תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש ב UTORRENT , כשאני מוריד מטראקר מסויים , אני מקבל CONNECTION CLOSED BY PEER מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חבריה שלום נוצר לי איזה איקון בגין כניסה לאתר ואני לא מצליח להורידו בלחיצה עליו יש רק אפשרות לפתוח או לעשות קיצור דרך איך אני מתפטר מהאיקון הזה בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם פירמוטים רבים "דופקים" את ההרד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אחרי שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בווינדוס הוא מגיע למסך שכתוב בו שומר הגדרות ואז נתקע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ולעשות גיבוי מלא לפיירפוקס (מועדפים, סיסמאות ותוספות) יש דרך נוחה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Jחברים שלום יש חבילות שונות לרכש תוכנת ה OFFICE\ האם יש מקום לדעת מה ההבדלים לדוגמא: microsoft office enterprise אשמח לקבל המידע בברכה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היום/אתמול מיקרוסופט החליטו שוב שהמסנג'ר 2008 שלי "ישן מידי", וניסו לכפות עליי שדרוג למסנג'ר 2009 המזוויע. כל מי שקרה לו מצב דומה ורוצה להימנע מזה, הנה הדרך להמשיך להשתמש בגירסה 8.5 האהובה: 1. תורידו ותפעילו את התוכנה הזאת: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. זרקו לתוכה את הקובץ msnmsgr.exe 3. לכו ל Version Info > 1 > 1033 ותחליפו את הקוד שמופיע שם בקוד הזה: 1 VERSIONINFO FILEVERSION 14,0,8089,726 PRODUCTVERSION 14,0,8089,726 FILEOS 0x4 FILETYPE 0x1 { BLOCK "StringFileInfo" { BLOCK "040904b0" { VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "L…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום התקנתי ubuntu על VMware Workstation עכשיו הכול עובד טוב ויפה אבל משום מה אני לא יכול לשנות רזולוציה בubuntu כהילו אין דרייבר לכרטיס מסך הוא גם לא נותן לי להפעיל אפקטים בשולחן העבודה(שדורשים כרטיס מסך). למה זה? בdisplay הגדרתי להשתמש בהגדרות של HOST וגם DX 9.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני לא שומע כלום שאני מפעיל סרטונים באינטרנט..גם ביוטיוב גם בהכל חוץ מבאתר של ספורט 5 שם הורדתי משהו וזה סידר את זה...אני לא מצליח להבין מה הבעיה הורדתי את הקודקים הכי חדשים שמתי את התוספת של הפיירפוקס ושל המדיה פלייר ועדיין לא שומעים כלום...מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שנשרף לי הארד דיסק ועשו לי העברה כנראה לא מושלמת של כל הדברים מההארדיסק הישן... תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כשאני רוצה לראות ערוצי סטרים זה פותח הןדעה Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or a required codec might not be installed on your computer. איך פותרים את הבעיה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי היום WINDOWS 7, רציתי לדעת למה אני רואה בוואלה ככה (סתם דוגמא... בהרבה אתרים אני לא רואה טוב) הכוונה היא שהטקסטים מתרחבים... פעם לא ראיתי ככה. מה הסיבה לדעתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אנ…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס ויש לי בזמן האחרון בעיה: אני לא מצליח לראות סירטונים ביוטיוב. אני לא יכול ללחוץ PLAY ולא מצליח ללחוץ על כלום. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מתיי שאני מפעיל את Winamp ובו זמנית גולש באינטרנט עם דפדפנים כמו פיירפוקס אקספלורר ו-Google Chrome אני שומע קירטועים בנגן ובמוזיקה מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להשתמש בגיימפאד האלחוטי של הxbox כשלט למחשב. אני צריך לבצע פעולות דיי בסיסיות ולא להחליף לגמרי את העכבר (play pause stop במדייה פלייר). מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, צריך בבקשה סיראל שעובד ל - ESET SMART SECURITY 4 לגירסה של 64BIT (ווינדוס 7)
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מצאתי בגוגל רק תוכנה עם השם הזה אבל היא לא עובד (יצאה ב2000) ככה שאני צריך משהו פשוט ועדכני שעובד על ויסטה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? ההודעה היא "access violation at address 00000000. read of address 0000000000 עכשיו איכשהו הצלחתי להתקיםן ושאני מעדכן אני מקבל הודעה כמו שרשום בקובץ שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש של תוכנות לחילוק הדיסק הקשיח ומצאתי איזה מיוליון תוכנות אבל הבעייה שאני לא מבין בקטע הזה ולא יודע מה טוב ומה לא לכן אני צריך את עזרתכם כאן עם מה הייתם ממליצים לי לחלק את הדיסק הקשיח? יש לי 232GB כללי ו107GB פנויים זאת תיהיה בעייה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אז ככה למחשב שלי מחוברים 2 מסכים: מסך מחשב 19 אינצ' ASUS PW191 מסך טלוויזיה 32 אינצ' של פיליפס הם מוגדרים בdualview כך שבמסך מחשב יש שולחן עבודה והמסך טלוויזיה ריק בלי שום דבר רק רקע שולחן עבודה וכך אני יכול לגרור אליו דברים כמו סרטים וכו'.. מה שאני רוצה זה בעצם שבמסך טלוויזיה אוכל לשחק משחקי מחשב ובמסך הקטן אמשיך לראות את השולחן עבודה כך שאוכל להתכתב למשל. יש למישהו פתרון כלשהו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחרונה ישנה בעיה שכרטיס מסך שלי, אני חושב שזו התנגשות מסויימת, אך אינני סוגר על כך לגמרי אני מוריד דרייברים עדכניים מהאתר, יש לי ווינדוס חוקי וגם אותו אני מעדכן לעיתים תכופות. הבעיה מתחילה בזה שאני רואה סרטים כצפיה ישירה כמו סירטונים של חברים בפייסבוק או אפילו יו-טיוב. זה לא קורה בסרטים שיש לי על המחשב, ז"א על ההארד-דיסק אשמח לתגובות אוריה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-