עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מנסה להתקין מדפסות (שני סוגים) על מחשב בן 3 עם XP PRO עברית חוקי. ההתקנה נכשלת כי לא רואה את המדפסות. בבירור מול המחשב השני שכן רואה את המדפסות (ובו ההתקנה מצליחה) גיליתי שחסר לי USB001 VIRTUAL PORT כפי שניתן לראות בצילום מחשב שני. גיגלתי וניסיתי להוסיף USBMON.DLL וזה לא עוזר!! יש הרבה שיש להם את הבעייה אך לא מצאתי פתרון. אשמח מאוד מאוד מאוד לפיתרון. בברכה, יהודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by Artista,

מה דעתכם? -עריכה- זה אחד המדהימים.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by devek,

אם אני נמצא בדף מסויים ואני רוצה במקביל לפתוח כמה לינקים מסויימים בדף איך אני עושה זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. היי, רציתי קודם לומר שנאי ממש לא מתמצא בפוטושופ ואני אפילו לא יודע עם איזה פוטושופ להשתמש ומה ההבדל בין ADOBE FHOTOSHOP CS2 ל - ADOBE IMAGEREADY CS2. TZ יש לי את הפוטושופ CS2. אני מעוניין להוסיף לצילום של תכשיט אפקט של ניצנוץ (שהתכשיט יראה נוצץ ומושך). איך אני עושה את זה? ובאיזה מהתוכנות הנ"ל להשתמש?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by hgeuch,

Gigabyte GA-K8U ULi M1689 Socket 754 ATX Motherboard w/Audio LAN & RAID תודה לעוזרים Gigabyte GA-K8U ULi M1689 Socket 754 ATX Motherboard w/Audio LAN ...

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by dan105,

אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by zombie,

כשעוד הייתי בויסטה הורדתי עם ראפיד שייר ו"Jdpwnloader" והכל היה טוב ויפה.. עכשיו הוא מתחיל להוריד, מורית כמה קילו-בייטים ומנסה להתחבר שוב.. למישו יש מוסג איך לסדר את הבעיה? אולי תוכנה חלופית? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by alex15,

אני לא יודע אם זה וירוס או קובצ מערכת . יש לי בעיה ב vVX1000.exe ב TASK MANGER . . הבעיה הופיעה לפני כ10 ימיים .ולא ידעתי . אני מרגיש שיש האטה משמעותית באינטרנט אבל לא שמתי לב רק היום שהסרתי את ה VVX1000.EXE מ ה TASK MANGER והאינטרנט הפך להיות רגיל מהיר מאוד כמו שאני מכיר את האינטרנט שלי . באיזה תוכנות אפשר להסיר את ה VVX1000.EXE . אבל כל פעם כשאני מפעיל מחדש את המחשב הבעיה חוזרת . באיזה תוכנה אפשר לבהסיר אותו ??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. ברשותי ווינדוס 7 והמדיה פלייר שמתלווה אליו... המדיה פלייר מנגן קבצי HD מצויין!! יותר טוב מVLC וגם ממדיה פלייר קלאסיק.. הבעיה היחידה היא שאני לא שומע אודיו. בעבר היה לי בעיה כזו ב VLC אבל שינוי הגדרות קל והסתדרתי.. אבל עכשיו אני מחפש הגדרות של האודיו במדיה פלייר ולא מצליח לפתור את הבעיה.. יש למשהו פתרון ? אגב מותקנת אצלי חבילת הקודקים CCCP המעודכנת...

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by psychuil,

היות וPerfectDisk לא עובד ב7, אשמח להמלצה לתוכנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by n_aviv1,

הורדתי את הגרסא החינמית וההגדרות שם מעצבנות אותי. נראה לי שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. אחרי שהורדתי את הAVAST הורדתי משחק רשת (wolf team אם זה משנה) והוא פעל יופי. אח"כ המחשב שלי נשלח לתיקון והזיכרונות שלו הוחלפו ומאז בכל פעם שאני נכנס למשחק ובוחר את השרת של ישראל אני רואה הודעה לשניה של משהו עם לבדוק את הפיירוול ואז הוא נותן לי לבחור חדר לשחק בו כרגיל ואחרי שאני לוחץ game start הוא מראה את המפה של האיזור כרגיל אבל במקום להעביר אותי לאיזור פתאום שומעים סירנה ואז קול רובוטי אומר "A virus has been detected" או משהו כזה וזה נתקעל על התמונה של המפה ומדי פעם הAVAST חוזר על עצמו. פעם אחת הצלחתי לקפל את המשחק וראיתי שזה היה הAVAST ולא הAVG... איך אני מגדיר את המשחק כ"חריג"? (לפחות…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי 2 כרטיסי קול במחשב אחד PCI, אחד של הלוח. אני מחפש דרך לחבר את האוזניות לכרטיס קול והרמקולים של המחשב ללוח ושאני אוכל לבחור מאיפה יצא האות כל פעם... מבלי להתכופף שעתיים ולמצוא את החוטים כשאני רוצה לשמוע אוזניות. האם יש דרך כלשהי לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  15. דגם של מיקרוספט VX1000 בשביל וינדוס 7 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן לכולם, יש לי פקסיס על המחשב וכאשר אני מקבל מייל עם קובץ מצורף של הפקס אני מעוניין להדפיס ע"י קליק ימני הדפס ומה שקורה זה שהקובץ נפתח במקום להדפיס. פעם נתקלתי בבעיה הזו אבל לא זכור לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by orendia,

