תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קראתי את השרשור המודבק מעלה ויש שם המלצות כלליות וקישורים לאתרי החברות. אני מחפש אנטי וירוס חינמי תומך בחלונות8, שיהיה קליל מבחינת מאשבים ויהיה שקט, בעל עדכונים אוטמטים וסריקות אוטמטיים. ובנוסף המלצה עבור אנטי ספייוואר, שנים שלא השתמשתי, אני זוכר לפני שנים את: Spybot Search & Destroy, Malwarebytes Anti-Malware. הם עדיין חזקות בתחום? מומלצות? או שיש משהו טוב יותר? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת רקעים לשולחן העבודה... יצרתי עוד אחד...: אני יודע שזה ממש ג'יפה, אבל תתחשבו... זה בין הראישונים שלי... הרקע תוכנן להיות רגוע... אשמח לקבל טיפים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מעדכן אנטי וירוס נוד 32 5 למחשב אחר בלי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת שירים נגיד לחתוך קטע משיר ולעשות אותו שיר העצמו או משהו כזה אבל תוכנה פשוטה וטובה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה עם כמה סרטים בתוכה וכל פעם שאני נכנס לתוכה אני מקבל שגיאה של הEXPLORER זה נראה שיש התנגשות בין משהו למשהו..איך פותרים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הורדתי את memtest86 מפה: http://www.memtest86.com/#download0 את גרסת ה-ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CDROM עכשיו יש לי שאלה- מספיק שאני צורב את זה על דיסק (כאימג' כמובן) ואז אני יכול להעלות את זה בבוט והכל?? או שאני צריך קודם ליצור BOOTABLE דיסק / דיסקט או משהו? ויש לי עוד שאלה, אם היא מוצאת שגיאות בזכרון אז היא גם מתקנת? או שזה סתם בשביל לבדוק? בבקשה תעזרו, יש לדוד שלי בעיה במחשב וזה בשבילו...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את התמונה עשיתי מכלום כלומר 100% פוטושופ רק פוטושופ מה דעתכם? אם אתם מכירים מדריכים לעשות 3D מכל צורה אשמח אם תביאו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האופיס הוא בעיברית, רציתי לדעת עם יש פקודות קוליות בעיברית? באנגלית אני יודע שיש. ואם יש, האם הוא מובנה באופיס ואני רק צריך להגדיר שיהיה בעיברית או להוריד בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע איך קוראים לתוכנה שהיא בעצם סביבה וירטואלית של רשת שאפשר לבנות שם רשתות מכל הסוגים על ידי הוספת swithes ומחשבים וממש להיכנס לקונסול שלהם ולקנפג ולהגדיר.משתמשים בתוכנה הזאת בדרך כלל בלימודים במכללות ובקורסים שמלמדים על רשתות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי נוסף משתמש נוסף, דובר רוסית שצריך להתכתב ברוסית עם משפחתו וחבריו בגולה הדוויה... מכיוון שאני לא קורא רוסית, נוצר הצורך לשנות מפעם לפעם את שפת הממשק מעברית לרוסית וחזרה לעברית. איך אפשר לעשות זאת בקלות ובמהירות? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WORD 2007. איך אני יכול לכתוב שבר שיש בו מונה, קו שבר, מכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הקלטה במחשב ששמורה בקובץ wav שהייתי רוצה לשמור לעצמי. הקלטה זו היא בעלת רעשים נלווים ולכן הייתי רוצה לדעת כיצד לבודד את הקול: באיזו תוכנה כדאי להשתמש ואיך לעשות זאת ? בתודה מראש, Your-AsSaSsiN
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הורדתי סרט של HD בגודל 10 גיגה ,יש לי כרטיס מסך תומך HD וגם מסך תומך אבל אני מצליח להפעיל את הסרט רק ב-VLC וגם זה פועל לאט ולא הכי טוב...רציתי לשאול האם יש תוכנה שתעזור לי בהפעלת הסרט בפורמט הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את הפייר וואל שלNorton Personal Firewall 2003 עכשיו הוא מידי פעם שולח לי הודעות על אנשים שמנסים כנראה לפרוץ אלייי וזה לא מה שמזיז לי אבל לפעמים אני מתקין איזה תוכנה שקשורה לאינטרנט ואז אחרי איזה כמה זמן הוא מבקש אישור לשלוח משהו אם הsystem שלי לא יודע איזה קובץ מסוים ואני תמיד חוסם מישהו יודע למה אני מצטער שאין לי תמונה אם תהיה לי שוב אותו בעיה אולי תוכלו להבין יותר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד שיש לי סרט DVD, שיש לו כתוביות בעברית. עם התוכנה DVDX אני יכול להפוך אותו לDIVX. יש תוכנה שמנצלת את הכתוביות והופכת לDIVX או כל פורמט אחר עם הכתוביות כבר צרובות??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כל הדלקה של המחשב מצב העוצמה של המיקופון נכנס למצב "השתק הכל" ולמרות שבכנסה הקודמת הוצאתי אותו ממצב זה אך המחשב לא שומר את השינוי. מה אני יכול לעשות כדי שעוצמת המיקרופון לא יכנס למצב "השתק הכל" ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי פוטושופ 7 כמה פעמים ממספר דיסקים, לאחר 10 דקות עבודה התוכנה נתקעת והשחרור היחידי הוא דרך אתחול המחשב (בכפתור), המחשב מחשב חדש פנטיום 4 במהירות 2.6 זיכרון 256 ואפילו לאחר פירמוט והתקנה מחדש של כל מערכת ההפעלה והפוטושופ עדיין הוא נתקע ניסיתי 1. להגדיר יותר זיכרון בBIOS 2. להגדיר לפוטושופ להשתמש בכמה זיכרון שהוא רוצה דרך הPREFERENC 3. החלפתי את זיכרון הRAM בזיכרון מהיר יותר 4. התקנתי את התוכנה בכונן אחר ולא בC\program files וגם זה לא עזר עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לתקינות רכיבי המחשב ולהיעדר וירוסים ומזיקים אחרים כל זה ללא תועלת הפוטו שופ עדיין נתקע לאחר כמה דקות עבודה. אותו פוטושופ להפתעתי עובד מצוין המחשב אחר ענתיקה הרבה יותר משלי אז ממש אין לי מושג מה יכולה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מדריך אנשים בהדרכות אישיות דרך המחשב ועד היום הייתי עושה זאת באמצעות הסקייפ מכיוון שרוב התוכנות הידועות שכולנו מכירים כמו TeamViewer ו-AnyDesk מבקשות תשלום ומנתקות לאחר כמה דקות של חיבור. הן מזהות כל פעילות כפעילות מסחרית. האם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליטה מרחוק שלא דורשת תשלום ואם כן אז לא תשלום כזה גבוהה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק את זה מבלי שאצטרך להשיג מחדש את קובץ ההתקנה (כי מחקתי אותו מזמן)? זה מותקן אצלי פעמיים: פעם בעברית ופעם באנגלית ובנוסף יש לי אופיס 2003 ואופן אופיס כך שלחלוטין אין לי צורך בשתי אופיסים נוספים שרק תופסים מקום [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-