תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, מחפש תוכנה מומלצת למחיקת תוכניות כולל רג'יסטרי, או בקיצור - מחיקה מלאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד תוכנה שנקראת בורסה גרף, התוכנה הזאת ניתנת להורדה למשך כשבועיים בלבד ולאחר מיכן אם ברצונך להמשיך להשתמש בה צריך לשלם כסף. האם יש איזה שהיא דרך לעשות שהתוכנה תמשיך לעבוד גם אחרי שבועיים מבלי להתקין לה קרק?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי אתמול ווינדוס 7 (64BIT) ועליו גם דפדפן פיירפוקס וכרום. שני הדפדפנים משתמשים במלא תהליכים באופן לא מוסבר. ברגע שאני נכנס לאחד מהם, אני מסתכל ב-TASK MANAGER ורואה מלא תהליכים פתוחים שמשתמשים בכמות פסיכית של זכרון. הבעיה מוכרת? יש פתרון ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב יש לי וידאו שצילמתי את התינוקת שלי צוחקת וידאו נדיר ואני רוצה להוציא ממנו רק שיהיה סאונד ואת הסאונד הזה להפוך לרינגטון לאייפון. מישהו מכיר תוכנה שתעשה לי את השירות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה קבצי WORD ששמרתי עם סיסמא ועבר זמן ואני לא זוכר אותה האם יש למישהו איזה דרך לפתוח או להציג את הסיסמא שנישמרה או עם איזה תוכנה ? מדובר ב WORD 2007
-
- 3 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום בבקשה תנו לי תוכנה שבאמת בולמת את כל הפרסומות הקופצות כי זה משגע ניסיתי את התוכנות במדור ההורדות והם לא שוות כלום תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה לאחותי תמסיבת סיום ואני צריך תוכנת DJ לא לעריכת מוסיקה אלה להשמיע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב לכלום יש לי בעיה עם המדיה סנטר בכול פעם שאני נכנס למדיה סנטר אחרי כמה שניות הוא קורס לי וכותב לי הודעת שגיאה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? יש לי וינדוס VISTA ULTIMATE 32BIT מקורי ועשיתי את כול העידכונים האחרונים לוינדוס ומאז זה התחיל לעשות לי את הבעיה הזו
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לינק שאני מקבל למייל אם המון קבצים שאני צריך להוריד כקבצי PDF. האופציה היחידה שאני מודע אליה כרגע היא זאת בתמונה: ללחוץ על הדפס > שיהיה מסומן למעלה על Print to PDF > הדפס > שמירה בשם. האם ישנה אופציה יותר מהירה/נוחה? אולי אפליקצית הרחבה בגוגל כרום....
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמספר לי קבצים אוטומטית לפי התיקיות שהם נמצאים בתוכה. כלומר: אם יש לי 3 תיקיות: Chopped Body Parts In Alphabetical Order, Nuclear Love ו-Elders of Sobriety ובתוך התיקיה Chopped Body Parts In Alphabetical Order יש שתי תיקיות: Killers of the 4th Dimension ו-Nihilistic Overdose אז כל הקבצים בתוך Killers of the 4th Dimension יקבלו את הקידומת 01, כל הקבצים בNihilistic Overdoseיקבלו 02 ואז כולם בNuclear Love יקבלו את הקידומת 03 וכו' או לחילופין, Killers of the 4th Dimension יקבל את הקידומת 011 (יעני התת-תיקיה הראשונה בתיקיה הראשונה), Nihilistic Overdose יקבל 012, ואז Nuclear Love יקבל קידומת 02 תודה לכל המעוניינים
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
firefox prevented this site from opening pop up שיניתי ב CONTENT , הוספתי את EXCEPTIONS כתובת האתר ניסיתי לבטל את BLOCK POPUP לשווא FIREFOX 3.6.15
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! סאפ, ביצ'ז? לאחר ששמתי לב שאפשרי להשתמש בתוכנת outlook עם שרתי הדואר של גוגל ע"י הזנת פרטיהם אל התוכנה, תהיתי אם אפשר לעשות אותו הדבר עם שרתי הדואר של וואלה. אם כן, מהם שמות השרתים השונים (פופ3 ו-סמתפ) תודה!111
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד איזה 2 סרטונים מYoutTube ולגזור חלק מהסאונד שלהם. אבל אין לי מושג איך אפשר בכלל להוריד סרטונים או לשמור אותם במחשב ולערוך אותם כך שאני אוכל להפריד את הסאונד ולערוך אותו (לגזור מה שאני רוצה). מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
דוד שלי מחול ביקש שאני יסדר לו כמה דברים במחשב. בדומה לרדמין רק חינמי, והיה מאובטח.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו בסגנון של IDM מוריד בצורה מהירה ותומך בהרבה אתרים
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף תרגום לסרט spiderman 2 אבל זה מוגן אני חושב אני קראתי מדריך וכתוב שם להפריד את הקול של הסרט מהתמונה אבל שאני עושה את זה אז הקול לא עובד חלק זה כמו דיסק סרוט זה קופץ אני חושב שזה הגנה כי משהו אחר זה עושה בלי בעיה אז אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה להפריד לי את הפס קול מהסרט מבלי שהקול יקפוץ
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הורדתי את הדפדפן החדש של גוגל "גירסת הביטא" ולפי ההתרשמות הראשונית שלי, יש לו ממשק ממש נקי והכל עובד פיקס. אשמח לשמוע את תגובותיכם והתרשמותכם! עריכה: למה מופיע לי שאני משתמשת בספארי?? :-)
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי, אתמול הגיע לי המחשב מתיקון ופירמטי והתקנתי את הווינדוס לאחר מכן רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia geforce fx 5200 ופתאום שאני בא להתקין זה לא עושה לי כלום אני לוחץ על אינסטל דרייבר וכלום לא פועל ופתאום אני שם לב שרשום לי למעלה No suitable Driver שאם אני לא טועה הפירוש זה אין דריבר מתאים ניסתי להוריד מהאתר של nvidia כל מיני דרייברים (החדש וניסתי גם ישנים) וגם לא פועל אני חושב אולי הטכנאי מחשבים דפק אותי והחליף לי את הכרטיס מסך למשהו דפוק אני לא יודע אולי איזה אפשרות לדעת איזה כרטיס מסך יש לי מבלי שיש דרייברים מותקנים? פתחתי את המחשב ועל הכרטיס מסך יש מדבקה ועליה רשום model : fx 5200 agp8x 128mb tv-out אבל בכל זאת זה רק מדבקה מה שמוזר שגם חצי מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני קובע את הפרש זמן המעבר בין השירים בתוכנה? או איך אני מוסיף FADE IN\OUT ושולט באורך שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי קובץ Flash Video http://img322.imageshack.us/img322/7230/asewdho0.jpg איך אני הופך אותו ל-MP3 ?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-