עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שתי מילים: Mozilla Firefox.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by War-Hammer,

האם אפשר להפוך Office XP English ל HEBREW ? אם כן אז איך ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי לכולם. מותקן לי על המחשב win8 ועליו אופיס 2013 - שניהם ברשיון. מידי פעם בפעם פתאום איני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומי האופיס השונים. עלי לציין שהתוכנות אינן נתקעות. אני עדיין יכולה לעבוד איתן דרך העכבר. בצורה זו אני גם מנסה להביא לשמירה ויציאה מסודרת מהתוכנה. באותו זמן אני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומים אחרים. למשל הדפדפן, הדסק-טופ וכו. כדי בכל אופן לחזור ולהיות מסוגלת להשתמש בעכבר בייושמי האופיס אני נאלצת לאתחל את המחשב ואז הכל בסדר עד הפעם הבאה. פרטים טכניים אודות המחשב (בבקשה להמנע מלצחוק, זה בעיקר עצוב) cpu - core2 6300 1.86 1.87 RAM 4Gb -3.25 usable 32bit, win 8 באשר ללוח וכרטיס מסך איני זוכרת - כרטיס מסך נפרד מחובר לשני מסכים. , אם רלוונטי (לדעתי לא) א…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TNT,

לפני כמה שנים הייתה לי איזה תוכנת טוטו שפועלת על דוס, הארד דיסק הלך לי והיא הלכה איתו... אני לא יודע איך להשיג אותה, מי שהבאתי ממנו אין לו יותר את התוכנה והוא לא זוכר מאיפה השיג אותה. האם יש למישהו את התוכנה ויכול לשלוח לי? כי היא מאוד חשובה לי. או שמישהו מכיר איזה תוכנה דומה שיש לאפשרויות שונות של צימצום..., שיטות ....ועוד?? תוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rjjb7,

שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by AmitT,

שלום לכולם, חיפשתי את הדריבר ללוח הזה במשך הרבה מאוד זמן בגוגל ולא מצאתי בדיוק את הדריבר המתאים. האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו או משהו שמתאים לו בדיוק? לוח של msi דגם 945pl neo-f http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945PL_Neo-F תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בשעה טובה התקנתי windows xp pro x64 והתוכנת צריבה הנוכחית שלי (winoncd 6 dvd editio) לא מזהה את הצורב לעומת זאת הנרו אקספרס כן עכשיו בטח תגידי אם נרו אקסרס זיהתה תשתמש בה... אז ככה היא לא מאפשרת לי צריבת DVD ואני מודע לך שהוכנה הנוכחית שלי ישנה מאוד.. ולכן אבקש את עצתכם לתוכנה חדשה יותר שתזהה לי את הצורב במערכת ההפעלה ותצרוב DVD בדגש על כך. בתדה מראש preadator_008

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, האם זה אפשרי איכשהו, אם יש לי נגיד 5 חלונות פתוחים או 5 לשוניות פתוחות, ובאחד מהלשוניות נגיד זה פורום ומפרסמים שם הודעה חדשה, האם אפשרי שיעלה את החלון שבו התפרסמה ההודעה אוטומטית, או שיהבהב? האם אפשרי לעשות בדף מסויים ריענון אוטומטי כל זמן מסויים? תודה לעוזרים. נסביר שוב אם לא הבנתם. יש לי 5 חלונות או 5 לשוניות פתוחות בתוכם יש נגיד 3 פורומים ו-2 אתרים או 5 פורומים או כל מיני אפשרויות. אני רוצה שכשתפורסם הודעה באחד הפורומים זה יעדכן אוטומטית ויקפיץ את העמוד או כמו שרשמתי, האם אפשרי שהחלון יהבהב או כמו שרשמתי, האם אפשרי לרענן דף מסויים כל זמן מסויים. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המסך הם על בהירות מקסימלית, הגדרות הכרטיס מסך לא משפיעות על בהירות הסרט זה רק משנה את בהירות ה DESKTOP. בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה לשנות את הגדרות הבהירות ב BSPLAYER ועושה OK הם לא נשמרות. אודה מאוד על אזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. צריך תוכנה שתציג קבצי GIF ותעשה להם auto animate זתומרת שאני יהיה יכול להסתכל על כשרות קבצי GIF מול העיניים שלי בשעה שהם כולם רצים באנימציה שלהם ככה שאני לא יצטרך לעבור אחד אחד האם מישהו מכיר פתרון שכזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המחשב שלי עובר לאחותי, והוא מלא קבצים מיותרים שחלקם בטח מוחבאים איפשהו במקום שאני לא אשים לב אליו יש איזו תוכנה שתמחוק את כל הקבצים חוץ מהקבצים החשובים לWindows וOffice? (אפשר לוותר על אופיס למרות שעדיף לא) בנוסף, ניסיתי להתקין איזה משחק וזה נתן לי שגיאה, ואז ניסיתי גם להתקין OpenOffice וגם זה נתן לי שגיאה, הבעייה היא שבמשחק שהתקנתי זה נתן לי סימני שאלה, וכשניסיתי להתקין OpenOffice זה נתן לי הודעת שגיאה בלי תוכן... יש לי ווינדוס בעברית, חשבתי שזה הסיבה לסימני שאלה אבל מישהו אמר לי שלא... קיבלתי אותו שלשום ככה שלא הספקתי הרבה, הצלחתי להתקין כמה תוכנות דרך דיסק... פשוט קיבלתי כמה דיסקים עם כמה תוכנות והצלחתי להתקין את זה... אבל דברים שהורדתי מהאינטרנט לא הצלחתי להתקין עזרה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nfch11,

שלום! בכל פעם שאני מפעיל כל קובץ אופיס 2003. קופצת לי הערת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לבצע כיוון שקיימת תיבת דו-שיח פתוחה. לחץ על אישור ולאחר מכן סגור את תיבות דו-שיח פתוחות כדי להמשיך ". הערה הזאת קופצת כבר המון זמן ומאטה את זמן הפעולה של אופיס בעת ההפעלה . אני רוצה לציין שכבר קיבלתי תגובה שהיא (" אני מניח שאתה רגיל לפתוח קבצי 'אופיס' בהקלקה כפולה עליהם ולא דרך 'קובץ' > 'פתיחה...' בכל מקרה - נסה כך: 1. סגור את תוכנת "WORD". 2. חפש, במחשבך, תיקייה [אולי יש יותר מאחת] בשם STARTUP ושנה את סיומות כל הקבצים, שבה, ל-OLD. 3. אתחל את המחשב ובדוק... תודה ".... .) בהמשך למה שכתבו לי אני עונה ש :"אצלי בתקייות בשם STARTUP ."לא נמצא אף קובץ. אני מצרף צילום מסך של הערה תודה [attac…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by FireStar,

שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה, ואחד הקורסים שמחייבים לקחת כל סטודנט בשנה הראשונה זה שימושי מחשב. בעיקרון זה די משעמם, כי זה פתח תיקיה, סגור תקיה, צור טבלה בלה בלה בלה ... הבנתם את הקטע לכן רוב השיעורים הללו, אני טופס פינה ומשלים שעות שינה... בסוף כל שיעור, המרצה מחלקת דף עם מטלה לבית ומקבלים עליה ציון. דף עם הוראות לביצוע בוורד. בדר"כ זה שטויות ולכן אני מרשה לעצמי לישון בשיעור...אבל הפעם המרצה התקילה אותי ובאיזה סעיף היא ביקשה להכין בוורד אינדקס ל4 מילים. מה זה בדיוק אינדקס ואיך מבצעים זאת ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למה זה??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pyro_man,

יש לי שאלה, (יותר נכון כמה) אני עיצבתי לוגו ופתחתי מסמך חדש בגודל 300X600 ורזולוציה 300 והתחלתי לעצב דרך אגב 8 ביט לא יודע אם זה ממש משנה בכל מקרה הלוגו יצא איכותי בהדפסות של מפעלים וכו..? כלומר לא מפסוקל מובן וברור וכו.. יהיה איפשר להגדיל אותו והוא ישמור על איכות? דרך אגב לא היה ניתן לשמור אותו כ JPEG אז שמרתי כPNG זה אומר משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, יש לי מחשב עם אופן אופיס ואני לא מצליח לפתוח קבצים חדשים של אופיס כמו docx כמו כן גם פורמטים של מצגות חדשות של אופיס.. מכירים תוכנה או תוסף לאופן אופיס שיקלו לי על החיים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קובץ MP4 שצולם "עקום", החזיקו את המצלמה לא טוב, ואני צריך להזיז את כל הוידאו ב90 מעלות שמאלה. יש איזה תוכנה שעושה זאת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion ביוטיוב את החלק הרביעי בסדרת Autodesk 3ds max למתחילים. המדריך באורך של כשעתיים וחצי, עוסק בשיטות בנייה פרוצדורליות, ובונה כמובן על ידע החלקים הקודמים בסדרה. קישור למדריך בערוץ: למי שעוד לא מכיר, ערוץ CG-Lion ביוטיוב מכיל מדריכי וידאו בתוכנה Autodesk 3ds max, בניהם קורס יסודי למתחילים אשר אינו מצריך כל ידע קודם. קישור לערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu תהנו עודד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by card,

שלום איזה תוכנה שומרת סרטון מ-Youtube למחשב? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי חשד שהמחשב שלי נפרץ אני מריץ WIN XP והעניין הוא כל כך קריטי שאני חייב לדעת מי פרץ אליו האם ישנה תוכנה או כלי מסויים או דרך כלשהיא שמאפשרת לי לדעת מתיי ואיך ומי עשה את זה . האם ישנן עקבות מסויימות שאפשר לאתר אחרי הפריצה !! !! !! !!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מקווה שזה המקום הנכון לשאול. רכשתי מחשב נייד חדש של פוג'יטסו בלי מערכת הפעלה עליו. כשניסיתי להתקין ווינדוס 7, באמצע ההתקנה המחשב קפא, כיביתי והדלקתי אותו, ומאז כשאני מדליק אותו הוא כאילו מתחיל להריץ ווינדוס אבל מגיע להודעה "windows boot manager windows failed to start. בסוף הדף כתוב windows failed to load because the kernel is missing or corrupt. ואני מקבל הסבר שעלי להכניס את דיסק ההפעלה ולהדליק את המחשב מחדש, אבל אז קורה אותו דבר כמובן ששיניתי בביוס להפעלה מהדיסק והמחשב באמת מתחיל מהדיסק. מישהו נתקל או יודע?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Motix,

אני רושם פרטי כרטיסי חבר דרך xl לעסק. איך אני מדפיס על מכתבים? דרך xl? אני רוצה להדפיס על כל מכתב שם מלא כתובת ומיקוד והכל רשום בטורים של xl. איך עושים זאת? כל מדפסת יכולה לעשות את זה? אשמח להבין איך עושים את זה בדרך הכי מהירה. תודה

24. Started by X-Style,

הרצתי חיפוש גם בפורום וגם בגוגל ועדיין לא הצלחתי למצוא שם של תוכנה אחת נורמלית מחברה מוכרת שתומכת בגרסאת ה64 ביט של XP למישהו יש רשימה של firewalls שתומכים במערכת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by godisme171,

איך אני עושה שהשירים ישמעו לפי הסדר? :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים