תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אז ככה אני מנסה לעשות צעד של להעביר את הביקורות והסקירות שאני עושה (כתחביב ) לאודיו יש לי בעיה בעצם 2 1-אני נישמע גרוע בהקלטות גם מבחינה קולית וגם מבחינת חוסר ניסיון אני יכול לשפר רק את החלק השני באימונים אבל לא את השני בלי תוכנה טובה אם פילטרים 2-אין לי תוכנת הקלטה טובה ולא יודע מה מתאים לזה סך הכל אני מחפש תוכנה חינמית וידידותית להקליט בה בMP3 ושאפשר יהיה להקליט אם איזה פילטר או משהו שהקול שלי לא ישמע מסריח כל כך תודה לעוזרים קרירין
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי . מחפש תוכנה להצגת כל הטמפ' במחשב בצורה מסודרת וחשוב ביותר גם שתהיה אפשרות להצגת המאווררים וכיווננם. thx
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא חוקי, אבל אבדה לידידה שלי הססמא וכשאני מזין את הפרטים באתר של התוכנה, כתוב לי שלא ניתן לשלוח את הססמא לכתובת הדוא"ל. ידידה שלי נמצאת ברשימה שלי ואני רואה את הפרטים שלה, כך שלא הגיוני שהם לא נכונים. כן, הם מעודכנים, וכן, קיימת כתובת הדוא"ל. תודה מראש לכל העוזרים. אני אשמח אם יפנו אותי לתוכנה מסויימת. קישורים מדויקות, חברות וקשקושים שכאלו כלל לא משנים. תספיק לי שם התוכנה. בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ונראה לי שלא נתקלו בבעיה כמו שלי :-\. חלק מהנוסחאות שלי בקובץ תופסות 3 שורות ב- FORMULA BAR. כשאני נכנס לתוך הנוסחה הטקסט משום מה משתבש (צירפתי תמונה). בנוסחאות שאורכן לא יותר משורה אחת אין בעיה. עד לפני כמה ימים הבעיה לא היתה קיימת, וכשהיא התחילה הצלחתי לפתור אותה ע"י בחירת תאים אחרים בקובץ או סגירת הקובץ ופתיחתו מחדש. אבל כעת, שום דבר לא עוזר, גם לא איתחול המחשב מחדש. אין גם שום הגדרה ב-OPTIONS שקשורה לדבר. אשמח לעצות... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד אוטמטית את הרקע הלבן של הסורק בלי אצטרך לחתוך בעצמי את התמונה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה חדשה לצפייה בסרטים, כרגע אני BSPLAYER אבל שמתי לב שהתמונה לא כ"כ איכותית לעומת תוכנות אחרות אבל אני מאד אוהב את האפשרות להוריד ישר כתוביות דרך התוכנה. חיפשתי כמה תוכנות כמו VLC, GOM אבל אין שם אפשרות להוריד כתוביות, האם יש עוד תוכנה שיש בה אפשרות כזאת והאיכות תמונה שלה יותר טובה מBS. ד"א לגבי הBS, מי שמשתמש באיזה RENDER אתם משתמשים? ניסיתי לשנות כמה אבל הרוב מבטלים את הAERO כל הזמן חוץ מEVR שהוא נראה בהיר ולא טוב.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה השירות עבד מצויין לאחר מספר ימים הוא הפסיק להתחבר לשרת ואני לא יכול לקבל תוכן לטלפון ולטאבלט. ניסיתי להבין איפה הבעיה נראה לי שזה ב Manually specify port, אני פשוט לא מוצא עוד סיבה אחרת. מה ניתן לעשות בשביל שהשירות יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בחלונות 10 אני מישתמש בתוכנה Adobe Acrobat Pro DC 2015.006.30279 בשפה אנגלית. שאני פותח מסמכים בקובץ PDF.וקורא. ואח"כ סוגר אקרובט ופותח שוב אקרובט בתמונה רואים רשימה שבעבר פתחתי קבצים. איך מנקים את הרשימה שבעבר פתחתי אותם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורה לעיתים קרובות שאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים ו/או להוריד יישומים והדפדפן נסגר בפתאומיות (ללא שגיאה/תקיעה/ מסך תשלח/אל תשלח) ומופיע על הדסקטופ מסמך TXT. הוספתי את הקובץ, משהו מוכן להסביר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד after effect ואני דיי מצליח בתוכנה. אני מכיר את האתרים 2create ו-VideoCopilot (שד"א אני ממליץ עליו מאוד למי שלא מכיר.. האנדרו הזה מצחיק ) בכל אופן אני מחפש עוד מדריכים (עדיף וידיאו ) אבל לא משנה לי.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי סרט AVI, נגיד בקידוד XVID, לא הכי משנה. אני צריך תוכנה לקידוד מחדש בשביל להוריד את גודל התמונה. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר, משמע פגיעה כמה שיותר קטנה באיכות, קלה לתפעול ומהירה. יש המלצות? נ.ב, ניסיתי להשתמש ב-WINAVI אבל כל שינוי במימדים גרם לקו לבן קבוע באמצע הסרט - למרות ששמרתי על יחס גובה-רוחב זהה לקובץ המקורי!! תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסכן..שיגע לו ת'צורה לינק נוסף לתמונה המלאה טוב שיש נוד בעולם. ;D (אגב האתר המדובר =<צונזר> - מומלץ מאוד לא ללכת לשם על מחשב שלא הותקנו עליו כל הטלאים של ווינדוס או ללא אנטי-וירוס חזק במיוחד מעודכן) :-*
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך לגרום לשכבה בפוטושופ (CS) להשפיע רק על שכבה מסוימת אחת (או יותר) ולא על כל מה שמתחתיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה פעמים יצא לכם להתקל במצב שסמן העכבר שלכם הגיע לקצה אחד של שולחן העבודה כאשר העכבר עצמו נמצא בקצה הקיצוני ההפוך של משטח העבודה (הפיסי) שלכם? זה בטח קורה לכם לפחות איזה 20 פעמים ביום. ואז: מה אתם עושים??? נו כן... מרימים את העכבר ומניחים אותו קרוב לאמצע של משטח העבודה. ואז "משחקים" עם הסמן כדי שגם הוא יגיע למרכז. לא מעצבן? חשבתי פה על משהו... אין בווינדווס (יש לי 7) איזשהו צירוף מקשים (במקלדת) ש"ממרכז" את הסמן? אני אגיד לכם למה אני שואל. יש לי את LOGITECH G9X וחוץ מכמה דברים קטנים זהו עכבר מעולה. הוא מגיע עם תוכנת SETPOINT שמציעה ים של שליטה על תכונות העכבר.ב-G9X יש יותר מקשים ממה שיש לעכבר רגיל ואני יכול, למשל, לקבוע לכל מקש לבצע פונקציות שונות. אני יכול לקבוע שמקש מסו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה של HP פשוט זועה, עובדת לאט. גם כן אפשרויות עריכת הטקס מוגבלות ועובדות לאט גם כן. יש תוכנה צד ג' שעושה את העבודה טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי המון המון דיסקונקיים שאני רוצה שהמידע עליהם יהיה זהה. יש למישהו רעיון איך לשכפל אותם, במקום אחד אחד, לעזות את זה בנגלות של 16 - 8 הכוונה שאני אתקע למחשב 8-16 דיסקונקיים, וזה ישפוך לשם את התוכן במכה, יש לי 2 האבים של 8 פורטים. אשמח לעזרה! התוכנה לא חייבת להיות לחלונות אני עובדת גם עם לינוקס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה את הברירת מחדל שלי מ outlook ל gmail ? למשל שאני רוצה לשלוח תגובה למישהו ב craiglist זה ישר פותח לי את ה outlook,אני רוצה שיפתח לי את GMAIL ,איפה משנים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי ? קישור ה setContentView(R.layout.activity_main) ----R. לקובץ ה XML מופיע באדום ואי אפשר לקשר בקובץ הג'אווה Error:Execution failed for task ':app:mergeDebugResources'. > Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.tools.aapt2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details זו השיאה שמופיע ניסיתי ריבילד בילד, התקנתי מחדש מחקתי הכל, כולל SDK כולל קבצים שמורים שום דבר לא עזר כל פרוייקט חדש שאני מייצא מופיעה השגיאה פרוייקט ישן יעבוד בסדר מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להפעיל תוכנה כלשהיא על ווינדאוס 7 (הווינדאוס בעברית) והתוכנה עצמה בעברית חלק מהתוכנה מופיעה לי סימני שאלה עכשיו זה קורא לי בלאפטופ הוא חדש נרכש לפני שבוע ווינדאוס 7 פרימיום בעברית ניסיתי לפרמט לא עזר הגדרתי הכל כמו שצריך בווינדאוס הכל מוגר בעברית והווינדאוס עצמו מגיע בעברית רק במחשב עצמו ספציפי הלאפטופ רואים חצי מהתוכנה בסימני שאלה הורדתי כמה פעמים מחדש את התוכנה העברתי מהמחשב הנייח את התוכנה דרך צריבה וגם דיסק און קי ניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא פותר לי את הבעיה אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה BOXEE למחשב והתוכנה אומרת להוריד FLASH PLUGIN חיפשתי ולא מצאתי את ה- FLASH המתאים איפה אני יכול למצוא אותו? אפשר לעדכן מתוך התוכנה BOXEE ? יש תוכנות דומות ברמה של BOXEE ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכץ הפעלה win xp מיום שישי כאשר אני פותח חלון לדוגמא של google אני מקבל ג'יבריש. וכנ"ל על אתר של hotmail. מה עלי לעשות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-