תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתחבר לצ'ט של נענע ומופיעות לי שתי הודעות של שגיאה... שתי התמונות עם השגיאות מצורפות למודעה הזאת... תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני צורבים - אחד CD-R והשני DVD. הצורב CD-R צורב רגיל, הכל בסדר איתו, זאת בכדי לשלול בעיה בתוכנה. עם הצורב DVD מה שאני לא מנסה אני נתקל בבעיות. עם כל דיסק ובכל דרך רק בצריבה, חשוב לציין. עם קריאה של דיסקים ופתיחה שלהם הכל בסדר, עובד חלק, אין תלונות, אבל כשאני מכין את הדיסק ובא לצרוב אני תמיד נתקל בדבר הבא: לדעתי בעיה בצורב עצמו. כי כבר בדקתי את צד התוכנה והכל בסדר, החלפתי כמה גרסאות, בכולם אני מקבל את ההודעה הזו. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי גרסת HOME שניסיתי להתקין את התוכנה (4304) קיבלתי את ההודעה הבאה: "בתוכנית זו יש בעיות תאימות ידעות" יש תחליף לתוכנה הזאות? האם גם בגרסאות pro או standart יש בעיות תאימות? תודה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי XP הוא רושם לי במנהל התקנים שאין לי את הדריבר PCI MODEM מה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאימיול שעות רבות ביום. רציתי לדעת אם מישהו יודע על שרת אימיול איכותי, מניסיון אישי. פשוט השרת שלי מוצא מלא שטויות שאני עושה חיפוש באימיול, וגם ההורדות כמעט ללא USERS. אם מישהו מכיר שרת טוב אשמח לדעת את ה-IP של השרת. תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, קודם כל מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאלתי. בכל מקרה, האם ידוע לכם מדוע כשאני רואה קטע וידאו ב- streaming דרך האינטרנט איני שומע קול. יש לציין שאין בעייה עם הרמקולים או עם הכרטיס קול. אודה לתשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום וברכה ברשותי יש הארד דיסק חיצוני 500 ג'יגה של maxtor one touch עכשיו הבעיה היא כזאת היה לי תיקיה עם מלא סרטונים של המשפחה..(ואין לי גיבוי אליה) התיקיה היתה על כונן f שהוא הכונן של המקסטור אצלי.. הכונן החיצוני יצר לי 6 תיקיות שבתוך כל תיקיה יש תיקיה שנקראת update (לחלק מהתיקיות של הupdate אני יכול להיכנס ולחלק כתוב לי "אין גישה") הנה תמונה לתיקיות האלו (התיקיות הם שילוב של אותיות ומספרים) http://www.siz.co.il/my.php?i=g5mzymkntjjd.jpg עכשיו אני בטיפשותי העברתי אותה לתיקיה שהמקסטור יצר לי. עכשיו שאני בא להיכנס לתיקיה הזאת כתוב לי "אין גישה", הגישה נדחתה. אין לי אפשרות גם להעתיק את התיקיה הזאת או להעביר אותה. קבלו את השגיאה שכותב לי (התיקיה היא asd) http://www.siz.co.il…
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל חבל לי לפתוח עוד נושא. יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למנהל הורדות, שזה יוריד הכל לתקיה שאני אגדיר בלי תקיות זמניות וכאלה. וגם שייתון לי להוריד במקסימום. בנוסף יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עבדתי עם התוכנה הזו הרבה זמן ולפתע היא הפסיקה לעבוד. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש וזה לא עזר. הורדתי קובץ התקנה אחר (כי חשבתי שאולי הקובץ התקנה עצמו נדפק) וגם זה לא עזר. התקנתי את התוכנה על מחשב אחר וגם שם זה לא עבד. האם מישהו משתמש בתוכנה הזו ואצלו זה עובד?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז הישתמשתי ב "EASY BSD" בכדיי לפצל את ההארד דיסק לשתיי מחיצות לצורך Duel Boot ועכשיו אני רוצה לחבר אותן יחדיו למחציה אחת שוב.. מה הצעדים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו שאני מנסה להכנס לקישור באינטרנט במקום להיכנס לאתר זה מוריד לי קובץ זה דוגמא זה קורה כל הזמן
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי זה התחיל לפני 3 ימים. ניסיתי להתחבר לפייסבוק שלי, וכל מה שראיתי זה: וכמובן דף ריק עד למטה(בלי הstatus bar שמראה nofitications). אני כן רואה שכתןב למטה את ה-advertising, contact us , etc... ניסיתי לרסטט ראוטר+מודם. ניסיתי ממחשב אחר ברשת הביתית וניסיתי במחשב אחר ברשת ביה"ס, זה עדיין עושה אותו דבר. אם מישהו יודע מה הבעיה/מה יש לעשות אנא האירו את עיני.
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תוך כדי התקנת דרייבר מצלמה (325 USB PC CAMERA). מתחיל התהליך ולקראת סיום אני מקבל שגיאה שלא היה ניתן להתקין את הדרייבר והשגיאה היא: אין די מקום אחסון. עכשיו זה לא קשור ל RAM כי יש מספיק.. וגם לא ל מיקום פיזי בדיסק הקשיח.. בכונן של מערכת ההפעלה יש כ 90 GB פנויים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
במסנג'ר שאני פותח אותו או סתם מתחיל שיחה כול שניה קופצת ההודעה הבאה: The procedure entry point _ except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll ובעברית: {לא נמצאה נקודת כניסה} - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסהexcept_handler4_common_ של ההליך בספריית הקישור הדינאמי msvcrt.dll וגם בפוטשופ ובהרבה מאוד תוכניות אחרות, וזה ממש מעצבן שזה מופיע. גם אחרי ההתקנה הזאת שמתי לב שנוספו לי 2 קבצים בתיקיית "המסמכים שלי" השמות שלהם הם: msvcrt(DEBUG).dll crysis.rtf ועוד קובץ טקסט שהיה ברוסית שהסביר בדיוק כמו בסיום ההתקנה איך לאפשר לקרייסיס הגדרות גבוהות.. השגיאה הזאת מעצבנת.. בבקשה אם מישהו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד!!! ניסית…
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
פיירוול עם הגנת זהות, אבטחה מצוינת ויעצבן כמה שפחות ? אני מודע לזה שיש דיון, אבל אני שואל כי אני לא רואה שהוא כלכך מתעדכן...
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלחו לי סרטון והיה כתוב שכדי לראות אותו צריך להתקין פלאש, ונתנו קובץ להורדה הורדתי והתקנתי אותו ואז הוא נעלם .. זה כנראה וירוס למרות שהנוד 32 לא זיהה אותו .. (גם אחרי ההתקנה לא הייתי יכול לראות את הסירטון) הורדתי את הקובץ מחדש והעלתי לשרת מישהו יכול לבדוק מה הקובץ מכיל ומה הוא עושה ?? http://www28.zippyshare.com/v/29792811/file.html
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, יש לי קליפ של ארבעת העונות של ויולדי ורציתי לחתוך רק את הקול ולהפוך את זה לקובץ WAV [ולהשאיר את הסרטון המקורי] כדי לצרוב את זה על דיסק מוסיקה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
תודה...
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו ב outpost והייתי דיי מרוצה, אבל ראיתי ש Pc Tools מציעים פיירוול שמדורג מאוד גבוה בבדיקות וגם הוא לגמרי חינמי, בלי שום הגבלות... מה אתם אומרים, כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הורדתי אמול את ה Trial, אבל הוא לא רוצה להעדכן לי... הוא כותב שהוא מעודכן אבל תאריך החתימות הוא 30 ל9 2009... זה תקלה זמנית ? והתקנתי פעמיים כבר וזה נשאר...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש סרטים מסוימים שאני רואה בפורמט די וקס ואחרי כמה שניות התוכנה נסגרת מעצמה אין לי וירוסים והורדתי את הגירסה האחרונה של klite codec האחרונה
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לכבות את המחשב בזמן מסויים , ע"י פעולה אוטומטית , האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? לא כל כך הסתדרתי עם ה SCHEDULED TASKS ב VISTA
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב IBM ישן עם חיבור USB1 עכשיו כשאני מחבר אליו DOK לא משנה איזה הוא אומר לי שהוא מחפש driver ב-Windows Update אבל הוא לא מוצא כלום.זה לא בעיה של תאימות בין ההתקן למחשב כי אריזה של הDOK רשום שהוא יכול לעבוד גם בUSB1 אבל במהירות נמוכה יותר. משהו ידוע מה לעשות(המערכת שם היא XP) בדקתי עם כמה DOK'S בכולם אותה בעיה עכשיו אני צריך את זה בעיקר למה שיש לי שהוא sandisk cruzer micro. לא ידעתי איפו לפרסם את זה פה או במערכות הפעלה אבל זה נראה לי בעיה של DRIVER אז אני מפרסם פה אם לא מתאים תעבירו בבקשה... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-