עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by סטלוס,

הדלקתי את העכבר ובמקביל את תוכנת הבלוטות' בנייד. הוספתי את העכבר להתקנים והקלדתי את קוד הזיווג. משום מה העכבר לא מגיב. לאחר הוספת הקוד מופיע לי הודעה שההתקן זווג עם המחשב אך ייתכן שלא יפעל כראוי עד שישלים את ההוספה במנהל ההתקנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם ידועה לכם על תוכנה שאפשר להוריד איתה וידאו מהאתר ספורט 5?(זורם)לא REAL PLAYER כי בזה זה לא עובד חלק תודה

3. Started by zohar28,

היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כרגע אני משתמש ב windows photo gallery המובנה של ויסטה . אני מחפש תוכנה קלה ומהירה אם יש כזאת שיותר נעימה לעין מאשר המובנת של ויסטה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. הורדתי משחק ובתוך המשחק היה קובץ דרייבר למעבד AMD חשבתי שצריך להתקין אותו אז התקנתי ואז הפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו אחרי שהדלקתי את המחשב כשהווינדוס עולה(שולחן עבודה) המחשב נכבה. וככה ניסיתי הרבה פעמים ואותו דבר יש איזו שהיא דרך לתקן את ,להחזיר את המצב לקדמותו??? (דרך אגב אני כותב את האשכול ממחשב אחר -במחשב הראשון הווינדוס פשוט לא רוצה לעלות)

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by cateye,

מישהו יודע איך מבטלים את החלונית הקטנה שנפתחת כשאתה רושם את השם משתמש שלך (לא חשוב באיזה אתר) או כל דבר אחר כמו חיפוש וכו'? אני לא רוצה שהוא יזכור לי ולא מצאתי איך מבטלים את זה. מישהו יודע? תודה מראש

7. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנה אפטר אפקטס כאשר אני לוחץ על רם פריוויו (RAM PREVIEW) הוא מראה לי רק עד 30 שניות כאשר הקופוזישין באורך של 2 דקות כיצד אני מסדר את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה כמו בתמונות שהעלתי שכשיש קישורים לסרטונים אני לא רואה אותם וכן למשל בIMAGESHACK אני לא רואה את הבחירה של התמונות כמו שיש פה בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=cm2j5admrmkz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwkkdu5fnmmj.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by ol_tweegy,

היי! כבר הרבה הרבה הרבה זמן יש לי בעיה רצינית עם המחשב שלי. הוא מחובר למסך LA32R81B של סמסונג (32 אינץ'), כרטיס מסך הוא 4870 וסה"כ המחשב עובד 10. אבל יש בעיה מאוד מציקה שאני לא מצליח לפתור. הרזולוצייה של המסך שלי היא 1360*768, ולכן כמובן אני שם אותה גם במחשב, והאיכות מצויינת רואים נהדר. אבל! בגלל שחיבור הHDMI של הטלוויזיה מאפשר לקלוט עד 1920*1080, המחשב גם מזהה את הרזולוצייה ומאפשר לי לבחור בה. כמובן שאני לא אעשה את זה כי אז המסך יעשה Downscaling וייתן לי כביכול תמונה גדולה יותר, אבל מכוערת רצח. וזה מה שקורה כשאני שם את הרזולוצייה על הרזולוצייה הטבעית : שמים לב איך החלון כאילו "גדול" מדיי על המסך? הבעיה הזו נפתרת אך ורק כשאני מכוון את הרזולוצייה ל1920*1080, אבל…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. הרעיון עלה לי מאחר וראיתי תוכנה נחדה בשם "Volary" או משהו כזה, עדיין בגרסאת בטא, שמאפשרת לבחור מרשימה של תוכנות באתר שלה וליצור מכולם התקנה אחת ויחידה. מאחר ואני מדי פעם מתקן מחשבים של אחרים ומתקין הרבה תוכנות, חשבתי שאני גם רוצה לעשות מכל מיני תוכנות "התקנה אחת" אבל מהתוכנות שלי, שאני בוחר. האם הדבר אפשרי בכלל? אם כן אשמח לדעת איך (ואם יש דרך יחסית קלה, עוד יותר טוב). אשמח אם יהיה אפשר לשים את זה על DOK למשל

11. Started by ag43,

OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by fifaclub,

שלום ותודה מראש לעוזרים. הייתה לי תיקיה במחשב עם חומרים מאוד מאוד חשובים לי , שאין לי מושג איך אבל נעלמו. סביר להניח שהם נמחקו. ניסיתי לשחזר את התיקיה בעזרת תוכנה שהכרתי, אבל לצערי היא לא מצאה את רוב הקבצים. האם אתם מכירים תוכנות שאפשר לשחזר איתם קבצים והם טובות? אני מוכן לשלם אפילו עבור רישיון לתוכנה טובה, הקבצים ממש חשובים לי. תודה ויום טוב

13. Started by FARKASH7,

פירמטתי מחשב ישן בבית והתקנתי עליו את המשחק המדובר בגירסת 1.6 כאשר אני מפעיל את המשחק מיד קופץ לי חלון שמודיע את ההודעה הבאה: The instruction at "0x5ed2aed8" refrenced memory at "0x00000564" , the memory could not be "read" . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזו בעיה שנתקלו בה לא מעט אנשים, אבל לא הצלחתי להבין את הפתרון. המחשב מבוסס על כרטיס מסך רדאון 9600 ומערכת הפעלה XP PRO SP3, כולל דריוור עדכני לכרטיס המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by silky,

שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי(שכלל קושי בהתקנת מערכת הפעלה ב HTPC עקב דיסק תקול), לאחר שהוחלף הקשיח התקנתי ויסטה, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של ג'יגבייט ללוח(קובץ אחד שכולל SATA וסאונד ועוד משהו, וקובץ נפרד ל LAN. כאשר אני מתקין את הדרייברים של כ.הרשת , אני מקבל הודעת שגיאה לא ברורה (Filefind error), וכרטיס הרשת נשאר מזוהה אך עם סימן קריאה. פרטים נוספים- הלוח הוא GA-MA785GMT-UD2H. לפי הבנתי הוא AM3, אך ב CPU-Z הוא מופיע כ AM2+(אני יוצא מנקודת הנחה שה CPU-Z פשוט טועה). כמובן שבדקתי שאני מוריד את הדרייברים לדגם הנכון(ולמערכת ההפעה הנכונה- ויסטה32). מה אני יכול לעשות/מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by idoaa,

שעושים export ב outlook express היכן הוא שומר את ההודעות?

16. Started by atomic rooster,

היי. זה קורה רק למשתמש אחד כאן בבית. משתמשים אחרים כולל אני נכנסים לחשבון שלהם בלי בעיה. דפדפן - אינטרנט אקספלור 8. כשחיפשתי פתרון בגוגל לא ממש מצאתי. הפתרון שלהם לבעיה הזו היה יותר היה בכיוון של "תן לזה לחלוף, זה יעבור לבד". מחקתי קוקיז וקבצים זמניים והקצתי יותר מקום בשבילם. זה עדיין לא פתר את זה. מצורפת ההודעה שמתקבלת כשאני נכנס לחשבון. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by smulikon,

היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

19. היי, הורדתי תוכנה שהייתה אמורה להיות טריינר למשחק מסויים כשהפעלתי אותה הופיע מסך כחול ומאז כל הפעלה של המחשב מופיע מסך כחול. אני משתמש בויסטה הום פריום. סרקתי את התוכנה לפני זה עם אנטי וירוס והוא לא מצא כלום... מה אני יכוןל לעשות? בבקשהתעזרו לי

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by RDragon,

אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. כדאי ה Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB ? תוכנות (שימוש לא יודע עד כמה כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא): ואולי עוד כמה ששחכתי ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA מי מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? *שחכתי לציין שאני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... תודה.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by IME3,

כבר תקופה ארוכה שסרטוני פלאש לא משנה מאיזה אתר יתקעו בנקודה מסויימת רנדומלית אפילו עם כל הוידאו נטען הוא יתקע באיזו נקודה ואפילו אם אני יפתח את אותו הסרטון בדפדפן אחר הוא גם יתקע ואפילו באותה נקודה התקנתי מחדש נגני פלאש כבר כמה פעמים זה לא עזר זה קורה במיוחד באתר http://www.gametrailers.com שאני מנסה להסתכל על קבצים שהוא מעט גדולים מהרגיל קורה יותר בגרסאות HD

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by silky,

שלום, בעקבות קריסת מערך ה RAID שהיה לי, התקנתי XP על ה 103UJ שהיה לי. בינתיים חיברתי עוד 1.5TB מהסדרת LP של סיגייט. המערכת הפעלה מזהה את הכונן של מערכת ההפעלה(ה 103UJ חולק ל2 מחיצות) כ :E ולא כ :C. האם יש דרך, שלא כוללת פרמוט והתקנה מחדש, לשנות את :E ל - :C? תודה לעוזרים וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  23. מבקש תוכנה חינמית לשיחזור קבצים בדיסק חיצוני בטעות בזמן ביצוע פירמוט למחשב - בוצעה גם מחיקה של המחיצה ששיכת להרד דיסק החיצוני (שיש בו את כל הגיבוי - סה"כ 1 טרה של סיגייט) ואם אפשר שזה יהיה יחסית מהיר כי אני תקוע בלי החומר שלי ! תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by roee01,

למה שאני מפעיל נגיד סרטון ביוטיוב אני לא שומע קול?? יש לי רמקולים והם פועלים... רק שאני מנסה לשמוע משהו באינטרנט אני לא מצליח.. ניסיתי גם בדפדפן של פיירפוקס וגם של אקספלורר... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. סאלאם עליכום בזמן עריכת מסמך וורד, ישנם שוליים שלא משמשים אותי בכלום חוץ ממראה ויזואלי של הדף. האם ישנה דרך להגדיר בוורד מצב שבו אני רואה רק בתוך הגבולות שבהם אני כותב והשוליים מוסתרים ? שוקראן שוקראן.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.