עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by oren500,

התקנתי את התוסף של פייר פוקס וכאשר הייתי בדף של יוטיוב לא ראיתי שום לחצן שאמור לבצע את העבודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. איך משתמשים נכון ב 3D Transform שבפוטושופ? פעם יצא לי דבר כזה...: יש תמונה של בן אדם שיושב באמצע... סימנתי את הרקע ועשיתי את הפילטר הזה כך שיצא שהרקע הוא הבן אדם במוגדל...זה נראה מגניב כזה... אכשיו...לא הבנתי איך זה יוצא... פעם יוצא לי ופעם לא... איך אני משתלט עליו? תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by smulikon,

יש לי מספר מסגרות לתמונות בבית ואני רוצה לפתח תמונות שיש לי במחשב ככה שיתאימו בדיוק לגודל של המיסגרות. יש תוכנה כלשבי שאני יכול לתת לה אורך ורוחב רצוי של תמונה והיא תשנה את זה ?

5. Started by יוגב1,

אם יש לי אופיס 2003 ואני רוצה שהוא יעבוד לי באופיס ישן יותר איך אני עושה את זה ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. אני צריך להוריד תמונות מאתר מסוים, אז נכון שאפשר להציץ בSOURCE ואפשר גם לפעמים לגרור את התמונה לADDRESS אבל יש איזה אתר שהשיטה השנייה לא פועלת עליו והראשונה לא יעילה כי אני צריך להוריד ממנו יותר ממאה תמונות וזה סרט לעשות את זה מהSOURCE... אז רציתי לדעת אם יש איזה Java script שאפשר להתקין או איזה דפדפן או מה שזה לא יהיה שפשוט נותן RIGHT CLICK בכל מצב... תודה

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

אני מקבל כרטיסי ברכה , והזמנות לשיחת וידיאו מאנשי קשר (כמו גם הודעות נאצה) למרות שאלה מכחישים שזה מהם לאחר ששללתי כל אפשרות לטרויאני (פירמוט) , רציתי רק לדעת בעקרון , האם יש תוכנה שמסוגלת לפרוץ ל ICQ כדי שיהיה לי כיוון חקירה , כמו כן אם יש כזו הייתי רוצה להבין איך מתגוננים נגדה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. ניסיתי לכל המיילים שלי והוא לא מתחבר אולי צריך לשנות הגדרות ?אין לי מושג בזה !

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by ravid,

אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by nissim_y,

קניתי מחשב חדש. אין בו כלום אפילו לא dos בהדלקת המחשב מתקבלת הודעה שאין מערכת הפעלה. מה לעשות כדי שאוכל להפעיל את ה cd שיש לי להתקנת windows יש לי מחשב נוסף בבית עם windows

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  11. איך מתקינים EMULE חדש על ישן כדי שישמר הקרדיט???

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  13. הבנתי שצריך להוריד את כל הקודקים שיש לי לפניי, לא? אבל אני לא מצליח להוריד את DIVX, אין לי לזה UNINSTALL. הורדתי סרט XVID, והתקנתי את הקודק XVID, אבל רואים מגעיל, בגוון ירוק וחלק מהסרט פשוט לא עולה. יש אפשרות אחרת מלבד להתקין NIMO?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by p_q,

שאני מנסה להיתחבר מהמחשב לפלאפון אז התוכנה כותבת את השגיאה שבתמונה... משהו עם OBEX... מחפש עזרה... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  15. הווינדווס אומר לי שהוא לא מצליח ללהתקין בעצמו את הוידאו קונקרולר.... איך מתקינים אותו ?!?! אם זה משנה אז הלוח אם שלי הוא: gigabyte ga-8tx-c

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. איך מתקינים אייקונים חדשים לסנג'ר ומאיפה מורידים אותם?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by swg,

^ http://qttabbar.wikidot.com/download אשמח אם מישהו יעזור.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. אני רוצה להתקין למחשב וידווז שנמצא בפורמט Iso, עכשיו וינדווז הרי זאת לא תוכנה שנפתחת כשהאקספלורר פועל. מה הדרך לעשות זאת? תודה רבה לעוזרים דניאל גרייזל

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by naoriko,

יש לי שאלה לגביי המחשבים הניידים החדשים שהם עד 10 אינץ' אין להם כונן דיסקים אז איך אפשר להתקין עלייהם מערכת הפעלה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by tomer_et,

לאחר התקנה חדשה של WIN7 היתה בעיה עם תוכנת ה-WMP שהיתה מותקנת (קיבלתי הודעות שגיאה). הסרתי את התוכנה מהמחשב ועכשיו אני רוצה להתקין אותה מחדש. לא הצלחתי למצוא ברשת שום קישור נורמלי להורדת התוכנה. מישהו יכול לסייע בנושא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. התקנתי תוכנה נועל התיקיות והיה בה שגיאה אז הסרתי הורדתי והתקנתי שוב וזה נשמר עם הסיסמא הישנה שלי ועם השגיאה הזאת שאיך שאני נכנס זה עושה eror number משוו כזה איך אפשר להתקין את זה שוב זה עבד לי פעם!!!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  22. יש לי מצלמת אינטרנט ואין שם איך אני מתקין אותה ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Vidati,

אני צריך להתקין כמה סקריפטים לתוך מאיה ואני לא יודע איך לעשות את זה... שמות של הסקריפטים הם: 1) CryExportUserInterface.mel 2) applyCrysisShader.mel תודה זה ממש חשוב, אני כבר מת למדל דברים ולשים בארגז החול של CRYTECK

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  24. במקום עבודתי ישנו מחשב שמותקן בו xp באנגלית כמו כן אדמינסטרטור אף אחד לא יודע מה הסיסמה ולא ניתן להתקין בו תוכנות חדשות. הציעו לי לעשות כך אני מצטט- תלחץ על winkey+r ע"מ לפתוח את שורת ההפעלה. תקליד את הפקודה netplwiz ואנטר. לאחר מכן, תוריד את הV מהאופציה 'משתמשים צריכים להזין שם משתמש וסיסמא כדי להשתמש במחשב זה' ותאשר. הבעיה שהמחשב לא מוצא קובץ כזה . אז מה עושים איך מתקינים תוכנות חדשות? תודה על הנסיון לעזור .

• 10 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים