תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש מישהו שיודע על הבעיה אני ישמח לשמוע אחרי כמה זמן שהוא פועל הוא פשוט עושה disable לאחד ההגנות וזהו אי אפשר להדליק צריך לאתחל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי טלוויזיה LED ואני מעוניינת לצפות בסרט דרך ה-USB, הבעיה היא שהיא לא מעלה כתוביות בעברית, אלא מראה אותם בג'יבריש. אז בלת ברירה אני צריכה לצרוב את הכתוביות לתוך הסרט, אבל אני לא רוצה להוריד באיכות הסרט. איך ניתן לעשות זאת? במידה וישנו מדריך מוכן אשמח אם תוכלו לתת לי לינק. ניסיתי לחפש פה אבל לא ממש מצאתי תודה! מורן.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום! מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק את המשחקים של הטלפון במחשב... אם אני לא טועה הקבצים של המשחקים נקראים JAR/JAD משהו כזה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מה החינמי הטוב ביותר? ומה הבתשלום הטוב ביותר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כצת בעיות עם הדפדפן הזה יש אתרים שהדפדפן הזה עושה בעיות כמו.. שאני נכנס לאתר הזה www.shesh.co.iL אז זה עושה בעיות תיכנסו שנייה.. רק מי שייש לו את התוכנה שיגיד עםם זה עושה לו בעיות עם האתר ויש עוד אתרים שהדפדפן הזה עושה איתם ביות אני רוצה את הדפדפן הזה כי הוא מהיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבהההההההההההההההההההההההההההההה יותר מי מי הדפדפן הרגיל יש אולי דפדפן באותו מהירות רק שלא יהיה לי בעיות עם אתרים? או שייש לדפדפן הזה איזה תיקון/עידכון ...תעזרו לי!!! :'(
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש למישהוא תוכנה ל SVCD ? הPOWER DVD לא קורא לי את הדיסק ???? Windows Media Player אמור לקרוא את הדיסק? דרך אגב אני יודע שצריך להכנס לסיפריה שיש בה קבצי DAT או MPEG אבל הם לא נפתחים עם Windows Media Player
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בעבר מצאתי תוכנה קטנה שנקראת gaming mouse ובה היו כל מיני אפשרויות להגדיר לכל כפתור בעכבר פעולה שונה. כרגע אני עם WIN7 64 והתוכנה לא מתאימה, כמו כן גם הדרייבר של העכבר לא עובד לי העכבר שלי- Genius Ergo 525 תודה! עריכה: הורדתי מהאתר של GENIUS דרייבר ל WIN7, כשאני מפעיל את התוכנה אני מקבל את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
התוכנה מאפשרת פתיחה של פורמטי מולטימדיה רבים ומכילה בה הרבה אפשרויות חדשות ומתקדמות. http://download.9down.com/images/wmp10_3646.PNG לינק להורדה. http://download.microsoft.com/download/A/5/6/A56D73A3-5AD6-4D9C-8BF8-857421EC2B22/mp10setup.exe
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 1950XT אין לי מושג אם זה קשור, אבל כשאני מפעיל סרטונים שעולים בדף אינטרנט הסרטון נראה בצבע מרוחך ירוק חזק עם סגול ואדום, אבל שומעים טוב וזה קרה לי גם כשהפעליתי סירטונים של WMA וHD בכל התוכנות ובMV2PLAYER מה שמוזר שתוכנה של נרו 7 רואים הכל מצויין, ד"א יש לי מקודדים עדכניים, ואני רואה סרטי XVID DIVXכרגיל.. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה עם האאוטלוק 2010. יש לי קובץ מסוג WAB של אנשי קשר. הכול טוב ויפה הם נמצאים באוטלוק אבל איבדתי את כול הסדר של אנשי הקשר. לפני המעבר לאאוטלוק החדש הייתה לי את תיקיית אנשי הקשר הכללית, ואיתה עוד תתי תיקיות למשל בתיקית חברים כול החברים וכו'. עכשיו אין לי את התיקיות רק את אנשי הקשר ומדובר בעבודת נמלים לסדר את כולם שוב בתיקיות. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדמו של UT3, במשחק DIRT ובעוד משחק (לא זוכר) שמתי לב בטסק מנג'ר שחוץ מהמשחק יש rundll32 שתופס המון מקום מהCPU. זה rundll32 נוסף לrundll32 שכבר רץ תמיד. אחרי שאני מסיים לשחק הוא ממשיך לפעול- בד"כ הוא תופס לי חצי מהCPU אפילו שאני לא עושה כלום. אם אני סוגר אותו אז הוא פשוט חוזר לפעול לפעמים מיידית. מה זה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אמרו לי לשתף כמה שיותר ואין לי מושג איך ומשהו שקשור לקרדיט אמרו לי שיש איזהו מוד שנותן לי הכי הרבה קרדיט אם אפשר לינק ומה לעשות איתו.......... תודה!
