תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לקידוד וידאו שאני מקליט דרך כרטיס טלויזיה לגודל נורמלי ולא מפלצתי כמו שהם אחרי ההקלטה [גי'גה וחצי, לקובץ שאורכו פחות משעה]. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר שאפשר לאכסן עליו תמונות שאפשר לגזור מהן כתובת בשביל למקם באתרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,באיזה מין התוכנות האלו שומעים יותר טוב?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי תוכניות שמאפשרות לפצל קובץ MP3 ארוך לכמה רצועות לפי זמנים שאני קובע במהלך הנגינה אבל לא מצאתי תוכנית שעושה חלוקה אוטומטית לפי הפסקות השקט שבין שיר לשיר, דבר שהיה מאד מקל. יש אחת שעושה זאת לקובץ WAV אבל לא ל-MP3. מישהו מכיר משהו מתאים? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-OCR שלו מזהה בלי בעיה טקסט עברי, והמילון עצמו מתיימר לתרגם 48000 מילים וביטויים, מרשים לכל הדעות לעבודה Offline ניתן להוריד קובץ ה-BGL של המילון החדש, בעמוד הזה. Prog.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את התכנה easycpu וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותה היא לא פועלת וקופץ לי חלון עם שגיאה (מצורפת תמונה) אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט ניסיתי לשחק עם התאימות של התכנה אבל היא עדיין לא פועלת יש עוד משהו שאפשר לנסות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שמות של תוכנות לעיצוב תמונות כמו FHOTO SHOP ' FREEHAND ' PAINT SHOP PRO'
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החל מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות את תוכן ההודעות באאוטלוק אקספרס. בחלון הימיני העליון בו רואים את תוכן התקיות, כל ההודעות נמצאות, אבל החלון התחתון בו אמור להיות מוצג תוכן ההודעה ריק. כשאני נכנס לשטח החלון עם הסמן, אז נוסף לידו שעון חול אבל שום דבר לא קורא. כאילו הוא נתקע בשלב הזה. בדקתי וירוסים וכל מני מזיקים אחרים והמחשב נקי. אחרי שזה קרה גם עדכנתי את הווינדווס ל SP2 אבל זה לא שינה כלום. מה עושים?? ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה טוב למחשב? Kaspersky או Malwarebytes' Anti-Malwa מי יותר בטוח? מי פחות עושה בעיות למחשב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה, יש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר בדרך כלל למחשב הPC , אתמול חברתי אותו לMAC בכדי לגבות חומר, ועכשיו כשאני מחבר אותו בחזרה לPC הוא לא עולה... אשמח אם למישהו/י יש פתרון עבורי פשוט כל החומר עבודה שלי נמצא שם. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור, המטרה היא לעצב מחדש \ לצבוע \ Whatever מכונית של סקיון (חברה בת של טויוטה). הפרס הוא לא פחות מכ-15K$ (ערך המכונית), ויהיה רק זוכה אחד. אפשר להגיש כמה מכוניות שרוצים, כמה פעמים שרוצים. אל תתביישו! כל הפרטים נמצאים פה: http://news.deviantart.com/article/28901/ עבודות שהוגשו עד עתה: http://browse.deviantart.com/projects/contests/2007/scion/ תהנו!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן דרך להתקין את הסרגל כלים על הכרום ואני לא מוצא ,יש למישהו מושג איך בכל זאת אפשר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס USB עם אנטנה ואני רוצה לצפות באמצעותו בטלוויזיה.. התקנתי אותו.. במנהל התקנים הוא נקרא af9015 bda הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד כמו שצריך.. המדיה סנטר מצא ערוצים אבל כשאני מפעיל ערוץ יש לי אודיו ל3 שניות בערך עם מסך שחור ואז הכל נתקע.. עם blaze hdtv player הוא לא מוצא לי ערוצים ובתוכנה של arcsoft הוא מצא ערוצים אבל הם היו קטועים וללא אודיו (למרות שבתוכנה סומנה הקליטה הכי גבוהה) מישהו מכיר תוכנה שעובדת כמו שצריך או דרך לפתור ולראות באחת מהתוכנות הנ"ל כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לחתוך קטע מתוך קובץ וידאו ואז להפוך את הקטע הזה לאודיו. אין לי מושג באיזה תוכנה / תוכנות אפשר לעשות את זה. אני אשמח אם תתנו לי שמות של תוכנות שיעזרו לי (גם קישור לא יזיק)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הכתבה כאן http://www.pc.co.il/?p=51868 השרות הזה של ג'ימייל קיים רק בכרום ואני מחפש תוכנה שתעשה התראות למי משתמש בIE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר מעודכן מ ASUS וקיבלתי את לוח הבקרה הזה עם XP היה לי לוח בקרה כזה ואני רוצה אותו כי יש בו אקולייזר ובחדש אין איזה דרייבר אני צריך להתקין בשביל לקבל את לוח הבקרה כמו שהיה לי ב XP ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1005061385&start=0]כללי[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך להגן על המחשב בצורה האופטימלית עד כמה שאפשר ,שלא תעמיס על המחשב ובחינם** ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר עידכון שביצעתי ב-jdownloader, נעלם לי filesonic מרשימת האתרים. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום איזכור לדבר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש תוכנות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על תוכנות כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שאני מוריד שיר ובסופו יש הרבה זמן (10-13 שניות) של שקט, האם יש דרך להוריד אותם כדי לחסוך מקום בזמן הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה קורה?? טוב התחלתי לעבוד בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יוצר מים או אפקט של מים 2) מה עושים עם הסרגל שמאונח בצד שמאל? 3) יש מדריכים לזה בעיברית? 4) איך אני יכול להתחיל בעיצוב של בן אדם?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לפורמטים כאלו שאני עורך ל-VCD,SVCD.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאמרתי... הכל טוב ויפה חוץ מזה שיש כפתור נוסף של האייסיקיו בטקס-בר (כאילו האייסיקיו זה חלון של אקספלורר) איך לעזאזל נפתרים מזה??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-