תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ובבקשה שום דבר ש נורטון,כי אני מפתח בסביבת הnet וזה עושה הרבה צרות עם IIS . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אנטיוירוס שכולל גם פיירוול למחשב שלי, שלא יזלול הרבה משאבים ושיהיה מצוין ויתעדכן על בסיס יומי. על מה אתם ממליצים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש... ואני רוצה להשיג\להורידdirectx 11 איך אני עושה את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול את זה- איך אני מעלה תמונה בIMAGESHACK?? נכנסתי לאתר, רשמתי את שם הקובץ של התמונה שאני רוצה לעלות ולחצתי HOST IT. עכשיו ,הוא נכנס לי לכאן http://img398.imageshack.us/content.php?page=done&l=img398/10/e32k51024x1gi.jpg ומה עושים מכאן?? אם למשל אני רוצה להכניס את התמונה לפרופיל או משהו, איך אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על איזו תוכנה אתם ממליצים לעריכת מצגת תמונות או וידאו שניתן יהיה לעשות מניו יפה ומוזיקת רקע כרגע אני משתמש עם נרו אקספרס אבל בא לי לעלות שלב אחד קדימה חשוב שלא תהיה ממש מסובכת ועם ממשק נחמד! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם הורדתי היום 2 קבצים מסוג MOV באיכות 720P ו-1080P לצורך העניין מדובר בשני טריילרים לסרטים. משום מה אני יכול לפתוח את הקבצים רק ען התוכנה QUICKTIME והקבצים ממש מוגבלים כלומר אני לא יכול להעתיק אותם לשום מקום, לא יכול למחוק אותם וגם לא להעביר אותם... ממש מוזר אפילו לדיסק און קי שלי אני לא מצליח להעתיק אותם זה כותב לי מעתיק...אבל בלי הגדרת זמן אני מחכה שעה וזה לא מעתיק בסוף זה נתקע... למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, בעבר שמעתי על תוכנה חדשה שיצאה - שמסוגלת לקבץ הרבה קבצים ביעילות וזריזות. בכל אופן אלה הדרישות שלי ^^^. בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... אני משתמש ב-Google Chrome... ובימים האחרונים בכל פעם שאני למשל רושם משהו בגוגל, נכנס לאחד הדפים ואז חוזר לדף התוצאות, אז דף התוצאות לא קיים יותר ובמקומו מופיע לי דף הכניסה של גוגל....זה קרה לי עם עוד אתרי חיפוש.... לדוגמא: רשמתי "שולחן" בגוגל... נכנסתי לאחת התוצאות.... לאחר מכן לחצתי על "חזור" כדי לחזור לדף הגוגל עם תוצאות החיפוש של "שולחן"....ובמקומו מופיע לי דף הבית של גוגל ללא החיפוש... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה להפעיל שיר במדיה פלייר אוטומטית המחשב מבצע ריסטרט. יש עוד תוכנות אחרות רבות חוץ מהמדיה פלייר שאפשר להשתמש בהם הבעיה שרוב או לפחת חלק מקבצי הפעלת הוידאו באינטרנט תומכים במדיה פלייר ולכן איני יכול לצפות בסרטונים אלה..(sport5,one וכו'). האם יש פתרון ? (הווינדווס שלי הוא מקורי - xp )
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין .NET 3.5 על המחשב ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל מה אפשר לעשות? http://img560.imageshack.us/i/erroriv.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי מוזיקה ופתאום הקול נעלם, ניסיתי גם לעשות רסטרט למחשב למחשב וכל מיני, לא עבד =\ מה הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! לא מזמן התחתנתי (תודה :-) ) והצלם העביר לי דיסק DVD כ 3000 תמונות מתוכם אני צריך לבחור קרוב ל1000 לפיתוח.. עכשיו לעבור אחת אחת להעתיק לתיקיה חדשה זה ממש לא פרקטי :-(... האם מישהו מכיר תוכנה שהיא קלה למיון תמונות בדרך נוכה? אנה עזרו לי.. ותודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתחסום כתובות IP של גופים שתובעים משתפי קבצים. שלא תכביד על המחשב, ולא תחסום דברים אחרים מעבר לכתובות IP של גופים... כעיקרון באימיול יש IPfilter, אבל בביטרונט אין. יש אולי איזה IPFILTER לביטרונט
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HDDlife Pro גירסה 4.0.184 מזהה לי רק כונן אחד מתוך 5 הארדיסקים כמה זמן אותו כונן עובד, בכל השאר כתוב 0 HOURS ולא מצליח לזהות שאר הכוננים: תומך רק בסמסונג, או מה ? יש לי עוד שני כוננים ווסטרן דיגטל, ואחד של סיגייט - וגם שם לא רואים. המלצה לתוכנה אחרת שמצליחה לקרוא באופן מדויק את זמן הפעולה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מעדכן אנטי וירוס נוד 32 5 למחשב אחר בלי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחו לי אתמול קובץ גיבוי דיי חשוב, אבל הטיפש שעשה את הגיבוי לא השתמש נכון בRAR ועכשיו אי אפשר לפרוס את הקובץ. הבעיה שהקבצים עצמם, עם שמות לא טובים, גם ארוכים מידי וגם עם כל מיני תווים מיוחדים. הארכיב נראה ככה: ספריה א' ספריה ב' שם קובץ + שם ספריה ב' + שם ספריה א' איך אני משנה את השמות של הקבצים? אני עובד עם Winrar, ניסיתי בווינזיפ וזה לא הראה בכלל את הקבצים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שתי בעיות שאני מנסה לפתור אותה כבר יותר משבוע. (מקווה שבחרתי בפורום הנכון) בקצרה: עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP מחדש, התחלתי להתקין דרייברים והתחילו לצוץ בעיות. (זה לא מחשב חדש, כבר עשיתי את זה מלא פעמים בעבר) כשאני מתקין חומרה בשם Silicon Image Sil 3112 SATARaid Controller הוא לא נותן לי לסיים להתקין אותה. (תמונה) מה זה בדיוק הדרייבר הזה? זה חיבור SATA חיצוני? כי יש לי כזה, (בלי דרייבר- לא זוכר בכלל שהיה לי) אבל יש לי גם RAID בדיסק הדרייברים של המחשב עצמו, וכבר שם מופיעה הבעיה. הבעיה השניה היא בהתקנת מתאם USB לרשת אלחוטית ROTAL ALAN DRUC-U3. אני מכניס את הדיסק המקורי של הדרייבר, והוא לא נותן לי לסיים בדיוק באותה טענה. (has not passed windows logo testing......) אם אני ממ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה חדשה לצפייה בסרטים, כרגע אני BSPLAYER אבל שמתי לב שהתמונה לא כ"כ איכותית לעומת תוכנות אחרות אבל אני מאד אוהב את האפשרות להוריד ישר כתוביות דרך התוכנה. חיפשתי כמה תוכנות כמו VLC, GOM אבל אין שם אפשרות להוריד כתוביות, האם יש עוד תוכנה שיש בה אפשרות כזאת והאיכות תמונה שלה יותר טובה מBS. ד"א לגבי הBS, מי שמשתמש באיזה RENDER אתם משתמשים? ניסיתי לשנות כמה אבל הרוב מבטלים את הAERO כל הזמן חוץ מEVR שהוא נראה בהיר ולא טוב.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה שמראה לי את כל החומרה על המחשב: כגון לוח אם ועוד הרבה דברים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-