תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לייצא מידע על מיקומי צמתים מאבקוס, יש שם אפשרות לשמור את הקובץ בתור rpt או משהו כזה...אבל בפועל הקובץ נשמר בתור קובץ file בלבד..בפתיחה באקסל זה יוצא מבולגן..תוכנת SAP להמרת rpt לא מזהה את הקובץ ככזה בכלל. מצ"ב תמונה. אשמח לעזרה..תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתוצאה מטעות אנוש מביכה (לקח לחיים: לעולם לא לפרמט כוננים כששרויים במצבים של עייפות קיצונית) - פירמטתי את הפרטישן הלא נכון. (ב quick format). ניסיתי לשחזר עם Ontrack EasyRecovery 6 אבל זה לא מצא שום קבצים בכל אחת מאפשרויות השחזור שניסיתי (למעשה, זה מצא 11 קבצים כולם מ windows/temp), עם זאת כשניסיתי לשחזר במצב של שחזור ללא מידע על מערכת הקבצים, הוא מצא לי את כל הקבצים - הבעיה - שהם איבדו את השמות שלהם ואת המיקומים שלהם - בלאגן. 1) האם עשיתי משהו לא נכון? איך אני משחזר כמו שצריך בעזרת EasyRecovery 6? 2) האם יש תוכנות אחרות שיכולות לשחזר את זה? איך אני עובד איתן? כמו כן, אשמח לשמוע עוד טיפים ועצות אם יש. תודה מראש וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689 לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי שפוט אין שם אף אחד מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 bit ושאני מפעיל את אימיול הוא כותב לי "זיהוי מאובטח מופסק - נכשל באיתחול של cryptokeys האימיול פועל עם סרט שחור על העניים ושאני מנסה להוריד קבצים הוא לא מגיב. תודה מראש..!! מתן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בחלונות 10 אני מישתמש בתוכנה Adobe Acrobat Pro DC 2015.006.30279 בשפה אנגלית. שאני פותח מסמכים בקובץ PDF.וקורא. ואח"כ סוגר אקרובט ופותח שוב אקרובט בתמונה רואים רשימה שבעבר פתחתי קבצים. איך מנקים את הרשימה שבעבר פתחתי אותם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בריא להארדיסק אבל אין לי ממש ברירה.... אם זה חוקי אז קישור יהיה ממש אחלה אם זה לא אז רק שם יספיק... תודה מראש אור.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, חזרתי מהצבא וגיליתי כי אחי הקטן הוריד וירוס והתקין אותו למרות האזהרות של האנטיוירוס. מה שקרה מאז, זה שהמחשב נדלק ועושה רסטרט באמצע הטעינה של וינדוס (בדיוק כשמופיע הלוגו ומתחילים לרוץ הריבועים האלה- גם כשניסיתי safemode). הוירוס "הותקן" כשהוא היה בכונן D, אך הוינדוס (XP) מותקן ב- C. בקיצור, עשיתי פורמט ל-C כדי להתקין וינדוס חדש ונקי, אפילו הוא העביר את הקבצים, אבל כשעשיתי רסטרט כדי להגיע להתקנה ממש (עם המסך התכלת, איפה שקובעים שפות וכו'), הוא שוב עושה רסטרט לפני שהוא מגיע לזה. איך אני יכול להתקין וינדוס במצב כזה? איך אפשר לפרמט את D? ובקיצור, איך אני מתקן את הבעייה? תודה מראש, מודי69
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להגביל את הגלישה באקספלורר רק לאתר אחד ( לשאר האתרים לא יהיה ניתן להגיע ) ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה avi recomp כדי לשים כתוביות על סרט והכתוביות שבמקורן בעברית נקראות בויאטנמית או משהו כזה וגם בסרט זה לא נראה כעברית על כסתם ג'יבריש... אם אני פותח את זה בוורד ומקודד את זה לעברית זה נורמלי... אפשר עזרה בבקשה~!!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אני לא רוצה להשתמש בפליי ליסט בווינאמפ כי ממה שאני במין אני אצתרך לעדכן כל פעם את הפליי ליסט... אני רוצה שהתוכנה פשוט תיקח תיקייה קבועה ותעשה SHUFFLE מתוכה אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום מישהו אמר לי שהגרסא הזו של האי סי קיו הולכת להסגר עוד 60 יום מהיום. אני לא מאמין שהוא שיקר, למרות שהדבר נשמע תמוהה מאד. אשמח לדעת האם מישהו יודע על זה משהו... :
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ הזה (ניסיתי ב CLONE CD אבל זה לא הלך) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I tried IE, Opra but Non.. Do u have another one? Yours, Viper
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתעסק בפלאש.יש לי עכבר אבל הציורים אף פעם לא מדויקים,אבל לפי מה שהבנתי לוח גרפי הוא עם עט ולכן גם הסרטוטים/ציורים יהיו יותר מדוייקים. עכשיו השאלה: אין לי ניסיון בלוח גרפי,ואני שוקל לקנות את intus 4 small,הוא טוב ומספק למתחיל?(יש לי תקציב בשבילו),אם לא מה יוכל לתחלף אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים! אני רוצה בבקשה שתציעו לי תוכנות אנטי וירוס איכותיות שלא גוזלות הרבה משאבי מערכת ובקיצור לא תוקעות את המחשב.. תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי מחשב ישן מ 98 ל XP . הבעיה שאין לי את הדיסק של הלוח כך שכרגע אין לי דרייברים של הלוח והכרטיס קול. הוצאתי את המפרט של הלוח עם תוכנת אוורסט. אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים. אם אשפר לעזור אני אשמח. תודה Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 80EC17E5A1304D5 User Name ממן Logon Domain 80EC17E5A1304D5 Date / Time 2008-05-10 / 22:51 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור בעיה מציקה. אני מעתיק (סימון-העתק-הדבק) טקסט בעברית מאתר אינטרנט מסויים ל-WORD (אופיס 2003) ואז ב-WORD הטקסט יוצא הפוך (לדוגמא במקום "כדורגל" יוצא "לגרודכ"). יש למישהוא מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? איך אפשר לעשות כך שהטקסט לא יהיה הפוך? או להפוך אותו לצורתו המקורית?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מישהו פה אולי מכיר איזו תוכנה חינמית אשר מנקה בצורה יסודית ופרטנית את הרג'יסטרי? עדיף שתהיה כמה שיותר ידועה ואמינה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא אוהב את הממשק הרגיל של הbookmarks, לכן הייתי משנה בflags את אחד האפשרויות (Enable Material Design extensions נראה לי) וזה היה מחזיר לי את הממשק הישן והנוח. הבעיה שלאחרונה, נראה לי בגלל עדכון תוכנה, הממשק חזר לסגנון המחודש שלו ואני לא מצליח להחזיר את הישן. מישהו מכיר את הבעיה? יש דרך לסדר את זה? זה נורא אני לא יכול להתרגל לזה....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. כשאני משתמש בפונקציית המספור זה עושה לי בעיות... במיוחד במסמך ארוך. אני לפעמים פותח את קובץ המסמך מחדש, ורואה שהעימוד של פסקת המספור השתנה. האם אפשר למנוע שיבוש כזה? האם אפשר לקבע את העימוד?? 2. יש פונקציית "התחל מחדש א-ב" כמתחילים עוד מספור באותו מסמך. האם אפשר לקבוע בברירת מחדל, שיתחיל תמיד מחדש את המספור? זה יוצר בעייה שאם אני משנה משהו בפסקה כל המספורים מתחברים למספר גדול... אפשר לצאת מזה? אשמח לקבל טיפים איך לעבוד עם המספור יותר טוב... משום מה, נראה לי שיש באגים במספור הזה של WORD... האם אני צודק? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מצאתי תוכנה חינמית HTTRACK להורדת אתרים. במהלך הורדת אתר מסויים שהכיל קבצי PDF רבים שמתי לב שקבצי הPDF יורדים אך בפורמט HTML מה שאומר הרבה תווים לא מובנים. קיימת אפשרות להפוך את המסמכים בתיקייה ללמסמכי PDF אבל זה יקח לי המון זמן ואני לא חושב שצריך כי אני בטוח שיש תוכנה שיש בה אפשרות לזהות את הקבצים היורדים ולהתאים להם את הפורמט שלהם. עכשיו השאלה שלי האם אתם מכירים בתוכנה שלי אפשרות כזאת או שאתם מכירים תוכנה אחרת שתבצע את העבודה. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Text כדי לשדרג אקספלורר מגירסה 5 ל 5.5 במחשב אחר אני מעוניין להוריד התוכנה דרך חיבור מהיר לצורך צריבתו על סידי. ניתן לבצע השידרוג גם עם דיסק תוכנה. ישנן חברות המחלקות כאלה ומכניסות תוספות לתוכנה שגורמות לבעיות מהיכן ניתן למצוא סידי אורגינלי ורצוי חינם? האם קיימת אפשרות להוריד כל התוכנה ללא תוספות מפריעות? ומהיכן? מקישוריות שונות מגיעים לאפשרות להורדת sp2 ל אקספלורר 5 האם הורדת עדכון זה שגודלו כ 500 קילו משדרגת במחשב המוריד התוכנה? האם הדבר כרוך בהורדה נוספת של עדכון ומה גודלו? האם ניתן לשדרג אקספלורר 5 ע"י עדכון מהרשת ולא הורדה מלאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-