עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ^HocK^,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by maxwell10,

חיברתי מדפסת XEROX WC PE120 לראוטר TP-Link WR941ND כיצד עלי לעדכן את המדפסת בראוטר על מנת שאוכל להדפיס?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים בדיסק הקשיח הראשון יש לי מערכת הפעלה והשני משמש לאחסון נתונים אני מחפש תוכנה שתמנע גישה לדיסק השני מחשבונות משתמשים אחרים אבל תאפשר גישה מהחשבון שלי או תוכנה תאפשר לשים סיסמה לגישה לדיסק הקשיח השני אני לא מחפש תוכנה להצפנה הדיסק קשיח שלתוכנה תהיה אפשרות למנוע גישה לתיקיות מסוימות אבל לאפשר גישה לאחרות (לא קריטי) אפשרות לשחזר את הסיסמה אם אפשר תוכנה חינמית תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, ברשותי כונן חיצוני לשימוש אחסון וגיבוי, אני מעוניין להכנס לתוך מחשב ולחבר USB. אני מחפש תוכנה לשליטת מיתוג ל-USB שמאפשר לשלוט ידנית הפעלת/כיבוי USB שמחובר לכונן חיצוני בלבד. תודה רבה. נ.ב. אם תשאלו למה נכנסתי כונן חיצוני לתוך מחשב, כי בשנה קרובה אני עובר לנייד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dudi2002,

אני עושה עבודה מסויימת בחלקים בתוכנת הword של מייקרוסופט. הבעיה היא שאני מנסה לשמור כל פעם את החלק שעשיתי היום, ופתאום נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצליח לשמור (save as), וכותב לי את השגיאה הבאה: error writing updated settings to registery. מה הבעיה? זה ממש מתסכל שאי אפשר לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, רכשתי כרטיס גנרי מדילאקסטרים של DVB. חיברתי אותו למחשב (WIN7) והוא זיהה אותו כ WINFAST DVB BLA BLA. ניסיתי להוריד דרייברים/נגן מתאימים מהאתר של החברה, זה התקין משהו, אבל שום נגן. אז הלכתי והורדתי תוכנה שנקראת DVB DREAM, התקנתי והכל. ואז הוא מבקש ממני לקנפג איזה DVB זה, אז חיפשתי קצת ברשת והבנתי שזה קודם כל DVB-T, ושנית שבמרכז (ואני נמצא באזור, אל תשאלו למה) משדרים בתדר של UHF26 שזה 514MHZ. אז בתוכנה יש כמה DVB-T אז בחרתי אחד מהם , סרקתי את כל התדרים (ואת התדר הנ"ל בצורה ידנית) וזה לא מצא דבר. זזתי עם הלפטופ והאנטנה בכל הדירה ובכל זאת שום דבר. פספסתי משהו, או שפשוט אין קליטה טובה מספיק באזור שלי (שזה AZUR הרי)? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימד: 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ל 3d max וקיבלתי ג'יבריש. מישהו יודע כיצד עושים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום ! אתמול פתחתי חשבון חדש במסנג'ר עם אימייל חדש ומאתמול עד הרגע הזה לא קיבלתי שום אימייל בחזרה כדי לאמת את הדואר אלקטרוני... מה עושים ? לחצתי מעל 5 פעמים במסנג'ר לאמת ועשיתי את כל התהליכים ושום דבר לא נשלח בחזרה. כאילו המסנג'ר עובד והכל אבל אי אפשר לשנות את הכינוי וכמובן מופיעה השורה המעצבנת "כתובת דואר אלקטרוני לא אומתה"... תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. האם זה אפשרי? אם כן זה ממש יעזור! תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. צפיתי בסרט שעל הדיסק ואיכות התמונה היותר טובה. לאחר שהעברתי אותו באמצעות גרירה אל ההארד דיסק צפיתי בו שוב ואיכות התמונה ירדה משמעותית. איך צריך להעביר סרט מהדיסק שבכונן אל ההארד דיסק בלי שאיכות התמונה תרד ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Snufkin,

לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אם כן אני אשמח לדעת איזה נגן סרטים טוב יש למחשב שתומך גם בהוספת כתוביות (מאחר והחברים שלי קצת עילגים ולא מבינים אנגלית). לדיסקים שצרובים בפורמט SCVD ו- DIVX

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, ערב טוב לכולם.. אני בונה עכשיו מחשב לעריכת ווידאו - ווידאו משמע אירועים.. חתונות וכ'ו. התוכנה העקרית שאני הולך לעבוד איתה היא AVID - לא 3D, לא משחקים ולא פוטושופ.. רק ווידאו. אני מבין שעדיף לעבוד עם כרטיס שהוא לא on board ואני גם מתכנן ריבוי מסכים אז על אחת כמה וכמה.. אני לא מתכוון לחסוך אגורה, אני עוסק בזה לפרנסתי ! אבל בכל זאת, לצרכים שלי.. quadro או איזה GTX כלשהו או אולי אפילו 9600GT\9800GT ושוב אני מזכיר שאני לא מחפש לחסוך, אני רק רוצה לדעת מה יתן לי תוצאות אופטימליות.. מצאתי על זה כמה דיונים.. על כל נושא העריכה, AVID למיניהם - אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלתי אז אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם. ועוד משהו קטן, סתם בשביל השקט הנפשי שלי למרות שכבר קראתי על ז…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by עמרי בן ארי,

התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Chura,

מצטער שאולי זה הת'רד המיליון אבל לא מצאתי שום REG ושום כלום... עד היום הייתי עובד עם קאזה לייט, הוא התחיל לזייף בהתחברות וכו', מה עושים ? והסבבה לייט הזה עדיין קיים ? תודה, חן.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by odedra,

אהלן,רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע איך קוראים לתוכנה שהיא בעצם סביבה וירטואלית של רשת שאפשר לבנות שם רשתות מכל הסוגים על ידי הוספת swithes ומחשבים וממש להיכנס לקונסול שלהם ולקנפג ולהגדיר.משתמשים בתוכנה הזאת בדרך כלל בלימודים במכללות ובקורסים שמלמדים על רשתות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. וגם הורדתי קודאקים כולל ה K-LITE וגם לא עוזר אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. תודה רבה למי שעוזר או מנסה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by duk4u,

האם יש למישהו נסיון עם התוכנה, והאם היא באמת משחררת את המעבד הראשי בעת קידוד ווידאו?. פשוט רציתי לדעת אם בכלל כדאי לטרוח להתקין את התוכנה. הנה ציתות שלא זוכר מהיכן הורדתי..."טכנולוגיה זו היא למעשה יחידה נפרדת ב-GPU (Graphics Processing Unit) אשר אחראית לטפל בכל מה שקשור לוידאו. בעת הפעלת סרטון וידאו, רוב עבודת הפענוח מבוצעת על ידי ה-GPU במקום המעבד המרכזי (CPU), דבר שמוריד מהעומס של המערכת. גם בעת קידוד וידאו, חלק מהעבודה מתבצעת ביחידה האחראית על הוידאו בליבה וכתוצאה מכך, זמן הקידוד מתקצר ובמקרים מסוימים ישנו אף שיפור באיכות התמונה. שימו לב: למרות שהתמיכה ב-PureVideo היא חומרתית, ישנו צורך בתוכנה מיוחדת על מנת לנצל אותה, ותוכנה זו - נמכרת בנפרד ועולה כסף. מי שבכל זאת מעונ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Shlompy,

זה לא מותקן אצלי, אבל מי שרוצה שינסה Ctrl-Alt-A (on a PC) to bring up the first time. After that, ctrl-A or a selection from the "Tools" menu activiates it.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ‎‫אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5‪.‬5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5‪.‬5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את:‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Premium ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Standard ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Web Premium ME ‬ ‎‫‏Photoshop CS5‪.‬1 ME‬ ‎‫החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !!‬ ‎‫‫חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !)‬‬ לפרטים נוספים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כשאני מנסה להתחבר לערוץ מסויים במירק אני מקבל את ההודעה הבאה: (can't join channel (address is banned ####### את ההודעה אני מקבל אחרי שכבר התחברתי לשרת וביקשתי את הערוץ הספציפי. עד היום בבוקר לא הייתה לי הבעיה הזאת.... מה יכול לגרום לכך?? בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמתמחה בחסימת פורנוגרפיה ושאר תכנים לא הולמים. או כל דרף שהיא לחסום, אולי אפשר בלי תוכנה וזה קיים כאפשרות במערכת ההפעלה ? או אם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחסום תכנים לא הולמים.... אני מעדיף תוענה ייעודית מאשר אנטי ווירוס שיש לו אופציה לעשות את זה ... אתם מוזמנים לרשום את כל התוכנות שמסוגלות לבצע את העבודה, תמיד טוב לבדוק יותר מאחת :-) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שבוע טוב לכולם השאלה שלי היא: האם התוכנה תעבוד כפי שצריך ללא בעיות, כמו אופיס 2003 פרו שברשותי?או שלא כדאי להתקינה? תודה מראש למשיבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by POD,

ביקשו ממני שני DLL-ים ששיכים לבדיקת איות של WORD, ואני לא מצליח למצוא אותם בשום מקום. אז אם למישהו יש אותם, אודה לו אם הוא יעלה אותם לפה . הקבצים הם: mssp3HB.dll mssp232.dll לי יש WORD והוא עובד מצוין ולא נתקלתי בשום בעיה כזו. מוזר .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by הורדה,

אודה מאוד על כל עזרה; איך להפריד האודיו מסרטונים שאינם ניתנים להורדה. ספציפית: באפליקציה חינמית timelesstoday בתפריט: PEAK ברצוני להפריד את האודיו מכל הסירטונים. ואחר כך להוריד לאודסיטי או תוכנה אחרת להקלטת תרגום סימולטני. תודה מראש על הסבר מפורט, סבלני ומובן גם למי שלא מיומן בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים