תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תופס 20K ולוקח את מירבעבודת המעבד . מה זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! יש כמה קבצי RAR,ZIP וACE מוגנים בסיסמא ואין לי איך לגלות את הסיסמא. יש איזו שהיא דרך לקבל את הקבצים בלי דעת את הסיסמא? כלשהיא דרך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בבית רשת ביתית של כ-3 מחשבים שמחוברים לראוטר. לפני כמה ימים התקנתי בשלושתם את התוכנה Norton Internet Security. אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים ברשת כל עוד שהתוכנה היא על מצב Enable, ברגע שאני מעביר אותה ל-Disable אז הכל מסתתדר. מכיוון שאנחנו מדפיסים כולם על אותה מדפסת שמחוברת לאחד המחשבים זה מסבך מאוד את כל עיניין ההדפסה והעברת הקבצים ברשת. האם יש דרך לעשות הרשאה למחשבים מסויימים ברשת בתוכנה עצמה? האם יש איזשהו פתרון אחר שעולה בדעתכם? אשמח לכל תגובות בתודה מראש ניר
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד שיש לי סרט DVD, שיש לו כתוביות בעברית. עם התוכנה DVDX אני יכול להפוך אותו לDIVX. יש תוכנה שמנצלת את הכתוביות והופכת לDIVX או כל פורמט אחר עם הכתוביות כבר צרובות??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים ללוח אם: IBM INTEL I865P/PE/G/I848P SOCKET 478 כרטיס קול,VGA כרטיס רשת. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את התמונה עשיתי מכלום כלומר 100% פוטושופ רק פוטושופ מה דעתכם? אם אתם מכירים מדריכים לעשות 3D מכל צורה אשמח אם תביאו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שירים עם Media Player Classic כרגע הם נפתחים עם Media Player 11 אז אני עושה פתח באמצעות-בחירת תוכנית-עיון Media Player Classic והשירים עדיין נפתחים עם Media Player 11 איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האופיס הוא בעיברית, רציתי לדעת עם יש פקודות קוליות בעיברית? באנגלית אני יודע שיש. ואם יש, האם הוא מובנה באופיס ואני רק צריך להגדיר שיהיה בעיברית או להוריד בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט SVCD מאתר ללה לנד והוא ירד כקובץ עם סיומת BIN מה אני אמור לעשות כדי שאוכל לראות את הסרט ב- MV2player . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידול ראשון שלי בנרבס בכמה שפחות יסופרמים, (עובד בדרך כלל בפולי) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את עזרתכם. יש לי מחשב Dell Precision T3500 עם 12Gb זיכרון ואני רוצה לבצע שינוי גודל המחיצות ולאחר מכן גיבוי - GHOST. אני עושה BOOT מה-CD ומגיע לתפריט Hiren's בוחר בתוכנה ובמקום שהיא תופעל אני מקבל שגיאות. השגיאה מופיעה בתמונה המצורפת . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח.. כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים. אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת עריכה מקצועית שתוכל לאפשר לי למחוק חלק מסויים מכל השורות בקובץ טקסט, שאני אכניס לתוכנה מספר תווים והיא תמחק את כל מה שכתוב לפניהם ו/או אחריהם. דוגמא: אם יש לי שורות כאלה בתוך קובץ טקסט: csjkhue45caljk=PE=pogonara vsdiuyfuej37=PE=aspiouii kjlasiljpio890789=PE=uvivufioyuio אז שאני אוכל להכניס לתוכנה את: =PE= והיא תמחק את כל מה שכתוב לפני זה... ומה שישאר לי זה: =PE=pogonara =PE=aspiouii =PE=uvivufioyuio אני מקווה שאני מספיק ברור ושאכן יש תוכנה כזו. תודה רבה על העזרה ויום טוב, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מכונה משולבת HP 4500 Officejet Wireless. יש לי בעיה דיי מוזרה, התקנתי את כל הדרייברים של המכונה המשולבת אך משום מה ספציפית הוא לא מזהה לי את הדרייבר של הסורק, למרות שהתקנתי אותו. למשל הוא לא מופיע ב-HP Solution Center וגם ידנית הוא לא מוכן לסרוק לי. למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ככה סתם לפתע פתאום הופיעה לי בעיה מוזרה באינטרנט אקספלורר 11 כאשר מנסים לכתוב בעברית בכל אתר שהוא (גוגל, וויינט, פייסבוק) מופיעות אותיות או בגיבריש, או סימנים מוזרים, או אותיות עבריות שלא תואמות את מקשי המקלדת. זה קרה לפתע פתאום (לא אני הייתי ליד המחשב אז אין לי מושג עם אשתי לחצה על משהו בטעות). עבודה בדפדפן אחר מתנהלת באופן תקין. כמו גם כאשר מעלים מקלדת על המסך בגוגל ניתן להדפיס באופן תקין. למישהו יש מושג מה גרם לתקלה זו ואיך אפשר לתקנה? תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב האם לאחרונה מישהו הרגיש לאחר עידכון כרום ל20 איטיות במחשב ובדפדפן ???? הגעתי למצב שפירמטתי,התקנתי מחדש כרום ועדיין אותו דבר. מישהו יודע בעניין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי HD חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה והגדרתי אותו, כך שיופעל ככונן הראשי. את כל תכולת הכונן הישן העתקתי לתיקיה בכונן החדש וניתקתי את הכונן הישן מהמחשב. התקנתי את כל התוכנות הרצויות וכשהגעתי לתוכנת office נזכרתי שיש מיילים ששמרתי בתיקייה inbox בכונן הישן. מבקש לדעת האם יש קובץ שבו outlook מאחסן את המיילים (את inbox) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת שלל TEAC, ו WINDOWS 7 64 ביט. אני רוצה לשנות את התוכנות שיופעלו עם המקשי מולטימדיה, שכרגע פותחים לי שטויות כמו את ה EXPLORER והמועדפים. ניסיתי להוריד את הדרייבר של מיקרוסופט למקלדת, גרסא 7, אבל המקשים לא משתנים. צריך המלצה לתוכנה יותר נורמלית, עדיפות לחינמית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צילמתי כמה סרטונים עם CANON A510 (לא אידיאלי לוידאו, אבל זה מה יש). כרגע הם תופסים הרבה, אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני רוצה לעשות להזרים אותם לאקסבוקס360, והוא לא ממש תומך בהם כרגע. אני רוצה להמיר את הסרטון, עם שמירה על האיכות לWMV/MPEG2/DIVX, או מה שזה לא יהיה, כדי להזרים לאקסבוקס. חיפשתי בDIVX.COM, והתוכנה ששם יצרה קובץ עם סיומת DIVX, והאקסבוקס מסרב לזהות את זה... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנה כדי לחתוך קטעים מוסימים מקובץ MP3 כלשהו, ואז לשלב בקובץ MP3 אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה לפתוח את youtube ב-FF אני מקבל את מה שרואים בתמונה המצורפת כשאני מנסה לראות לינק ל-youtube. כדי לתקן את זה אני מחליף מנוע ב -IETAB אבל זה ממש לא פתרון טוב כי IETAB אוכל זיכרון..... גירסת ה-FF שלי זה 1.5.09 יש למישהו מושג מה הבעיה? ***** עדכונים בעמוד 2 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת העבודה אני צריך להקליד המון טקסט בעברית וגם באנגלית לעיתים קרובות. ידוע לי שיש תוכנות שאפשר לדבר למיקרופון והן כותבות את המילים. מישהו מכיר תוכנה כזו ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-