תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמשת גם באקספלורר גם בכרום וגם בפיירפוקס. איך אני קובעת בכל אחד מהדפדפנים האלו שיהיו ברירת המחדל?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מעצבן שאני לא מצליח להבין איך אני עושה שהמחשב יתחיל מהדיסק של הXP (אני רוצה לפרמט.. ) intel ASRock P4i65G תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כמן למשל CTRL+ALT+B זה מעביר שיר אחד קדימה .. גם אם אתה נמצא במשחק אחר או בתוכנה אחרת .
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שחכתי מה הוא עושה בדיוק ואיך קוראים לו.... זה פלאגין שמאפשר לך לחתוך חלקים מאתרים (כמו מקומות של פרסומות או רווחים או דברים כאלה). אני זוכר שהיה פלאגין שהיו צריכים להתקין (עם סמל של פרצוף של קוף) ועליו את הפלאגין שאני רוצה. יש למישהו מושג? עריכה לפלאגין שעליו צריכים להתקין את הפלאגין השני קורים GREASEMONKEY לא משנה, מצאתי. קוראים לזה Platypus. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/737
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ומאיפה ניתן להוריד אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי UPS של EverPower והתוכנה שבאה על הדיסקט לא עובדת.. הדיסקט דפוק. תוכלו בבקשה לתת לי את השם של התוכנה על מנת שאני אוכל לישון בשקט בחורף? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של האייס ואני זוכר שהייתה תוכנה שמפעילים אותה והיא הייתה מראה לך את הסיסמא
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שבאה עם הדריבר של הכרטיס מסך ATI,בצורת שלד כדי לשחק משקי רשת?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שבעזרתה אפשר לתקשר טלפונית בחינם כמובן?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את התוכנה שמגנה עלי(אתם יודעים מה RIAA הזה) בזמן שאני מוריד בביטורנט? או לפחות את השם שלה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הורדתי ספר בפורמט IRF ואין לי מושג איך קוראים אותו. מישהו יודע באמצעות איזו תוכנה אני יכול להמיר או לקרוא את הספר?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
במחשב ישן השתמשתי באאוטלוק אקספרס כתוכנת הדואר תחת WIN XP. אני רוצה להעביר את הקבצים (קבצי DBX) למחשב חדש. כדי לשמר EMAILIM. איך ניתן להעביר את הקבצים ו/או לקרא אותם? ניסיתי להעתיק אותם לפולדר דטה של אאוטלוק אקספרס, וזה לא עובד. מה ניתן לעשות כדי לא לאבד את החומר הזה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך קושרים 4 סרטונים לסרט אחד ? יש תוכנה שעושה את זה ?
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כאס אמאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התקנתי 3dMark2001 ובדקתי תוצאה.... אני עובד על P3800@900.... Asus cuvx4 256 זיכרון של מיקרון Hercules 3d prophet 4500............ ולצערי/הפתעתי גיליתי כי תוצאתי היא 1200..............! :-/ :-/ :-/ זה הגיוני...........!? אני עובד עם הDefault ב3d mark.....
-
- 42 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריוורים אבל אני לא יודע איך רואים טלויזיה....עזרה אשמח לקבל עזרה ממי שיש לו כבר AIW והצליח תודה נועם
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מצאתי את הproduct id אבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש? אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HE רק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו... עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי morphXT איך אני רואה כמה קרדיט יש לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני רואה סרט DIVX או XVID בDVD ? גם בכזה שקורא DIVX וגם בכזה שלא ? מה עושים עם התרגומים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הסרט מכיל המון תקיות וקבצים הקובץ הראשי של הסרט לפי מה שאני מבין הוא בפורמט BDMV יש לי POWERDVD 11 שאמורה להפעיל סרטי בלו ריי , אבל זה לא ממש מפעיל אותו מה אמורים לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מיקרוספט אאוטלוק 2003 והבעיה היא שכאשר שולחים לי תמונות, נגיד 8, אני חייב לפתוח אחת אחת וזה די מחרפן, אני רוצה לראות אותם ברצף כמו בכל אימייל נורמלי... משחקים בהגדרות לא עזרו, לא מצאתי משהו שפתר את העניין תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שיש אופציה בWORD לרשום פעולות מתמטיות כמו שבר,שורש,חזקה,ולמשתמש נותר רק להציב שם מספרים,אתם יכולים להזכיר לי איך נכנסים לשם? יש לי אופיס XP תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים פה או בתוכנה, פה נאה לי הפורום המתאים. ראיתי שיש במסנגר אפשרות לשלוח הודעות טקסט (לחצן ימני על אחד השמות-> שלח אחר-> שלח הודעה לנייד), אבל אצלי האפשרות הזאת אפורה (חסומה). הכנסתי את המספר שלי לפרופיל כדי שחברה שלי תוכל לשלוח לי הודעות, אבל גם אצלה האפשרות חסומה. כשלחצתי על הכפתור הגדרת ניידות (או משהו כזה) הוא שלח אותי לאתר של MSN MOBILE ושם לא הבנתי מה צריך לעשות. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהגידלי איך בכל זאת להפעיל את האפשרות הזאת (אם בכלל אפשר). אביעד.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע דברים דרך הטלויזיה שאני מריץ במחשב דרך קבל s-vhs. וגם אני רואה את כל הדסקטוף בשחור לבן בטלויזיה איך אני מסדר את כל זV? תודה..
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-