תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה קטנה עם מהירות המאוורר של המעבד , יש לי את המאוורר המקורי של אינטל למעבד P4 3.0 631 , הלוח אם שלי יחסית חדש P5ND2-SLI Deluxe יש לו את תכונת ה Q-FAN, פיצ'ר לא ממש ידידותי למשתמש שכן הוא אכן מוריד את מהירויות המאוורר למינימום הדרוש 400 - 600 RPM שקט כאילו לא פועל בכלל אבל זה עולה בכמה מעלות למעבד , ואם מעבירים את התכונה ל Disable אז המאוורר עובר למקסימום RPM, אני רוצה למשל לשים אותו על 1000 או 1500 במקום לטחון קמח ב 3800 באופן קבוע, זה הפריט היחידי שמרעיש לי המארז שלי די מרווח והטמפ' שם סבירה בהחלט (אפשר לראות את המפרט המלא שלי בצד) האם יש למישהו פיתרון נוח וידידותי באמצעות תוכנה או שינוי פרמטר בביוס שאני פיספסתי (אגב הביוס הכי עדכני) התוכנה המקורי…
-
רכשתי מחשב חדש ה-BIOS לא מזהה את ה-HardDisk, בדקתי את החיבורים והכל נראה תקין, יש זיהוי של כונן ה-DVD בלבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשלוחצים קליק ימני על LINK ובוחרים OPEN IN NEW WINDOW החלון החדש שנפתח הופך ךהיות החלון הפעיל ועובק ל"קידמת המסך" ומסתיר את החלון הקודם, יש דרך כלשהי לגרום לחלון חדש להפתח ברקע ולחכות בשקט עד שאני אחליט שהגיע תורו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי סרט המקודד בxvid וכשניסיתי לראות אותו לא שמעתי קול, התקנתי את המקודד ועדיין לא שומעים, ניסתי לפתוח אותו בכמה תוכנות ועדיין בלי קול :-\ מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתכוון איך לעשות את הלוגו כמו באתר הזה : http://lazertekk.com/?page=build לשים תמונה ובתוך קוביות ? תודה רבה לכם .
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה שמפריעה לי לעבודה סדירה של המחשב : כשאני עורך סרטונים במחשב הוא בקושי טוען לי את המדיה. וכמו כן, כשאני מנסה להריץ סרט HD הוא זז לי ב Slow Motion.... יש לי כרטיס גרפי HD4670 שעבד מעולה לאחרונה. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו וגם את הכרטיס מסך וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין קודקים מעודנים וגם זה לא עזר. ניסיתי להוריד מחדש את הדריבר של הכ.מסך וגם זה לא עזר... אשמח אם יש לכם רעיונות נוספים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לברר את זה, האם באמת אי אפשר להוסיף לשורת הפייבוריטים בכרום מועדפי RSS ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי כתבה באינטרנט באתר YNET. אני לא יודע איך קוראים לזה. תיקראו כתבה ותיסכלו בסרטון דוגמא. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4086505,00... איך עושים בפוטושופ CS4 לטשטש בתמונה רואים אדם מקדימה וגם מאחורי אדם נוף. זה מדהים איך עושים? מיכאל [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני תמיד רואה אנשים שמכינים חתימות יפות ואני ממש מקנא בהם,אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קצה המזלג על זה. TNX
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו ומשתנה לי האיי פי אוטומטי כל כמה זמן... תודה מראש.. :]]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי מסמך ממשרד ממשלתי , איך ניתן למלא בו פרטים בעזרת מעבד התמלילים , ולא בכתב יד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התגלתה תקלה אצלי באקסל, בכל פעם שאני מנסה לפתוח אקסל חדש או קובץ קיים אני מקבל את ההודעה: Microsoft Office Excel has been stopped working ואז רק אפשרות לסגור את ההודעה. אין אפשרות להיכנס לאקסל. הסרתי את כל האופיס והתקנתי מחדש, ועדיין זה לא עזר, הבעיה קיימת. ניסיתי לקרוא קצת ברשת, מצאתי בעיות דומות לאנשים אבל שום פיתרון לא עוזר אצלי כי אני בכלל לא מצליח להיכנס לאקסל על מנת להסיר למשל איזה ADDIN שקשור ב Blue tooth. (הציעו פתרון כזה בכל מיני אתרים). בכל מקרה, אני ממש מיואש, וחייב עזרה. יש לי מחשב HP DV4-1120US מערכת ויסטה הום פרימיום. אופיס 2007 אלו פרטי השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: EXCEL.EXE Application Version: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו יכול לעזור בשמירת סירטון סטרימינג מהכתובת: http://www.iba.org.il/?autoStartOnFirstElement=true&defaultSearchTerm=12854500&filterType=CM הסרטון נמצא תחת מערכת של castup באתר של ערוץ 1. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי כונן חיצוני לשימוש אחסון וגיבוי, אני מעוניין להכנס לתוך מחשב ולחבר USB. אני מחפש תוכנה לשליטת מיתוג ל-USB שמאפשר לשלוט ידנית הפעלת/כיבוי USB שמחובר לכונן חיצוני בלבד. תודה רבה. נ.ב. אם תשאלו למה נכנסתי כונן חיצוני לתוך מחשב, כי בשנה קרובה אני עובר לנייד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה לעיתים קרובות שאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים ו/או להוריד יישומים והדפדפן נסגר בפתאומיות (ללא שגיאה/תקיעה/ מסך תשלח/אל תשלח) ומופיע על הדסקטופ מסמך TXT. הוספתי את הקובץ, משהו מוכן להסביר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה ממש חשוב אז בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב סקיצה ראשונית מה דעתכם? הכותרת לא מסתדרת לי ואני מחפש משהו לסגנן אותו או איך שהו לעצב אותה. וגם יש דיי הרבה שטח ריק טוב זאת עדיין סקיצה.. הערות והצעות יתקבלו בשמחה..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד ולנסות chrome, אבל גם כשאני בוחר אנגלית במסך של ההורדה זה יורד לי בעברית זה ממש מעצבן כי זה אומר שהכפתורים של האחרוה והקדימה בצד השני ואני לא מסוגל לחיות עם זה ;D יש דרך להחליף שפה אחרי שהתקנתי? או להכריח אותו להוריד באנגלית? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 22:50:06 בטלואני עיוור מסתבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפוך מחשב עם מודם למעין מזכירה אלקטרונית (תא קולי) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-