תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת איך צורבים סרט DVD בנרו. יש לי את הגירסא האחרונה של נרו ויש בה אופציות ל CD וגם ל DVD אופציות היחידות שיש ל DVD הן: copy,data,mp3,wma,digital audio באף אחת מהן את את האופציה של DVD-VIDEO האם מדובר בפלאג אין? אם כן, אשמח לקבל לינק או שם של הפלאג אין. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי סרט שהסיומת שלו או "סוג הקובץ" הינו BSplayer Pro file. איך אני צורב את הסרט הנ"ל בכדי לראות אותו בDVD שקורא DIVX? האם לצרוב אותו "סתם" כקובץ רגיל, והDVD הסלוני שלי ידע לפענח אותו? או האם בנרו יש ללחוץ "צרוב DVD VIDEO" (מה שלא הצלחתי לעשות, ז"א ניסיתי אך שבאתי לבחור את הקבצים לצריבה נרו בכלל לא נתנה לי את הקובץ הנ"ל כאופצייה). תודה על התשובות מראש ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע שזאת שאלה דיי newbit, אבל האמת שאף פעם לא ניסיתי ולכן אני לא יודע. אז איך עושים את זה? לצורך העניין אני רוצה לדעת גם לגבי CD ולא רק לגבי DVD. ואם צריך גם תרגום אז עוד מידע לגבי זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שרשום יש לי כמה סרטים בלי כתוביות. הכתוביות בקובץ נפרד . איך אפשר לצרוב את הסרט + הכתוביות ככה שה DVD יקרא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנת NERO, ואני רוצה לדעת איך צורבים מספר סרטים על דיסק DVD? כשעושים דרך התוכנה Make a vcd disk, הוא מראה רק 700 מגה-בית מהדיסק. איך מסדרים שהוא יראה 4.7 ג'יגה? אני מעוניין לשים מספר סרטים על דיסק 1 ולראות אותם בDVD שהוא קורא צרובים ויש לו גם אופציית DVIX.
-
- 7 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
פתחתי קובץ BIN לתוכנה והוא נפתח לי. מה הלאה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני דיי חדש בעסק של צריבה אז תעזרו לי קצת... הורדתי את ה NERO 6 Ultra מספר 1 מ www.downloads.com (היו שם שלושה כאלה ונראה לי שהראשון זה מה שצריך). התקנתי אותו, עכשיו יש לי בשולחן עבודה קובץ Nero StartSmart , אני פותח אותו, ומופיע לי תפריט. עכשיו, יש לי שני קבצים, Cue and Bin של משהו שאני רוצה לצרוב לדיסק, איך אני עושה את זה? לאן אני הולך מהתפריט הראשון של התוכנה? יש לי צורב Lite-On 52x32x52 אם זה משנה... תודה מראש דרך אגב, לינק לאיזה שהוא מדריך גם יעזור...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק שהוא קובץ אחד בצורת img. וקובץ אחד בצורת sub., ולא הצלחתי לצרוב אותו בנרו כפי שאני צורב קבצי cue. למשל... מישהו יודע איך צורבים את המשחק? לפתוח עם isoBuster אני יודע אבל אני רוצה לצרוב... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי משחק בגודל של dvd בקבצי mdf-mds ששוקל 3.50 ג'יגה אבל הנרו לא מוצא אותו (הוא מוצא רק iso,cue-bin,nrg) אני משתמש ב daemon tools ניסיתי לצרוב כאילו להעתיק את הדיסק מהכונן הוירטואלי לדיסק שבצורב dvd אבל היה כתוב שאין מספיק מקום!?!? ומשחק שוקל 3.50 ג'יגה ולדיסק dvd הריק אני יכול להכניס 4.7 ג'יגה בבקשה תעזרו לי, איך צורבים את הקבצים האלה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח זה הפורום הנכון, אבל בכל מקרה אני צריך לדעת איך אני צורב קבצי TAR או מריץ אותם כאימייג' במחשב?? ועם איזה תוכנה אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
באיזה תוכנה אני יכול לצרוב קבצי IMG? תודה לעוזרים. באותה הזדמנות אני רוצה לשאול איך להוסיף כתוביות לסרט DVD, ולצרוב את זה ככה?
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, איך צורבים קובץ ISO לדיסק 700 מגה CD-R? האם כקובץ DATA? תוכנת הצריבה היא Nero 6.6 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיוידי יודע לקורא קבצים בסיסיים כמו AVI DIVX MP4 , יש אופציה בתוכנות צריבה ישירות לצרוב קובץ MKV לדיוידי ככה שמכשיר הדיוידי הבסיסי ידע לנגן את הסרט או שבכל מקרה צריך קודם לעשות המרה של הקובץ מ MKV לדומא ל AVI ורק אחרי זה לצרוב את הקובץ ה AVI לדיוידי ? דבר נוסף אם אכן צריך לעשות את כל תהליך ההמרה ונוצר לי קובץ AVI אז הצריבה יכולה להיות בסיסית פשוט לזרוק כ DATA את קובץ ה AVI לדיסק הדיוידי וזה יתנגן או שחייב גם לצרוב כ "DVD-VIDEO" ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD, נרו וסרט בפורמט VOB מה עליי לעשות בכדי שאוכל לראות את הסרט בנגן ה-DVD בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב קובץ שגדול מ 2 ג'יגה דרך נירו או אלכוהול 120% איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נריד הורדתי משחק ויש לו קווץ שנקרא BIN והשני CUE איך לצרוב את שניהם?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשימה של שירים בוינאמפ (קובץ M3U ). אני רוצה לצרוב אותם על דיסק, אבל שיהיו כMP3 ולא מוסיקה. יש אפשרות? אני משתמש בנרו 6 אולטרה. אם לא בנרו אז איזה תוכנה כן? אגב, זה דחוף עד להיום ב1 בלילה :-\. תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איך צורבים משחקי סוני 2 או wii? בnero 9 חייב מדריך מפורט+תמונות. תודה רבה מי שעונה מלךךךך
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כי זה שירות שניתם כמעט בכל פוטו צילום
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מסך CRT, כ.מסך 8500GT המסך עובד על 85HERTZ, במשחקים הוא גם נמצא עם 85, וזה מפריע למשחק לעבוד רגיל וטוב. אם איזה תוכנה או אם אפשר דרך ההגדרות של הכרטיס לקבוע למשחק מסויים, או לכל 3D, אפשרות שה-HERTZ יפעל על 60 בלי קשר למה שזה עובד בווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-