עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DoR TnT,

המחשב מסרב להתקין את האופיס הוא מפסיק באמצע בכל פעם בטענה שחסרים קבצים שלא מאפשרים את תהליך ההתקנה. ניסיתי 3 גירסאות שונות גם כאלה שעובדות בויסטה. יש דרך להפוך את הוינדוס לSP2 או איזה פאץ' שיעזור בהתקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. Started by ofir1,

עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dolev012,

שלום אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלה הזאת שמופיע לי באקראי חשוב לי לציין כי נעשו בדיקות וירוסים ורוגלות והבעייה עדיין ממשיכה להופיע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by moti7,

קניתי היום כרטיס קול חדש לגמרי, ולפי מה שהמוכר אומר, הוא של קריאטיב.. וחוץ מעל איזו מדבקה לא מצוין שזה של קריאטיב. כתוב למעלה EPOWER, מישהו מכיר את זה? עכשיו, חוץ מזה שחיברתי אותו לPCI אני צריך לעשות עוד משהו?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by OHANA,

יש לי ווינדוס 7 אולטימייט והיה לי מסנג'ר שעבד... עכשיו לאחרונה אני בא להפעיל את המסנג'ר והוא לא פועל לי ניסתי להתקין מחדש והכל וזה עדיין לא עובד הוא פועל ב"תהליכים" אבל הוא לא עולה... תודה למי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by My_Name,

אני מנסה לשחזר כמה תמונות שמחקו לי מהמכשיר. התמונות נשמרו על המכשיר עצמו, ולא על הכ. זיכרון, אז כל תוכנות היחזור השונות התבררו כלא מועילות. בעיר בגל שאין לי אפשרות להציג את זיכרון הטלפון ככונן פיזי / נשלף, וכך התוכנה תוכל לגשת אליו. יש חיה כזאת ? או אולי מישהו שמע על אפליקציה כלשהי שרצה מתוך המכשיר ויכולה לשחזר מידע ? [br]פורסם בתאריך: 12.12.2009 בשעה 13:34:04

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kaktus,

שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by Alex89,

קיבלתי משימה להביא לצוות תוכנה חדשה ויעילה היא לא חייבת להיות קשורה לעיסוק הצוות. כעיקרון אני מתעסק בבדיקות תוכנה ותיכנות. יש המלצות לתוכנות שימושיות? שמעתי על resharper חקרתי קצת את התוכנה אבל לא מצאתי בה שום דבר מיוחד... אם מישהו יכול להגיד לי מה מיוחד ושימושי בה אני ישמח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by moti7,

יש לי מחשב די ישן, מעבד פנטיום 4, כרטיס מסך FX5200 וכל השאר מובנה. התקנתי WIN7 וכל ההתקנים האלה לא פועלים, אם אני אקנה כרטיס קול, וכרטיס רשת פשוטים(ב50ש"ח) הווינדוס יזהה אותם ואני אוכל להפעיל אותם במחשב, ויהיה לי אינטרנט וקול?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by motorishta,

ערב טוב. אני רוצה לרכוש את הכרטיס קול הנ"ל :Creative Labs Sound Blaster Extigy הכרטיס דיי ישן, ואני רוצה לחבר אותו עם ווינדוס 7. האם יש עדכון בשבילו? זה קישור לכרטיס: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,22628,00.asp תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by arik100,

שלום , אני מנסה להסיר את התוכנה הנ"ל , וזה לא נותן לי , זה פשוט אומר שקובץ מסויים תחת PROGRAMDATA/ESET הוא בשימוש ואינו יכול להימחק ניסיתי להריץ מצב בטוח , אי אפשר להסיר דרך מצב בטוח אני משתמש בWIN 7 ULTIMATE למישהו יש רעיונות? ניסיתי דרך האתר , זה אומר להסיר דרך START-ESET-REMOVE , גם לא עובד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by EyEOnE,

מחכתי את הקובץ הזה כבר מלא פעמים והוא כל הזמן חוזר. משהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. יש לי שלט של WII ובלוטוס(usb), אני רוצה להשמש בשלט כדי להעביר שירים (במחשב) להגביר ולהנמיך את הווליום וכו'. איזה תוכנה חינמית מומלצת? (בכל אופן אני לא צריך שום דימוי לעכבר. אני צריך רק 5 כפתורים. אחורה, קדימה/ עצור-המשך/+- בווליום. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 bit אם זה לא בפרום המתאים נא להעביר. תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להוריד קובץ שצרפו לי להודעה, ה-GMAIL שלי מאתחל את עצמו, הכוונה הוא פתאום נכנס מחדש לחשבון והקובץ לא יורד. על מנת לפתור את זה אני צריך לעבוד ל-HTML BASIC VIEW להיכנס מחדש להודעה ואז להוריד את הקובץ. שמתי ליב שזה קורא לי בשני מחשבים שונים. בשני המחשבים עני בוד עם IE8 וWINDOWS XP מישהו מכיר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. שלום, לחבר שלי קרס המחשב והוא הביא לי אותו כדי שאתקן לו אותו, לפני שאני מתקין לו ווינדוס חדש ונקי על המחשב אני רוצה לנסות להציל את הקבצים שהיו על המחשב. יש לי דיסק קשיח נייד שאני מחבר למחשב דרך ה USB אני מחפש תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא שתאפשר לי עלות את המחשב במצב LIVE CD או מדיסק און קיי ולגבות את כל ההרדיסק של המחשב להרדיסק הנייד שלי מישהו מכיר כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by fohad,

היי אני מחפש תוכנה , שאם יש סרט שמנוגן באינטרנט (לא ביוטוב) , אני רוצה פשוט להעתיק אותו איזה תוכנה יש בשביל זה תודה ...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. היתקנתי את הפירפוקס החדש על מערכת WIN7 גירסת 64 סיביות ואחרי יום > למרות שהפיירפוקס עובד והוא ברירת המחדל > נעלם לי האיקון עצמו של הדפדפן > לא הקיצור דרך שעובד האיקון גם נעלם מתיקיית התוכנה ומחליף אותו איקון של תוכנה לא מזוהה > למרות שהכל עובד!!! למה זה קורה? ??? ואיך מתקנים את זה? :s05:

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by NadavAfuta,

התקנתי את התוספות הבאות לכרום: Aniweather Facebook for google chrome הבעיה היא שכשאני לוחץ על האייקונים של התוספות משמאל לשורת הכתובת החלון שנפתח יוצא מהמסך. למישהו יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. Started by berner,

שלום חברים וחג אורים שמח יש לי קובץ שקבלתי מסוג FLV ואני רוצה לשדרג אותו איך אני יכול לבצע זאת בברכה :lamer:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ברשותי מחשב חלש, מעבד פנטיום 4 2.8 מגה-הרץ, כרטיס מסך ישן של ATI 9500, כרטיס קול של קריאטיב לייב 5.1. רצוני לראות סרטים בעלי איכות HD, הכוונה לכאלו עם רזולוציה של 720P, ואפילו 1080P ובעלי סאונד DTS. באיזה תוכנת ניגון (VLC, Media Plyaer, BSPlayer וכד') עלי להשתמש כדי לראות בצורה המיטבית ועם כמה שפחות קטיעות? תודה

• 38 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. שלום לעוזרים ולמנסים, יש לי תוכנת גיבוי Backup exec וכרגע היא מגבה נתונים באופן מושלם: תיקיות, SQL, ואקסצ'יינג'. כרגע הגיבוי מתבצע לקלטות. אני רוצה להעתיק את אותו הגיבוי למיקום נוסף. דיסק קשיח חיצוני ברשת. הדיסק מזוהה ברשת, ויצרתי מיפוי לכונן בשרת המפעיל את ה Backup Exec. אפשר לקבל הסבר עם דרך פשוטה להעתיק את הגיבוי או ליצור גיבוי חדש לדיסק חיצוני ברשת. אם יש אפשרות להעתיק את הגיבוי הקיים למקום נוסף - עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. שלום כאשר אני מפעיל סרטים מסוימים (לא HD) על הBsplayer ו Media classic הסרט עובד בפריימים איטיים זאת אומרת כאילו הילוך איטי אך רק בכמה סרטים מסויימים . כאשר אני מפעיל את הסרט בתוכנה של NERO , SHOWTIME הסרט עובד חלק אין לי את הבעיה הנ"ל בסרטי HD מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by berner,

חברים שלום וחג אורים שמח :lamer: אני יודע שהנושא הועלה רבות אבל אנ לא מצליח להוריד חומרים מyoutube האם יש באיזה מקום למישהו מדריך או שוב לעדכן איך מורידים בצורה קלה עם כל דפדפן ושמירה כקובץ בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. היי, בלי שום סיבה נראית לעין, הנרו נדפק לגמריי. כשאני מכניס דיסק כדי לצרוב לוקח לו הרבה זמן לקלוט אותו, ואחרי הצריבה הארוכה מאוד, לוקח לתוכנה זמן להסגר. מתברר שהדיסק ריק למרות שהייתה הודעה שהצריבה הצליחה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש גרסה אחרת גם כן- היה לי 7 שהתקנתי מחדש ואז התקנתי 8, וזה לא עזר. UNINSTALL בצורה נורמלית לא מצליח לעשות, מציג לי ארור(מחקתי ידנית את תיקיות התוכנה), ואם אני מנסה להעיף ת' ENTRY ב CCLEANER זה אומר זה לא יכול למחוק MSI INSTALLER. אז אני תקוע פה עם נרו דפוק שלא יודע לעשות כלום וגרסה חדשה לא תעבוד. לדיסק שנצרב בנרו לוקח הרבה זמן להטען במחשבים אחרים וגם פה. פרמוט לא בא בחשבון. תעזרו לי, אני אובד עצות.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  25. שלום לכולם !!! המחשב שזה עתה פירמטתי בהצלחה הותקנה מע' הפעלה XP PRO SP3 למחשב מחוברת מקלדת USB . ישנה בעיה כאשר אני מחבר Disk on key המחשב לא מזהה אותו . במנהל ההתקנים שעיינתי בו ראיתי רשימת USB אך לא הופיע STORAGE אנא המלצתכם לפיתרון הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.