תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מדריך לצרוב סידי של 90 דקות בנרו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע איתה אתחול למחשב המטופל, כך שהשליטה תוחזר אוטומאטית לאחר האתחול ללא צורך בהתערבות של מישהו מהצד השני?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מלא קבצים אני רוצה להפוך אותם לקובץ ISO השאלה איך ?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש איטיות במערכת, פרמוט לא תרם יותר מדי, אז אני חושד בכונן הקשיח. מתוך כמה בדיקות שהיו לי עם HD TUNE הבדיקה הפסיקה באמצע בגלל שגיאת קריאה. אני רוצה לבדוק בעזרת התוכנה'>http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html"]תוכנה של סמסונג, אבל דיסק FLOPPY לא רלוונטי במיוחד. השאלה שלי היא איך אני משתמש בתוכנה הזאת בעזרת דיסק או איך להשתמש בעזרת DOK.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל לא משנה איזה תוכנה מאופייס אחרי שאני סוגר אותה מופיעה לי הודעה שאומרת שהמירקו נמצאים במצב של דיסאיבל וצריך להפוך אותם לאינאיבל האם משהוא יודע איך עושים את זה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס למסנג'ר (מסנג'ר9) איך שהוא מנסה להיכנס לא עובר 2 שניות והוא רושם הכניסה ניכשלה מכיוון שהשירות אינו זמין כעת ובצד רשום קוד שגיאה 8e5e05f6 מה הבעיה?????????
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי להחליף בקרוב את חבילת ההגנה על המחשב (נכון לעכשיו מותקנת החבילה של נורטון) לחבילה חדשה. עשיתי לאחרונה חיפוש בפורום אך לא מצאתי שרשור שעוסק בהשוואה בין החבילות השונות (כמובן - יתכן שלא חיפשתי טוב...). איזו מהחבילות הקיימות בשוק לסביבת XP-PRO (נורטון, מקאפי, פנדה, קריו, F-secure, וכו') היא העדיפה? מה מותקן אצלכם? תודה על שיתוף הפעולה!
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב IBM ישן עם חיבור USB1 עכשיו כשאני מחבר אליו DOK לא משנה איזה הוא אומר לי שהוא מחפש driver ב-Windows Update אבל הוא לא מוצא כלום.זה לא בעיה של תאימות בין ההתקן למחשב כי אריזה של הDOK רשום שהוא יכול לעבוד גם בUSB1 אבל במהירות נמוכה יותר. משהו ידוע מה לעשות(המערכת שם היא XP) בדקתי עם כמה DOK'S בכולם אותה בעיה עכשיו אני צריך את זה בעיקר למה שיש לי שהוא sandisk cruzer micro. לא ידעתי איפו לפרסם את זה פה או במערכות הפעלה אבל זה נראה לי בעיה של DRIVER אז אני מפרסם פה אם לא מתאים תעבירו בבקשה... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, קבלתי מצלמה אינטרנט יד שנייה חינם. לא קבלתי איתה עם שום דבר רק מצלמה ולפי דעתי עובדת, ה- Windows Xp לא מזהה אותה. וחיפשתי אני חושב כמעט בכל מקום את הדירייבים שלה ולא מצאתי ללא הצלחה. מצלמת אינטרנט של: Ezonics מתחת רשום: Model No.P10UC P/N: 33-310001 - 0A S/N: T210010UC0000880 בבבקשה תעזרו לי תודה תודה רבה זאביק
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שיחקתי קצת בתוכנה שנקראת PE Explorer. התוכנה מראה, בין היתר, את כל ה-resources של קבצי קוד שונים, וגם מאפשרת עריכה שלהם. כך, למשל, אפשר להסתיר חלון (אובייקט) של פרסומת בתוכנה כלשהי ע"י בחירה שלו ושינוי ההגדרות שלו. אפשר גם לערוך ממשק משתמש, ביטמפים, אייקונים וכו'. לעניין - בדקתי מה מסתתר בקובץ של winamp3, שנקרא studio.exe . מסתבר, שלמישהו היה רעיון קצת מופרע לגבי ה-about של התוכנה... (מקווה שההצגה של התמונה הצליחה. אם לא - שווה לנסות בבית בכל מקרה)
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כשאני מוריד עם הJdownloader קבצים גדולים אז בערך שזה מגיע לאחרי 2-3 ג'יגה הורדה הוא רושם eror ורושם את ההודעה: "אין מספיק מקום אחסון כדי לבצע פקודה I O ". יש למישהו מושג מה הבעיה? זה לא היה עושה לי את זה פעם, ויש במחשב בסביבות 300 ג'יגה פנויים. יש לי אנטי וירוס של ESET SMART SECURITY אולי זה קשור למשהו באנטי וירוס? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
היי חברים ושבוע מעולה! יש לי דפדפן אקספלורר 7 ויש אתרים לדוגמה ynet www.ynet.co.il שכשאני פותח אותם אז כל הדף לבן ולמטה רשום Done. בנוסף לזה אתרים אחרים עולים נורא לאט! אבל בדפדפן של מוזילה אין בעיה! הכל נורמלי כמו פעם (ופעם לא היתה לי את הבעיה בדפדפן). ניסיתי להסיר את הדפדפן ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר! כנראה חסר לי איזה תוסף או משהו. מה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי היה את הווירוס MSBLAST.... אז מה שעשיתי זה למחוק את הקובץ מתיקיית SYSTEM32.... מאז לא נכבה לו המחשב אבל כן הופיע ההודעה שמופיעה עם הטיימר רק בלי הטיימר והמחשב לא נכבה! ועוד משהו מוזר...הלינקים לא עובדים! נגיד הוא נכנס לוואלה לחץ על ספורט ופשוט לא קורה כלום! קיוויתי שתוכלו לתת לי תשובה איך לתקן??? תודה רבה לכל העוזרים! 8)
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום שעוברים בשורת ההתחל מעל חלונות פועלים מקבלים בועה כזו בצבע צהוב שכתוב בה את התיאור של החלון .שאני נמצא באינטרנט ואני עובר מעל חלון פועל אני לא מקבל את הבועה הזו.איך אני מסדר שזה לא יוסתר? שורת המשימות נעולה תודה
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא.. די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעברית לדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז הורדתי כמה סרטים מהתוכנה ואני רוצה לסדר אותם בתיקייה אחרת.הבעייה היא שאם אני מזיז אותם מהתיקיה הנוכחית אז uTorrent כבר לא מזהה אותם.איך לעדכן את התוכנה עם המיקום החדש? אם אני עובר כאן על איזשהוא חוק אז לנעול את הדיון במיידית. למרות שמדובר כאן רק על התמצאות בתוכנה-אז אולי זה גבולי
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהו שמע אולי על תוכנה כזו? אם מישהו מכיר תוכנה חינמית ויתן לי לינק אני אשמח!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קניתי היום מאורר נוסף ואני רוצה לבדוק מה הטמפ' של המחשב איתו למישהו יש לינק לתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת - זה איטי לי. אם אני מוריד את הקובץ ישירות (דרך הדפדפן) זה מהיר הרבה יותר והרבה פעמים נע סביב 80-100 Kbs בעוד שבתוכנה זה 30-40kbs לאותם הקצבים. בדקתי ולא שמתי לב שהתוכנה מגבילה במקום מסוים (אם פיספסתי משהו אשמח להסבר)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמיר סרטים לפורמט mp4 של האייפוד ובדרך גם תצמיד כתוביות במידה ולא אשמח לתוכנה של הצמדת כתוביות ותוכנה להמרה לאייפוד אני צריך שההמרה תשמור על רזולוציית הסרט בתודה מראש, דור.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר נתקל בבעיה שהמערכת הפעלה שלו טוענות את עצמה ומודיעה משהו ישר אחרי הטעינה הראשונית ואז מאתחלת את עצמה הוא אמר שזה קרה ישר אחרי שהתוכנת אנטי ווירוס שלו זיהתה ווירוס ואז המחשב אתחל את עצמו וזה כל פעם קורה ... יש דרך לסדר את זה עם סריקה של אנטי ווירוס שישב על DOK ויכנס לפעולה לפני הטעינה של המערכת הפעלה (ע"י הגדרה שהוא יופעל קודם ולא ההארדיסק) או שחייבים שחזור/פרמוט של הווינדוס ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-