עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לקבל עידכונים מהאתר TORRENTLEECH אבל אני לא יכול כי האתר חסום ע"י פילטר (מחשב בעבודה). יש איזשהי אפשרות להתחבר ממקום אחר ולקבל את אותם העידכונים ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. יש לי את המצלמה המעפנה הזאת ואני חייב את הדריוור שלה שאני לא מוצא בשום מקום אפילו באתר היצרן אשמח אם תוכלו לעזור או למי שיש את המצלמה יוכל לשלוח לי את הדריוור

• 4 תגובות
    • 18.7k צפיות
  3. התקנתי על המחשב הישן שלי כרגע Windows 7 דנדש, אבל אחרי שהתקנתי Catalyst 9.11 Legacy (דרייבר לRadeon 9800), אחרי הפעלה מחדש חלונות עולה וכל המסך מטושטש לגמרי ורואים רק עיוותים. לציין שאין שום בעיה בכרטיס מסך מכיוון שהשאראתי גם את הXP ושם אין בעיה ומשחקים עובדים מצויין, גם עם הדריבר WDDM שמגיע עם Win7אין בעיה. יש למישהו רעיון? מישהו אולי מכיר דרייבר ישן יותר שאמור לעבוד בWin7?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by Ash Binary,

אני מתקין פיירפוקס 3.5 במחשב וינדוס XP סטנדרטי אני מוריד קובץ EXE בפיירפוקס בסוף ההורדה הקובץ לא נפתח כי הוא פגום - הוא בודק את עצמו ואומר שהוא פגום או קורס אם חלון send dont send או דברים דומים אחרים בכל הורדה של כל קובץ EXE ונדמה לי גם קבצים אחרים זה תמיד אותו דבר זה קורה בכל הפעמים שהתנתי פיירפוקס 3.5 או 3 במחשב XP - נבדק במשהוא כמו 5 מחשבים ומתוכם 1 חדש שפורמט והפיירפוקס הוא בערך התוכנה הראשונה שאני מתקין בו. באחרים זה התקנה סטנדרית קיימת של XP שעובד תקין ואני רק מוסיף את הפיירפוקס (מחשבים שונים אם התקנות שונות). לא יצא לי להתקין פיירפוקס מהגרסאות האלה שיעבוד נורמלי ולא יעשה את הבעיה בגרסאות קודמות (נדמה לי עד 2 או 2 ומשהוא) לא היה את הבעיה באקספלורר 6 או 7 באותם מחשב…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  5. אני מנסה להוסיף באופן קבוע לסרט כתוביות, דרך התוכנה AVI recomp אבל יוצא לי ג'יבריש לצערי, מישהו נתקל בבעיה הזאת? או יודע את הפתרון לזה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. שלום כולם, אני עובד על פרוייקט שבו אני בונה משחק עם גרפיקה תלת מיימדית (לומד עכשיו איך לעשות את זה). אני צריך מודל של מכונית שמתאים לשימוש בXNA. אני יודע שיש הרבה מודלים כאלה ברשת אבל חיפשתי המון ומצאתי רק קבצים מסוג MAX, שלא מתאימים לתכנה, אני צריך קובץ מסוג fbx אני צריך שהמכונית תיהיה בלי גלגלים, כמו מכונית מתנגשת כזאת, זה לא חייב להיראות כמו מכונית רגילה. בנוסף, אני צריך מודל של זירת קרב בתלת מיימד, רק משטח של הזירה בלי דברים מסביב (עדיף) בלי כלום מסביב. אז אם למישהו יש אולי מודל כזה מוכן, או יכול לבנות לי אחד כזה אני אשמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני מחפש דרייברים ל Radeon HD 5770 שיעבדו עם Windows 7 64bit. ההתקנה שקיבלתי עם הזמנת הכרטיס מסך קורסת בהתחלה. וגם מה שהורדתי מיפה לא עובדת http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit (ניסיתי את הSUITE ו DRIVER ONLY).... היום הרכבתי אותו. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו WIN 7 , האם ישנה דרך לשמר את המצב של הדפדפן שלי? ואסביר למה הכוונה. כרגע אני מחובר אוטומטית להרבה אתרים כמו למשל HWZONE , אני רוצה לשמר את המצב הזה... אפשרי? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by er0101,

הי, בזבזתי עכשיו מלא דפים עד שמצאתי את הפתרון, אז רציתי לשתף. כשמוסיפים נוסחה בוורד והיא לא מופיעה בהדפסה, צריך לעשות את הדבר הבא: אין לי מושג למה יש אופציה כ"כ מטומטמת מה זה המצב תצוגה שצריך לשנות ממנו למצב שורה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, יש לי תוכנה של ACROBAT PRO 7 , לאחר שביצעתי ROTATE לדף ביצעתי שמירה. לאחר שסגרתי ופתחתי את הקובץ שנית, ראיתי שלא התבצע השינוי לאחר השמירה. האם מישהו יודע מדוע?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....

12. אני לא יודע עם יש קשר בין windows 7 לתמיכה שלו בתרגומים בעברית אבל שתי תוכנות שהתקנתי vlc-1.0.2-win32 ו - BS.Player.Pro.v2.50.1015.Beta בשתי התוכנות התרגום הוא בג'יבריש. חשבתי אולי זו בעייה רק עם שתי התוכנות אז הדבקתי את התרגום באמצעות PocketDivXEncoder_0.3.96 ואז כשהפעלתי אותו אז גם הוא הדביק את התרגום בג'יבריש. כשהיה לי windows xp הכל עבד פסדר ולא הייתה בעייה עם העיברית... אני אולי חושב שזה קשור בפורמט של הכתוביות כי הדבקתי לסרטים אחרים כתוביות וזה יצא בסדר אבל הייתה לי את הבעייה הזו לא רק עכשיו אלא גם לפני כן בסרטים אחרים (כל הבלגאן התחיל מאז שהתקנתי את windows 7)

• 11 תגובות
    • 13.7k צפיות
  13. שאני לוחץ על בחירת הסמיילים המסנג'ר ניתקה לכמה דקות, ואז מופיע לי רשימת הסמיילים. זה באג ידוע?מה עושים נגד זה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. Started by kkffiirr,

יש למישהו המלצה לתוכנה שממירה וידאו לפורמט הזה? מה השם המלא של הפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by alons126,

הי התקנתי AVAST הוא עושה לי את זה (ראו תמונה) עכשיו..הוא עושה לי את הסריקה הזאת אבל לחבר שלי הוא לא עשה לו את הסריקה הזאת( אם זה משנה לשנינו יש WIN 7ׂ) פעם היה לי AVAST באותה גירסא והוא לא עשה לי את זה איך זה אפשרי שלי הוא עושה את זה ולו (החבר שלי) הוא לא עושה את זה? זה חיוני הסריקה הזאת? מה יקרה אם אני יבטל את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. שלום, אני עורך (חובבנות, לא מקצועי ) בתוכנה After Effects ותמיד רציתי לעבוד עם מסך ירוק וחשבתי ש.. למה לא? כמה זה כבר יכול לעלות לי? אז כמה בערך בד ירוק\ כחול (אוליי יש הבדל במחיר) אמור לעלות ? לא בד רציני להפקה הוליוודית .. למען האמת , השימוש יהיה חובבני לבית + אוליי לעריכה של סרט הגמר שלי בתיכון . אני מדבר על בד לא גדול במיוחד , משהו שיהיה אפשר לעבוד איתו . תאורה יש לי מספיק (הבנתי שצריך משני צידיי המסך , אחד מאחורה ואחד שמכוון על האובייקט על מנת שלא יהיו צלליות .. ) . אז נשאר רק המסך .. אשמח אם תוכלו לכוון אותי בקשר למחירים וחנויות .

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  17. איך אני יכול לחסום אתר מסוים שפשוט יראה שגיאה כאשר יקלידו את שמו במחשב שלי ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני רוצה להתקין וינדוס 7 64 ביט, אבל אני לא מוצא דרייברים ללוח האם שלי abit IP35-E מה לעשות? דרייברים של ויסטה 64 יתאימו? תודה.

19. Started by guym,

הורדתי את ההתקנה של IE8 וכשאני מנסה להתקין מופיע לי שגיאה : התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. והורדתי בעברית..מכמה מקומות שונים.. בעיה נוספת שיש לי במחשב.. התקנתי את המשחק פיפא 2010 וכשאני נכנס למשחק מופיעה לי השגיאה הבאה : ואני התקנתי DIRECTX כי זה מה שהבנתי שחסר לפי ההודעה הזאת.. ישמח לתגובה מהירה בתודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by sh_bmw,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הפלאג אין של הלדים בווינאמפ מופיע לי כזה דבר: נסיתי גרסה חדשה וישנה של ווינאמפ.. לא עבד נסיתי מחשב חדש וישן.. לא עבד יאוו מה לעשותת :s05:

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום.. האם התוכנת הזו עובדת עם WIN2000? ואם כן מדוע תמיד שאני מנסה לשחזר את המערכת הוא רושם לי CORRUPT ARCHIVE? בדקתי את הדיסק גיבוי אין עליו שריטה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. כשהתקנתי את חלונות 7 בהתחלה קול נשמע מקרטע לזמן קצר ואז הפסיק לקרטע, אך המקרפון לא עובד (ב-XP עובד טוב מאוד). התכוונתי להוריד את דרייבר עבור חלונות 7 וגיליתי שאתר אינטל טוענת שחלק מלוחות האם מפסיקה לייצר דרייברים עבור חלונות 7 ואני אחד ממוצרים. הורדתי דרייבר של ויסטה, קול לא עובד, אך המקרפון אכן עובד. מה אפשר לעשות על מנת שקול ומקרפון יעבדו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  23. העניין הוא שהתוכנה קרסה לי באמצע הפעולה שלה וכל הלינקים נעלמו! היו שם יותר מ100 לינקים מלא חבילות וכו' כל הזמן דאגתי לעשות באקאפ, אבל כנראה לא עזר, ועכשיו אני עושה לשחזר(file -->> restore), והוא אומר שהוא מעדכן וימחוק לי את הגיבוי משהו כזה יש מלא קבצים בתיקיה JDownloader\backup.. איך אני פותח אחד מהם בשביל להחזיר את הלינקים?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by nfch11,

שלום! בכל פעם שאני מפעיל כל קובץ אופיס 2003. קופצת לי הערת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לבצע כיוון שקיימת תיבת דו-שיח פתוחה. לחץ על אישור ולאחר מכן סגור את תיבות דו-שיח פתוחות כדי להמשיך ". הערה הזאת קופצת כבר המון זמן ומאטה את זמן הפעולה של אופיס בעת ההפעלה . אני רוצה לציין שכבר קיבלתי תגובה שהיא (" אני מניח שאתה רגיל לפתוח קבצי 'אופיס' בהקלקה כפולה עליהם ולא דרך 'קובץ' > 'פתיחה...' בכל מקרה - נסה כך: 1. סגור את תוכנת "WORD". 2. חפש, במחשבך, תיקייה [אולי יש יותר מאחת] בשם STARTUP ושנה את סיומות כל הקבצים, שבה, ל-OLD. 3. אתחל את המחשב ובדוק... תודה ".... .) בהמשך למה שכתבו לי אני עונה ש :"אצלי בתקייות בשם STARTUP ."לא נמצא אף קובץ. אני מצרף צילום מסך של הערה תודה .... מ…

25. איפה אני מגדיר שלא יתחבר מחדש ולא ישנה כל פעם את הIP ? לא מעניין אותי שיהיה זמן המתנה בין קובץ לקובץ העיקר שלא ישנה אותו.. [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים