תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אולי זה מתאים יותר לפורום תוכנה אבל בכל זאת... אני מחפש שומר מסך ראליסטי ואיכותי של אקווריום.אוקיינוס וכו' בשביל לשלב בפרזנטציה כלשהיא חפשתי בגוגל, softpedia, download.com ולא מצאתי משהו מתאים...כל האיכותיים שמצאתי הם בתשלום או דמו מישהו יכול לעזור עם לינק למשהו איכותי וחינם? תודה רבה,
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני ממדל בסקצ'אפ. ומרנדר בVRAY. בהתחלה הכל היה סבבה עד שפתאום הכרטיס מסך הפסיק לעבוד בשעת הרינדור (מעקב במנהל המשימות בווינדוס) אני מגדיר את זה על אופציית ה CUDA (הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060) ואני מקבל הודעה מVRAY ש Checking CUDA driver version: Installed driver version is newer than the latest verified one כאילו הדריברים עדכניים מידי? אבל בכלל לא עידכנתי מאז שזה הפסיק לפעול (אולי התעדכן אוטו' ? ) מישו יודע מה אני אמור לעשות? והאם זו בעיה במחשב או בכ.מסך או בכלל בתוכנה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לטלפון בבית או משהו כזה.. (חינם כמובן אני לא מדבר על Skype... כי זו רק להתקשרות ממחשב למחשב.. האם מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי מקודדים של K.Lite הכי חדש רואים במדיה פלייר אבל ב BS אני לא מצליח לראות סרטים למה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי קצת במדיה מונקי(MEDIAMONKEY) וזאת הייתה יכולה להיות תוכנה טובה אילולי היו לה בעיות בסריקה של המוזיקה(מסיבה כלשהיא התוכנה אף פעם לא סיימה לסרוק עד הסוף את כל התיקיות).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יקרים, לא מזמן התקנתי את התוכנה NORTON ANTIVIRUS 2003, עכשיו הקטע הוא שאחרי שהתקנתי אותה ה VIRUS DEFINITIONS UPDATE כבר לא עובד, לא משנה כמה פעמים אני מוריד אותה הוא לא שומר את ההגדרות. מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כול סרט שיש לו סיומת AVI פשוט לא עובד, לא ב Bsplayer לא בVLC ולא ב WMP. יש לי את הקודק K-Lite Codec Pack,והורדתי עוד כמה קודקים של AVI אבל כלום לא פועל. אה וזה בכול סירטי AVI לא רק אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל שמעתי שהקהילה פה הכי טובה ואני צריך את עזרתכם דחוף. היום הפעלתי את האנטי וירוס (נוד32) כדי לסרוק וירוסים, הוא מצא לי כמהה וירוסים אז נתתי לו לטפל בהם ועשיתי ריסטרט... כשהעלתי את המחשב מחדש, ראיתי שהוא מריץ לי אוטומטית keylogger- Ardamax KeyLogger ניסיתי למחוק אותו דרך הקונטרול פאנל, הוא מראה לי שהוא מחק אבל הוא עדיין נמצא בstart menu, וגם אחרי ריסטרט ושחזור מערכת הוא שם... מה שכן, כשאני מנסה לשזחר את המערכת הוא נותן לי רק להיום לפני שעתיים, בדיוק כשסרקתי את הוירוסים.. כשאני מנסה למחוק עוד דברים אחרים מהמחשב, הוא לא נותן לי כלום... כשאני מנסה להפעיל את האימיול, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ הרצה שלו, למרות שהוא עבד לי מצויין כבר המון זמן.…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי שהגיע הזמן להפרד מהאימיול הרגיל שבקושי סוחב חיפשתי פה המלצות למודים לאימיול ראיתי פה שהרבה אנשים ממליצים על המוד MorphXT, לכן הורדתי את המוד בגירסא 8.5 עכשיו יש לי איתו כמה בעיות: 1. המוד מבקש שיהיה לי רטיו 1/3 לפחות והוא אומר שאין לי, אבל בסטטיסטיקה רשום שהעלתי 18.4GB והורדתי 6GB אז איך זה שאין לי 1/3? 2. הוא לא מצליח להתחבר לשרתים גדולים כמו דונקיסרבר בטענה שיש לי LowID, גם את הסיבה לזה אני לא כל כך מבין כי לפני שהתקנתי את המוד לא היתה לי שום בעיה בהתחברות לשרת הזה, וגם אין לי ראוטר או פיירוואל אז למה זה? ויש לי עוד כמה שאלות על אימיול בכלליות: 1. כמה זה קרדיט טוב? ואיפה נמצא הקובץ ששומר את הקרדיט שלי? 2. יש עוד מודים טובים חוץ ממורף?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מצאתי תוכנה חינמית HTTRACK להורדת אתרים. במהלך הורדת אתר מסויים שהכיל קבצי PDF רבים שמתי לב שקבצי הPDF יורדים אך בפורמט HTML מה שאומר הרבה תווים לא מובנים. קיימת אפשרות להפוך את המסמכים בתיקייה ללמסמכי PDF אבל זה יקח לי המון זמן ואני לא חושב שצריך כי אני בטוח שיש תוכנה שיש בה אפשרות לזהות את הקבצים היורדים ולהתאים להם את הפורמט שלהם. עכשיו השאלה שלי האם אתם מכירים בתוכנה שלי אפשרות כזאת או שאתם מכירים תוכנה אחרת שתבצע את העבודה. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל Morph והתוצאות לא היו משביעות. בטח יש לי טעות כתיב. איזה תוכנה עושה את האפקט ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את המשחקים ש NVIDIA ו STEAM נתנו בחינם והמהירות ממש נוראים (לא עוברת את ה 20K) יש דרך לסדר את זה או שזה תמיד ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה| מה ההבדלים האמיתיים שיש בין הדפדפים ? כל אחד ממליץ על דפדפן אחר, בגלל עוד תוסף קטן.. לא נראה לי הגיוני. ע"פ המהירות ידוע לי ש"כרום" ו"אקספלורר" הם המהירים ביותר, ואני רואה את זה גם בבית. למה אנשים ממליצים על פיירפוקס כאשר הוא עובד להרבה אנשים בארץ באופן איטי מאוד ודיי קשה לעבוד איתו.. אשמח לתשובה. כ"כ על איזה דפדפן אתם ממליצים ומה מיוחד בו ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו התקין? האם שווה בכלל להתקין? דרישות מערכת ווינדוס 7 SP1 כרגע אני עדיין עם ווינדוס 9 האם ווינדוס 10 מהווה תחליף טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9015599
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את התוכנה: Voice Changer 5.0 Diamond וכרגע אני מעוניין להסיר אותה, אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה. אודה לכל העוזרים, בתודה. לינק (תמונה): http://img249.imageshack.us/my.php?image=151314901497148814925rj.png יש להזכיר: ניסיתי להסיר גם דרך Your Uninstaller! 2006 והוא מציג לי את אותה הבעיה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro+sp3+ תוכנת אנטי וירוס שכולכם מכירים: avg 8 free. יש לי בעייה בהתקנה של האימיול הזה: emule booster 7.3. שאני מתקין אותו מיד לאחר ההתקנה קופץ לי חלון של האנטי וירוס ואומר לי שיש לי וירוס ששמו בפרטים emule. אני עושה לו ignore, ואחרי זה אני מנסה לעלות את האימיול הוא לא נותן לי לעלות אותו. אבל אם אני מתקין את ה- emule בלי שיש לי את התוכנה avg אז זה עובד. מה אני עושה במצב כזה ? למישהו קרה את הבעייה הזאת? ה- avg לא נותן לי להתקין את ה- emule הזה. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\S עכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה.. נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה שמראה לי את כל החומרה על המחשב: כגון לוח אם ועוד הרבה דברים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-