תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אחרי המון שנים עם MAXTHON בזמן האחרון התעכזבתי מהדפדפן הזה קשות. בעיקרון מחפש דפדפן מבוסס IE שיהיה בעל מראה פשוט, מהיר ונח לשימוש. נוסה כבר: firefox, opera, chrome, flock, netscape. המראה שלהם לא נח לשימוש בשבילי. במה אתם משתמשים? מה יש לכם להציע? בעיקרון צריך משהו עד שתצא גרסא 3 ל-MAXTHON אם גם אותה הם לא יהרסו כמו את הגרסאות האחרונות. המשך יום נעים.
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי לWINDOWS 7 והתקנתי ZoneAlarm extreme security עכשיו במחשב אחד עובד בלי בעיות לעומת זאת במחשב השני ש-zonealarm מותקן שלוחצים על לפתוח תוכנה כלשהי הלחיצה לא עושה כלום לעומת זאת שzonealarm לא מותקן הכל עובד(אבל אני לא רוצה להשאר בלי אנטיוירוס) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום , כל תוכנה שאני מורדי מהאיטרנט (תוכנות חוקיות וחינמיות ) לדוגמא cclener , windows massnger etc לאחר ההורדה שאני מנסה להתקין מתקבל הודעת שגיאה בקוץ המצורף מה הבעיה ולמה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
התקנתי סוליד וכשאני מפעיל את התוכנה ורוצה לשרטט משהו המסך שרטוט נתקע. למשל עם אני מוריד את החלון של סוליד ומעלה אותו אני אראה בחלון חלק מה desktop כמוכן המפרט של המחשב מעבד-intel pentium E2140 לוח אם-gygabyte 945gcmx-s2 זיכרון-ddr2 2giga כרטיס מסך-radeon hd4670 512mb מסך lg 1280*1024 תודה לכול מי שיכול לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה וכבר בשלב בו מופיע חלון ירוק קטן שבמרכזו כדור הארץ עטוף בסרט צהוב, ברגע שבתחתית החלון אמורים להופיע שורת סמלים שונים, שם זה נתקע. הדרך היחידה לנתק את התוכנה היא לעצור את הג'אווה. הבעיה התחילה אתמול, אז הסרתי את JDownloader ,הורדתי חדשה והתקנתי במקום הישנה, והכל עבד טוב ,היום הדלקתי את המחשב והבעיה מופיעה שוב. מה עושים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בFF. היום גלשתי באינטרנט ופתאום באמצע הגלישה התחילו להיפתח לי מיליון לשוניות והדפדפן נתקע לגמרי. סגרתי אותו דרך ctrl-alt-del ואז כשניסיתי להפעיל אותו מחדש הוא עלה אבל ישר בהתחלה הוא נתקע. עשיתי ריסט וגם זה לא עזר ואני לא רוצה להתקין אותו מחדש בגלל כל התוספות שיש לי שם וכל הסיסמאות והסימניות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום התוסף והדפדפן בכותרת בעיקרון קבעתי את החיפוש שישתמש באתר הישראלי של גוגל, אבל מה שמציק זה שבמקום להציג בצד ימין את הגרסה העברית, הוא מציג את האתר הישראלי אבל בגרסה האנגלית (יש עברית ערבית ואנגלית שאפשר ללחוץ עליהם ולשנות) מה שאני רוצה זה שכשאני לוחץ על search זה יעשה חיפוש עם google.co.il אבל בגרסה העברית דרך אגב מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 והיא באנגלית, כנ"ל הדפדפן
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התוכנה פועלת לבד ללא התקנה, לכן הפעלתי את התוכנה כפי שהיא במקור אך ללא הועיל. מה שמוביל אותי למסקנה שזה אולי חיצוני ולא קשור לתוכנה. על פי בדיקה באתר של Java, ברשותי הגרסה האחרונה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי BSPLAYER FREE 2.5 החדש ושמתי סרט HD לנגן. רואים באיכות סבירה בלבד ולא באכות HD כמו שרואים את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ב WINDOWS MEDIA PLAYER רואים את אותו הסרט הרבה הרבה יותר טוב. יש הצעות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הכוונה היא לנגן של Windows 7..יש אפשרות שהנגן יופיע לייד שורת המשימות בצד ימין כמו בכל הגירסאות הקודמות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כבר ניסיתי MPC (נתן איזו הודעת שגיאה על directX , לא ברור..) הבנתי ש the kmplayer המעולה לא כל כך מתאים ל- 7. יש איזו תוכנה שיודעים שעובדת טוב על 7 , עדיף עם קודקים מובנים ואפשרות לשימוש ב- SPDIF ? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני רוצה למחוק משהו לפעמים זה אומר לי שהוא בשימוש ואי אפשר למחוק ופעם הייתה לי תוכנה שהייתי יכול לבטל את השימוש של המחשב באותו קובץ ואז למחוק אותו מישהו יכול לתת לי בבקשה את השם של תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
בטעות מחקתי ללא פרמוט את אחת המחיצות שלי במחשב דרך המסך הכחול של התקנת WINODWS XP (עשיתי DUAL BOOT עם 7 והייתי צריך לסדר את המחיצות). בDISK MANAGMENT ב WINDOWS7 הוא מוצג לי כLOGICAL DRIVE, מסוג RAW. אני משער שכל הקבצים עדיין שלמים היות שלא נגעתי במחיצה הזו ולא מחקתי שום קובץ ממנה. ניסיתי לעשות CHKDSK /r דרך הCMD אבל שכחתי שזה לא עובד עם פורמט RAW :\
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום!!! התקנתי את התוכנה גוסט, העלתי אותה בדיסק איתחול , ומה שעשיתי יצרתי לי קובץ image בכונן אחר במחשב , אחריי שהוא סיים ליצור את ה- image , העלתי את מערכת ההפעלה שלי , וניגשתי לכונן ששם שמרתי את הקובץ גוסט. מה שהוא אראה לי שם , זה לפחות 10 קבצים של image שכולם אותו גודל. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם אני יכול לכווץ אותם לקובץ אחד , שמשקלו יהיה ממש קטן, כי המשקל שלהם כרגע הוא 30,000gb, אם כן אחריי שאני אקבץ אותו , ואז נגיד אני אצתרך לעשות שיחזור , אז השאלה שלי היא, האם אני צריך לפתוח את הקיבוץ אוו לא ? 2. איך זה עובד למעשה שיש המון קבצים של image וכולם אותו דבר, הריי שקובץ image הגדול שלו אמור להיות קטן. אם יש איזה מדריך מפורט, יעזור גם. בתודה מראש בר לוי
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להתקין את וינדוס 7. מעוניין לשמור את כל הסטוריית הליגשה/סיסמאות/Bookmarks, ולהעביר את הכל לפיירפוקס שאני אתקין הוינדוס החדש? יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
סתם חשבתי לחלוק....
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם DFI NF4 SLI-DR אני לא מוצא לאתר יצרן NVIDIA גם DFI דרייברים של חלונות 7 תעזרו לי למצוא תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, יש לי נובל קליינט שעד היום שימש רק אותי, כרגע נוסף צורך לשם-משתמש נוסף על אותו מחשב, הבעיה שהוא מ-TREE ו-CONTEXT שונה לגמרי, אני רוצה ליצור 2 משתמשים בקליינט בלי שיפריעו אחד לשני (כמובן שאני אעשה LOG IN לכל אחד מהם בנפרד, אין לי בעיה אפילו לעשות יוזרים שונים במערכת הפעלה עם אותם שמות משתמשים בשביל להפריד אותם לחלוטין). יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקליינט של XP ? אם לא, אתם מכירים אתר שיכול לעזור לי לעשות את זה? ניסיתי דרך ה-KB של נובל אבל כנראה שלא ידעתי את מילות החיפוש הנכונות בשביל למצוא את התשובה (בטוח זה קיים שם איפשהו). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי התקנה של אופיס 2007 במחשב מקורי בכל אופן באמצע ההתקנה הייתה לי הפסקת חשמל בבית ועכשיו אני נתקל בבעיה שהוא לא מוכן להתקין הוא מזהה בעיה ולא נותן לי להמשיך כיוון שנכבה באמצע אז לא הייתי יכול להסיר את התוכנה דרך " הסרת תוכניות " כי עדיין לא סיימתי את ההתקנה באופן מלא ניסיתי למחוק קבצים באופן ישיר דרך ה- PROGRAMS FILES אבל גם שמחקתי משם לא עזר לי כשבאתי להתקין שוב בכל אופן אני מחזיק אופיס מקורי בלי יכולת להתקין אם מישהו יכול להנחות לייעץ איך אוכל לפתור את הבעיה אשמח שבוע טוב אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה מרגיזה מאוד. יש לי גם עכבר וגם מקלדת של לוגיטק ולכן התוכנה setpoint ממש חשובה לי. יש לי מערכת הפעלה windows 7 X64. ניסיתי להתקין את הגרסא האחרונה של התוכנה 4.80 בגרסאת 64 וגם בגרסאת 32 ביט ליתר בטחון, כשלא הצלחתי ניסיתי להתקין גם גרסאות ישנות יותר ללא הצלחה. מצרף את הודעת השגיאה: http://www.agenda.co.il/uploads/87uq_Untitled.png תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
משום מה ויסטה התקין את זה אוטומטית אבל 7 לא. ניסיתי את הדרייבר שיש לי ל XP - לא עובד. יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
------------
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-