עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bullfas,

שלום לכולם יש לי תקלה באימיול עשיתי חיפוש באינטרט, אבל לא מצאתי פתרון. קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו שוב את האימיול. כשאני משאיר את ההגדרות הדיפולטיביות אין בעיה,אם אם אני משנה את תיקיית ה incoming,אז כשהקבצים מסיימים לרדת יש לי הודעה, באימיול, שאין מספיק מקום בדיסק (ואז במקום שהצבע של הקבצים שהסתיימו יהיה ירוק,הוא צהוב/שחור) וזה מוזר, כי אם אני אשנה בחזרה את התיקייה , לתיקייה המקורית,ומוריד את אותו קובץ, אז הוא יורד תקין. אודה לעזרתכם - - - תגובה אוחדה: - - - https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWMVMwVFMwVnIyNk0/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWQWlsZVZ2UFdfa0E/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWZ3pMemdhYXdjQVU…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by דאגלס,

הי, בשעה טובה קניתי מחשב חדש (נייח). התקנתי XP 64bit והכל היה בסדר. אחרי יומיים (פלוס מיליון עדכונים של windows ותוכנות שאני התקנתי) מתחילה בעיה שהיתה מוכרת לי מהמחשב הישן שלי- כשאני בא לכבות את המחשב, במקום שהמחשב יכבה הוא עושה רק ריסטרט. מאחר וזה היה גם במחשב הקודם ברור שזאת בעיית תוכנה ולא חומרה. מה שעשיתי עד עכשיו- הורדתי את האפשרות לריסטרט אוטומאטי כשיש בעיות. זה לא עזר. אני אפילו שוקל לקנות וינדווס 7 אם זה לא ייפתר כי זה מעצבן נורא וזה מאלץ אותי לכבות את המחשב עם כפתור הכיבוי במארז. רעיונות מישהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roey1,

שלום, אז ככה, יש לי את התוכנה הנ"ל בכמה מחשבים ואצלי אישית במחשב את הגרסה של המנהל. הבעיה שלי היא האיטיות המאוד מאוד רבה ואפילו למצב של לא לזוז. הדבר קורה לי איפלו בין מחשבים שנמצאים ב-LAN שלי בבית. אז השאלה שלי מה אפשר לעשות בנידון כדי שהמהירות תגובה על מחשב אחר תיהיה מהירה וטובה יותר? האם יש דרך כלשהי להגדיר לו על מחשבים מסוימים שמחשבים אליו בתוך ה-LAN שלי ושלא "יצא" החוצה ואולי כך המהירות בבית אולי תשתפר? אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by wooper,

שלום אני התחלתי שימוש ב VIRTUAL BOX השאלה זה איך אני פותח קבצים במחשב המארח? כלומר מחוץ למכונה הוירטואלית לא משנה הסתדרתי ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by the king2006,

מה זה אופיס ENTERPEICE והאם יש הבדל בינו לבין הברופישינאל???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by x-pac,

בזמן גלישה בדפדפן מופיעות הדעות בזמנים שונים שINERNET EXPLORER נתקל בבעיה ועליו להסגר יש ל IE8 תודה לכל מי שיכול לעזור (:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי . מחפש תוכנה להצגת כל הטמפ' במחשב בצורה מסודרת וחשוב ביותר גם שתהיה אפשרות להצגת המאווררים וכיווננם. thx

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by elior021,

אהלן אני צריך תוכנה שתגבה לי את כל המערכת הפעלה שלי (win 7) במצב הנוכחי שלה על קובץ ISO ואם אפשר גם לעשות מהקובץ דיסק התקנה שעולה מבוט ככה שאם אני מפרמט את המחשב אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות והמשחקים מחדש תודה מראש אליאור

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by daveos,

שלום לכולם, אני מחפש גרפיקאי\ת לביצוע הפעולות הבאות: - שיחזור תמונה (מדובר על תמונה אנלוגית שנסרקה ואינה ברמה טובה) - הפיכת תמונה משחור לבן לצבעוני - תיקון תמונה קרועה שנסרקה למחשב מדובר על עבודה לאורך זמן עם אפשרות לעבודה מהבית. למעוניינים 052-8368358. המשך שבוע טוב, דייב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by k22,

שלום תמיד אני רואה סרט בתוכנת bs player זה מנגן בלי הפסקה ולפעמיים אני יושן וזה ממשיך לנגן וזה מפריע לי אני משתמש בתרגום ככה שאין לי כוח לתץוכונות אחרות אני רגיל עליה הבתחלה זה לא היה ככה איך אפשר להחזיר את זה שהיה נורמלי אחרי שניגמר הסרט זה מפסיק

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by menahem2009,

איך אני מעדכן אנטי וירוס נוד 32 5 למחשב אחר בלי אינטרנט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9015599

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תחיל הודעת דוא"ל חדשה. לוחץ על לחצן ה "אל" ... מקליד "שרה" מתוך כוונה שהתוכנה תשלים את היתר .. זה לא קורה. חלק מאנשי הקשר מתוספים אוטומטית וחלק לא. ראו תמונה :

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התוכנה של HP פשוט זועה, עובדת לאט. גם כן אפשרויות עריכת הטקס מוגבלות ועובדות לאט גם כן. יש תוכנה צד ג' שעושה את העבודה טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by er0101,

הורדתי לפני זמן קצר. דפדפן נחמד מאוד. חבל שאין תמיכה בWMP מוטמע. חוץ מזה מהיר לטעמי. רק השפת default עברית מטריפה את המוח. שיניתי לאנגלית וזה נחמד. חבל רק שאין עדין פלאגין של delicious. Porable Google Chrome

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Nokia 6300,

מה זה הAVG Anti-Rootkit Free החדש של AVG ? http://free.grisoft.com/doc/39798/lng/us/tpl/v5 מה בדיוק עושה התוכנה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. נמאס לי מ - nero אני מחפש משהו פשוט ויעיל שיעשה עבודה טובה בצריבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מע' הפעלה WINXP היה קודם מותקן כ.טלויזיה מעפן של FLYVIDEO98 שהוסר... חיברתי את הPVR-150 שלי, זוהה ככרטיס וידאו מולטימדיה, ושום דרייבר לא מתאים איך מתקינים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני יודע שאפשר לעשות את זה באקספלורר שכל פעם שאני אפתח לשונית חדשה היא כבר תעלה עם דף אינטרנט ולא עם דף ריק. אפשרי לעשות את זה בפיירפוקס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עכשיו אני פותח את המוזילה פייר פוקס ומגלה שכל המועדפים שלי נמחקו! what the f*ke should i do?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחרי שהתקנתי XP הוא רושם לי במנהל התקנים שאין לי את הדריבר PCI MODEM מה זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by alon7,

יש איזו תוכנה שפותחת את הקובץ הזה? אם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pumpkin,

אין לי מדפסת, ככה שאני לא צריך את הפרוסס הזה, בכל מקרה אני מפיל אותו ב- task manager והוא עולה אוטומאטית אני מוחק אותו מ- system32 והוא נוצר מחדש איכשהו ושוב עולה, משתמש ב- 3500 KB זיכרון, ואם זה לא מספיק.... החוצפן גם מבקש גישה לאינטרנט. איך אני מאדה אותו לחלוטין מהמחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. טוב אז אני מעביר קבצים שיהיו MPEG הכך טוב ויפה אבל יש לי קובץ אחד שעושה בעיות וניתקע כל הזמן ב 13 אחוז הוא ניתקע גם ב 10 אחוז בנירו! ניסיתי לחתוך אותו אחרי הקטע של ה 13 כאילו להתחיל לקודד מאחורי התקיעה אבל שוב הוא מתחיל יפה וניתקע אמצע....... האם WMV הוא באיכות יותר טובה מאשר MPEG ? מישהו יודע מה הבעיה...? והאם אפשרי בכלל להמיר את ה WMV הזה שיקרא אצלי בDVD? תודה ויום 8)טוב......

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים