עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by N.S,

אני לא מצליח לקבל קבצים ששולחים אלי... מה לעשות??????

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roes,

מה זאת התוכנה סופר פאי? למה היא מיועדת ומה היא עושה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, קניתי לדוד שלי מחשב חדש לפני כמה שבועות, התקנתי וינדוס ואת כל הדברים הדרושים, אולם עכשיו משום מה יש בעיה מוזרה. הוא מסרב להיכנס לחלק מהאתרים כמו יאהו או לבצע חיפוש בגוגל ועוד. יש לו nod 32 עשיתי בדיקת וירוסים והוא לא מצא כלום. התקנתי היום את הקספרסקי החדש, עשיתי סריקה והוא גילה 25 וירוסים וטרויאנים כאשר הוא מחק את כולם חוץ מאחד שאותו הוא פשוט לא מצליח למחוק (זהו קובץ dll) , ניסיתי למחוק בעצמי ב safe mode אבל הוא לא נמחק. והוא לא נכנס לאתרים האלו, מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אני כבר מנסה ימים מפעיל את האשף מנסה הרשת הביתית כאילו עובדת אבל להחליף קבצים בין שתי מחשבים ולגלוש ברינטרנט דרך מחשב אחר אי אפשר למה??????????????????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by maori_0,

היי, יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro 3550 coer i7 - גרסת BIOS - A11 *לא ניתן להגדיר הגדרות מורחבות בביוס (כגון: הגדרות גרפיקה) שני כרטיסי מסך: -Intel 3000HD series (ברירת מחדל) - AMD Radeon HD 7650M *במנהל ההתקנים שני הכרטיסים מזוהים. כשאני מגדיר ב Catalyst control center שמשחק או יישום מסויים יעבוד ב high preformance בעת הפעלת אותו המשחק או היישום אמור לעבוד ה AMD RADEON וזה לא עובד הוא פשוט נתקע על INTEL GRAPHICS. מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by i_love_u,

שלום יש לי אקס פי , ובכל פעם שאני מדליק את האוטלוק זה מ]עיל לי גם את הwindows messenger מישהו יודע איך אפשר להפסיק את זה? אני יכול למחוק לצמיתות את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liordavid,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתנעל לי תיקייה בצורה פשוטה ולא ניתן יהיה למצוא את הקבצים שבה בחיפוש, האם קיימת תוכנה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by asmy999,

יש לי דיסק DVD שעליו צרובים סרטי DIVX , משום מה שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא מזהה שיש לו דיסק בכונן . זה הדיסק השני שזה קורה לי בו, התופעה קורה גם שאני מכניס את הדיסק למכשיר DVD או למחשב אחר. לדעתי זה נובע מכך שבצריבה כנראה לא נעלו אותו, יש תוכנה חינמית שיכולה אולי לחלץ קבצים כאלו?. תודה מראש, אסף

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 114508534,

יש לי E-MULE גרסאת 2.1 של LIONETWORK וכשאני מכבה את התוכנה ומנסה להתנתק מהאינטרנט זה לא מתנתק וכאשר אני לוחץ לכבות את המחשב זה זה כותב שזה שומר שינויים אחרונים וזהו זה לא מכבה את המחשב . וכאשר אני לא מדליק את ה E-MULE זה מכבה את המחשב נורמלי בבקשה תעזרו לי. :-[

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by .Joseph M,

היי, ראשית כל,מעונין לערוך את הנושא - וכך למקד יותר את הבעיות,בהן נתקלתי - מצטער,לא יודע איך?! זקוק לעזרה - ממשתמשי כרום (רצוי),ו/או ממביני דבר/מומחה,זקוק נואשות לעזרתכם.!!! אני משתמש בדפדפן כרום כשנתיים,והוא מוגדר אצלי,כדפדפן ברירת המחדל. לאחרונה,צצו שתי בעיות בשימוש בדפדפן המצויין הזה: 1.מידי פעם הצפייה בסירטונים בYouTube - לא מתאפשרת,והפתרון היחיד לכך,הוא:איפוס הדפדפן כל פעם,שזה קורה מחדש,זה קורה כל מ"ס ימים,ללא התראה מוקדמת.! 2.לאחרונה,במהלך השימוש בכרום,כל יום הדפדפן קורס ו/או נסגר אוטו',לפחות פעמיים ביום - ומופיעה ההודעה (הודעת שגיאה,אני חושב),שתצלום מסך שלה מופיע למטה. א.מהו הגורם/ים לשתי בעיות אילו? ב.מישהו עוד נתקל בלפחות אחת מבעיות אילו? ג.מהו הפיתרון…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by matu89,

שלום לפני כמה ימים התחילה הבעייה כאשר אני מנסה לצפות בסרטון ביוטיוב או להכנס לאתר מופיעה לי השגיאה הבאה : מצורפת תמונה http://up353.siz.co.il/img3/3gtntnemznix.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נכון לעכשיו יש 4 דברים שאני רוצה לעשות מהם דיסק משולב Office 2003 Pro Service Pack 1 For Office 2003 MUI (Hebrew) For Office 2003 Service Pack 1 for MUI את שני הראשונים שלבתי לפי ההסברים באתר הבא - http://unattended.msfn.org/xp/office2003_slipstreaming.htm את שני האחרונים הצלחתי לשלב אחד עם השני הבעיה שזה הגדיל לי את זה מ-70 מגה ל-300 ואני לא מצליח להכניס הכל על דיסק. מה שלא הצלחתי זה לשלב את ה-MUI עם האופיס, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני מנסה להעביר קובץ word אבל עם כמה עמודים ל InDesign בתוך הקובץ וורד, יש טבלה שמתפרסת על יותר מעמוד 1 וזה גורם ל InDesign להתחרפן ולהציג את זה לא טוב. יש דרך קלה להעביר קובץ וורד גדול, עם הרבה עמודים, וכמה טבלאות ל InDesign בצורה נורמלית ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Yung_man,

ברצוני לרכוש סורק עם קורא שקופיות/נגטיבים. רציתי לדעת מהו הגודל המתקבל כתוצאה מסריקה כזו , והאם היא איכותית, ברמה של קובץ RAW או JPG מתקדם. תודה! אורן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shabis,

אני באוסטרליה . קניתי ביריד מחשבים לנובו X61 . במקור היה עליו ויסטה ועכשיו WIN 7 אולטימט .המחשב כל הזמן צועק שחסר לו דרייבר של טביעת אצבע או באנגלית BIOMETRIC COPROCESSOR חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר לWIN 7 מישהוא יכול לעזור או לפחות לבטל את האופציה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היום סיירתי באתר סמסונג בחטיבה של הכוננים הקשיחים ועלתה לי מחשבה למה לא לעקוף בתוכנה את בעיית הנפח הלא מדוייק כתוצאה מקריאת הכונן בשפה הבינארית מצד אחד ומיספור הגיגביטים בשפה המיספרים מצד שני. הרי כל כונן שנרכש אף פעם לא משהו שהוא באמת כתוצאת מהתנגשות שתי השפות. לדוגמא 1 טרה שרכשתי ניקרא על ידי מערכת ההפעלה חלונות XP כ 955 גיגה. אני אשמח לשמוע רעיונות יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם בעיה עם XP PRO פתאום זה קרה שגם בפיירפוקס 3 וגם באקספלורר 7 האתרים נפתחים ובמהירות סבבה אבל לא מראים תמונות ואייקונים אם אני רוצה לראות אייקון אחד מתוך רבים שבעמוד ,קליק ימיני ו-show picture פותח את התמונה מה עושים?? ניסיתי את כל הקידודים, הסרתי את 2 הדפדפנים והתקנתי מחדש לא עוזר התקנת גאווה ופלאש, אקספלורר 6 ו-8 פיירפוקס 2ו-3 ומיליון ריסטרטים במקום תמונה מראה מרובע קטן שבתוכו ריבוע עיגול ומשולש מה עושים חברה אני לא מצליח לראות אתרים תודה חג שמח

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לאחרונה יש לי בעיה לפתוח את youtube ב-FF אני מקבל את מה שרואים בתמונה המצורפת כשאני מנסה לראות לינק ל-youtube. כדי לתקן את זה אני מחליף מנוע ב -IETAB אבל זה ממש לא פתרון טוב כי IETAB אוכל זיכרון..... גירסת ה-FF שלי זה 1.5.09 יש למישהו מושג מה הבעיה? ***** עדכונים בעמוד 2 [attachment deleted by admin]

21. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לקבל הסבר או מדריך איך מפעילים את התוכנה combofix ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מצורפות תוכנות שיכולות לעזור לעסקים ובכלל בזמן המשבר. הכוונה שכולם ימליצו על תוכנות שהמאגר יתעדכן. עדיפות לתוכנות חינמיות בעיקר קוד פתוח אבל לא רק. תוכנות השתלטות: Anydesk Team viewer TightVnc תוכנות שידור, Video chat OBS https://obsproject.com zoom https://zoom.us Skype לכידת מסך וידאו: OBS סנכרון קבצים: Syncthing https://syncthing.net התוכנה מסנכרנת בין קבצים PTP,המידע מוצפן בהעברה, הייעוד זה עמדות לא באותה רשת, למשל עבודה בית וכו'. יש לה גילוי אוטומטי, ז"א לא צריך IP קבוע וכו', יש לה גם אפשרות לשמירת גרסאות, מתריעה במידה וקובץ נשמר באותו זמן…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. וכיצד ניתן לפתור אותה? Win XP SP3 תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by WizMaster,

שלום, כשאני מנסה לרענן את הדף מופיעה לי ההודעה הבאהמה לעשות?)

דיונים חדשים בפורומים