עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by k22,

התקנתי וינודס 7 והתוכנה "lock my pc" לא עובדת בה עכשיו יש לי אח קטן שכל הזמן ניכנס לאתרים אלימים ותכנים פונגרפים אני לא רוצה שהוא יחשף אליהם איך אני נועל את המחשב מפני אני מוריד בדרך כלל קבצים ואני לא יכול לכבות את המחשב עשיתי נעילה רק אחרי שמכבים או עושים ריסט למחשב יש איזהי תוכנה או בוינדוס עצמו איך אני עושה את הנעליה מתי שאני רוצה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Big_White,

לאחר התקנת הדפדפן הדפדפן מוריד תמונה תחת סיומת JPEG והשם המקורי לאחר כמה זמן הוא מתחיל להוריד תמונות ב BITMAP ותחת השם UNTITLED בלי ששיניתי הגדרות כל שהן מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצבו הקודם? תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. הייתה לי אחת כזאת והיא נעלמה ושכחתי מה השם שלה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב. הדיסק הקשיח שלו מחולק לשתי מחיצות: C וD. מחיצה C למערכת ההפעלה, ומחיצה D לקבצים. יום בהיר אחד, מערכת ההפעלה פשוט לא מזהה את כונן D. הוא אמר לי שהביוס מזהה את מחיצה D (אין לי מושג למה הוא התכוון, ונראה לי שהוא גם לא ממש יודע). בקיצור, השאלה היא איזו תוכנה יכולה לשחזר את מחיצה D (ככל הנראה, רק הheader נפגע והקבצים עצמם לא נפגעו). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by Gorge25,

מאז שהתקנתי את google toolbar כל פעם שנפתח לי חלון של אקספלורר הוא מלווה בהודעה קולית מעצבנת מאוד שמתחילה ב: ...........to clean your cash using fire fox...... to clean your cash using internet explorer ........... בקיצור זאת הודעה שמסבירה איך לנקות את ה cash ואת ה cookies מהדפדפן כאילו אף אחד לא יודע בכל אופן, אם מישהו מכיר שמע על זה, יודע איך אני נפטר מזה, בלי להסיר את הכלי של גוגל (למרות שלא ניסיתי לבדוק אם זה באמת מזה) אני רק זוכר שזה התחיל אחרי שהתקנתי את זה. תןדה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by ggg123,

אני משתמש ב Live Mail אך המיילים שאני מקבל מגיעים ללא התמונות כלומר יש עליהם איקס. ב Outlook Express הייתה לי אפשרות בכל הודעה לאפשר הורדת תמונות. מצאתי אפשרות בהגדרות של התוכנה אשר מאפשרת הורדת תמונות בכל המיילים המתקבלים אך אני רוצה שהתוכנה לא תוריד את התמונות ושאני יוכל באופן ידני לאפשר אותם כמו שהייתי עושה ב Outlook.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. בשבוע האחרון התקנתי כבר איזה 4 פעמים מחדש את הסרגל של גוגל, כל פעם הוא נעלם לי מהפיירפוקס ככה סתם, אני פותח את פיירפוקס ביום חדש, והסרגל איננו, וגם תיבת החיפוש הקטנה, ישירות לגוגל, שנמצאת לצד שורת הכתובת נעלמת, מה לעזאזל קורה פה, ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by LRa,

ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sigma,

אני מעונין לחלק קובץ וידאו לשניים או שלושה חלקים. הקבצים נמצאים בפורמט FLV ו MP4 . איזה תוכנה מומלצת לביצוע חלוקת קבצי וידאו?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן אנשים לאחרונה אני מאוד סקרן בעיניין תוכנות ההפעלה של MAC הייתי מעוניין להתנסות באחת מהם על המחשב האישי שלי. הבנתי שזה אפשרי להתקין מערכת הפעלה של MAC על PC רגיל בתנאי שקיימת חומרה איכותית במחשב. זהו המחשב שלי: מעבד: intel i7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud5 כרטיס מסך: gigabyte gtx295 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB 3x 2GB DDR3 1600MHZ 12800 MEMORY ספק: TAGAN TG1100-BZ PIPEROCK 1100W הארד דיסק יש מספיק מקום פנוי לכל דבר כמעט. כמובן שלמערכת זו עשיתי OC של: מעבד 3.2G וזיכרונות על- 1600 או קי זו החומרה שלי. מערכות ההפעלה של MAC המצויות ביידי הן Mac OS X Leopard 10.5.8 ו- Mac OS X 10.6 Snow Leopard אז ככה, האם המחשב שלי בכלל יוכל להריץ מערכת הפעלה של MAC ? איזו מערכת הפעלה ע…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by ofste,

