עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי לכולם. מותקן לי על המחשב win8 ועליו אופיס 2013 - שניהם ברשיון. מידי פעם בפעם פתאום איני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומי האופיס השונים. עלי לציין שהתוכנות אינן נתקעות. אני עדיין יכולה לעבוד איתן דרך העכבר. בצורה זו אני גם מנסה להביא לשמירה ויציאה מסודרת מהתוכנה. באותו זמן אני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומים אחרים. למשל הדפדפן, הדסק-טופ וכו. כדי בכל אופן לחזור ולהיות מסוגלת להשתמש בעכבר בייושמי האופיס אני נאלצת לאתחל את המחשב ואז הכל בסדר עד הפעם הבאה. פרטים טכניים אודות המחשב (בבקשה להמנע מלצחוק, זה בעיקר עצוב) cpu - core2 6300 1.86 1.87 RAM 4Gb -3.25 usable 32bit, win 8 באשר ללוח וכרטיס מסך איני זוכרת - כרטיס מסך נפרד מחובר לשני מסכים. , אם רלוונטי (לדעתי לא) א…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אחד שיודע,

שלום בחרתי לפני הרבה זמן עיצוב נחמד לדפדפן כרום שאני עובד איתו. חבר ראה וביקש את אותו עיצוב, ניסיתי למצוא לו אבל לא הצלחתי. איפה רשום את העיצוב? איפה נשמר אותו עיצוב כך שאוכל לחפש אותו בחנות של גוגל? (העיצוב שלי הורד משם...) תודה רבה

3. Started by B-man,

שלום לכולם אני הורדתי משחק שהוא על 3 דיסקים שהם קובץ Bin עכשיו יש לי גם את ה Cue אני רוצה להתקין את המשחק אבל אני צריך לצרוב ואז להתקין ואין לי עכשיו דיסיקם ריקים יש תוכנה או משהו שאני יכול להשתמש בה כדי להתקין את המחשק מבלי לצרוב ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי וינדוס 7 גרסה של 64 ביט ויש לי שני אינטרהט אקספלורר אחד רגיל ואחד של 64 ביט וגרסה של 64 ביט אני לא מצליח לראות סרטונים ואני יודע שלא יצאה גרסה של flash plyer 64 bit אני בטוח שיש לזה פיתרון חייב להיות לזה פיתרון אולי יש איזשהו מוקדד שיכול לסדר את זה ולראות סרטונים בבקשה תעזרו לי אני חייב לנסות לפתור את זה בטוח שיש פיתרון צדדי לזה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nfch11,

שלום! בכל פעם שאני מפעיל כל קובץ אופיס 2003. קופצת לי הערת שגיאה שאומרת "אין אפשרות לבצע כיוון שקיימת תיבת דו-שיח פתוחה. לחץ על אישור ולאחר מכן סגור את תיבות דו-שיח פתוחות כדי להמשיך ". הערה הזאת קופצת כבר המון זמן ומאטה את זמן הפעולה של אופיס בעת ההפעלה . אני רוצה לציין שכבר קיבלתי תגובה שהיא (" אני מניח שאתה רגיל לפתוח קבצי 'אופיס' בהקלקה כפולה עליהם ולא דרך 'קובץ' > 'פתיחה...' בכל מקרה - נסה כך: 1. סגור את תוכנת "WORD". 2. חפש, במחשבך, תיקייה [אולי יש יותר מאחת] בשם STARTUP ושנה את סיומות כל הקבצים, שבה, ל-OLD. 3. אתחל את המחשב ובדוק... תודה ".... .) בהמשך למה שכתבו לי אני עונה ש :"אצלי בתקייות בשם STARTUP ."לא נמצא אף קובץ. אני מצרף צילום מסך של הערה תודה [attac…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by X,

Unhandled Exception Error Number: 0x80070725 .Description: Incompatible version of the RPC stub .Setup will now terminate ====================================== מה אני עושה עם הודעת השגיאה הזו?? תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mc_elad,

איך להגן על המחשב בצורה האופטימלית עד כמה שאפשר ,שלא תעמיס על המחשב ובחינם** ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by GMTK,

אז ככה הלוח עושה בעיות בשביל שהוא יתמוך ב6 כרטיסים הייתי צריך להוריד עידכון מיוחד שלהם. כי עד עכשיו הוא תומך רק ב5 ויש דברים בביוס כמו בכל הלוחות 4D שלא הייתה לי. אז עשיתי עידכון שקוראים לו F8A כי עד עכשיו הוא היה מעודכן על F8B העידכון שמופיע באתר אבל לא תומך בפונקציות של 6 כרטיסים. ככה הם רושמים לפחות . אז עשיתי את העידכון F8A והוא לא מגיע לי לוינדוס 10. הוא ישר מעלה תביוס ונכנס אליו ואני כבר אבוד עצות עם הלוח הזה . לוח של ג'יגה ביט Z270P D3.

9. Started by blanco,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר מקובץ של power point ל Avi כולל הנפשות . בקיצור אני מחפש דרך להמיר מצגת לקובץ ווידאו אבל כולל ההנפשות שיש במצגת . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ישנה תוכנה לבדיקת תקינות לוח אם כמו התוכנות שבודקות את הזיכרונות וההארדיסקים לדוגמאת סנדרה או משהו..?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אין לי כרגע דיסק DVD כדי לבדוק אבל האם אוכל לצפות ב-DVD עם חבילת המקודדים הנ"ל(כבר התקני אותה)? אם לא - מה עוד להתקין? חלק ב': יש לי סירטון SVCD. ו- BSPLAYER לא מראה לי אותו ו-VLC אמנם מנגן אך ללא סאונד וללא מראה, זה רץ עם מסך מרוח בצבעים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by i_love_u,

שלום יש לי אקס פי , ובכל פעם שאני מדליק את האוטלוק זה מ]עיל לי גם את הwindows messenger מישהו יודע איך אפשר להפסיק את זה? אני יכול למחוק לצמיתות את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by KoM,

עבדוה קלה שעשיתי על האוטו שלנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המחשב שלי עובר לאחותי, והוא מלא קבצים מיותרים שחלקם בטח מוחבאים איפשהו במקום שאני לא אשים לב אליו יש איזו תוכנה שתמחוק את כל הקבצים חוץ מהקבצים החשובים לWindows וOffice? (אפשר לוותר על אופיס למרות שעדיף לא) בנוסף, ניסיתי להתקין איזה משחק וזה נתן לי שגיאה, ואז ניסיתי גם להתקין OpenOffice וגם זה נתן לי שגיאה, הבעייה היא שבמשחק שהתקנתי זה נתן לי סימני שאלה, וכשניסיתי להתקין OpenOffice זה נתן לי הודעת שגיאה בלי תוכן... יש לי ווינדוס בעברית, חשבתי שזה הסיבה לסימני שאלה אבל מישהו אמר לי שלא... קיבלתי אותו שלשום ככה שלא הספקתי הרבה, הצלחתי להתקין כמה תוכנות דרך דיסק... פשוט קיבלתי כמה דיסקים עם כמה תוכנות והצלחתי להתקין את זה... אבל דברים שהורדתי מהאינטרנט לא הצלחתי להתקין עזרה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עד היום השתמשתי ב-TUGZip ומלבד בעיות נקודתיות עם קבצים מסויימים לא נתקלתי בבעיות. יש יתרונות משמעותיים בתוכנות כיווץ חינמיות אחרות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לקבל הסבר או מדריך איך מפעילים את התוכנה combofix ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני מנסה להעביר קובץ word אבל עם כמה עמודים ל InDesign בתוך הקובץ וורד, יש טבלה שמתפרסת על יותר מעמוד 1 וזה גורם ל InDesign להתחרפן ולהציג את זה לא טוב. יש דרך קלה להעביר קובץ וורד גדול, עם הרבה עמודים, וכמה טבלאות ל InDesign בצורה נורמלית ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by WizMaster,

שלום, כשאני מנסה לרענן את הדף מופיעה לי ההודעה הבאהמה לעשות?)

19. מה אני יכול לעשות על מנת להשיב אותם ? (כמובן שלא שלחתי אותם לסל מיחזור) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lee.,

שלום. בזמן האחרון, כשאני צופה בסרטים יש לי המון תופעות של עצירות קטנות, לפעמים רק הסאונד מפסיק וחוזר אחרי כמה שניות (בדר"כ בצורה מהירה, כך שהכל "נאמר" אבל מהר עד שזה מסתנכרן). או שהתחלתי לצפות רק בקבצים פגומים פתאום, או שיש לי איזושהיא בעיה. המחשב בן כשנה +. המפרט בכללי הוא AthlonII x 3 - 450 motherboard: Foxconn A88GMV עליו יש כ.מ מובנה Radeon HD 4250 4GB זיכרון וספק של סיסוניק. פועל עם מסך samsung 2333T אני מניח שהבעיה עשויה להיות הכרטיס המובנה, למרות שעד לאחרונה הוא לא עשה בעיות. אם למישהו יש רעיון לפתרון בלי קניית כ.מ לבדיקת ההיפותזה אשמח לשמוע. אם הברירה היחידה היא לקנות כ.מ חיצוני, אשמח להמלצה על אחד במחיר זול ככל האפשר, שישאפשר צפייה בסרטים, בחיבור DVI. אין לי בעי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kingscorpion,

???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shugi,

שלום לכולם ולילה (בוקר?) טוב. אני מחפש אחר תוכנה אמינה, עדיף חינמית שתכבה ותעיר את המחשב. התוכנה צריכה גם לכלול את האפשרות להריץ תוכנות אחרות. ניסיתי לחפש אבל כל מה שאני מוצא נראה לא אמין. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקיי אז ככה אתמול קניתי דיסק קשיח של 250GB ואני בא להשתמש בו אוקיי הכל סבבה אני מוריד משו בUTORRENT דבר חוקי לדוגמא ומכבה את הUTORRENT לאחר שעה באתי והפעלתי את הUTORRENT מחדש , הטורנט עושה לי data eror cyclic redundancy check אוקיי אני חושב אולי זה טעות חד פעמית אני מנסה עוד פעם עם טורנט חוקי אחר וקורה אותו דבר אז ככה חשבתי אולי זה בעיה בUTORRENT או בטורנט עצמו אני בא להעביר קובץ מהדיסק קשיח החדש לדיסק קשיח הישן ופום מה קורה ? אני מקבל את אותה שגיאה באמצע ההעתקה שנכשלת data eror(cyclic redundancy check) מה זה אומר? מה אני יכול לעשות?? בחיים זה לא קרה לי בעבר עם הדיסק קשיל הישן שלי דרך אגב אני קצת קראתי בנושא וכותבים שזה שגיאה שהדיסק קשיח נותן כשהוא עומד למות האם זה נ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בשעה טובה התקנתי windows xp pro x64 והתוכנת צריבה הנוכחית שלי (winoncd 6 dvd editio) לא מזהה את הצורב לעומת זאת הנרו אקספרס כן עכשיו בטח תגידי אם נרו אקסרס זיהתה תשתמש בה... אז ככה היא לא מאפשרת לי צריבת DVD ואני מודע לך שהוכנה הנוכחית שלי ישנה מאוד.. ולכן אבקש את עצתכם לתוכנה חדשה יותר שתזהה לי את הצורב במערכת ההפעלה ותצרוב DVD בדגש על כך. בתדה מראש preadator_008

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מצורפות תוכנות שיכולות לעזור לעסקים ובכלל בזמן המשבר. הכוונה שכולם ימליצו על תוכנות שהמאגר יתעדכן. עדיפות לתוכנות חינמיות בעיקר קוד פתוח אבל לא רק. תוכנות השתלטות: Anydesk Team viewer TightVnc תוכנות שידור, Video chat OBS https://obsproject.com zoom https://zoom.us Skype לכידת מסך וידאו: OBS סנכרון קבצים: Syncthing https://syncthing.net התוכנה מסנכרנת בין קבצים PTP,המידע מוצפן בהעברה, הייעוד זה עמדות לא באותה רשת, למשל עבודה בית וכו'. יש לה גילוי אוטומטי, ז"א לא צריך IP קבוע וכו', יש לה גם אפשרות לשמירת גרסאות, מתריעה במידה וקובץ נשמר באותו זמן…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים