עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Guy950,

היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ני…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Falcon007,

איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  3. התקנתי את הגירסה האחרונה של התוכנה - 27A ומאז אני לא מצליח להתחבר!!! כל פעם שאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעה הבאה: No valid servers to connect in serverlist found Disconnected אני מפחד להסיר את הגירסה הזאת ולהתקין שוב את הישנה כדי שאני לא אאבד את כל ההגדרות שלי. למה יש את בעיה הזאת? איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. אני עובד Nero 8 על Windows 7 Pro +Sp1 באנגלית. כשאני צורב עם Multi Session הצריבה תמיד נכשלת. כשאני צורב בלי זה (כלומר שהוא סוגר את הדיסק בלי יכולת לצרוב עליו) אציין גם שבכל המקרים צרבתי במהירות הכי נמוכה שמתאפשרת (x6) בעוד שהדיסקים מיועדים לצריבה של עד x18. הצריבה תמיד מצליחה. למה זה ואיך ניתן לפתור את זה? בינתיים צרבתי רק על DVD -R של חברת TEAC. תודה מראש וחג פורים שמח, dr70

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה אני יכול לעשות סימנתי באפשרויות שיעשה את האפ דייט והוא כל הזמן מחחק לי את האופצייה הזאת האם אני צריך להרשם באתר של סימנטיק או משהו כזה? ???

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Internal,

היי יש שאלה אצלי במחשב כשה מתבצעת ההורדה מהתוכנה הנל ברקע תמיד רץ ה INDEXER וכל פעם שהקובץ משתנה קצת הוא ממשיך כאולי בלי הפסקה זה בסדר כאילו ? או זה מכביד על ההרדדיסק? ויש פעלה אולי שהוא עושה זאת רק כשה הקובץ שלם ?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  7. היי חבר'ה קודם כל אני חדש פה, ואני שמח להיוות חלק מהפורום המדהים הזה.. עכשיו לשאלתי, אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש שכל מה שהיא צריכה לעשות זה להקרין סרטים במסך מלא ולא לצאת ממנו. כלומר, אני צריך הפעלה אוטומטית של תוכנה שתעלה סרט אוטומטית במסך מלא ולא תהיה מושפעת מההערות השונות של מערכת הWINDOWS. הדבר לטובת פרוייקט מרכז מבקרים אותו אני מנהל וקצת מאוד לחוץ. תודה רבה !!!

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  8. איזו תוכנה יכולה להוריד סרטון מהאתר הישראלי MAKO.CO.IL ?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  9. Started by chris_u16,

חבר שלי קנה כרטיס עריכת וידאו מסוג: Pinnacle DC10plus לפני שנה בערך.... ויש איתו מלא בעיות (מהיום הראשון שבו הכרטיס נקנה) בעיקר בחלונות XP קורס כל הזמן נותן שגיאות ויש שגיאות בתוכנה הוא משתמש בתוכנה Studio 8 (של Pinnacle) מחקתי והתקנתי מחדש את חלונות מלא פעמים ואת התוכנה הורדתי לו את העדכונים הכי עדכניים לתוכנה והדרייבר הכי עדכני ואין בקושי תמיכה באתר שלהם וקשה למצוא את העדכונים והדרייברים אבל בכל זאת מצאתי אותם והתקנתי את כל העדכונים והדרייברים הכי חדשים ועדיין יש בעיות עם התוכנה ואני כבר לא יודע מה לעשות. בעיות כמו: התוכנה קורסת לעיתים כשפותחים אותה, מנסים להוסיף קול והתוכנה קורסת או שמגיבה בצורה בלתי צפוייה (ז"א עושה שגיאות ולא עושה מה שמבקשים ממנה!) לעיתים לוקח מלא זמ…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by IG,

במדור ההורדות יש כל מיני גירסאות של התוכנה, ואני לא יודע מה צריך להוריד, כי בהתקנה של העדכון הלפני אחרון, אני מקבל הודעה שזה לא גירסה מלאה וצריך להתקין גירסה נוספת, וכשאני מתקין את העדכון האחרון יוצאת לי הודעה שיש איזה קובץ פגום... אם מישהו יכול לתת לי קישור לגירסה עובדת, אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by IDAN AMRAM,

כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?

12. הבעיה היא שיש תמונות שיצאו כהות, עם דגש בצע האדום וכולי.. יש איזו דרך לתת לפוטושופ לזהות מתמונה אחת את הצבעים הרצויים ואז היא תסדר את כל השאר באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by מרק29,

שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך קבצי וידאו גם ללא קודקים. יכולה להיות גם תוכנה בסיסית ברמה של MOVIE MAKER. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by esaly,

היי! לא הגיע הזמן לפתוח טראד בדומה לזה של הFF לתוספים של CHROME - דפדפן ראוי ? אז בואו נצרף תוספים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yanir89,

שלום, אני משתמש בפוטשופ cs5 ובתפריטים של התוכנה- איפה שכתוב "קובץ", "עריכה", וכו', חסרים לי שתי לשוניות נוספות.. אחת מהן זו ה "3D" ועוד איזה אחת.. למה זה? האם זה אומר שאין את האפשרויות האלה בגרסה שלי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by pponi,

שלום! יש לי קבצי סאונד בפורמט M4A ואני ממיר אותם לקבצי MP3 יתכן שיתקבל עיוות זמן בגלל ההמרה? קרא לי שכאשר המרתי לקבצי WAV אז התקבל עיוות זמן ממש מורגש (שזה נשמע כאילו הקול ממש מונמך כמו הילוך איטי) , במקרה המדובר העייות לא מורגש בסאונד אבל מורגש כשעובדים איתו בתוכנות DAW כמו קיובייס. מבקש קצת מידע על התופעה, לאיזה פורמט מומלץ להמיר קבצי M4A כדי לעבוד איתם בקיובייס (שלא יהיה עיוות)? כיצד ניתן לתקן את העיוות? תודה

18. Started by alex125,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לשנות את שפה של VISIO 2007 לעברית???

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. Started by 1,

שמעתי שיצא 6, עכשיו האם היא מומלצת, כי היא עדיין בטא? דרך אגב ראיתי איפשהו שיש גירסת PREVIEW. מה זה אומר? והאם אפשר לקבל קישור?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

אנגלי עברי ולא יזיק גם עברי אנגלי.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. כנראה שהתוכנות האלה קולטת את החיישן הלא נכון. אבל איך אני משנה את זה? אני באמת רוצה לבדוק את הטמפ' של המעבד, ולא של המארז. התחלתי לחשוש שהטמפ' של המארז שהוא מציג זאת הטמפ' של המעבד, אבל אני לא בטוח. אפשר לראות בתמונה המצורפת.. בשלושה מקומות, חח, בפינה ימנית למעלה, ב-tray ובdashboard/ מה אני עושה? ומה הטמפ' הנמוכה הזאת של -1 מעלות או משהו כזה..? אפשרי שזה בגלל שהוא לא קולט נכון\לא מחובר משהו כזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את תאריך יצירת הקבצים ושינוי אחרון של קובץ. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. יש לי 2007 ואני צריך לפחות 2010 בשביל שקבצים מסויימים יעבדו. אני גם עדיין עם מחשב נייד דו-ליבי 2.6 גיגה הרץ, 8GB זיכרון ו-SSD שקניתי לפני מספר שנים. אני לא יודע אם עדיף לקנות אופיס חדש שזה או 2013 או 365 או לחכות עד שאקנה מחשב נייד חדש בתקווה שיהיה אופיס מותקן בו. בעיקרון אני צריך EXCEL ו-WORD ד"א גם WINDOWS 7 וגם אופיס 2007 הגיו במחשב נייד שלי בגירסת ENTERPRISE אולי יש אפשרות לעשות שדרוג בתשלום מופחת?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. שלום כפי הנראה אחרי שפתחתי קובץ רע בטעות אחרי שהורדתי מהאינטרנט . האנטי וירוס יצא מכלל פעולה. לא מצליח להתקין אנטי וירוס אחרים. לא מצליח לעשות סריקה מאתרים חיצוניים. כמו כן במעבר ל safe mode לא מצליח להתקין בגלל ש windows installer לא עובד שם. גם במצב רגיל מקבל הודעות של זהו יישום לא חוקי של win32 כאשר אני מנסה להפעיל התקנה שכן הצליחה. כמו כן ללא יכול לעשות שחזור מערכת כי כל השחזורים נמחקו.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by scorpion,

גירסה 2.45 בינתיים רץ טוב ללא בעיות כמו בגירסאות 2.43 או 2.42. איכות הקול השתפרה מאוד, והמחשב מרגיש מהיר יותר במעט. מומלץ! Nforce driver

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.