עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LIOR42,

רציתי לדעת אם יש תוכנה להוצאת מילים מהשיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי סרטון בפורמט WMV, אני יודע כי בעבר הוא היה באיכות DIVX בפורמט AVI. רציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להמיר אותו ולהחזיר אותו לאיכות המקורית שלו DIVX לפורמט AVI? תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by naory159,

שלום! יש לי במחשב כרטיס טלויזיה מסוג FlyVideo 98. הוא קצת ישן, הוא נקנה לפני כ-10 שנים, אבל הוא עובד טוב! אני חיברתי את הוידאו שלי לכרטיס טלויזיה כדי להעביר קלטת מסויימת לדיגיטלי (למחשב). כדי לעשות זאת אני משתמש בתוכנה Corel VideoStudio 12 שגם היא טובה מאוד על ממשק ידידותי במיוחד! הבעיה היא כשאני מנסה להקליט ברזולוציה גבוהה! כשאני מקליט ברזולוציה של 352X288 ההקלטה יוצא בסדר גמור, רק שהיא ברזולוציה נמוכה, וכאשר מגדילים על כל המסך הסרט לא נראה טוב! כשאני מקליט ברזולוציה של 720X576 התמונה נמרחת. ואני אסביר למה אני מתכוון: כשהמצלמה זזה מהר או כשעושים תנועות מהירות או חדות אז נוצר שובל של כל התנועה (אני מקווה שהבנתם). מה הבעיה? אולי הכרטיס מסך? יכול להיות שהכרטיס טלויזיה משתמש…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by barakZ,

שלום לכולם מה המצב :], אז ככה, אני בטוח שחלקכם ראה את הדיון שלי על המחשב החדש שקיבלתי.. בקיצור קיבלתי אותו עם VISTA HOME PREMIUM 64 BIT ENGLISH ועם לא מעט בעיות אבל כל הבעיות קטנות ביותר וגם זאתי שאני הולך להציג אותה עכשיו אבל היא פשוט אחת המעצבנות : כל אתר שאני נכנס אליו [ אם זה כניסה לדיון בגיימר (כן כן..) או אם זה כניסה לכתבה ב ONE] זה מבקש ממני להתקין Adobe Flash Player.. אז אני לוחץ על זה וזה לא מתקין.. וככה כל פעם שאני עובר עמוד באינטרנט ( IE7 ) ובהתחלה זה לא הפריע אבל זה התחיל לעצבן.. אז בקיצור נכנסתי לאתר של אדוביי ניסיתי להוריד ישירות משם אבל זה כותב לי שאין כזאת גירסא ל64BIT והפתרון הוא להוריד דפדפן IE7 של 32BIT והוא יעבוד על VISTA 32 BIT .. אפשרות שניה : הIE7 …

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  5. תגידיו אחים אתה מכירים סימולטור או תוכנה שכאילו מדמה נהיגה? יעני עם כל הדברים שיש בכביש ודברים כאלה? תודה

6. Started by נילס,

שלום לכולם. אני מתעניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרי אינטרנט אבל תעודה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ששם אני יוכל לרכוש את כל הכלים לעצב וגם ללמוד את התוכנות? -הרבה ממליצים על מנטור אבל מישהי שלמדה שם אמרה לי שהכל שם על קצה המזלג בחצי שנה אי אפשר ללמוד 4 תוכנות. האם מישהו למד שם ויכול לעזור לי? -מכללת סלע רוצים המון כסף האם זה מצדיק את זה? אני כבר מבולבלת תעזרו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים בבית. אחד מהם מחשב עבודה (AMD64-3200), את השני (P4-1700) הפכתי למחשב מדיה + P2P, הוא מחובר רק לטלויזיה ולא למסך רגיל. על שניהם יש XP PRO הכוונה שלי היא לעבוד רק על הAMD ולגשת לP4 דרך תוכנה לשליטה מרחוק כלשהי. את REMOTE DESKTOP של XP הורדתי מהרשימה כי הוא עושה LOGOFF מקומי במחשב שניגשים אליו מרחוק, מה שאומר שאי אפשר בשליטה מרחוק להריץ סרטים על הטלויזיה במחשב השני. כרגע אני עובד עם TightVNC שעושה את העבודה טוב מאד, אבל היא קצת מעצבנת וקצת מוגבלת - -לא יודעת לעשות LOGON במחשב המרוחק. -לא יודעת להעביר את שכבת הוידאו מהמחשב המרוחק. -הREFRESH שלה נוראי. -לא מצאתי אופציה של "זכור סיסמא", כך שאני צריך להכניס סיסמה כל פעם שאני ניגש למחשב השני. -נתקעת לפעמים, במיוח…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by 1900GT,

יש לסבא שלי את התוכנה הכל מקורי ויש בעיה. כאשר רוצים ללכוד וידיאו מהמצלמה הוידאיו דיגטלית שלו אז מופיע צג שבו רואים את מה שיש במצלמה ועוד תמונה של מצלמה ששם אפשר להפעיל את המצלמה, לעצור להריץ קדימה ואחורה הכל דרך המחשב. הבעיה לפעמים הצג לא מגיב ולא רואים מה שיש במצלמה למרות שהמצלמה מגיבה לפקודות שבאות מהמחשב. כלומר אני עדיין יכול לשלוט במצלמה ואני רואה במסך של המצלמה שהיא מגיבה ע"פ מה שאני עושה אבל בצג שמראה את הווידיאו שהולכים ללכוד יש מסך שחור וכאשר מתחילים ללכוד הוא לא לוכד כלום. הבעיה נפתרת מדי פעם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב(וגם זה לא תמיד). ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל כלום לא עוזר . יש למישהו רעיון? תודה מראש ****עריכה גיליתי שזה לא רק עם התוכנה הספציפית הזאת זה קטר…

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  9. Started by Anonymous1,

נתקלתי בבעיה שלא רואים וידאו דרך אתרי אינטרנט אלא רק שומעים את הקול, מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. אני רוצה לראות סרט על כל המסך שלי וכשאני רואה סרט אני רואה אותו עם שוליים שחורים, אני יודע שאפשר לשנות משהו בקודדים על מנת שיראו את הסרט מתוח על כל המסך ושלא יראו הפוך :-\ (אפילו אם זה גורע קצת מהאיכות כי זה נמתח) מה עליי לעשות ( ואם אתם מכירים חבילת קודדים שאני יוכל להגדיר בה את האפשרות הזאתי , לי יש את הקודדים של אייס מגה, נימו ועוד כמה..... ) תעזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by asafsee,

שלום אני מחפש את ה"סטרינג" שמכניסים ל"רגיסטרי" המאפשר יותר מ-2 הורדות בו"ז מאותו המקור תודה רבה ויום טוב אסף

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by urinka,

הי אני בונה מחשב שישמש כמרכז מדיה התקנתי את התוכנה GB PVR וחבילת קודקים של קי לייט רק לרושם כללי מדובר ב P2 400MH עם TNT2 (32MB( עכשיו כשאני מריץ סרט עם ה מדיה פלייר הכל טוב אבל שאני מקרין סרט דרך התוכנה GB PVR אני רואה 3 פסים אני מניח שהתוכנה משתמשת בנגן אצמעי לכן היא צרכה קודקים משלה ואני לא מוצא את הפתרון כי זה כנראה לא נכון מפני שהתיקיה של התוכנה אין שום דבר שקשור בנגן או בקודקים אני מקווה שתוכלו עזור לי תודה אורי

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

שלום, הנה ספינת החלל של כ"א מהסדרה Stargate למי שמכיר. אני עדיין עובד עליה:

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by p-o-i,

אני זקוק תוכנת קיבוץ לויסטה 64 וינראר פשוט עובד על 32 אז האם יש תוכנה כל שהיא שעובדת עם 64?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. Started by veredaniel,

האם יש תוכנה כמו Partition Magic לvista?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. שלום לכולם אני עובד די הרבה עם אינטרנט אקספלורר 7 בכל מיני שפות וגירסאות, ואני פוגש המון פעמים בעיות של חוסר זיכרון ברגע שפותחים יותר מדאי חלונות או טאבים של IE (בדר"כ באזור ה 10) אבל הפעם זה מוגזם. כפי שאתם רואים בתמונה המעבד כמעט לא בשימוש ויש לי 3GB ראם. ולמטה יש גם סמל של TuneUp Memory Optimizer למטה בצד שמאל שמראה שרוב הזיכרון פנוי, ובכל זאת ישנה ההודעת שגיאה שאתם רואים. מה דעתכם? מישהו פגש ג"כ בעיות זיכרון עם IE7? ??? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by izhak3,

שלום, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותבצע גיבוי אוטומטי לדיסק חיצוני USB. אני עובד עם לפטופ, ומבצע שינויים בקבצים בכונן D הפנימי. אני צריך שהתוכנה תזהה שאני מחבר את הדיסק החיצוני כשאני מגיע הביתה, ותשלים אוטומטית את החומר החדש בכונן D לכונן החיצוני. זה צריך לעבוד חד כיווני - אני רוצה CLONE של התיקיה בכונן הפנימי על הכונן החיצוני תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. היי מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מ ANTIFIREWALL שיודעת לעקוף פיירוול פנימי בארגון על מנת לאפשר גישה לICQ ולמסנג'ר ?

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by Matrix-Hacker,

התחלתי להשתמש בתוכנה אתמול ויש לי כמה שאלות עלייה : 1) מה זה Ul Speed ומה זה Dl Speed ? מה ההבדל ביניהם ? 2) איפה אני יוכל למצוא עוד קישורים להורדה חוץ משני האתרים האלה : *ווארז בפורום אסור בהחלט* 3) יש אפשרות חיפוש דרך התוכנה או שאפשר להוסיף חיפוש איכשהו ?

21. Started by tals,

כשמפעילים את האייסיקיו הוא מתחבר ואז נתקע בקטע של ה Starting ומתחיל להשתמש ביותר ויותר זיכרון פיזי ווירטואלי.. זה מגיע עד לניצול של 2 ג'יגה. מישהו עוד יודע על זה פרטים? זה קרה לי לפניי חודש, לפניי שפירמטתי.. ועכשיו חזר שוב. ANY1 ? תודה. CRT

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by yaron10,

שלום שמי ירון ויש לי בעייה שהיא דיי נדירה רוב האנשים אומרים שאין להם את זה שמעו אני בא להכנס לאתרי הורדות שלא אפרסם את שמם רושם לי את ההודעה הבאה :This server does not accept known web page mining tools like Custo. powered whit Protector System ולכן זה לא מכניס אותי ויש לי נורטון 2003 ותוכנת רוגלות חלק אמרו לי שזה פייראוול פליז אנשים מי שיודע מזה אומר ואיך לפתור בבקשה

23. Started by Mr.positive,

יש לי מחשב נייד ישן יש שם כ.מסך RADEON 340M לAGP אני לא מוצא דרייבר לזה ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by psxr,

מרוב פרומים חשבונות דואר וכל מיני דברים נוספים כמות הסיסמאות שלי כבר לא נורמלית והפתקים כבר מזמן הפכו להיות מאוד לא יעילים ונוחים. על איזה תוכנה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by amit501,

יש לי כמה שאלות על צריבת BOOTABLES ב-NERO EXPRESS: 1. העתקתי את תוכן NORTON ANTIVIRUS 2003 ותוכן NERO EXPRESS 5.5.9.9 ואני רוצה לצרוב דיסק שיכיל את שניהם, השאלה היא האם אפשר לצרוב את שניהם ב-BOOTABLE כך שיהיה תפריט עבור שניהם כשהדיסק עולה. 2.יש לי את NORTON GHOST 2003 במחשב ואני רוצה לעשות BOOTABLE דיסק שיאפשר לי להשתמש בקובץ GHO השאלה איזה קבצים אני צריך לצרוב בשביל דיסק כזה (האם את GHOST.EXE) . כמו כן קראתי ב-README של GHOST שאפשר לקבל את השגיאה "General failure writing drive A" . אם לא מנסים את דיסק ה-BOOT לפחות פעם אחת. משהו מכיר את זה והאם כדאי לעשות את זה לאחר הצריבה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.