עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ac1240,

כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dd7,

איך עושים טבלה בפוטושופ?

3. Started by 00000,

אני לא מדבר על יצירת תמונה חדשה, אני מדבר על תמונה שפתחתי ואני רוצה להעלים צבע בעזרת "המשפך" ואח"כ לשמור כ-GIF. תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Cyron,

אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SHAY951,

כתבתי איזה משהו ואני רוצה לשים אותו במסגרת כזאת שיראה יפה, חיפשתי באפשריות, עיצוב, הוספה...ואני לא מוצא. מישהו יודע איך אני עושה מסגרת?

• 2 תגובות
    • 7.9k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

מסגרת שחורה דקה פשוטה, עשיתי כמו USERBAR כזה, ואני רק צריך לעשות לו מסגרת שיראה נורמלי. אם אפשר את הדרך הכי פשוטה כי לא כל כך בא לי להסתבך אה כן, ואם אפשר שזה יהיה במימדים של הקובץ שכבר יצרתי ולא יעשה את המסגרת מסביבו (זאת אומרת שלא יגדיל את התמונה). תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by e.s,

??

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by avivlevy,

איך אני עושה מסגרת לתמונה בפוטושו'? לדגמה מסגרת שחורה של 2 סמ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by D-M-X,

?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by dd7,

שלחתי לדפוס גרפיקה של פרוספקט להדפסה, הם התקשרו אליי וביקשו שאני יעשה נגטיב לטקסט, מה זה אומר ואיך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by avi2014,

יש לי עבודה להגיש ואני לדעת איך עושים סכמת erd הסכמה צריכה להיות גדולה משהו כמו 40-50 תאים..איך עושים את זה באופיס 2007? או בכל אופיס?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

איך עושים עברית בCOPERNIC DESKTOP SEARCH 2?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. Started by עומרי המלך,

בבקשה אני צריך לדעת ...... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by עומרי המלך,

בבקשה אני חייב לדעת ולסדר את את הנרו שלי לעיברית..

15. Started by HD,

בווינ 98 אנגלית... אני רוצה לשדרג את האקספלורר לגרסא הכי חדשה..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by koby058,

איך עושים פלאש לאתר אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. איך עושים קובץ שמבטל את זה שהמחשב יכבה אחרי 30 שניות?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  18. אני צריך לעשות לתמונה קווים חיצוניים בשביל שאני יוכל להדביק על המארז אז מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה ? ולהסביר לי.? או שלהביא לי אחד כזה מוכן ?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  19. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. Started by Shadowman,

והופכים אותו ל DIVX כזה של 700 מגה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by G@L,

איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  22. יש לי בעיה הנורטון לא עולה לי אוטומטית... אמרו לי לפתוח את ccapp, אבל הוא לא עולה לי ב- Startup... שאלתי איך עושים שזה כן יעלה אז אמרו לי להיכנס ל- msconfig ולסמן אותו אבל הוא לא נמצא ברשימה איך מוסיפים אותו לשם? או לעשות את זה בדרך אחרת... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  23. שלום לכולם אני גולש בפיירפוקס בעיקר ולעיתים רחוקות באקספלורר, ויש אתר שהייתי מעוניין שהוא לא יעלה. כלומר שמישהו ינסה להיכנס אליו הוא פשוט יציג הודעת שגיאה ויסרב להטען. יש משהו שעושה את זה בFF? תוסף? אופציה באפשרויות? ובIE? תודה רבה מראש, אבי.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  24. יש לי נגיד חלון ממוזער על מגש המערכת. ויש לי קיצור דרך על שולחן העבודה. אני רוצה לפתוח את הקיצור דרך בדף נפרד . כל פעם שאני לוחץ עליו ופותח אותו הוא נפתח על החלון שממוזער וזה די מרגיז יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים