עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimon1,

ערב טוב, אני צריך לבנות בסיס נתונים באקסס. הוא כביכול ישרת חנות למכירת ציוד מחשבים (לא באמת משנה) הגעתי למצב שיש לי 4 טבלאות: לקוחות, מוצרים, הזמנות וטבלת ביניים לקשר רבים מול רבים שנקראת פרטי הזמנות. יצרתי את יחסי הגומלין בין הטבלאות. (נעזרתי במדריך של מייקרוסופט). מקריאה במדריך הבנתי כי אין צורך להכניס ערכים חישוביים בטבלאות, אלא לחשבם בכל פעם. השאלה איך לחשב? בשאילתא? למשל, כשיצרתי טופס הזמנה, יש בו את פרטי הלקוח, מס' ההזמנה, תאריך, ואז תת טופס שבו יש את המוצרים המרכיבים את ההזמנה ואת הכמויות שלהם, אבל איך אני מציג את הערך הסופי לתשלום? זה שמכפיל כל כמות במחיר וסוכם על כל המוצרים בהזמנה? יצרתי שאילתא שמחשבת לכל הזמנה את הערך הסופי שלה אבל השאלה היא האם ככה לעשות את זה?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אנשים! יש לי את התוכנה של Rosetta stone ללימוד איטלקית. (שדרך אגב היא מעולה!!) מי שאוהב ללמוד שפות זאת התוכנה בשבילו!!! אני רוצה לגבות את הפרופיל שלי בתוכנה כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה להתחיל את הכל מההתחלה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה נמצאים הקבצים של הפרופיל או היוזר שלי? אודה למי שיעזור! מורן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Aviv C,

מישהו מכיר פקודה בדוס שפותחת קובץ טקסט בדוס עצמו (לא בכתבן או בפנקס רשימות)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לא להאמין מיקרוסופט החלה לשלוח מכתבים ללקוחותה בדרישה תקיפה לבדוק את מחשביהם אם אין להם תוכנות לא חוקיות. מכתב של עידו אמין מהדמרקר ------------------------------------------------- אני זכאי - מכתב גלוי למיקרוסופט 15:16 | 28.9.2001 עידו אמין לכבוד גיל מי-טל, מיקרוסופט, (והעתק לעו"ד רם ז'אן), מבלי לפגוע בזכויות. ראשית, אני מברך על כך שפרקליטי מיקרוסופט התפנו קצת מעיסוקיהם המשפטיים. אין ספק שהמאבק המשפטי שנמשך שנים ובמהלכו ספגה מיקרוסופט הרשעה בעבירות על חוקי המונופול, גזל זמן רב מידיהם, שלא לדבר על המהלכים למניעת פירוקה של החברה כתוצאה מכך. אכן, טבעי שרק עכשיו התפנו הפרקליטים לטפל בבעיות כואבות כמו גניבת עותקים של מערכת ההפעלה חלונות 3.1. עם זאת, חשבתי לעצמי שמעמדכם הנוכחי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by halo,

המחשב נתקע וכמעט לא יכול לזוז ושאני פותח את מנהל המשימות אני רואה את הפקודה הזאת איזה 3 כאלה והם תופסים את כל המשאבים של ה cpu מה זה ואיך אני מעיף את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ngn1,

יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by אוריפ,

מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ בסיומת .vob לפורמט MPEG או כל פורמט אחר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by אביב,

אהלן, לפני כמה ימים ניסיתי לברר כאן לגבי בעיה שהייתה לי בדיירקט X. לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת, ונאלצתי לפרמט את המחשב לראשונה בחיי... הבשורה הטובה היא שזה הצליח - הבעיה ב-DX סודרה, והמחשב רץ חלק. הצרה היא שכחלק מהפרמוט, תיקיית ה-Documents and Settings שלי חזרה "למקומה הרגיל" - לכונן C, הכונן של ה-System, ולא כמו שהייתי רגיל קודם לכן, כשהיא ישבה בכונן D. היה לי מדריך ישן שבעזרתו העברתי את התיקיה מזמן, אבל הלינק הזה שבור עכשיו. ניסיתי ללכת לפי כל מיני מדריכים שונים ומשונים שבכל זאת מצאתי ברשת, כמו זה למשל - http://forums.techarena.in/windows-xp-support/236625.htm אלא שהבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה להעביר את התיקיות מ-Documents and Settings הישן, לתיקיה החדשה שיצרתי ב-D - …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי סבל נוראי עם IE פשוט נשברתי! נתקע, נסגר, עובד לאט ומה לא. כרגע אני עם כרום והכל פשוט עובד חלק. אבל מה? חסר לי משהו אחד. בIE ברגע שהייתי מקליד בשורת הכתובות איזה שהיא כתובת של אתר הוא היה נשמר שם. ואחרי זמן מה היה לי גלילה של "היסטוריה" של כתובות שהקלדתי. איך אני עושה את זה גם כאן? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מאוד נוחה וקלה. מומלץ http://www.filehippo.com/download_winsnap/ ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ‎‫אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5‪.‬5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5‪.‬5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את:‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Premium ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Standard ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Web Premium ME ‬ ‎‫‏Photoshop CS5‪.‬1 ME‬ ‎‫החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !!‬ ‎‫‫חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !)‬‬ לפרטים נוספים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avimw,

טוב אז ככה: רניתי נגן אמפי4 ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת AVI ל MP4 זה יכול לחסוך הרבה מקום... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by daniel0089,

פתחתי סקר זה כי מעניין אותי לראות איך רוב האנשים מוחקים קבצים.. אני אישית משתמש בתוכנה your uninstaller 2008 שמוחקת לדעתי יותר טוב... איך אתם מוחקים? דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gif,

יש לי את התוכנה NERO 7 . לאחרונה היא עושה לי בעיות רבות והחלטתי לעדכן לגרסא 8 . אני מנסה להתקין את גרסא 8 ונתקל בבעיה ולא יכול להתקין . יש לציין שהדיסק ניבדק והותקן על מחשב אחר . הסרתי את הגרסא הקודמת , עדיין לא יכול לשדרג . הסיריאלי של התוכנה תקין ותקף , את התוכנה אני מתקין על מחשב אחר ללא שום בעיה תודה וצום קל!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Django,

אני לא אוהב את הממשק הרגיל של הbookmarks, לכן הייתי משנה בflags את אחד האפשרויות (Enable Material Design extensions נראה לי) וזה היה מחזיר לי את הממשק הישן והנוח. הבעיה שלאחרונה, נראה לי בגלל עדכון תוכנה, הממשק חזר לסגנון המחודש שלו ואני לא מצליח להחזיר את הישן. מישהו מכיר את הבעיה? יש דרך לסדר את זה? זה נורא אני לא יכול להתרגל לזה....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 00Amir,

צילמתי סרטון בDSLR ורינדרתי אותו ב sony vegas 10 , כאשר אני מרנדר אני רואה שכל ה4 מעבדים וה8 נימים ב 100% עבודה (i7) אבל כאשר אני פותח CPUZ אני רואה שהמעבד בתדר רגיל ולא נכנס לTurbo bust, למה זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.apple.com/quicktime/download/standalone.html למעלה זה בלי ITUNES, למטה זה משולב עם... http://www.apple.com/quicktime/home/win.html http://www.apple.com/itunes/

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yechiel1991,

שלום, אני משתמש חדש... ואני רוצה להשיג\להורידdirectx 11 איך אני עושה את זה??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

שב"ש קבלנו עבודת הגשה שבה אנו אמורים ליצור מערכת הפעלה מסוג WINPE,וגם ליצור IMAGE של המערכת. בין השלבים צריך להשתמש בתוכנית "SysPrep" אשר מוחקת את זהות המחשב. אני משתמש בתוכנה VIRTUAL BOX,שהתקנתי עליה מערכת הפעלה 7. בשלבים שהמורה תיאר,צריך להשתמש בתוכנית הSysprep עוד לפני יצירת הWINPE ע"י כלי הAIK. איך ניתן לעשות זאת אם המחשב הופך ל"חסר זיהוי"? לינק למאמר בפורום המכללה : http://www.practicu.com/forum/default.aspx?g=posts&t=94 1) האם צריך להשתמש קודם בAIK,ליצור WINPE ואז לבצע את הSysprep? 2) לאחר היצירה איך אני מושך את הIMAGE ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין את השלבים הנכונים יצאתי מעט מבולבל בתודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חיפשתי המון תוכנות והתייאשתי כבר. האם יש תוכנה בעזרתה ניתן להדביק כתוביות לסרט לצמיתות בלי לשנות או להגדיל את גודל קובץ הוידאו בהרבה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by r.b.y,

שלום מחפש תוכנת שירטוט ואם יש שיהיה תלת מימד תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by The Ball,

הכל חינמי כמובן, והכי טוב שיש. אנטי וירוס פיירוול ותוכנה נגד ספייוורים. אנטי וירוס לפי מה שראיתי בפורום, מומלץ על avg. יש עוד משהו חוץ מזה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. נותן לי הודעת שגיאה Cannot play back the file. The format is not supported. אני חושב שהקובץ הוא דיו איקס אבל זה לא משנה, כי יש לי עוד קבצי סרטים שכן עובדים רק הוא לא עובד, יכול להיות שזה משו אחר או שבטוח זה שהקובץ המסוים הזה פגום?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, הגיע לידי לפטופ שהבעיה בו היא שהnormaliz.dll לא נמצא. כאשר המחשב עולה הexplorer לא עובד וכן לא רואים דבר על המסך. מצאתי פתרון לבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0 אבל לפי הפתרון אני צריך DOK שעבד בעבר עם המחשב, מה שאין לי. יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה מראש /// עדכון: לבסוף הצלחתי לצרוב את הקובץ על הדיסק, אבל כאשר אני מנסה להריץ את פקודת ההעתקה אני מקבל שגיאה שהכונן לא נמצא. מה לגבי איזה LiveCD ודרכו להעתיק את הקובץ? עדכון#2: הצלחתי להעתיק את הקובץ, אבל עכשיו אני מקבל שגיאה חדשה הקשורה לurlmon.dll. איך אני מתקן את זה? "the ordinal 421 could not be located in the DLL urlmon.dll"

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים