עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי הקלטה במחשב ששמורה בקובץ wav שהייתי רוצה לשמור לעצמי. הקלטה זו היא בעלת רעשים נלווים ולכן הייתי רוצה לדעת כיצד לבודד את הקול: באיזו תוכנה כדאי להשתמש ואיך לעשות זאת ? בתודה מראש, Your-AsSaSsiN

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GamePad,

כאמור, אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by qwerty1987,

משתמש בקליינט המקורי. כשאני מחפש דרך השרת אליו אני מחובר (אחד מאלו עם הכי הרבה משתמשים), כלומר בוחר את האפשרות global(server) אני מקבל מספר מועט מאוד של תוצאות מזוייפות (קבצים עם נפח קטן ועשרות אלפי מקורות). דרך רשת ה-kad אין בעיות, אך מספר תוצאות החיפוש נראה לי מועט למדי. למישהו יש רעיון למה החיפוש דרך השרתים לא עובד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שימו לב שההגדרות אינן נשמרות כחלק מקובץ ה-PST. לא מצאתי אף תוכנה שעושה זאת. אשמח לעצה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by unknown,

במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון???

7. אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם זאת כאן. תעבירו לפורום המתאים אם זה לא נכון: יש לי מכונה וירטואלית ב-VirtualBox שמותקן בה Windows 98 SE, שיצרתי בשביל להפעיל משחקי Windows ישנים שלא עובדים כהלכה או כלל דרך Windows 7, וביניהם Final Doom, Blasturon ל-Windows 95 וכן The Adventures of Lomax. עכשיו בעת הפעלת אחד מהמשחקים הללו, כלל מערכת ההפעלה הוירטואלית מקרטעת, והמשחקים מקוטעים ומרגישים כאילו ה-FPS שלהם נמוך מאוד (כמה פריימים בודדים לשנייה). במערכת ההפעלה הוירטואלית מותקנים מנהל תצוגה גנרי וכן DirectX 8. כמו כן במכונה הוירטואלית עצמה מוקצה 256MB זיכרון בסיסי, 128MB זיכרון תצוגה וכן האצת חומרה הן לדו מימד והן לתלת מימד. מה הסיבה לאיטיות הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, אני מעוניין לשמר את קלטות הוידאו הישנות בכך שאני אעביר אותם למחשב, כDVD, מה הדרך הטובה לעשות זאת? יש לי במחשב כרטיס שבעבר קנינו למטרה זו אבל אין לאף אחד שמץ איך להשתמש בו, יותר מאוחר אני גם אוכל לברר מאיזה דגם הוא, בנתיים עד כמה שזה פרימיטיבי ראיתי שכתוב עליו WIN TV. בכל מקרה, באיזו דרך יש להמיר קלטות לDVD. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by david11,

היי לכולם על איזה קונדום וירטואלי אתם ממליצים ? ( לי חשוב : קלה , חינמית ופשוטה להפעלה ) תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך הנוכחי(GT7600 256mb), הלכתי לחנות והביאו לי לבנתייים משהו חלופי, XT9600 128MB... כמובן לפני כן שמתי כרטיס מסך מעאפן(REDEON 7000 32MB) והסרתי את הדרייבר של ה-7600 הכנסתי את 9600, נכסתי לאתר של ATI והורדתי את הדרייבר הדרוש + האפליקציה ההיא עם כל ההגדרות המתקדמות, התקנתי, ריסטטתי כמה פעמים, אין, לא עוזר. אני לא מצליח לראות כמו שצריך סרטונים באתרי כמו YNET, NRG או בקשת(-אמבטיה/ארץ נהדרת). לעומת זאת, ביוטיוב אין בעיה.. הכוונה שאני לא מצליח לראות = או שזה מסך שחור ורק שומעים קול, או שרואים מלא חירבושים של צבעים כאילו זה על 16BIT, כמו סוג של ארטיפקטים רציניים במיוחד. יש להזכיר שכמובן זה מוגדר על 32BIT הצבעים של מסך, ומותקן חבילת קודדים של klcodec…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני צריך תוכנה שבוקת אם משהו מרגל או שם לי keystroke logger במחשב שלי לבדיקת מה אני מקליד .. תודה רבה לעוזרים .

12. מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אריק פרלס,

היי, אני ממדל בסקצ'אפ. ומרנדר בVRAY. בהתחלה הכל היה סבבה עד שפתאום הכרטיס מסך הפסיק לעבוד בשעת הרינדור (מעקב במנהל המשימות בווינדוס) אני מגדיר את זה על אופציית ה CUDA (הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060) ואני מקבל הודעה מVRAY ש Checking CUDA driver version: Installed driver version is newer than the latest verified one כאילו הדריברים עדכניים מידי? אבל בכלל לא עידכנתי מאז שזה הפסיק לפעול (אולי התעדכן אוטו' ? ) מישו יודע מה אני אמור לעשות? והאם זו בעיה במחשב או בכ.מסך או בכלל בתוכנה? תודה רבה לעוזרים!

14. Started by joniar,

יש לי את המפפרט הזה שפה בצד ואני רואה סרטי HD והם נתקעים לי וגם האיכות שלהם לא משו.. אני חושב שזה הכרטיס מסך אבל הוא חזק מאד (260GTX) אז מה יכו ל להיות יכול להיות תוכנה שחסרה? משחקים עובדים חלק..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by et_gershon,

עשיתי אותה נראה לי ייצא נחמד: תגובות

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני זקוק לתוכנה כמו שמפורט בנושא, אשמח להמלצות ולינק

17. Started by Lior10,

בתור משתמש בעל חיבור לאינטרנט כמו כולכם, ככל הנראה, גם אני החלטתי שישנה חשיבות מסוימת בהתקנת אנטי-וירוס וFireWall למחשב כי ככה נהוג. חוץ מזה, הרי שאני ארגיש הרבה יותר בטוח אם תהיה תוכנה שתזלול את כל משאבי המערכת היקרים שלי ותתריע לי על כל שטות שקורית בתעבורת הרשת. בתחילה, לפני כשלוש שנים, עוד הייתי משתמש בתוכנה הידועה והמוצלחת דאז Norton מבית Symantec. לאחר מכן, עברתי לKaspersky המוצלחת נכון להיום. לפני כחודש יצאה הגירסה החדשה, וכמובן שגם אני רצתי להתעדכן (גירסה 8, או פשוט KIS2009). אך הגירסה הזאת פשוט הוציאה אותי מדעתי עם כמות ההתראות המטורפות, זלילת משאבי המערכת וכו'. ופשוט כיביתי את הReal-Time Protection, או במילים אחרות - גלשתי ללא שום אנטי וירוס או FW מופעל במחשב. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bumby,

אני משתמש בVISTA (כבר תקלה אני יודע...), אבל עכשיו כשהמחשב עולה הוא מודיע לי על בעיה ב והוא כותב: שגיאת מערכת winlogon.exe הקובץ או הספריה c:\program files פגומים בצע בדיקה עם כלי מערכת Chkdsk אם אני נכנס בכל זאת למערכת אז כל הלינקים לא עובדים, וגם הכניסה לתיקיות. חלקן "מסכימות" רק אם אני עושה אישור מנהל הWMP כותב לי משהו על קובץ אינו נכון, 11.0.6000.6324 אין אפשרות להפעיל את מרכז האבטחה... כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת המחשב כותב שהוא מזהה השחתה במערכת קבצים. ושולח אותי לבדוק שגיאות בדיסק. אני מסמן לו שיבדוק, עושה כיבוי / ריסטרט ולא קורה כלום. המערכת עולה ומודיעה על השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by אליק פיזם,

מישהו יודע איפה אפשר לעשות אנימציה איכותית בחינם?

20. שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Posford,

המחשב נתקע לטיקים קטנים כאלה ומשתחררים. בדקתי ב- Task Manger, והמעבד עומד על 85-95% כאשר אני רק גולש באינטרנט בדפדפן FF. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by swan,

יש לי סרט שמוקרן מהדפדפן עצמו זה סרט שמיועד לנגד התעללות בבעלי חיים (מצורף לינק, אבל רק לבעלי לב חזק mms://wm.tappedinto.com/peta/mym2002_med.wmv) השאלה שלי איך אני יכול לשמור אותו על הדיסק הקשיח? תודה מראש, swan

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by miki891,

שלוםיש לי חלונות XP פרו אנגלית.אני משתמש באקסל 2007 עברית.בניתי טבלה ארוך מימין לשמאל וגם למעלה ולמטה.וגם טבלה שהוא דף אחד.ולא ארוך וגם למעלה למטה.כשאני מדפיס מדפסת HP 1315.אני לוחץ הדפסה מהירה.יוצא לי 2 דפים ורואים טבלה חצויי.רואים חצי חצי ולא טבלה מלאה דף אחד.רציתי שיצא לי הדפסה דף אחד ורואים כל הטבלה.בדף אחד.איך מדפיסים שיצא דף אחד כל הטבלה?בתודה מראשמיקי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eladpro,

שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MilkMan,

uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים