תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה איתו כל פעם שהEMULE עובד. איך אני יכול להסיר אותו לגמרי?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן חברים, הורדתי לאחרונה איזה משחק ובקובץ המכווץ היו שני קבצים: Bin ו-Cue. כתוב לצרוב אותם בתוכנת Nero אז צרבתי אותם כ-Data CD אבל מה זה נתן לי?! זה נתן לי דיסק עם שני קבצים... מה עשיתי לא נכון ומה עושים עם קבצים כאלה? אשמח נורא לקבל עזרה מכם, כמו תמיד. תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בטעות נכנסתילהסר/תוכנות כדי לפנותמקום בכונן C ומחקתי משהו שאינני זוכרת מהו בדיוק הסמל של התוכנה היה נדמה לי דמות של איש ועכשיו יש לי בעיות באינטרנט . חלקמהמידע אינו מופיע למשל מבזקים בYNET או פרסומות ובמקומם מופיע חלוןריק עם X אדום ויש אתרים שאינני יכולה להכנס אליהם מה עושים??? זקוקה לעזרה דחופה .... מהדעתכם :lamer:
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יום יומיים התחילו בעיות משונות בסקייפ ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא עולה קצת יותר לאט מהרגיל.. אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שאני מתחבר משהו כמו דקה או שתיים הוא מתנתק ואז מנסה להתחבר בלי סוף... "Connecting" עם שני החיצים המסתובבים והוא עושה את זה בלי סוף! ולא מתחבר שוב.. ואם הוא כן מתחבר אז שוב אחרי דקה או שתיים (לפעמים קצת יותר) ואז הוא שוב מתנתק בדקתי ב FireWall והכל מורשה ראיתי שיש עידכון חדש.. הורדתי והתקנתי אותו ודבר לא השתנה. אנא עיזרו לי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת רעיונות ועיצות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי xp pro hebrew חוקי . הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הדפדפן אקספולרר 7 בגרסא אנגלית ובגרסא עברית . שאני מנסה להתקין את הגרסא העברית זה רושם לי "ההתקנה לא מתאימה לשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך" ולא מתקין . הלכתי ללוח בקרה הכל שם על עברית והכל בסדר ,לא יודע מה זה. שהתקנתי את הגרסא באנגלית זה מתקין ועובד והכל בסדר. מה עושים בכל זאת כדי שיהיה בעברית ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להלביש כתוביות על סרט נבחר. למשל אין לי אופציה בתוכנה לקחת קובץ של כתוביות SRT וכדומה ולהלביש אותו על הסרט. איך אפשרי להלביש כתוביות על סרט בצורה הבטוחה והקצרה ביותר?? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הביטורנט פועל...אבל האקפלורר ממש זוחל ...!!! יכול להיות שהוא תופס את כול הפס ??? יש לי מגה אינטרנט ו512 זיכרון וזה פותח אתרים לאט לאט..
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא או איך נקרא קובץ המידע שמכיל את כל הרשימת קשר וכו' של האאוטלוק אקספרס?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר יומיים מנסה לתקן בעיות בדרייברים שנגרמו מסקטורים פגומים וכשהגעתי לדרייבר של הchipset: INF_allOS_9.1.1.1014_PV זה עושה לי את השגיאה הבאה: ואני כבר משתגע מזה!! אני כבר לא יודע מה לעשות...ואשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי הנה השם של הלוח אם שלי: Intel Montpelier DQ35MP ואגב ניסיתי לעשות system restore וזה לא עזר, וזהו הדרייבר הכי עדכני. הנה הלוג שהתוכנה יצרה אם זה יעזור למישהוא..: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי את הכוננים C D E F ורציתי לאחד אותם רק ל C D בעזרת התונה PartitionMagic Pro 7.0 כל מי שיודע איך עושים את זה שישאיר פה הודעה בתודה מראש יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי 1G זיכרון פנימי (512*4 קינגסטון DDR2 533 ) והשאלה שלי עם אני יכול לשנות משהו בזיכרון הוירטואלי כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר? ומזה ביכלל זכרון וירטואלי? (סליחה על הנוביות ) תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע בערך, התקנתי חבילת מקודדים חדשה (VISTA CODEC PACK) שבעצם כוללת את כל המקודדים הכי מוכרים. הבעיה היא, שפתאום סרטי ה-HD שלי התחילו לקרטע באופן מפתיע. התופעה היא חדשה אצלי, ולא הופיעה בעבר. יש הצעות אולי למקודדים אחרים? שינוי הגדרות? מאוד חשוב לי שהם יעבדו מכיוון שיש לי כמה סרטי HD על המחשב שאני לא יכול לראות בגלל שהם מקרטעים. אני לא מאמין שזה החומרה של המחשב כי היא בסדר גמור. אם זה משנה, בימים האחרונים היה לי בעיות איתו והוא לא עלה לי, לאחר חיבור ההרדיסק למחשב אחר, המחשב כן עלה ועכשיו הוא בסדר (המחשב לא עבר את הבוטסקרין). תודה גדולה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התוכנה צריכה לדעת לכתוב בעברית (כמובן שהתפריטים והתוכנה עצמה לא צריכים להיות בעברית) והרמת תחכום לא מסובכת, צריכים שהחובבן שבונה את האתר יוכל בדיי ידידותיות לצרף תמונות, לעשות איזה פריים או שניים לינקים, ומין חלון שאפשר להקליד בו, שכל מה שמוקלד נשלח באימייל לכתובת מסוימת קבועה מראש. תודה
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, האם קיימת עוד תוכנה כגון AVISUBTITLER להצמדת כתוביות לסרט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה באינטרנט יש לי בעייה, טוב אז ככה נגיד שאני ניכנס לאיזה שהוא אתר אז החלון של אינטרנט שלי באופן אוטומטי יוצאי משהו :-\ יכול לעזר לי בקשר לזה ? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איך הופכים שיר בפורמט MP3 ל-WNA??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי התחלתי להשתמש בMUSICMATCH בשביל להפוך דיסקים שיש לי לMP3 הכל עובד טוב מאוד ואחרי שאני הופך את הדיסק לMP3 אני יכול לשמוע את הקבצים בתוכנה אבל אני לא מוצא את הקבצים במחשב במקום שאמרתי לו לשמור אותם אני רואה שני ספריות ריקות שניהם עם השם של הדיסק אבל אחת פשוט ריקה והשניה ריקה ואני לא יכול להיכנס אליה ושאני מנסה למחוק אותם הוא נותן רק להעביר ל"סל מחזור" ואחרי זה אני לא יכול למחוק אותם משם מה הולך פה?? מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום חברים, תופעה מוזרה במחשב שלי בבית וגם בעוד מחשבים תפועה מוכרת אך אין לי מושג אין ניתן לפתור אותה. כול כמה דקות בנסיון לפתוח עמוד חדש באקספלורר, מקבל בצד ימין למטה, לדוגמא: CONNECTING TO 209.85.227.147 ולא קורה כלום, עמוד נוסף חדש ואותו דבר. לא מצליח להתחבר. אם עמוד קודם שיהיה פתוח אני יכול להמשיך לגלוש עליו, אבל כל עמוד אחר חדש תקוע. אחר דקות רבות אני שוב יכול לחזור לגלוש. רציתי רק לציין שבפייר פוקס זה לא קורה. מישהו במקרה יודע איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
תהנו אחים שלי... http://www.deviantart.com/deviation/43424954/
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הכרטיס הוא כרטיס רשת חדש של Level One , עדכנתי קושחה. הIP סטטי. הייתי בשמחה "משנמך" לגרסה 5, אבל זה בלתי אפשרי. לא מצאתי פתרון לזה בחיפוש בפורום\ברשת. מישהו מכיר\יודע למה זה קורס? (כן, גם אני לא סובל את התוכנה הזו, זה בשביל אחי הקטן). תודה מראש. (וחג שמח)
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך אני פותר את הבעיה הזאת? יש לי כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 6800 GS זאת נראת לי בעיה בקול [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום 1. האם יש אפשרות לשנות שפה לעברית באדובי רידר, או לחילופין להוריד בגירסה עברית באם ישנה כזו? 2. במידה והתשובה לשאלה לעיל היא לא, האם ישנה תוכנה דומה לקבצי PDF שכן פועלת בעברית? תודה
-
- 6 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האקספלורר בכלל, מלא דברים פתאום לא עובדים, כל מיני תפריטים וכאלה. למשל הפורומים של תפוז לא נפתחים לי בכלל אני רואה רק את הכותרת אבל הפורום לא נפתח. לא עשיתי כלום פשוט זה קרה ככה באמצע הגלישה...ממש מוזר...
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עד עכשיו התחברתי דרך פידג'ין.. לחשבונות המסנג'ר והאי סי קיו שלי והכל עבד ,בבוקר זה התנתק לי ומאז זה לא מתחבר לי יותר. יש לי רשת בבית עשיתי ריסט לראוטר , התחברתי בלי הראוטר בלי שום פייר וואל לא של ווינדוס ולא של המודם : לא עזר . עשיתי ניקוי לקוקיז ולקבצים הזמניים , עשיתי שיחזור מערכת , לא עזר . ניסיתי להתקין עוד תוכנות כמו מירנדה וכל התוכנות של המסרים שאפשר להפעיל כמה חשבונות ביחד , בכולם הוא לא נותן לי להתחבר . הכי מוזר , שהתקנתי את המסנג'ר הרגיל הצלחתי להתחבר . רק לחשבון אחד כמובן אבל הצלחתי. ההודעות שגיאה : באי סי קיו הוא כותב לי : סיסמה לא נכונה . במסנג'ר הוא כותב : לא יכול לאחזר את רשימת הכתובת של msn . והסיסמאות כן נכונות כי במחשב אחר ברשת אחרת הם עבדו , ולא הקפיאו ל…
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-