עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by XOR,

אני מעוניין להוציא את הדיבורים כלומר את הקול מהשיר יעני כמו פליבאק Playback השיר הוא - המורה של השיראלים... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל את השם שלה... תודה רבה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by geniaXP,

יש לי בWindows 7 יוזר אחד בשבילי עם ממשק בעברית ויוזר אחד להורים עם ממשק ברוסית אני רוצה לעשות שפיירפוקס אצלי יהיה בעברית ואצלם ברוסית יש איזה דרך לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בגלל איטיות ובעיות עם האינטרנט אז פירמטתי ואחרי הפרמוט התקנתי אנטי וירוס (שלפני זה בכלל לא טרחתי להתקין ) אז התקנתי Avira AntiVir free כי שמעתי המלצות שהוא טוב והוא מצא מלא וירוסים (חלק היו בקראקים של תוכנות שאני נוהג להתקין ) וגם התקנתי Spyware Doctor שגם מצא כמה וניקה.... עכשיו אני רוצה להתחיל לשמור על המערכת של המחשב שתחזיק יותר מחודש אבל אני לא רוצה תוכנות כבדות מידי (עדיין מחשב ישן...) איזה עוד תוכנות כדאי להוסיף לשימוש המקיף של המערכת ? (הייתי תמיד מריץ את advanced system care וtuneup לשמור על המערכת שהיו שגיאות ) מה עוד כדאי להוסיף ? האם יש איזה שהו תוסף שאני יכול להוסיף (שגם ישמור מפני ידבקות (איזה תוספת אבל שתיהיה אפקטיוית ותישב על האקספלורר ותגן מפני…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bikona,

איזה תוכנת השטלות קלה ונוחה יש, (צריך רק העברת קבצים וצפיה במסך לא יותר מזה) ושהצד השני לא יבחין בכלום? (כלומר שלא יראה אזה משו בשורת משימות או על ה tray וכו..לפחות ב tray שלא יראו..שזה לא יהיה כזה גלוי..) .. ניסיתי radmin 3אמרו לי אפשר לעשות שלא יראו ב tray אבל יש שם באפשרויות רק show in tray ו always show אז איפה האופציה שלא יראו? 2.אפשר לנסות עם טרוין אבל אם יש אנטירויס הוא יגלה אותו בטח..אז איך אפשר לעשות באנטי וירוס שלא יגלה את הטרוין הספציפי ושלא יעשה גם בהמשך בעיות והתראות למיניהם על וירוסים עקב הטרוין? ואזה תוכנה יש שתעבוד עם הטרוין הזה? אשמח לשמוע אם יש עוד אופציות וחשוב שהצד השני לא יבחין בכלום, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by duk4u,

קרה לי דבר מאוד מוזר. אני מנסה לטעון תמונה לפוטושופ אבל התמונה אינה נטענת לשולחן עבודה (של התוכנה). אולם היא מופיעה בחלון השכבות וגם בחלון הנביגייטור. מישהו יכול לתת עיצה כיצד אני פותר את בעייה?. ממתין לתגובות בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז הבקשה שלי היא דיי פשוטה לאחר כל הורדה לעשות ריקונקט....אני כבר כמה שעות מנסה שזה יעשה את זה אוטומט...אבל ללא הצלחה...אם אמפשר שמישהו יעזור לי עם הקינפוג של זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gtabak_37,

משום מה כשאני מפעיל את תכנת הוירטואליזציה virtual box אז מופיעה לי ההודעה שהתוכנה קרסה ויש לשלוח דו"ח שגיאות ומיד אחר כך מופיעה לי השגיאה הזו:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by s.k.,

היי לאחרונה קיבלתי נטבוק של סמסונג ...מכשיר נחמד אבל לצערי המכשיר לא זז!! שמתי לב שהזכרון שלו = 1G וגם במצב מנוחה (אין אפליקציות עובדות) הוא מגיע ל85% ברגע שאני פותח כל אפליקציה (דפדפן) המחשב בקושי זז ומתחיל לקרטע! יש משהו לעשות ?? תוכנות למחוק? בסה"כ אני מיעד את המחשב לקצת גלישה ברשת וזהו.. תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Django,

אני שם לב לפעמים שדברים שמחקתי פתאום חוזרים, אני חושב שזה קורה אחרי שאני נכנס לגוגל כרום במכשיר הנייד שלי. יש דרך לטפל בזה? אולי לעשות מעין SAVE אחרי שאני עושה שינויים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by הדרכת מחשבים,

שלום, אני בונה משחק טריוויה אני מחפש לעשות מתוך חלון שאלה הטריוויה לאחר כל שאלה חלונית קטנה שנפתחת ומציגה משהו כזה שאז מכניסים את תוצאות כל השחקנים ובסיום לוחצים על סיום וליד כל שם יש וי או איקס בהתאם לתשובה אשמח לעזרה איך לעשות את זה בצורה הכי קלה ומהירה(צריך רק כל פעם לשמור את כל הניקוד של כולם) אשמח לעזרה תודה

11. ערב טוב, אני זקוקה להמלצה לתוכנה טובה שיכולה להמיר דיבור לטקסט. ניסיתי את : SPEECH TO TEXT V2 - ואני ממש לא מרוצה ממנה. התוכנה ממש לא מדייקת, וההשלמות שלה ממש לא מתאימות. אני מדגיה שדיבור השפה היא באנגלית וגם הטקסט אמור להופיע באנגלית. - אני כבר ממש מתוסכלת וזקוקה להמלצה. אודה מאד למי שיוכל לעזור. בתודה רבה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by XxYo0nixX,

אני מתעסק בפלאש.יש לי עכבר אבל הציורים אף פעם לא מדויקים,אבל לפי מה שהבנתי לוח גרפי הוא עם עט ולכן גם הסרטוטים/ציורים יהיו יותר מדוייקים. עכשיו השאלה: אין לי ניסיון בלוח גרפי,ואני שוקל לקנות את intus 4 small,הוא טוב ומספק למתחיל?(יש לי תקציב בשבילו),אם לא מה יוכל לתחלף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום!! יש לי ווינדוס 64BIT ויש כל מיני תוכנות (IE, PHOTOSHOP..)שיש שני אפשרויות להכנס אליהם, אפשרות של 64BIT ואפשרות של כניסה רגילה. משהוא יכל להגיד לי במה עדיף לי להכנס ומה ההבדל בניהם? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כל גרסא של מסנג'ר שאני מוריד, ביקש ממני לעדכן למסנג'ר החדש. עכשיו אני לא אוהב את המסנג'ר החדש, הוא מגעיל בצורות מטורפות. הורדתי את הגלריית התמונות של windows live, זה מן תוכנה כזאת לעריכת תמונות. אחרי ההתקנה של התוכנה הזאת, גיליתי שהוא התקין לי גם את המסנג'ר החדש, על המסנג'ר הישן שהיה לי. עכשיו, כל הורדה של מסנג'ר ישן שיש באתרים כלשהם, מבקש אוטומטית לעדכן למסנג'ר החדש. אם אתה לוחץ על "לא" אז אתה לא יכול להתחבר. כי הוא עדיין ממשיך לבקש את המסנג'ר החדש, לעדכן למסנג'ר הזה. השאלה שלי היא כזאת... האם יש אפשרות, לעקוף את זה בדרך כלשהיא? הכוונה, כשגם אני ילחץ על "לא", אני כן יוכל להתחבר למסנג'ר הישן מבלי לעדכן למסנג'ר החדש והמהגעיל הזה (9 או 9.1).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Bone-Breaker,

הורדתי את התוכנה ועשיתי הכל לפי ההוראות אבל כשאני מנסה להעלות אותה הפלופי עושה כל מיני רעשים מוזרים וזה כותב לי על כל המסך כל מיני דברים כאלה: ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ככה הוא רושם בכל העמוד ולא מפסיק. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by enzo,

מהי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לעריכת סרטים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

עם עדיפות לעברית ושהממשק שלה יהיה כמה שפחות מסורבל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by revach,

