עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מסמך שאיני מוצא אותו, ואני מעוניין לערוך אותו, על מנת לעשות זאת אזדקק לתוכנה שכזאת. תודה מראש ערן. עריכה: לא שמתי לב שאני בכללי, נא להעביר לפורום תוכנה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המפתח של הקספרסקי איטרנט סקיוריטי עומד להיגמר לי... אני ישמח להמלצה לתוכנת אנטיוירוס חינמית וטובה לא חייב שיהיה בה פיירוואל(נשתמש בשל הוינדוס)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Aqualiz3r,

שלום לכולם לפני כשבועיים קניתי את הצורב הזה שבכותרת וניסיתי לצרוב סרטים מAVI לDVD ודבר ראשון כל העיניין של הצריבה והConvertation/Decoding מAVI לDVD לוקח שעתיים+ וכשאני מנגן את הסרט בדי וי די פלייר יש הרבה לאגים והסרט גם נעצר לבסוף ונתקע...אני משתמש ב שNero 6.6 וניסיתי לפרמט ועדיין לא עזר ואני ממש מאוכזב כי כל סרט יש בו לאגים ותקיעות וניסיתי לצרוב כבר 12 סרטים וכולם ככה...הרסתי 12 דיסקים ואני נאוכזב שבזבזתי כסף על הצורב הזה והוא עושה כאלה דברים...אם מישהו פה יודע במה מדובר ויודע איך לפתור את הבעיה אני יהיה מאוד שמח אבל מאודדד! נ.ב אני משתמש בנרו גם לצריבה וגם להפיכה מAVI לDVD.ניסיתי גם אחרת כלומר הפכתי מAVI לDVD בתוכנות אחרות וצרבתי עפ נרו ןעדיין אותו הדבר...גם הפירמוט ל…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by K0sTa,

היי חברס..אני מחפש פונט בשם עינבל[inbal] בנרות..ניסיתי הכל.. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לחפש או תבדקו אם יש לכם ותשלו לי.. אפשר לשלוח ל Big__Dog@walla.com או belegon@walla.com רב תודות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ואם אפשר שיהיו קצת יותר מעברונים ממה שיש במובי מייקר. וגם חשוב שלא תהיה ירידה באיכות (במובי מייקר זה יוצר קובץ חדש ואילו אני מעדיף שהתוכנה תשמור את אותו איכות כמו שאני טוען אליה) בנוסף אני מבקש גם אפשרויות לעשות מסך מפוצלתמונה בתוך תמונה והשחרת פנים תודה למי שיודע

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, שמי טל ואני מחפש אדם בעל יכולת בניית אתרים גבוהה לפרויקט חדש אותו אני מתכוון להשיק. אני לא ארחיב כאן על הפרויקט עקב שמירה על סודיות, אך הוסיף ואגיד שזוהי הזדמנות עסקית מצוינת למי שמאמין שהוא מסוגל לעשות עבודה טובה. למעוניינים אנה פנו אלי במייל : hammertal@gmail.com אנא שילחו דוגמא לאתר אותו בניתם או שיפצתם, ובמידה ואכן קיימת התאמה בין הצפיות שלי ליכולות שלכם אני אשמח לספר לכם קצת יותר הפרויקט שלי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IlanF,

יש דרך לשנות את הצבע למדיה פלייר 11? אני רוצה אותו בלבן. הוא פשוט לא מתאים לי לסקין של הווינדוס. מי שרוצה לראות את הסקין תודה מראש למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם אני מוריד מאתר טורנטים supertorrents עכשיו שמתי לב שמדי פעם[לא תמיד] כשאני מוריד טורנט מסויים, לא משנה באיזה תוכנה[בין אם מדובר בABC או בBITORNEDO] הטורנט פתאום "נתקע". מה זה אומר? התוכנה עובדת, אפשר ללחוץ על הכפתורים, אבל כל המחוונים, של המהירות, של הזמן, ודברים כאלה, נתקעים. כאילו עושים "פריז" במקומם. הבעיה מסתדרת אם אני מפעיל מחדש את הטורנט, לכמה דקות עד שקורת שוב. יודעים מה אפשר לעשות? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by faza,

אני מחפש תוכנה אשר תחליף את windows media center רצוי מאד כי היא תתמוך בנגן סרטים + תוספת תירגום בעברית.........רצוי לא חובה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מצאתי תוכניות שמאפשרות לפצל קובץ MP3 ארוך לכמה רצועות לפי זמנים שאני קובע במהלך הנגינה אבל לא מצאתי תוכנית שעושה חלוקה אוטומטית לפי הפסקות השקט שבין שיר לשיר, דבר שהיה מאד מקל. יש אחת שעושה זאת לקובץ WAV אבל לא ל-MP3. מישהו מכיר משהו מתאים? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום הורדתי סרט הפעלתי אותו בנגן Media player classic - home cinema הוא עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה כתוביות srt בכלל גם הסמל של הקובץ הוא סמל של windows,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DVDR מהמחשב שהצריבה תצא חלקה , שהדיסק לא יעשה בעיות כולל ללא בעיות בתפריט אני צריך תוכנה מומלצת וטובה תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by EagleX2,

אוקיי שלום אני יודע שזה לא המקום אבל כיוון שאין כאן פורום בוני אתרים אז אני ישאל את שאלתי כאן עכשיו התקנתי את השרת אבל אני פשוט לא יודע איך להגדיר את האתר שום דבר לא עוזר לי icq:125580601 בתודה מראש נעם גרמיזה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. איך יצא יפה? אם לא רואים עדיין הנה הלינק http://img163.imageshack.us/my.php?image=hwzone9yz.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rbeny10,

נהגתי להוריד תמונות ממצלמה דיג., "קנון" A620 , באמצעות תכנת ADOBE PHOTOSHOP . משהו השתבש בתכנה ( קובץ .psa בתיקיית "קטלוג", לא מזוהה) ,ולכן לא מצליח להוריד תמונות !. גם הסרה והתקנה מחדש של ה- ADOBE PHOTOSHOP - לא עזר. האם יש תכנה אחרת להורדת תמונות? מאיפה ניתנת להורדה?.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כמו שרשום בכותרת. בערך. חבר שלי ממש רוצה להוריד את קאזה אבל התוכנה מפוצצת בספייווארים וכל מיני מזיקים אחרים. לחבר אחר הקאזה פשוט גמר את המחשב עם כל הזבל שיש בה. רציתי לדעת אם יש גירסה של קאזה שנחשבת לבטוחה ואמינה ? אם לא אז האם יש תוכנה שמאפשרת הורדת שירים בעיברית ובלועזית במהירות טובה יחסית כמו קאזה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SuB,

זה די קשור למודינג כי זה משפר משהו במראה החיצוני של המחשב. גורם ללדים של המקלדת לדלוק לפי קצב המוזיקה. מצאתי אותו היום, אני אישית אהבתי מאוד! קיימים עוד שניים אבל לדעתי פחות טובים ממנו. בפלאג-אין הזה ניתן לכוון את הרגישות בקלות. לינק: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=31701 עדיף שתורידו את זה - כי איתו אין את הבעיה שהוא מפעיל את ה-CAPSLOCK ואז אי אפשר לכתוב: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744 תהנו!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לעזאזל עם זה! המחשב שלי הרוס ולפעמים הוא נכבה...לרוב הפיירפוקס שומר את הרשימה ומאפשר לי לבצע שיחזור של כל האתרים שהייתי בהם. דווקא היום שהייתי במיליון ואחד אתרים חשובים המחשב נכבה לי מס' פעמים ודווקא בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל את פיירפוקס ולשחזר את האתרים לא הופיעה לי האפשרות ופשוט כאילו הוא "שכח" . אני מקווה מאוד שיש איזה מסמך/קובץ שיאפשר לי לעשות זאת... לדעת באיזה אתרים הייתי.. יש מסמך/קובץ כזה? אני פשוט אובד עיצות! וגם... יש תוספת כלשהי ששומרת את הרשימה של האתרים? כי כמו שאתם רואים הפיירפוקס לעיתים נכשל! וזה עבורי קריטי מאוד.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by X,

Unhandled Exception Error Number: 0x80070725 .Description: Incompatible version of the RPC stub .Setup will now terminate ====================================== מה אני עושה עם הודעת השגיאה הזו?? תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by WizMaster,

שלום, כשאני מנסה לרענן את הדף מופיעה לי ההודעה הבאהמה לעשות?)

21. Started by shoval,

כשאני מרנדר סרט באפטר (ללא אפקטים כבדים, רק קילייט1), אחרי 10 שניות המחשב נתקע לגמרי ואני חייב לאתחל ידנית בכפתור הפעלה- שום דבר לא מגיב) יש פתרונים לעניין? אולי הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר? אני מרנדר סיקוונסים של סטודיומקס..... עזרה כמה שיותר מהר תתקבל בברכה אני צריך להגיש סרט ביום רביעי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חבר'ה, כשאני מפעיל את הביטורנט אני שם לב שהאינטנרט שלי ממש נהיה איטי למרות שאני מגביל את ההורדה ואת העלאה לקצב נמוך, מה גם שיש לי חיבור של 5mb עם 0.5mb העלאה כך שזה לא אמור להיות כך... אני זוכר גם שפעם לא היה לי את העומס הזה כך שנראה לי שזה משהו בהגדרות של התוכנה שכנראה עושות את העומס... יש לכם רעיון ממה זה יכול להגרם ? איזה הגדרות כדי לשנות ולמה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ran85,

למישהו יש רעיון (או תוכנה) איך לפתוח קובץ שיש לו סיסמא ב - winrar (כן אני צריך לפרוץ את הסיסמא ואין לי מושג איך עושים את זה) המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by liordavid,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתנעל לי תיקייה בצורה פשוטה ולא ניתן יהיה למצוא את הקבצים שבה בחיפוש, האם קיימת תוכנה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, רכשתי מחשב חדש מאייבורי לאחרונה התחברתי לאינטרנט והתחלתי להוריד תוכנות. בחלק מהתוכנות כאשר רציתי להפעילם המחשב היה עושה RESTART באמצע ההתקנה. חשבתי שהורדתי וירוס, הפעלתי ב SAFE MODE ניסיתי כל מה שכתוב בפורומים והמשכתי. בזמן האחרון לא הורדתי תוכנות והכל בסדר. היום ניסיתי להתקין PHOTOSHOP ושוב אותה בעייה של RESTART תוך כדי התקנה. גם כשניסיתי לעשות עדכון לתוכנת NERO אותה בעייה. מישהו אמר לי שכנראה התוכנות מנסות להיכנס לרג'יסטרי והמחשב אותו REBOOT כדי לא לאפשר להם. האם יש פתרון או משהו כדי לפתור את הבעיה???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.