להוריד קובץ בלי לשמור אותו ? אלא רק לפתוח אותו בדיוק כמו באקספלורר ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tigerex,

מישהו יכול להגיד לי אילו סרטי אנימציה עשו בעזרת מאיה ואיזה בעזרת 3ds max ??

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by parker8,

עד עכשיו השתמשתי ב-SPY DOCTOR אבל בזמן האחרון היא עושה לי בעיות... לכן אני מחפש משהו אחר... מה הפיתרון המומלץ ביותר? תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by אביב,

אהלן, לפני כמה ימים ניסיתי לברר כאן לגבי בעיה שהייתה לי בדיירקט X. לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת, ונאלצתי לפרמט את המחשב לראשונה בחיי... הבשורה הטובה היא שזה הצליח - הבעיה ב-DX סודרה, והמחשב רץ חלק. הצרה היא שכחלק מהפרמוט, תיקיית ה-Documents and Settings שלי חזרה "למקומה הרגיל" - לכונן C, הכונן של ה-System, ולא כמו שהייתי רגיל קודם לכן, כשהיא ישבה בכונן D. היה לי מדריך ישן שבעזרתו העברתי את התיקיה מזמן, אבל הלינק הזה שבור עכשיו. ניסיתי ללכת לפי כל מיני מדריכים שונים ומשונים שבכל זאת מצאתי ברשת, כמו זה למשל - http://forums.techarena.in/windows-xp-support/236625.htm אלא שהבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה להעביר את התיקיות מ-Documents and Settings הישן, לתיקיה החדשה שיצרתי ב-D - …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.