עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Milford Cubicle,

היי לאחרונה עברתי להשתמש בתוכנת האימייל של מוזילה, Thunderbird. שמתי לב שבפיירפוקס יש כפתור של Read mail (0 new) ו-New message שעובד עם Thunderbird. השאלה שלי היא, בעיקרון, מה פירוש ה-"0 new" הזה... האם יש אפשרות להגיד לפיירפוקס לבדוק את חשבונות האימייל של thunderbird כל x זמן ? אני לא מצאתי אפשרות כזאת, ולכן זה נראה לי קצת מוזר שהוסיפו "0 new" ליד "read mail" (הרי כדי שיהיה משהו "חדש" אני חייב לפתוח את thunderbird, ואז הכפתור במילא מיותר). חיפשתי משהו שמקשר בינייהם גם בתור Extension, אבל לא מצאתי... מישהו יודע על זה משהו ?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  2. בגירסאות קודמות של פיירפוקס לא היו לי בעיות. בגירסה האחרונה שיצאה (3.6) לא נפתחת לי הגלילה עם הלחיצה על החץ בשורת הכתובות ובנוסף הגירסה הזו ניראית לי איטית לעומת הגירסאות הקודמות. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי גירסה 3.6 ביחס לגירסאות הקודמות של פיירפוקס.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  3. שלום מזה זמן רב קורה לי לפעמים שאני לא מצליח לשנות לשפת כתיבה עברית בזמן שאני גולש בכרום זה תקוע על אנגלית ורק סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן פותרת את הבעיה לזמן מה עד שזה קורה שוב. בשאר היישומים באותו זמן התקלה אין לי בעיה כזאת ואני יכול לכתוב בעברית. האם מישהו נתקל בבעיה ויכול לסייע לי בפתרונה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Kingroei10,

בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tronado,

זהו הSonic Tower של ThermalTake עם 3 מאווררים מה דעתכם על התמונה?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  6. באתרים כמו ספורט 5 yes walla nana אי אפשר והתקין פלאש והכל וזה לא נותן מה לעשות אם פה לא מתאים תעבירו לאן שמתאים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

יש לי בעיה מרגיזה בפיירפוקס אם אני כותב לדוג' WALLA בשורת הכתובות(בלי WWW וco.il) אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה(מצורפת תמונה) בעצם במקום לחפש בגוגל,(או בכל מנוע חיפוש שמוגדר כברירת מחדל) או פשוט אומר שהקובץ חסר. ניסיתי להתקין מחדש, את הFF ולנסות את ה3.5 אבל עדיין לא עוזר. אשמח לעזרה! אריאל [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by t d,

שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  9. שבת שלום לכולם! יש לי כבר דיי הרבה זמן קפיצות בקול במשחקים ,משהו דיי מוזר ,אני כמעט בטוח שזה משהו עם הכרטיס קול. אבל מצד שני כשניסתי להתקין דרייבר אחר לכרטיס מסך ריצודי הקול נעלמו אבל רמת הביצועים (FPS) ירדה בצורה ניכרת. מזה יכול להיות? מפרט מחשב.. P4 3.4 2GB DDR 500 SEAGATE 7600GT SOUND CARD - ESI WAVETERMINAL 192M תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by dragon772,

שאני פותח אותה ולוחץ על בדיקה זה עושה שגיאה כזאת: http://img367.imageshack.us/img367/851/ssdddsse9.jpg

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by ssib,

היי חברים רק שבתי לשחק עם הטורנטים בינתיים משחקת עם qbittorrent. קצת קינפגתי אותו אבל אשמח לעזרה בגדרות מומלצות הן לצורך מיקסום תועלת בזמנים בהם זה הדבר היחיד שעובד והן לזמנים בהם התוכנה עובדת ברקע אבל יש עוד משתמשים ברשת. נתונים טכנים עקב מגבלות בזק כרגע מתאפשר לי עד 40 מגה יורד ועד 3 מגה עולה (כאמור בזק) ראוטר - d-link DSL-225 VOSL2 סוויטש- 10/100 (איני בטוחה איזו חברה) קליינט על מכונה המחוברת באופן קווי (דרך הסוויטש והראוטר) כרגע על WIN7. אם יש צורך בנתונים נוספים אמרו לי מה. (מורידה מפרטיים וציבוריים) אשמח אם תסבירו לי גם למה לעשות מה ולא רק מה לעשות כדי שאלמד מזה משהו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by yosizach,

למה התוכנה לוקחת המון משאבי מערכת ! עם היא פועלת זה מאט לי את המחשב בה 30 אחוז עם לא יותר ובוא לא נדבר על זה שעם אני משחק משחק אז היא מפסיקה להוריד פשוט ככה האימול לא לוקח לי ככה משאבי מערכת כמוהה למה ?! זה יש לי מחשב טוב אבל היא מאיטה אותו רצח שהיא מורידה.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  13. אני ממש לא בתחום,אבל קראתי כי זה מענין אותי.ואני לומד קצת על זה. הייתי רוצה קצת לקבל הסבר על הקשר בין שלושת הדברים שבכותרת כי אני מבולבל. "ערוץ 10 הפקות" ידידנו אומר בכמה מקומות שיש חשיבות לכרטיס המסך,שאם לא עבודת הרינדור מתארכת כי הרידור הוא בתוכנה ולא בחומרה מפאת חוסר בכרטיס מסך.(אני מתנצל מראש אם טעיתי,הטעתי,או לא הבנתי נכון). בפורום אחר נאמר שאין שום קשר בין הכרטיס מסך לרינדור,למעט אם זה REAL TIME.מה ההבדל בניהם? ואז,אם אפשר לסכם בכמה מילים את "שרשרת" ההיררכיה של עבודת הרינדור,כלומר ניח לומר ש: לרינדור דרוש מעבד X כרטיס מסך ATI(את זה הבנתי מיד ממנו). דרוש כונן Y. ומה הקשר והחוליה החלשה בכל דבר ודבר,כי אני רואה המון ת'רדים ושאלות שחוזרות על עצמן עם הכרטיס מסך,וכן תשובו…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239052&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=1837513&noidx=1 תודה

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by esaly,

היי! יש לי לאחרונה איטיות בלי נסבלת במערכת. האם הגיוני למרות שבדקתי את רוב ציוד החומרה שלי והכל תקין עדיין איזה רכיב גורם לאיטיות? איך עולים על דבר כזה? בדקתי את הזיכונות ואת הדיסקים הקשיחים, כמו כן ביצעתי PRIME על BLEND במשך שעות רבות ללא בעיות כלשהן. אודה מאד לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי נורטון אינטרנט סקיורטי 2005 ואני מעוניין לעבור לקספרקי אינטרנט סקיורטי בגלל שהרבה אמרו לי שהנורטון לא מוצא וירוסים!! ויש לי כמה שאלות לגבר הקספרסקי: מה ההבדל בין הנורטון לקספרסקי מבחינת ממשק התוכנה הכפתורים וכל השאר? האם האנטי וירוס הזה הוא חינמי? הוא יותר טוב מהנורטון?? ובמה?? ומה הגירסה האחרונה של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי?? תודה!!

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by Burkey,

שלום, יש לי 2 שאלות לגבי אופיס 2010, חשבתי שתוכלו לעזור לי. 1. אני אמור לקבל ממש בקרוב אופיס 2010 בגרסה המקצועית ממקום העבודה (באופן חוקי כמובן), אך הגרסה היחידה שהם מספקים היא בעברית. איך אני משנה את התפריטים השונים לאנגלית ? האם ניתן אולי להוריד מאתר מייקרוסופט גרסה באנגלית ורק להשתמש בקוד של הגרסה העברית ? 2. קראתי שמייקרוסופט ממליצים להתקין אופיס 2010 בגרסת 32 ביט, אלא אם צריך לעבד קבצי אקסל בגודל מעל 2 ג'יגה. נשמע לי תמוה. האם עצם העובדה שהאופיס הוא 64 ביט, לא אומר שכבר ניצול הזיכרון של המחשב כולו טוב יותר, כי בגרסת 32 ביט המחשב ישתמש רק בחלק מזיכרון ה - RAM שלו ? האם התוכנות השונות לא יעבדו מהר יותר בגרסת 64 ? אני מבין שעבור קבצים גדולים חייבים 64 ביט, אבל האם זה לא…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום לכולם פה .. אני הייתי רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי קודם כל להבין את המבנה של קבצי הוידאו . הבעיה שלי בעצם כשאני מפעיל את קבצי הוידאו יש לי בצד שמאל של המסך מן פסים מעוותים אשר פוגעים באיכות הסרט. אבל מצד שני כאשר אני מפעיל את הקובץ דרך הDIVX PLAYER אז אין שום בעיה עם התצוגה של הסרט .. אבל אז אני לא יכול להכניס תרגום לסרט. בעקרון מה שאני מנסה להגיד פה זה שרק דרך הדיווקס הסרט עובד טוב ודרכו אני לא יכול לשים תרגום. הבנתי שיש מקודדים וכל מיני דברים כאלה שאמורים להגדיר את איכות הסרט .. מה אני עושה כדי שהסרט יעבוד לי טוב דרך המדיה פלייר ודרך התוכנה שמפעילה גם את התרגום . ובכלל קצת מידע על איכויות וידאו על המחשב יעזרו לי להבין יותר טוב ... תודה דורון .

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Burkey,

יש לי דיסק המחולק לשלושה partitions באופן הבא: C,D,E אני רוצה לאחד את שלושת לדיסק אחד שלם, איך עושים את זה ? האם אני חייב להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאפשר לעשות את זה דרך ה - Disk Manager שיש בחלונות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofer40,

היי בזמן שאני מוריד קבצים המחשב נתקע לי בלי התראה מוקדמת ואני צריך לעשות ריסט. באתר של UTORRENT לא מצאתי תשובה לבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? היום כבר הייתי צריך לעשות פעמיים ריסט. זה ממש ממש מעצבן תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by zzroni,

שלום אני מחפש תוכנה לניקוי או תיקון ה-registry ב-win xp . משהו כמו ה- scanregw של win 98 .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by -Almog-,

צריך דרייברים למחשב נייד hp dv6620ej ל-ווינדוס xp. באתר היצרן יש רק חלק. ומה שיש לכרטיס רשת אלחוטי לא עובד מראה שהכרטיס נעול שפותחים את הנעילה מהכפתור במחשב עדין מראה נעול.בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by Holography,

"קניתי" בטעות נרו 6 בגרסה הספרדית התקנתי וגיליתי את הטעות עכשיו מחקתי את הגרסה הספרדית ו"קניתי" גרסה אנגלית proper אבל כל פעם שאני מתקין אותה (את נרו 6) זה מתקין לי את התוכנה בגרסה ספרדית למשהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by rani,

איך אפשר לעשות תמונה מונפשת במסנג'ר במקום רגילה? :s05: תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.