עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jungle-man,

שלום יש לי בעיה הקיימת כבר כמה זמן. מדובר באופיס 2007 המותקן על ויסטה ביזנס בדומיין עם שרת SBS 2003 . לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לשמור מסמכי אקסל על השרת מתקבלת שגיאה "unable to save" , אם אני שומר לוקאלית זה נשמר, הבעיה היא רנדומלית ובעבר זה היה קורה עם מסמכי word 2007. היום זה קורה עם excell 2007 . רעיונות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. היי חבר'ה, כאשר אני משחק במשחקים כמו COD 4 NBA 2K10 באיכות גבוהה(1920*1080 ועוד נתונים ברמה גבוהה) לאחר כמה זמן המשחק נזרק לשולחן העבודה הראשי ללא כל שגיאה או הודעה... אני עובד עם כרטיס המסך GTX 260 של ZOTAC - הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק. להערכתי מדובר או בהתחחממות הכרטיס או בדרייבר לא מעודכן אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת מכאן בפורום, אז..מה דעתכם? ??? **נ.ב: הייתי שמח לקבל שם של תוכנה שבודקת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. ;D

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את הודעת השגיאה (בתמונה המצורפת) ונסגר החלון. [attachment deleted by admin]

4. Started by eranratzon,

שלום למומחים אני מנסה להוריד סרטים דרך האימיול. לאחרונה כל סרט שאני מנסה להוריד- מופיעים *רק* סרטונים של כ 5MB בשם של הסרט אותו אני רושם- למשל "החברים של שלומי" כשאני מוריד את הסרט ומנסה לפתוח את הקובץ (avi ) נפתח הדפדפן על אתר כלשהו עם הודעה שהמדיה פלייר שלי לא יכול לנגן את הסרט וצריך להוריד את הנגן המופיע שם . מה קורה כאן?? גירסת האימיול היא 0.49b תודה ערן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by efratmiz,

אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!!

6. Started by maormark,

האם זה אפשרי? למישהו יש תוכנה שעושה את זה, שממירה? נמאס לי כבר לחפש בגוגל אני לא מוצא שם כלום שעוזר. תודההה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by mike-mt,

היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!

8. Started by efratmiz,

אני גרה במעונות והתחברתי לאינטרנט האוניברסיטאי - שמספק (תמורת כמה פרוטות בחודש, כן?) את מק'אפי בגרסא שמצויינת לעיל. התקנתי אותה והכל טוב ויפה, אבל אני לא מצליחה להבין איך להגדיר אותה. יש לה מליון תתי-נושאים. לדוגמא - סריקה מלאה: אני רוצה לעשות סריקה מלאה, וחשבתי ש on-demand פירושו - "תעשה סריקה עכשיו", אבל מסתבר שלא.. אני רוצה לקבוע שעה מסויימת ביום לסריקה קבועה, ואני מתה כבר לבצע סריקה מלאה למחשב. יש מדריך?? מישהו מבין בגרסא הספציפית הזו? תודה לעונים!! :-*

9. Started by zohar678,

דבר ראשון.. האינטרנט לא מהיר כמו לפני שהתקנתי את הווינודס הזה. דבר שני .. אני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים ואני לא פשוט לא יכול אני למשל מנסה להיכנס לwaerz-bb והוא פותח לי דף לבן מעורבב כזה שדומה לwarez-bb אם אני מנסה להיכנס דרך הgoogle chrome הוא מכניס אותי אל האתר אבל גם מעורבב ולא טוב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

10. מקווה שפתחתי את האשכל במקום הנכון

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  11. יש לי קובץ שהוא trp אני לא מצליח לשמוע, רק לראות כי אין לי את הקודקים הנדרשים. עכשיו השאלה היא כזאת, ( שאלה של ידע כללי יותר גם ) אם אני ימיר את הקובץ מtrp לavi למשל אני כן יוכל לשמוע..?או שאני אצטרך את אותם קודקים שהייתי צריך שהוא היה קובץ trp? ואם אני עדיין אצטרך את אותם קודקים, האם יש דרך להמיר את הקודקים הדרושים לקודקדים סטנדרטיים (שיש בכל מחשב)? למשל יש לי סרט שהוא דורש קודק מיוחד, עכשיו אצלי במחשב אני כן יוכל לראות את הסרט טוב אבל אם אשלח אותו לחבר הוא יצטרך להתקין את הקודק המיוחד האם יש דרך להמיר את הקודק לקודק פשוט שכל אחד יוכל לראות בלי שיצטרך להתקין את הקודק הספציפי הזה? או שמא זה טבוע כבר בקובץ וידאו שיש לי..?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום לפני מספר ימים נתקלתי במחשב שלי ב CYBER SECURITY זו תוכנה שמשתלטת על המחשב ומודיעה לך (פיקטיבי) שיש לך וירוסים, מה שלא נכון בכלל, לא הצלחתי להסיר את התוכנה בשום מקרה גם לא מלוח הבקרה מהסר חומרה, אין אפשרות ... מישהו יכול לעזור ? אני כבר אובד עצות, תודה מראש אסף

13. Started by zion789,

איך אני גורם לנגן הזה להפעיל לי סרטונים מהאתר מגה וידאו,למה כאשר אני מנסה להפעיל דרך האתר זה עושה לי כל שנייה buffering וזה די מעצבן שיש לך 16mb אינטרנט ויש לך עדיין תקיעות אז חשבתי להפעיל דרך הנגן הספציפי הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by roeesnir,

לא כמו folder lock. אני צריך תוכנה שתנעל תיקיות מסויימות שאבחר, בלי להעביר אותן מקום. כשמישהו מנסה לפתוח תיקיה, יופיע איזה חלון של סיסמא. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  15. אהלן כולם, יש לי שאלה פשוטה לכאורה, אבל היא מושפעת מכמה פקטורים. האם למאיץ הגרפי השפעה ניכרת על רינדור ותצוגה מקדימה לפני רינדור? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ? אם לא, מה עוד עשוי להשפיע חוץ ממעבד, זכרון ומהירות ההארד-דיסק? יש לי מחשב שנועד לעריכת וידאו. המעבד הוא Intel Q8200 (ארבע ליבות), ויש לי 4GB זכרון פנימי. כרטיס המסך הוא onboard ולכן אני שואל את השאלה, כדי שאדע מה הצעד הבא שלי. אני משתמש בתוכנות Premiere Elements 8 וב-Premiere Pro CS4 ובאף אחת לא התרשמתי מהביצועים, בלשון המעטה. מצד שני, אני עורך סרטים ברזולוציית 720p (אבל לא בפורמט סטנדרטי, דהיינו 264).

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי כרטיס טלוויזיה מחובר למחשב GIGABYE GLOBAL TV CARD GT-PTV-AF-RH התוכנה שאני משתמש איתה זה PowerCinema עכשיו הדיסק שקיבלתי זה גירסא 5 של התוכנה וב-XP זה עבד מעולה בלי שום תקלה... עכשיו פירמטתי והתקנתי וינדוס 7 התקנתי את אותה גירסא 5 ואין סאונד.. אין סאונד רק בתוכנה ! במחשב עצמו יש...וידיאו רואים כמו שצריך אבל אין קול בכלל... התחלתי לחפש בהגדרות ואין שום דבר שאפשר לשנות שם בקשר לזה הורדתי גירסה חדשה של התוכנה 6 הסרתי את הקודמת התקנתי את החדשה ועדיין אותה בעיה.. נכנסתי לאתר של התוכנה ויש שם FAQ מצאתי שם את הבעיה והורדתי עידכון לגירסא 6 של התוכנה התקנתי אותה ועדיין...אין קול.. מה שכן בתוכנה עצמה יש גם נגן מוזיקה ודרכו כן אפשרי לשמוע מוזיקה..אבל בתוך הטלוויזיה …

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חבר'ה צריך תוכנה מיוחדת בשביל סרטי בלו-ריי, הקבצים עם סיומת BDMV תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  19. בוצעה התקנה לנסיון של תוכנת אילוסטרייטור מחשב ווינדוס XP. התוכנה הוסרה באמצעות הוספה\הסרה. בוצעה התקנה חוזרת של התוכנה. במהלך ההפעלה הראשונה של התוכנה מתקבלת הודעת "פג תוקף" והתוכנה לא עולה. כיצד ניתן למחוק מהמחשב את זכרה של ההתקנה הקודמת ולאפשר התקנת ניסיון מחדש. תודה צביקה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by rap_tr,

אני הולך לפרמט את המחשב בזמן הקרוב ואני מעוניין לשמור את הפיירפוקס כמו שהוא אשמח להסבר איך לעשות את זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. שלום, אני מתכוון לעבור בקרוב לווינדוס 7. הבנתי שיש וירטואליזציה מובנית במערכת ההפעלה הנ"ל. רציתי לדעת האם יש דרך להעביר אימג' שאני עושה מהמחשב שלי בתצורתו הנוכחית למכונה וירטואלית בווינדוס 7 על ידי, למשל acronis true image? תודה...

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by oren500,

ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. תוכנה בסגנון של radmin (Remote Administrator) רק משום מה ,כשאני מנסה להתקין הפעם על המחשב האנטי ווירוס מוחק את הקובץ עקב זיהוי ווירוס. איזה עוד תוכנות קיימת בסגנון? עדיף לנוחות לשימוש וקלות מבחינת דרישות מערכת. תודה,בר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Green,

שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by arigo,

שלום רב, שאלה חיברתי דרך RGB את המחשב לטלויזיה הבעיה שאני צופה בסרטים נשארים למעלה ולמטה פסים שחורים ובעצם אני מפסיד המון שטח מסך סתם מדוע זה קורה? כיצד לעבוד נכון בכדי לראות את הסרטים בצורה המיטבית ביותר? האם תוכנה אחרת ? חיבור אחר יפתור את הבעיה HDMI ? או לא אלא כיוונון של משהו אחר ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים