עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lilian,

אני מחפשת מנהל הורדה שאחרי הורדת לינק, הוא מעביר אותו סריקת וירוס ורק אם הסריקה יצאה טובה הוא מעביר למקום אחר במחשב.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by izak.addes,

שלום, יש ליבעיה עם תוכנת ARCHICAD שהותקן במחשב חדש. בזמן רינדור התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה. כאשר במחשב הישן שהיה עגלה מקרטעת התופעה לא היתהץ המחשב: המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. אם מישהו כאן מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה דומה או יכול לתת כוון לפתרון, המלצות יתקבלו בברכה.

3. Started by Oranl,

אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by alex15,

הורדתי את JDOWNLOAD והכל בסדר אבל בהתקנה התקשיתי להתקין את התוכנה . אני לא התעסקתי בעבר עם התוכנה הזאתי . איך מתקינים אותה ? אני יודע שצריך גם JAVA תקנו אותי אם אני טועה . תגידו לי אם צריך משהו אחר .

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. צילמתי סרטונים מהפלא בעלי סיומת GP3 והעלתי אותם למחשב. כשאר אני רוצה לראות אותם במדיה פלייר או BSPLAYER הם משמעים רק קול. התקנתי את המקודדים הכי חדשים של K-LITE וזה בכל זאת לא עובד. ניסיתי להפעיל אותם דרך VLC והם רק מציגים את הוידאו ללא קול-ממש מוזר. מישהו מוכן לעזור לי מה אפשר לעשות?? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…

7. Started by Nurit2005,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ויסטה 64 BIT. היום אני סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת לא ממזמן התחלתי ללמוד את התוכנה 3D Max. כשנסתי להתקין את התוכנה במחשב שלי קבלתי הודעה בסוף ההתקנה שההתקנה לא הצליחה. נסתיי כבר את כול הגרסאות אך בכולן קבלתי את אותו הבעיה. תוכלו לעזזור לי לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כמה שחיפשתי, לא מצאתי את הכפתור שיחזיר אותו להגדרות המקוריות (Default). מישהו יכול להנחות אותי איך עושים את זה?

9. שלום לכולם. האם מישהו מכיר את הפרמטר שאני צריך להכניס על מנת לעדכן את Malwarebytes דרך שורת הפקודה. תודה לעוזרים. עריכה: לא חשוב חברה מצאתי את זה מי שמעניין אותו זה runupdate/

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by yonatanph,

אני רוצה להראות למישהו שאין לו מחשב את הסרטון הזה http://www.minimed.com/swf/insulinpumps/reservoir/IR0101.swf. חשבתי לקחת את הנייד שלי אליו, ולהראות לו את הסרטון עליו. הבעיה שאין שם גם גישה לרשת אלחוטית. ניסיתי להעתיק את הסרטון למחשב באמצאות פלאג אין אבל אני מקבל רק את המסך הראשוני ולא את כל 31 הדפים של הסרטון. מישהו יודע איך אני יכול לשמור את כל הסרטון לנייד שלי כך שיהיה אפשר להריץ אותו מהנייד? (אם מישהו הצליח אני אשמח אם הוא יסביר לי באיזה דפדפן/פלאג אין/תוכנה הוא השתמש)

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by mx-3,

שלום, אני זקוק לעזרה מקצועית שלכם בעיצוב עטיפה לדיסק. קצת רקע, שמי מקס, אני לומד במכללת BPM בת"א. עוסק בתחום כתחביב כבר מעל ל10 שנים. לאחרונה התחלתי להתמקצע, והחלטתי ללכת שלב אחד קדימה. אני לוקח את הקטע המוצלח האחרון שלי, ועושה לו עיבוד מקצועי באולפן מאסטרינג. לאחר העיבוד, אני לוקח את הקטע לחברות תקליטים שונות על מנת לנסות ולהוציא אותו לאור. לשם כך אני זקוק לעיצוב מרשים של העטיפה. כי למרבה האירוניה, הסינון הראשוני שעושים חברות התקליטים, הוא ע"פ העטיפה, ולא ע"פ הקטע שהם שומעים. וזה בגלל כמויות הקטעים שהם מקבלים ביום. וכאן אני בא לבקש את עזרתכם היצירתית. יש לי כבר כמה רעיונות, אבל המשימה פתוחה לכם באופן חופשי. שם האומן, הוא nex. יש לי כבר לוגו, ודיי רצוי להשתמש בו בעט…

12. Started by shimshon58,

תוכנת אופיס 2007 החלה, פתאום, להציג את סרגלי הכלים בצבע שחור, גם הסמל העגול מימין, הפך לקווים שחורים (במקום האדום ,כתום,ירוק וכחול שמייצגים את הרכב האופיס ). אבקש עזרתכם, איך להשיב את הצבע לסרגלים ולסמל.

13. Started by klips,

שבת שלום התקנתי היום את SP2 לוויסטה הכל עובד מצויין אבל ברגע שהגדרתי בלוח בקרה של ניוודיה מצב של SLI הוא גורם למסך שלי להיות כחול זה קרה רק לאחר שהתקנתי את הSP2 וכמובן מחקתי והתקנתי כמה פעמים את הדרייברים מהאתר וזה לא עוזר אני משתמש כרגע רק בכרטיס מסך 1 יש לי 9800GT X2 אשמח על כלל עזרה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. כשאני רוצה לחלץ קבצי ראר גדולים עם הרבה חלקים, צצה לי השגיאה שקבצים מסויימים פגומים, אם אני מחלץ מחדש אז זה מודיע שקבצים אחרים פגומים. הקטע הוא שבמחשב אחר זה מחולץ רגיל וללא בעיות. ניסיתי להתקין ווינראר מחדש וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי הרבה זמן כבר את המחשב עם אותם כונני דיסקים פשוט יום אחד הם החליטו שהם לא מצליחים לקרוא אף אחד מהדיסקים ולצרוב אף דיסק שאני מכניס אליהם מה אני יכול לעושת חוץ מלפרמט ומה גם שהעברתי כבר דיסק שמנקה את הראש

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by raz002,

קניתי מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות והרבה זיכרון ומשום מה שאני נכנס לאקספלורר 6 ופותח יותר מחלון אחד התוכנה פשוט נתקעת. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by ירוקי,

המחשב שלי לא פותח קובצי rar מה אני אמור לעשות כדי שיפתח (להוריד תוכנות, לשנות את סיומת הקובץ?) דחוף!!!!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. היי כולם - ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מנסה להיכנס לפייסבוק במחשב השולחני שלי אני מקבל את ההודע הבאה בפיירפוקס: login.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate will not be valid until 7/23/2009 3:03 PM. (Error code: sec_error_expired_certificate) אני מקבל הודעה די דומה באקספלורר. כשאני מנסה מהמחשב הנייד שמחובר לאותה רשת הכל עובד. מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by a3x,

שלום לכלום, קודם כל אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון, הבעיה שלי, בהתחלה חשבתי שזה משונה שזה ככה, קראתי קצת בפורומים בחו"ל והבנתי שהרבה סובלים מהבעיה אבל אף פעם לא הבנתי אם באמת קיים פתרון הגיוני או לא, אני משתמש ב-Windows 7, עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של Creative, והדרייבר הכי חדש של Realtek מותקן אצלי, עם זאת עדיין שני הרמקולים האחוריים אני אומנם שומע אותם (ניתקלתי בהרבה שבכלל לא שומעים), אני שומע אבל נורא נורא חלש, ניסיתי להגביר דרך הלוח בקרה והכל עומד על 100%. שידרגתי לא מזמן לוינדוס 7, לפני הייתי משתמש בWindows Xp, והרמקולים עבדו מעולה.. כעת, האם מישהו ניתקל בבעיה כזאת, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת, ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אבל זה לא כל כך פתר את הבעיה :\ א…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by daniel123,

שלום חברים, יש לי בעיה עם התוכנה MV2PLAYER כשאני פותח סרט, זה רושם למטה הודעה של "the color scheme has been changed to windows vista basic" ואז הסרט מתחיל להתקע כזה (תקיעות קצרות אם זה משנה). איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  21. http://www.schooly.co.il/MySchool/index.asp?url_t=benzvi&pagename= אני רואה את העמוד הראשי אבל אני לא יכול ללחוץ על אף אחד מהקישורים בתפריט הימני.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by alex15,

אני זקוק לתוכנה שתשמור לי על האימילים שלי . ושלא תמחק שום דבר .

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש לי דיסק און קי, הכנסתי אותו למחשב והיה לי בו קבצים, לאחר כמה דקות אני נכנס שוב לתיקיה של הדיסק און קי ואני רואה שהיא ריקה לגמרי. אין בו שום קבצים, כלום. במאפייני הכונן הנייד רשום שנשאר קצת מקוום כלומר הוא מראה נפח. מה עושים? אני חייב את זה במהירות. יש איזו תוכנה, משהו? בדקתי במחשב אחר לע עוזר תודה[br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 13:13:27 עידכוןבתונות השיחזור משתחזרים לי רק קבצים מסוג chk. יש מלא כאלה. מה זה הקצבים האלה?

24. שלום לכולם ... בזמן האחרון המחשבעושה בעיות אז אני רוצה לפרמט את כונן c ... בכונן e יש לי תקייה עם 3 קבצים .. קבצים מסוג iomega automatic backup image שלושתם מאותו תאריך ואותה שעה אז איזה מהם להפעיל או שזה לא משנה וזה יפעיל את שלושתם ? ויש לי גם דיסק ששאלתי חבר והוא אמר להשים אותו וללחוץ על esc ויעלה לי משהו ולפרמט משם וניסיתי כמה פעמים וזה עלה ואז נתקע או שלא עלה ואז עלה הווינדוס... אז יש משהו שלא הבנתי דרך איפה לפרמט דרך הקבצים בכונן e או דרך הדיסק ? ואיך אני מפרמט ? חיפשתי באינטרט וקראתי מדריכים אבל כולם זה איך לפרמט ולהתקין ווינדוס ואת זה אני לא רוצה רק לפרמט את כונן c וש-dו-e לא ימחקו... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by תעלולון,

הורדתי לאחרונה תוכנת ליגטורה שמזהה אותיות ממסמכים סרוקים גירסא 6.5 וכשהרצתי את התוכנה הופיעה הודעה (hasp not found (15 אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה זה וכיצד לפתור את הבעייה תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.