עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshen1169,

שלום יש לי נרו 8 ויש לי בעיה כשאני צורב סרט ואת התרגום שלו בעברית אז הדי וי די שלי לא קולט את התרגום למרות שה די וי די שלי קורא תרגום בעברית ולמרות שצרבתי את הסרט והתרגום באותה התקייה זה לא עובד הוא עדיין לא קולט אותו

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by e-d-a,

כאשר אני מפעיל את התוכנה יש בעיה הנה תמונה :

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

הAVANT לא מחק את עצמו . עשיתי הסרה מלאה . נמאס לי מזה איך אני מסיר את זה:

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by stingeR-,

יש לי משחק שהורדתי אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו , כאילו יש לי מלא קבצי RAR וקובץNFO ועוד קובץ SFV , איך אני פותח את ההתקנה של המשחק ? זה IMAGE או משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lgmtk,

לאחרונה זה קפץ לי באתר HWZONE (בינתיים רק באתר הזה), פעם שניה. אם יש כזה דבר או שזה וירוס שמנסה להשתחל לתוך המחשב שלי ע"י אישור שלי? נראה מסריח. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  6. אני מנחש שכבר חרשו את הנושא אז בבקשה תנו קישור להודעה אחרת

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אתמול אני בא לפתוח את ה-MSCONFIG, אבל הוא פשוט לא מוכן לעלות, כמובן START-RUN0MSCONFIG, לא עובד ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את הכל. סרקתי לטרואיינים, סרקתי לוירוסים עם NOD32, חיפשתי ומצאתי שהקובץ נמצא ואכן קיים בספרייה של ווינדוס, עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שיכול להיות שזה וירוס אבל בדקתי לוירוסים כמו שאמרתי כבר וגם בדקתי תוכניות דומות אחרות והן פועלות לדוגמא REGEDIT ו-TASK MANAGER, לא יודע מה עוד אפשר לעשות אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע... בתודה, דודי.

8. Started by ofeky1,

הבעיה היא כזאת עד עכשיו היה לי איסיקיו 6 רגיל לפני יומים הורדתי את הגירסה לאיסיקיו 6 של וואלה עכשיו האיסי מתנתק לי אחרי פרק זמן והקובץ exe שלו נמחק ומופיע לי שהקיצור דדך לא תקף מדובר בויסטה 64 אבל הייתה לחבר שלי בעיה דומה בויסטה 32 משהו יודע מה הבעיה פה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by assaf144,

i have crossfire of 4870 and vista ultimate and i cant install drivers i tryied hotfix_vista32-64_dd_ccc_hd4800series_64906 and the company cd nothing works. any help ?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,דוד שלי קנה לי ליום ההולדת את Kaspersky (היה לי יום הולדת לפני חודש,אבל הוא גר בחו''ל,אז הביא לי היום),ובעיקרון איך האנטי-וירוס? טוב או שיהיה לי מלא וירוסים?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by yakir10,

שלום עד היום התוכנה עבדה מצויין והכל טוב היום שבאתי מבית הספר היא אמרה לי את זה וכל כמה זמן היא אומרת את זה http://img470.imageshack.us/my.php?image=untitledvf3.jpg מה עושיםםם תודה מראש

12. Started by psychuil,

היות וPerfectDisk לא עובד ב7, אשמח להמלצה לתוכנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jorgito,

שלום! לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך עזרה ממישהו שמבין בעריכת וידאו. (ערוץ 10?) אני מעוניין לשלב שני סרטוני וידאו כך שיראו אותם ביחד באותו הזמן. כלומר כאילו סרטון אחד שקוף ורואים דרכו את השני כך ששתי התמונות מצטרפות לאחת. נאמר אם אני מצלם חדר עם מישהו ואח"כ מצלם את החדר עם מישהו אחר אני רוצה שיראו כאילו שניהם בחדר ביחד. זקוק להסבר מפורט כמה שניתן כי אני לא מקצוען עם Premiere, מצליח לערוך סרטונים רגילים אבל אין לי מושג איך לשלב בין שניים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ידוע לי שכאשר אני מוריד קבצים דרך "קאזה" - הם עלולים להיות נגועים בוירוסים. אך האם זה נכון גם לקבצי אודיו ווידאו למשל? האם אפשר בכלל להשתיל בהם וירוסים? אני משתמש בתוכנה דיי הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

עריכה: פירוט הבעיה עם התוכנה קצת למטה ההודעה המקורית: PCMARK 04 3DMARK 03 הגירסאות החדשות, גירסאות החינם (לא PRO שעולות כסף) חיפשתי באתר המוצר שלהם אבל כל מה שמצאתי זה בסביבות ה20 קישורי הורדה לאתרים אחרים בעולם ואף אחד מהאתרים האלה לא עובד, או שזה קישורים שבורים או שזה קישורים דפוקים שמפנים לדפים לא קשורים לעולם.... תודה רבה מראש, רועי =]

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by taotao,

מישהו מכיר תוכנה שמודדת דציבלים דרך המיקרופון של המחשב כאילו אתה מחבר את המיקרופון ליציאה שלו במחשב מפעיל תתוכנה ואז נגיד סתם שם ליד טייפ (חח סתם לצורך ההסברה) ואז היא (התוכנה) יכול בערך+- להגיד לך כמה דציבלים הוא מוציא?? מישהו מכיר דבר כזה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kenny,

שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by matan100,

שלום , אני רוצה בבקשה נרו פריומיום 7 / Nero Premium v7.10.1.0 להורדה בתודה מתן

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  21. כמובן אחרי כמעט שנה של עבודה ללא פרמוט התחלתי להרגיש ממש לאחרונה איטיות מסויימת במחשב, כמובן שאין שום מרגלים, וירוסים, סוסים טוריאנים, ושום תוכנה שגוזלת את הזיכרון או המעבד. אני יותר חושב בכיוון של הרג'סטרי כי התקנתי הרבה תוכנות ומחקתי הרבה תוכנות, ואני בטוח שהרג'סטרי הוא לא כמו שהיה פעם. קיימות המון תוכנות בשוק, שמתקנות רג'סטרי ועושות איחוי, אבל השאלה היא מה התוכנה הכי בטוחה, ומה התוכנה שאתם ממליצים, כי אני לא רוצה להתקין תוכנה שתעשה טעויות ותמחוק ערכי רג'סטרי שיפגעו במערכת או בתוכנות קיימות. ודרך אגב, מה הסיכון בשימוש בתוכה כזאת? האם אתם ממליצים לעשות תיקון ואיחוי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gal555,

יש דרך לשחזר קובץ שמחקתי מסל המיחזור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yotamavi,

למה אני לא מצליח להעלות את האתר כאן בפיירפוקס אלא רק בIE? כל פעם שאני מנסה להכנס עם פיירפוקס זה מעלה לי את האתר הזה (וזה קורה בעוד כמה אתרים בארץ)

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  24. גליתי את הבעיה הזאת אחרי שנכנסתי למנהל משימות וראיתי בתהליכים שיש תהליך שנקרא FahCore_78.exe שמשתמש קבוע ב25% מהמעבד. אחרי שראיתי את זה יצאתי ממנו ואז נכנסתי לGTA IV שיחקתי 2 דקות ואז קיבלתי מסך כחול והמחשב נכבה,אחרי שהוונידוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה חמורה.מאז לא נגעתי בזה והבעיה לא חזרה.... מה זה התהליך הזה?יכול להיות שזה וירוס? חייב עזרה!? קניתי את המחשב לפני פחות משבוע,והתקנתי עליו וינדוס XP. המעבד שלי: intel q9550 2.83 @3.40

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  25. אני משומה זוכר שהיתה לי את האפשרות , גביתי את התקיה DEFAULT של כרום , וחושב שהיתה לי אפשרות ניווט,(אתמול בלילה) אבל אחרי שגבתי את הDEFAULT מכרום אחר והחלפתי , ואז החזרתי את הDEFAULT הקודם כבר לא היתה לי את האפשרות. לסיכום אין לי ניווט בכרטיסיות , ממש כמו לשמור מיקום של הדפים בלבד-סימניות תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.