עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gshhar,

למה כשאני צורב כתוביות לצמיתות על סרט(עם VIRTUALDUB) אז הכתוביות מוצגות במקום קצת גבוה על המסך מה שטיפה מפריע(לי לפחות) לצפות בסרט וכשאני רואה את הסרט במחשב שאני מוסיף לו כתוביות בנפרד אז הכתוביות ממוקמות טוב בחלק יותר תחתון משהם ממוקמות שהתרגום צרוב על הסרט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. נכון לעכשיו יש 4 דברים שאני רוצה לעשות מהם דיסק משולב Office 2003 Pro Service Pack 1 For Office 2003 MUI (Hebrew) For Office 2003 Service Pack 1 for MUI את שני הראשונים שלבתי לפי ההסברים באתר הבא - http://unattended.msfn.org/xp/office2003_slipstreaming.htm את שני האחרונים הצלחתי לשלב אחד עם השני הבעיה שזה הגדיל לי את זה מ-70 מגה ל-300 ואני לא מצליח להכניס הכל על דיסק. מה שלא הצלחתי זה לשלב את ה-MUI עם האופיס, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. דרוש מתכנת web לבניית אתר עסקי דרישות: שליטה טוטאלית בשפות התכנות הבאות: html, css,javascript, photoshop, flash, php, asp חובה: ניסיון קודם בעיצוב ובניית אתרים, חובה להציג תיק עבודות קודמות או קישורים לאתרים קודמים. חובה: ידע בקידום אתרים ואבטחת מידע מאזור המרכז והשרון עדיפות תינתן לנערים עד גיל 18 שכר גבוה למתאימים. לשליחת קורות חיים: nmpshl@gmail.com --שגיא matcoh1@gmail.com--מתן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rk666,

תוכנה שתתקן קמטים (של התמונה, שנובעות מהתישנות) קיפולים כאלה ואחרים דהייה וכדומה יש בכלל תוכנה כזאת? עריכה: בערך דברים כאלה http://www.fixpics4u.com/images/allenun.jpg

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. וכיצד ניתן לפתור אותה? Win XP SP3 תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by toni,

driver for tv card model philips m205pb

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אין לי כרגע דיסק DVD כדי לבדוק אבל האם אוכל לצפות ב-DVD עם חבילת המקודדים הנ"ל(כבר התקני אותה)? אם לא - מה עוד להתקין? חלק ב': יש לי סירטון SVCD. ו- BSPLAYER לא מראה לי אותו ו-VLC אמנם מנגן אך ללא סאונד וללא מראה, זה רץ עם מסך מרוח בצבעים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה אני יכול לעשות על מנת להשיב אותם ? (כמובן שלא שלחתי אותם לסל מיחזור) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion ביוטיוב את החלק הרביעי בסדרת Autodesk 3ds max למתחילים. המדריך באורך של כשעתיים וחצי, עוסק בשיטות בנייה פרוצדורליות, ובונה כמובן על ידע החלקים הקודמים בסדרה. קישור למדריך בערוץ: למי שעוד לא מכיר, ערוץ CG-Lion ביוטיוב מכיל מדריכי וידאו בתוכנה Autodesk 3ds max, בניהם קורס יסודי למתחילים אשר אינו מצריך כל ידע קודם. קישור לערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu תהנו עודד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אחריי שהתקנתי את הדרייורים השארתי את המחשב ככה יום דלוק בלי ריסטארט.. אחריי שאני עושה ריסטארט איך שהווינדוז עולה זה עושה לי 2 אוררורים כאלו! שאני לא יודע מהם.. ואחד מהם בא לי כשאני מנסה להכנס ל CCC הזה בעכבר הימני!.. תעזרו לי מה זה יכול להיות? ראו תמונה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sgsg,

כל שבועיים בערך האאוטלוק לא מסכים להפעיל את החיפוש האוטו' באמצעות האינדקס. כשאני בוחר ב"מצב יצירת אינדקס" הוא כותב "קובץ זה לא נמצא. ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים". אם דרך הרג'סטרי אני מאפס את האינדקס אז זה מסתדר, אבל רק אחרי שווינדוס יוצר מחדש את כל האינדקסים, גם של הקבצים וגם של המיילים - תהליך שלוקח די הרבה זמן וטוחן את הכונן במהלכו. כבר פעמיים קרתה התופעה, לקח לה בערך שבועיים לחזור על עצמה. איפה נמצא הקובץ הזה שהוא לא מוצא ולמה הוא נדפק כל כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by R9800PP,

יש איזה תוכנה מקצועית ביותר שתעשה את המחשב יותר מהיר? המחשב שלי מהיר מאוד!!!!!!1 אבל אולי אשפר שהוא יהיה יותר מהיר 1-הורדתי את כול התוכנות האלו מי MSCONFIG אלו שפועלות בהתחלה 2-אני עושה פעם בשבוע איכוי דיסק 3-פעם בחודש בדיקת ווירוסים 4-Ad-Aware מה עוד צריך? ומאיפה אני מוריד את התוכנה הכי חדשה של Ad-Aware?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by THOMASEVIGHET,

היי חברים אולי מישהו יכול לעזור לי שברתי ראש על זה יותר מדיי , אני מנסה לשנות שפה של ה OUTLOOK שלי וגם של שלל האפליקציות של האופיס אך עדיין זה נשמר לי על עברית למרות שככל הגדרות בהגדרות השפה תקינות לחלוטין . מדובר על אופיס 2016 ניסיתי גם כמובן להתקינו מחדש ועדיין לא עזר . מדובר על מחשב בעבודה. תודה , והמשך יום נעים :)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by duk4u,

קרה לי דבר מאוד מוזר. אני מנסה לטעון תמונה לפוטושופ אבל התמונה אינה נטענת לשולחן עבודה (של התוכנה). אולם היא מופיעה בחלון השכבות וגם בחלון הנביגייטור. מישהו יכול לתת עיצה כיצד אני פותר את בעייה?. ממתין לתגובות בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חברה מה המצב??? אני צריך ממדל ב3D MAX לבניית סט חלליות למשחק אשר כרגע עובדים עליו... העבודה האומנם בחינם אבל אני חושב שאם יש פה מישהו שבאמת חשוב לו עניין גיימינג ופיתוח גיימינג בארץ מוזמן להגיש מועמדות (שלחו לי פרטים שלכם בהודעה פרטית + הצגת העבודה) בסופו של דבר זה ישתלם... אם יש לכם אולי איזה מכר או חבר שיודע לעבוד בתוכנה שלחו גם פרטים שלו כל ממדל יתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כשאני פותח זה רושם לי הדף לא זמין,אבל אותו קובץ במחשב אחר כן ניפתח אשמח לעזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nadav2605,

ערב טוב לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מקלדת אינטרנט פשוטה מאוד של Silver Line בחיבור USB. אני עובד עם מערכת הפעלה XP PRO הבעיה היא שאני עכשיו רוצה להתקין את הדרייבר לכפתורים המיוחדים של המקלדת כמו להעביר שירים קדימה אחורה, עוצמת קול וכו' שקיבלתי בדיסק עם המקלדת אבל כנראה שהוא אבד לי :-\ למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר הזה? בתודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ניסיתי תוכנות כמו אשמפו BURNAWARE ונרו וכולם עושים ERROR שכאילו הכונן לא נמצא זה הכונן שיש לי: http://www.myce.com/cd-dvd-writers/samsung-22x-dvd-writers/Samsung-SH-S223B-94540/ צילמתי כמה תמונות אולי יעזור לכם http://www.up2me.co.il/images/16035211.jpg מננהל התקנים: http://www.up2me.co.il/images/14927407.jpg וזה אחרי שניסיתי להסיר את הדרייברים ממנהל התקנים אחרי ריסטרט http://www.up2me.co.il/images/64914947.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mc_elad,

http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש תוכנות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על תוכנות כאלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by crak100,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן דרך להתקין את הסרגל כלים על הכרום ואני לא מוצא ,יש למישהו מושג איך בכל זאת אפשר?

21. ניסיתי את nimos ו k-lite codec pack ועדיין יש סרטים שלא עובדים כמו שצריך, ועוד עושים בעיות עם AC3.. אז מישהו פה אולי מכיר איזה codec pack טוב או אתר עם כל הקודאקים ?כדי שלא אצטרך כל פעם לבדוק באינטרנט ולקוות ליפול על אחד טוב...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Shay2111,

שלום ובוקר טוב צהריים טובים אני מחפש נואשות דרייבר לכרטיס איטרנט למחשב נייד 10/100m Fast Ethernet pc card 16bit של Dynamode pcmcia ניסתי את האתר של הם וללא הצלחה למי שיש שה יגיד לי :

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אוקיי אז ככה אתמול קניתי דיסק קשיח של 250GB ואני בא להשתמש בו אוקיי הכל סבבה אני מוריד משו בUTORRENT דבר חוקי לדוגמא ומכבה את הUTORRENT לאחר שעה באתי והפעלתי את הUTORRENT מחדש , הטורנט עושה לי data eror cyclic redundancy check אוקיי אני חושב אולי זה טעות חד פעמית אני מנסה עוד פעם עם טורנט חוקי אחר וקורה אותו דבר אז ככה חשבתי אולי זה בעיה בUTORRENT או בטורנט עצמו אני בא להעביר קובץ מהדיסק קשיח החדש לדיסק קשיח הישן ופום מה קורה ? אני מקבל את אותה שגיאה באמצע ההעתקה שנכשלת data eror(cyclic redundancy check) מה זה אומר? מה אני יכול לעשות?? בחיים זה לא קרה לי בעבר עם הדיסק קשיל הישן שלי דרך אגב אני קצת קראתי בנושא וכותבים שזה שגיאה שהדיסק קשיח נותן כשהוא עומד למות האם זה נ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Animor,

אהלן, יש לי office 2007 שרכשתי לפני כמה שנים. חסרה לי מאוד האפשרות של חיפוש חכם במסמכי וורד, שראיתי שקיימת ב-word 2010. אני מתכוון לאפשרות חיפוש שמראה בו"ז את כל המקומות במסמך בהם מופיע הביטוי אותו מחפשים. - האם יש דרך להכניס ל-word 2007 את אפשרות החיפוש הזו? - אם לא, מהי האפשרות הכי זולה לשדרג מ-word 2007 לגרסה מתקדמת יותר, עבור סטודנט? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lee.,

שלום. בזמן האחרון, כשאני צופה בסרטים יש לי המון תופעות של עצירות קטנות, לפעמים רק הסאונד מפסיק וחוזר אחרי כמה שניות (בדר"כ בצורה מהירה, כך שהכל "נאמר" אבל מהר עד שזה מסתנכרן). או שהתחלתי לצפות רק בקבצים פגומים פתאום, או שיש לי איזושהיא בעיה. המחשב בן כשנה +. המפרט בכללי הוא AthlonII x 3 - 450 motherboard: Foxconn A88GMV עליו יש כ.מ מובנה Radeon HD 4250 4GB זיכרון וספק של סיסוניק. פועל עם מסך samsung 2333T אני מניח שהבעיה עשויה להיות הכרטיס המובנה, למרות שעד לאחרונה הוא לא עשה בעיות. אם למישהו יש רעיון לפתרון בלי קניית כ.מ לבדיקת ההיפותזה אשמח לשמוע. אם הברירה היחידה היא לקנות כ.מ חיצוני, אשמח להמלצה על אחד במחיר זול ככל האפשר, שישאפשר צפייה בסרטים, בחיבור DVI. אין לי בעי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.