תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כותרת. כמו כן, הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר שלהם, תואם ל64BIT - VISTA. אין להם דרייבר לWINDOWS 7. -התקנתי את הדרייבר, אך כאני מנסה להפעיל את התוכנה, זה מתחיל לחפש את הקיצור דרך. ואם אני נכנס לתוך התיקייה של התוכנה, זה פשוט לא נדלק, עושה רושם שהוא אומר לי ''עזוב אותי אחי''... -אשמח לקבל עזרה, זה דיי דחוף לי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל ננעל לי האופיס אז אני מעוניין להסיר אותו מהמחשב אבל כשאני בא להסיר הוא רושם את הדבר הבא .... (וגם להתקין אותו מחדש אי אפשר!!!)
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי היום להעביר את כל המחברות של הלימודים לאופיס. משהו מאוד מוזר קורה לי, אני בוחר כתב\צבע\גופן וכל מה שצריך , כותב את השורה וברגע שאני לוחץ אנטר זה חוזר לשחור הקטן והמגעיל הזה שהיה בהתחלה לפני השינוי. מה שקורה שכל פעם שאני לוחץ אנטר אני צריך להגדיר את סוג הכתב מחדש. למישהו יש רעין כלשהו? אני בטוח שזאת סתם הגדרה דבילית איפשהו שם.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד עם ווינדוס XP ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט ומהמחשב כן... ניסיתי להתקין גוגל כרום גם לא משתנה ניסיתי להתקין עוד פעם את הפלאש לא עזר ... מישהו נתקל בבעיה כזאת??
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך של nVidia, וכידוע עם הדרייבר בא גם PhysX, אבל לא מזמן שידרגתי לכרטיס של ATI ואני כבר לא צריך אותו. מחקתי את הדרייבר של nVidia לגמרי וחשבתי שגם הפיזיקס יימחק, אבל עכשיו שמתי לב שהוא עדיין קיים ולא מצאתי אותו ב-Add/Remove. גם נכנסתי לתיקיה של זה ולא מצאתי שם שום Uninstaller. איך מוחקים את זה? למחוק ידנית?[br]פורסם בתאריך: 31.10.2009 בשעה 20:41:35 no comment?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לצורך התמקצעות בתחום עריכת הוידאו לאירועים הייתי שמח לשמוע מאנשים בתחום קצת על הציוד הנדרש, על מנת לתת מענה מקצועי ללקוחות. תוכנות מומלצות כולל פלאגינים מערכות חומרה, ציוד עזר וכו... אודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? ההודעה היא "access violation at address 00000000. read of address 0000000000 עכשיו איכשהו הצלחתי להתקיםן ושאני מעדכן אני מקבל הודעה כמו שרשום בקובץ שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם פירמוטים רבים "דופקים" את ההרד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את וינדואוז לייב מסנג'ר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ואני לא מבין איפה הבעיה. זו השגיאה שאני מקבל http://www.siz.co.il/my.php?i=tyykzynnymj2.jpg
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, בכמה ימים המחשב שלי נהיה קצת איטי..קיצר בדקתי קודם ואני רואה שיש תהליך שנקרא SYSTEM (זה לא הסיסטם איידל הזה..אחד אחר) שתופס בין 50-80 CPU. הנה תראו תמונה: http://up181.siz.co.il/up1/dcziuhnytyzm.jpg הרצתי NOD32, ADAWARE, רגסטימשין כולם במצב בטוח, וזה לא מצא לי שוב דבר רציני ולא עזר. שהווינדוס עולה עולה איתו ההודעה הזאת: http://up178.siz.co.il/up1/3whnzvcyykzm.jpg יש מצב זה קשור? איך אני מעיף את התהליך הזה? הוא תוקע את כל המחשב..
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מתיי שאני מפעיל את Winamp ובו זמנית גולש באינטרנט עם דפדפנים כמו פיירפוקס אקספלורר ו-Google Chrome אני שומע קירטועים בנגן ובמוזיקה מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא החינמית וההגדרות שם מעצבנות אותי. נראה לי שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. אחרי שהורדתי את הAVAST הורדתי משחק רשת (wolf team אם זה משנה) והוא פעל יופי. אח"כ המחשב שלי נשלח לתיקון והזיכרונות שלו הוחלפו ומאז בכל פעם שאני נכנס למשחק ובוחר את השרת של ישראל אני רואה הודעה לשניה של משהו עם לבדוק את הפיירוול ואז הוא נותן לי לבחור חדר לשחק בו כרגיל ואחרי שאני לוחץ game start הוא מראה את המפה של האיזור כרגיל אבל במקום להעביר אותי לאיזור פתאום שומעים סירנה ואז קול רובוטי אומר "A virus has been detected" או משהו כזה וזה נתקעל על התמונה של המפה ומדי פעם הAVAST חוזר על עצמו. פעם אחת הצלחתי לקפל את המשחק וראיתי שזה היה הAVAST ולא הAVG... איך אני מגדיר את המשחק כ"חריג"? (לפחות…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היות וPerfectDisk לא עובד ב7, אשמח להמלצה לתוכנה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מאיפה אני מוריד את התוכנה live cd...?? ומה בדיוק התוכנה עושה ???
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
איך ניתן לשוחח בין 2 מחשבים עם אותה תיבת דואר (וספק וכתובת IP). אם לא ניתן, האם אוכל לשוחח עם אשתי כשאהיה בארה"ב (כלומר, איך מבצעים זאת?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי סרט 12GB בקובץ MVK אני מנסה להפעיל אותובמדיה פלאייר ועושה לי בעיות הוא נתק אחריכמ זמן אולי המדיה פלאייר א מתאים? איזה תוכנה הכימומלצת לצפיה ב HD? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקים שאני רוצה לאחד לDVD אחד שאפשר לצפות בו בסלון אני העתקתי מהם את קבצי הVTS הספציפיים. אני מחפש תכנה שתוכל לצור את קבצי ה VIDEO_TS הכללייים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 אולטימייט והופתעתי לגלות שהוינדוס לא התקין דרייבר של קול ו-Eternet (לאחר עיון ב- Device Manager). ככל הנראה, לוח האם הנ"ל לא תומך וינדוס 7. האם יש אפשרות בכל זאת לעשות משהו בנדון או אולי קיים במקרה דרייבר מתאים לוינדוס 7?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שהדפדפן שלי מציג את דפי האינטרנט חלקית ולא כשורה, העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-