שלום לכל המסייעים, כאשר אני שולח זימון באווטלוק אל חבר שלי הנושא מגיע בסימני שאלה. חשוב לציין שאנגלית מגיע תקין אך עברית בסימני שאלה. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by Ryuk,

כבר כמה זמן שקוראת לי התקלה הזו, פשוט רק עכשיו נזכרתי לפרסם בתקווה לקבל תשובה. כאשר אני מוריד קובץ, במקום לראות כל אייקון לפי הסוג שלו (שיר: תמונה של קובץ MP3, קובץ ראר: התמונה של הספרים עם הרצועה וכו'..) אני רואה כל אייקון זהה בצורת תיקיית מחשב. אני יודע שזה לא קריטי אבל בעין זה די מציק לי, אודה לכם אם תוכלו לפתור לי את הבעיה. *ניסיתי התקנה מחדש. *ניסיתי הסרה טוטאלית והתקנה מחדש. *הגירסא שלי היא האחרונה ביותר. (3.5.4) תמונה להדגמת המצב: תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by assaf181,

שלום, עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך של nVidia, וכידוע עם הדרייבר בא גם PhysX, אבל לא מזמן שידרגתי לכרטיס של ATI ואני כבר לא צריך אותו. מחקתי את הדרייבר של nVidia לגמרי וחשבתי שגם הפיזיקס יימחק, אבל עכשיו שמתי לב שהוא עדיין קיים ולא מצאתי אותו ב-Add/Remove. גם נכנסתי לתיקיה של זה ולא מצאתי שם שום Uninstaller. איך מוחקים את זה? למחוק ידנית?[br]פורסם בתאריך: 31.10.2009 בשעה 20:41:35 no comment?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלוםלכולם אני מחפש תוכנה להמרה בין קידודים שונים של סרטים יש לי DVD שקורא DIVX אבל לא את כל הפורמטים האם יש תוכנה שבעזרת אני אכניס את קובץ הסרט והחליט לאיזה פורמט של אודיאו ווידיאו להמיר אותו לשם ההמחשה קובץ WMV ל AVI רגיל בתודה מראש אודי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by ddwins,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי ווינדוס 7 ולאחר כמה זמן התקנתי ביטורנט, התחלתי להוריד קובץ בעל הרבה מקורות ועם קצת ליצ'רים והביטורנט לא זז, ביטלתי את ה UAC ביטלתי את הפיירוול, אין לי ראוטר והאינטרנט מוריד בסדר גמור בהורדה ישירה, אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות בכדי שהביטורנט יוריד (הורדתי את הגרסה החדשה ביותר של UTORRENT) וניסיתי מספר קבצים להוריד כולם עם הרבה סידרים ומעט ליצ'רים.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by Kenny,

אהלן, התחלתי היום להעביר את כל המחברות של הלימודים לאופיס. משהו מאוד מוזר קורה לי, אני בוחר כתב\צבע\גופן וכל מה שצריך , כותב את השורה וברגע שאני לוחץ אנטר זה חוזר לשחור הקטן והמגעיל הזה שהיה בהתחלה לפני השינוי. מה שקורה שכל פעם שאני לוחץ אנטר אני צריך להגדיר את סוג הכתב מחדש. למישהו יש רעין כלשהו? אני בטוח שזאת סתם הגדרה דבילית איפשהו שם.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by ccc,

אני לא מצליח לראות תרגומים בעברית. כמו שאתם רואים המחשב שלי בעברית, ואין לי שום בעיה לכתוב ולקרוא עברית (וינדוס 7) בכל תוכנה (WMP, BS ) התרגום יוצא לי בג'יבריש גם אם אני משנה את הפונט למשהו עם עברית. יותר גרוע - כשאני פותח ידנית את קובץ הSRT עם NOTEPAD- הכל שם ג'יבריש, שינוי הפונט ידנית לעברית גם לא עוזר, זה עדיין ג'יבריש. VOBSUB פלאגין הותקן ... וזה לא עזר. יש למישהו פתרון ?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by frame it,

שלום לכולם! אני מחפש פתרון דחוף, איך אפשר להמיר נתונים מתוך קובץ xml לקובץ word? כל מי שיודע יעזור לי מאד!!!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by chap123,

קודם כל ננעל לי האופיס אז אני מעוניין להסיר אותו מהמחשב אבל כשאני בא להסיר הוא רושם את הדבר הבא .... (וגם להתקין אותו מחדש אי אפשר!!!)

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים