עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by qwerty1987,

משתמש בקליינט המקורי. כשאני מחפש דרך השרת אליו אני מחובר (אחד מאלו עם הכי הרבה משתמשים), כלומר בוחר את האפשרות global(server) אני מקבל מספר מועט מאוד של תוצאות מזוייפות (קבצים עם נפח קטן ועשרות אלפי מקורות). דרך רשת ה-kad אין בעיות, אך מספר תוצאות החיפוש נראה לי מועט למדי. למישהו יש רעיון למה החיפוש דרך השרתים לא עובד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RazKaziRo,

שלום לפני כמה ימים הרמתי אתר חדש לאוויר משהו בנושא נעליים מיובאות מ ebay אני צריך שמישהו יעצב לי לוגו או סמל חדש לאתר משהו פשוט : www.goodshoes.sweb.co.il/new אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי msn- raz-k@bezeqint.net icq 311113466 תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם זאת כאן. תעבירו לפורום המתאים אם זה לא נכון: יש לי מכונה וירטואלית ב-VirtualBox שמותקן בה Windows 98 SE, שיצרתי בשביל להפעיל משחקי Windows ישנים שלא עובדים כהלכה או כלל דרך Windows 7, וביניהם Final Doom, Blasturon ל-Windows 95 וכן The Adventures of Lomax. עכשיו בעת הפעלת אחד מהמשחקים הללו, כלל מערכת ההפעלה הוירטואלית מקרטעת, והמשחקים מקוטעים ומרגישים כאילו ה-FPS שלהם נמוך מאוד (כמה פריימים בודדים לשנייה). במערכת ההפעלה הוירטואלית מותקנים מנהל תצוגה גנרי וכן DirectX 8. כמו כן במכונה הוירטואלית עצמה מוקצה 256MB זיכרון בסיסי, 128MB זיכרון תצוגה וכן האצת חומרה הן לדו מימד והן לתלת מימד. מה הסיבה לאיטיות הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב! יש כמה קבצי RAR,ZIP וACE מוגנים בסיסמא ואין לי איך לגלות את הסיסמא. יש איזו שהיא דרך לקבל את הקבצים בלי דעת את הסיסמא? כלשהיא דרך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html גרסאת Portable באנגלית: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test שיפורים חדשים: * Improvements to the user interface based on user feedback, including changes to the look and feel on Windows Vista, Windows XP, Mac OS X and Linux. * Changes and fixes for new features such as the location bar autocomplete, bookmark backup and restore, full page zoom, and others, based on feedback from our community. * Fixes and improvements to platform features to improve security, web compatabilty and stability. * Continued performance improvements: changes to our JavaScript engine as well as profile guid…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אני רוצה להתקין גירסה נקייה וחדשה של פיירפוקס, יש לי לשוניות כרגע שפותחות , בעבר החלפה של קובץ sessionstore.js לאחר הפלה מהתהליכים הייתה "משחזרת" את הלשוניות שהיו פתוחות, היום זה שונה. מה לגבות בדיוק ? לגבי מועדפים - גיבתי ב HTML ו-json לא עשה כלום בטעינה (אולי עם גירסה נקייה לחלוטין הוא יטען אותם נורמלי?). דבר הכי חשוב - יש 30 ROW בTO MANY TABS עם עשרות אתרים, לאחר התקנה של גירסה נקייה איך אני דואג לשחזר אותם עם בידיוק אותם שמות אני רואה שגם הם נשמרים תחת מועדפים(תקיות), השאלה אם זה "יסתכרן" בצורה נורמלית עם השמות שנתתי אחרי התקנה של ההרחבה ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roi777,

שלום! אני רוצה להתקין ווינדוס XP והוא לא מזהה את הדיסק קשיח כי הוא SATA לכן אני צריך את הדרייבר של הSATA של הלוח. יש לי לוח ASUS P4S800D-X ודיסק קשיח SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device אשמח אם תמצאו לי את הדרייבר המתאים, כי אני לא הצלחתי למצוא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

למה הם לא רוצים לעבוד ביחד עם עברית..? יש משהוא שאני לא יודע עליו? ICQ 2000B win 2000 pro. (עד עכשיו הייתי על XP, והעברית מותקנת כמו שצריך...)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום! בבואי להתקין דרייבר של מדפסת HP (דגם 6500) נתקלתי בבעיה הבאה: הכנסתי את הדיסק ההתקנה של HP והוא פשוט לא זוהה ע"י המחשב. תכולתו היתה ריקה. כשהורדתי את הדרייבר מהאתר הרישמי של HP והפעלתי את הקובץ - חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם! כאילו משהו חוסם אותו... כלומר לא הצלחתי להתקין את הדרייבר - לא מהדיסק (כי הוא לא זוהה) ולא ע"י פתיחה ישירה של הקובץ שהורדתי מהאינטרנט (כי חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם). עובדות נוספות: - עשיתי disable לאנטיוירוס, הורדתי את רמת האבטחה ב-windows (אגב מדובר ב-XP SP2) - לא עזר. - ניסיתי להתקין את הדרייבר אפילו ב-sfae mode - אבל נתקלתי באותן התגובות שתיארתי לעיל. - דיסק אחר כן זוהה ב-CD-ROM. - דיסק הדרייבר של HP הותק…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. יש אפשרות להחליף את הסימון/טקסט ירוק שמוצג על המסך כשלוחצים על אחד מכפתורי הקיצור (לדוגמה כפתורי הווליום במקלדת)? דוגמה לסימון הזה בתמונה למטה.. מותקן לי עכשיו SET POINT בגרסה 4.40.88 אם זה משנה משהו...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:14:38 מצאתי את זה:Install uberOptions, disable SetPoint's OSD, and set the volume buttons to send extended keystrokes (F13, F14, and F15) and run an AutoHotkey script that responds to those keystrokes and does your own custom volume OSD. עכשיו מישהו יכול לומר לי מה זה ה AutoHotkey script הזה? מאיפה אני משיג אותו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dano,

שלום אנשים! אני רוצה בבקשה שתציעו לי תוכנות אנטי וירוס איכותיות שלא גוזלות הרבה משאבי מערכת ובקיצור לא תוקעות את המחשב.. תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני צריך תוכנה שמצלמת מה שמופיע על מסך המחשב אז אם מישהו מכיר תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה יעזור לי מאוד בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, אני צריך עזרה אני רוצה להגדיר תוכנה מסויימת שתידלק אחרי הפעלת המחשב חיפשתי בהגדרות התוכנה ולא מצאתי אולי אפשר להגדיר את התוכנה שתידלק דרך הווינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. היי, צילמתי כמה סרטונים עם CANON A510 (לא אידיאלי לוידאו, אבל זה מה יש). כרגע הם תופסים הרבה, אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני רוצה לעשות להזרים אותם לאקסבוקס360, והוא לא ממש תומך בהם כרגע. אני רוצה להמיר את הסרטון, עם שמירה על האיכות לWMV/MPEG2/DIVX, או מה שזה לא יהיה, כדי להזרים לאקסבוקס. חיפשתי בDIVX.COM, והתוכנה ששם יצרה קובץ עם סיומת DIVX, והאקסבוקס מסרב לזהות את זה... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום מומחי פורום יקרים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת איחזור מידע DATA RECOVERY לכונן קשיח שנימחקו לו הפרטישנים. לפי מיטב ידיעתי הוא לא עבר פירמוט אמיתי אלה רק נימחקו הפארטישנים ונוצרו חדשים. ע"י מחיקה מהירה. כסף לא משחק תפקיד. חשוב שהתוכנה תהיה הכי טובה שיש. ושתתמוך בשמות קבצים עבריים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התוכנה של HP פשוט זועה, עובדת לאט. גם כן אפשרויות עריכת הטקס מוגבלות ועובדות לאט גם כן. יש תוכנה צד ג' שעושה את העבודה טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lharpaz,

שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by קובידון,

היי, יש אפשרות בדפדפן של chrome להוריד קובץ בלי לשמור אותו ? אלא רק לפתוח אותו בדיוק כמו באקספלורר ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by joniar,

יש לי את המפפרט הזה שפה בצד ואני רואה סרטי HD והם נתקעים לי וגם האיכות שלהם לא משו.. אני חושב שזה הכרטיס מסך אבל הוא חזק מאד (260GTX) אז מה יכו ל להיות יכול להיות תוכנה שחסרה? משחקים עובדים חלק..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. נמאס לי מ - nero אני מחפש משהו פשוט ויעיל שיעשה עבודה טובה בצריבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מחפש דרייברים ללוח אם: IBM INTEL I865P/PE/G/I848P SOCKET 478 כרטיס קול,VGA כרטיס רשת. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jj516,

חברים יקרים, לא מזמן התקנתי את התוכנה NORTON ANTIVIRUS 2003, עכשיו הקטע הוא שאחרי שהתקנתי אותה ה VIRUS DEFINITIONS UPDATE כבר לא עובד, לא משנה כמה פעמים אני מוריד אותה הוא לא שומר את ההגדרות. מישהוא יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bumby,

אני משתמש בVISTA (כבר תקלה אני יודע...), אבל עכשיו כשהמחשב עולה הוא מודיע לי על בעיה ב והוא כותב: שגיאת מערכת winlogon.exe הקובץ או הספריה c:\program files פגומים בצע בדיקה עם כלי מערכת Chkdsk אם אני נכנס בכל זאת למערכת אז כל הלינקים לא עובדים, וגם הכניסה לתיקיות. חלקן "מסכימות" רק אם אני עושה אישור מנהל הWMP כותב לי משהו על קובץ אינו נכון, 11.0.6000.6324 אין אפשרות להפעיל את מרכז האבטחה... כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת המחשב כותב שהוא מזהה השחתה במערכת קבצים. ושולח אותי לבדוק שגיאות בדיסק. אני מסמן לו שיבדוק, עושה כיבוי / ריסטרט ולא קורה כלום. המערכת עולה ומודיעה על השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום. אני צריך תוכנה כדי לחתוך קטעים מוסימים מקובץ MP3 כלשהו, ואז לשלב בקובץ MP3 אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ניסיתי לצרוב גם עם נרו 6 גם עם נרו 7 והבעיה היא הסדר שבו ההשירים נצרבים שהוא שונה ממה שנמצא בתוכנה ברגע שאני לוחץ על צרוב. אוליי אני לא עושה משהו נכון אבל ניסיתי כבר הכל כמובן גם לפי מיקום תיקייה.מדוע זה קורה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.