איך ניתן לצרף קובץ WAV מוקטן למצגת שניתן לשלוח לאימייל שגם מי שמקבל את האימייל יוכל לשמוע, למצגת ניתן לצרף רק קובץ WAV והבעיה שזה קובץ מאוד גדול, לא הצלחתי לצרף קובץ MP3 , האם יש אפשרות להקטין קובץ WAV ? יעקב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, ערב טוב לכולם.. אני בונה עכשיו מחשב לעריכת ווידאו - ווידאו משמע אירועים.. חתונות וכ'ו. התוכנה העקרית שאני הולך לעבוד איתה היא AVID - לא 3D, לא משחקים ולא פוטושופ.. רק ווידאו. אני מבין שעדיף לעבוד עם כרטיס שהוא לא on board ואני גם מתכנן ריבוי מסכים אז על אחת כמה וכמה.. אני לא מתכוון לחסוך אגורה, אני עוסק בזה לפרנסתי ! אבל בכל זאת, לצרכים שלי.. quadro או איזה GTX כלשהו או אולי אפילו 9600GT\9800GT ושוב אני מזכיר שאני לא מחפש לחסוך, אני רק רוצה לדעת מה יתן לי תוצאות אופטימליות.. מצאתי על זה כמה דיונים.. על כל נושא העריכה, AVID למיניהם - אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלתי אז אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם. ועוד משהו קטן, סתם בשביל השקט הנפשי שלי למרות שכבר קראתי על ז…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום רב, חזרתי מהצבא וגיליתי כי אחי הקטן הוריד וירוס והתקין אותו למרות האזהרות של האנטיוירוס. מה שקרה מאז, זה שהמחשב נדלק ועושה רסטרט באמצע הטעינה של וינדוס (בדיוק כשמופיע הלוגו ומתחילים לרוץ הריבועים האלה- גם כשניסיתי safemode). הוירוס "הותקן" כשהוא היה בכונן D, אך הוינדוס (XP) מותקן ב- C. בקיצור, עשיתי פורמט ל-C כדי להתקין וינדוס חדש ונקי, אפילו הוא העביר את הקבצים, אבל כשעשיתי רסטרט כדי להגיע להתקנה ממש (עם המסך התכלת, איפה שקובעים שפות וכו'), הוא שוב עושה רסטרט לפני שהוא מגיע לזה. איך אני יכול להתקין וינדוס במצב כזה? איך אפשר לפרמט את D? ובקיצור, איך אני מתקן את הבעייה? תודה מראש, מודי69

21. קניתי מחשב חדש. במחשב הישן הייתי נכנס למשל לפייסבוק והאימייל שלי היה כבר בשורה של האימייל והייתי צריך רק להכניס את הסיסמה. עכשיו במחשב החדש הוא לא שומר לי את כתובת האימייל שלי בשורה הזאת. אני צריך כל פעם להכניס גם את האימייל וגם את הסיסמה. מה שאני רוצה זה רק להכניס סיסמה. אני לא מעוניין בשמירה אוטומטית שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן, משמע ללא שמירה של הנתוני משתמש אוטומטית (לא רק אני משתמש במחשב). מישהו יודע איך גורמים לכתובת להשאר במסך הכניסה לאתרים כמו פייסבוק ושאני אצטרך רק למלא את הסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dudi2002,

אני עושה עבודה מסויימת בחלקים בתוכנת הword של מייקרוסופט. הבעיה היא שאני מנסה לשמור כל פעם את החלק שעשיתי היום, ופתאום נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצליח לשמור (save as), וכותב לי את השגיאה הבאה: error writing updated settings to registery. מה הבעיה? זה ממש מתסכל שאי אפשר לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 00Amir,

צילמתי סרטון בDSLR ורינדרתי אותו ב sony vegas 10 , כאשר אני מרנדר אני רואה שכל ה4 מעבדים וה8 נימים ב 100% עבודה (i7) אבל כאשר אני פותח CPUZ אני רואה שהמעבד בתדר רגיל ולא נכנס לTurbo bust, למה זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לא מוצא את האופציה. תודה לעוזרים.

25. Started by תושב העיר,

יש לי את התוכנה CD BURNER XP כדי לצרוב סרט על דיסק DVD צריך לבחור באופציה "דיסק נתונים" או "דיסק וידאו DVD" ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים