תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מע' הפעלה WINXP היה קודם מותקן כ.טלויזיה מעפן של FLYVIDEO98 שהוסר... חיברתי את הPVR-150 שלי, זוהה ככרטיס וידאו מולטימדיה, ושום דרייבר לא מתאים איך מתקינים אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HDDlife Pro גירסה 4.0.184 מזהה לי רק כונן אחד מתוך 5 הארדיסקים כמה זמן אותו כונן עובד, בכל השאר כתוב 0 HOURS ולא מצליח לזהות שאר הכוננים: תומך רק בסמסונג, או מה ? יש לי עוד שני כוננים ווסטרן דיגטל, ואחד של סיגייט - וגם שם לא רואים. המלצה לתוכנה אחרת שמצליחה לקרוא באופן מדויק את זמן הפעולה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קרה משו מוזר: שנכנסים למחשב שלי ואז לכונן C יש איזשהו קובץ טקסט שנקרא: FUN ושפתחתי אותו היה כתוב בו ככה: Found C:\WINDOWS\system32\command.com created 1st batch file written gateway data into text file Found gateway 172.24.128.1 created script to add new route Added new route to 012fun ויש עוד כמה קבצי טקסט שנקראים: ipdata, hct עוד 2 קבצים שהסוג שלהם: MS-DOS Batch File ונקראים: gGd, execRoute ועוד 2 קבצים שהסיומת שלהם *.tmp ונקראים: HCT71, HCT7B ועוד קובץ בודד שהסיומת שלו *.net ונקרא: PDOXUSRS מה אני צריך לעשות???? למחוק את הקבצים האלו???? דרך אגב יש לי אינטרנט סקיוריטי 2003 של נורטון ואני מעדכן אותו ומבצע סריקה כל שבוע תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל , אין לי מושג אם זה שייך לפורום הזה פה , אם לא , אתם יכולים להעביר את הפוסט הזה למקום הראוי לו , וכמובן להודיע לי לאן זה הועבר , בכל אופן , אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לשלוט על תוכנות במערכת ההפעלה Windows XP , לפתוח תוכנות , לסגור תוכנות , להריץ מוסיקה וקבצים , והכל בעזרת פקודה קולית , אני יודע שהדבר קיים ב-VISTA ובמערכת הפעלה 7 כערך מובנה , אני מחפש תוכנה שתהיה כמובן חינמית , ומקצועית ( זאת אומרת טובה , ולא סתם זבל ) , למי שיודע על תוכנה כזאת להודיע לי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
האופיס הוא בעיברית, רציתי לדעת עם יש פקודות קוליות בעיברית? באנגלית אני יודע שיש. ואם יש, האם הוא מובנה באופיס ואני רק צריך להגדיר שיהיה בעיברית או להוריד בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסגירת מעגל האבטחה שלי.. (nod 32 and webroot spysweeper) אני מחפש תוכנה פשוטה לתפעול, שלא זוללת משאבים ושעושה הכל אוטומטית. עם זאת שתיהיה מצויינת (אם אפשר) ברמת האבטחה שלה. ההבנה שלי בתוכנות האלה שואפת ל 0 ואני לא רוצה להתחיל עם פתיחה של פורטים כשאני מוריד מתוכנות שיתוף שונות. כרגע אני משתמש ב kaspersky anti hacker ואני מאוד מרוצה. התוכנה לא עושה בעיות והיא אוטומטית ופשוטה. האם יש תוכנה יותר טובה או שעדיף להשאר עם ה anti hacker? תודה לממליצים !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של GENIUS WEBCAM EXPRESS V2, אבל הבעיה היא שאיבדתי את תוכנת ההפעלה שבאה איתה. הדרייברים שהורדתי מהאתר לא כוללים תוכנת הפעלה, ובנתיים אני יכול להפעיל את המצלמה רק כשאני במסנג'ר בשיחה עם מישהו! ניסיתי להוריד כמה תוכנות אבל אף אחת לא זיהתה את המצלמה (המצלמה עובדת, כנראה התוכנות לא הכי טובות). אז אם אפשר בבקשה לינק להורדת תוכנה שמסוגלת לפעול על המצלמת אינטרנט שציינתי? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות לסרטים??? אם מישהו מכיר אז שיגיד לי. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שני סרטים שמשקלם יותר מ700 מגה, אז לקחתי מחבר דיסק 900 מגה וניסיתי לצרוב עם הנרו אבל עדיין הוא אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק.... מה עושים?? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי כתבה באינטרנט באתר YNET. אני לא יודע איך קוראים לזה. תיקראו כתבה ותיסכלו בסרטון דוגמא. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4086505,00... איך עושים בפוטושופ CS4 לטשטש בתמונה רואים אדם מקדימה וגם מאחורי אדם נוף. זה מדהים איך עושים? מיכאל [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הכותרת....אני מחפס קודק שיעפשר סאונד בסירטוני אינטרנט(דוג'--youtube ) בבקשה עזרה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
באקספלורר ו - Firefox ניתן ללחוץ לחצן ימני על כל תמונה מהאינטרנט ולקבוע כרקע מבלי להוריד את התמונה בשונה מ Chrome, שפשוט אין את האפשרות הזאת. ניסיתי לחפש בחנות אם יש תוסף, אבל לא מצאתי אחד כזה למרות שהיה פעם אבל הוא כבר הוסר מהחנות. אני יודע שזה שטותי יחסית, אבל יש איזה פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי לפני זמן קצר. דפדפן נחמד מאוד. חבל שאין תמיכה בWMP מוטמע. חוץ מזה מהיר לטעמי. רק השפת default עברית מטריפה את המוח. שיניתי לאנגלית וזה נחמד. חבל רק שאין עדין פלאגין של delicious. Porable Google Chrome
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tovilevis.com לא 100% גמור אבל יש מה לראות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב אחר עם התוכנה הנ"ל ללא הצלחה. במחשב הנ"ל כרגע מודם TNN AZTEC 600E, ולדעתי הבעיה היא בו, כי בעבר עם מודם אחר כן הייתי מצליח להתחבר. בנוסף, במחשב של חבר אני כן מצליח להתחבר למחשב המדובר. האם צריך להגדיר הגדרות מסויימות למודם כדי שהתוכנה תפעל? אולי לפתוח פורטים ? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי מייל חשוב ואני לא מצליח לראות מה כתוב כי הווינדוס לא מזהה את הכתב הוא מציג כתב מחורבש כזה ....אפילו לא אותיות מה אני אוכל לעשות כדי לתקן את זה ולקרוא את המייל כי הוא חשוב ד"א: את כל המיילים האחרים שבעיברית אני כן מצליח לראות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלא חייגן AZTEC 600 צריך תוכנה או סקריפט שיאפשר לנתק את החיבור לאינטרנט לכמה שניות ולהתחיל אותו מחדש. כל חצי שעה או שעה לפי פרק זמן שניתן לקצוב מראש יש תוכנה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כול סרט שיש לו סיומת AVI פשוט לא עובד, לא ב Bsplayer לא בVLC ולא ב WMP. יש לי את הקודק K-Lite Codec Pack,והורדתי עוד כמה קודקים של AVI אבל כלום לא פועל. אה וזה בכול סירטי AVI לא רק אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה BOXEE למחשב והתוכנה אומרת להוריד FLASH PLUGIN חיפשתי ולא מצאתי את ה- FLASH המתאים איפה אני יכול למצוא אותו? אפשר לעדכן מתוך התוכנה BOXEE ? יש תוכנות דומות ברמה של BOXEE ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-