-
- 46 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הורדתי לא מיזמן גירסת ניסיון ומאוד אהבתי תאנטי וירוס הזה אז החלטתי ליקנות במיקרה שהמחיר זול ומוכרים אותו בארץ ואני כמובן מיתכוון לעותק מקורי כי לא תמיד צריך לישתמש בפרד ודרך אגב אני יודע שאפשר ליקנות מהאינטרנט אבל אין לי ויזה שמאפשרת לי ליקנות מיחול ואני לא בוטח בקניה דרך מחשב ביתי(אני תמיד מוצא תוכנות ריגול במחשב שלי) בקיצור מה המחיר? איפה אפשר ליקנות? וכל כמה זמן ניגמר התוקף של העידכונים?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אתם מכירים איזשהו תוכנה שמפעילה Password על קבצים או תיקיות כך שרק מי שהגדיר את ה Password יוכל להכנס אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
icq אני לא יכול לשלוח ולקבל קבצים פשוט כמו הכותרת.. לא מצליח לשלוח ולא מצליח לקבל, אני רואה ששולחים ואני מאשר ואז מגיע הרגע שזה אמור לטעון וזה לא טוען אלא מבטל, וכנ"ל לגבי שאני שולח הם רואים ומאשרים וזה אותו דבר, תודה =] זה לא קשור לפיירוואל כי ביטלתי ונסיתי.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
כולכם וודאי מכירים את קבצי ה-NFO עם תמונות ה-ASCII בתוכם... הבעיה שלי היא שבחלק מקבצי ה-NFO שאני מוריד משום מה נכתבים בזיגזג... שורה ריקה שורה מלאה... דוגמא: כפי שבטח כבר הבנתם זה אמור להיראות כך: מה שאני עושה זה פשוט לוחץ על "חץ למטה" ו-"אנטר" וחוזר חלילה... כמובן שאני לא יכול לעשות זאת על כל הקובץ... לכן אני מעוניין לדעת אם ישנה תוכנה שמסירה כל שורה שניה ריקה במקום השיטה הצולעת שלי...? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לכאן זה נראה לי קשור לתוכנה. שמתי לב שבצידו של ההודעה שלי מופיע הווינדוס 7 ולידו סמל של דינוזאור כזה למורות שאני משתמש בדפדפן של אינטרנט אקספלור, מה זה יכול להיות בדקתי בתוכנות ותוכניות תוכנה זדונית הרצתי AVG אנטי וירוס עשיתי סריקה מלאה עם SUPERAntiSpyware עדיין לא מצאתי כלום מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לדוגמא יש לי תמונה עם הרבה NOISE (איך זה בעברית?) עד כמה אני אוכל להוריד אותו בלי לאבד חדות מהתמונה? אני מדבר על פוטושופ ואיך?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
גיבוי הודעות באווטלוק אקספרס אפשרי? אם כן איך? בתודה manorr
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שאתה מביא לה כמה מספרים והיא יכולה להראות לך את כל הצירופים האפשריים? אם כן , אני צריך תודה.
-
- 19 תגובות
- 22.8k צפיות
-
-
אני יוצר DVDים גדולים. יותר מ7GB. כשאני מסיים - אני עושה Image שלהם. אני מחפש תוכנה שתחליף לי את ה-CloneDVD, שתדע לדחוס את ה-DVD לDVD רגיל. ה-CloneDVDנתקעת לי לפעמים באמצע, בכל מיני תירוצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-