בס"ד שלום, יש לי בעיה במחשב: ברגע שאני נכנס כרגיל לוינדוס הוא מעלה שכותרתו windows security alert, וכל השאר ברוסית, ויש שם מקום להכניס משהו כמו סיסמה. כמובן שמשם אי אפשר לעשות כבר כלום. אבל גם כשאני מנסה לעלות בsafe mode, המחשב פשוט עושה ריסטרט. איך מטפלים בזה אם אני לא יכול להיכנס אפילו לדוס? תודה מראש אופק

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  14. אני משתמש בתוכנת uTorrent וכמו שכולם יודעים ישנה תקייה שאליה התוכנה מורידה את הקבצים ומשתפת ממנה. אז כל הקבצים מורדים להארדיסק החיצוני. עכשיו המחשב קלט אותו תמיד ככונן " G " . מתישהו ניתקתי אותו והכנסתי דיסקאונקי ואז חיברתי את ההארדיסק החיצוני למחשב מחדש והוא קלט אותו ככונן " H " (הדיסקאונקי הפך לכונן G). מאז הוא פשוט קולט את הכונן הקשיח החצוני ככונן " H " ואז אני לא יכול לשתף את הקבצים של התוכנה כי כולם מוגדרים לכונן G ... אפילו כשאני משנה בהגדרות של התוכנה שתוריד לכונן H ותשתף ממנה את הקבצים היא לא קולטת שהם שם ולכן לא משתפת אותם. ניסיתי לכבות ולהפעיל את המחשב, ניתקתי את ההארדיסק מהחשמל (הוא 3.5) והכנסתי בחזרה וכלום לא מחזיר אותו להיות כונן "G" ..... אאאאאאאאאאאאאהה…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. כותרת. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by ronenf,

אחד מקבצי המחשב הנייד שלי נדפק בגלל קריסת סוללה פתאומית, וכעת מערכת ההפעלה אינה עולה (נתקע בעליה באחד הרכיבים). חשבתי לבצע תיקון מערכת הפעלה, אולם זה בלתי אפשרי מפני שהותקנה על המחשב תוכנת הגנה של safe-gaurd כך שכל הקבצים בכונן מוצפן. אני יכול לפרמט, אך יש לי קבצים חשובים שברצוני להציל. כיצד אוכל לשלוף אותם? אגב, ניסיתי המון תוכנות recovery, אבל בגלל הצפנת הכונן הן אינן מזהות כלום ע"ג הכונן. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by extra-g,

----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MagnuM_47,

ה IE עושה לי קצת בעיות החלטתי להסיר אותו מהמחשב משמום מה אני לא מצליח להסיר אותו, לא מהUninstall Program ולא מהUninstall an Updates העלתי תמונות של הרשימות: http://img706.imageshack.us/i/74083550.jpg/ http://img138.imageshack.us/i/36216203.jpg/ חיפשתי בגוגל והם אומרים שזה אמור להיות בUninstall an Updates תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  20. מחפש תוכנה כמו partition magic - לעבודה תחת WIN7 גירסת 64 סיביות אני קצת מפחד מ 8 - partition magic שהיא אומנם מצויינת! = אבל ראיתי נורטון כבר לא תומכים בה יותר יש מאיזה כלי אחר / תוכנה = שהוא נח אמין וטוב ?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by R0tem1,

אני מנסה לצרוב בוטאבל דיסק עם נרו 9. יש לי קובץ שגדול מ2GB ואני מקבל את ההודעה הבאה: The file"****" is larger than 2GB and therfore cannot be stored in an ISO file system. Please use the UDF file system to write such large files. This can be done by selecting another compilation type. איך אני עושה את זה?? בנרו אפשר להשתמש רק בISO שבוחרים בסוג צריבה DVD-ROM (BOOT)??

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. אהלן. הורדתי סרט והוא לא עובד לי. הוא מראה לי הודעת שגיאה (מצ"ב). יש לי את כל הקודקים האפשריים: DIVX K-LITE הכל.. ולא עובד.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by DJ_VAKNIN,

שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by -yooy-,

שלום רב, אני צריך דרייבר לכרטיס קול אין לי קול במחשב ואיך אני יודע מה אני צריך בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

אפשרי?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.