תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי את תוכנת OFFICE2007 מדיסק מקורי ההתקנה עברה באופן חלק אבל כאשר אני ניגש להתחל --->תוכניות----> OFFIC--> אני רואה את כל התוכנות למעט את תוכנת WORD מה קרה כאן ולמה היא לא נראת במידע למרות שהיא קיימת באיתור אשמח לקבל הדרכה איך לתקן זאת בברכה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי.אני גולש בדפדפן של פיירפוקס. לאחרונה אני מנסה להכנס לאתר torec.net אך גוגל נראה שלא מאפשר לי בטענה שהוא אתר תקיפה מדווח. משהו נתקל בדבר הזה ויכול לעזור לי לפתור את זה?(מקווה שהגעתי לפורום הנכון) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני עורך וידאו מתחיל בתחום האירועים. לא מזמן קניתי מערכת חדשה שכוללת מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אחרי שהשוותי בין התוצאות של המערכת שלי מול מערכת אחרת שיש בה כרטיס וידאו מסוג matrox גיליתי שהתוצאה הסופית של המערכת שיש בה את כרטיס הוידאו טובה יותר. רזולוציה יותר גבוהה ותמונה יותר חדה. השאלה היא אם כרטיס הוידאו הוא הגורם המרכזי במשוואה הזו. מדובר בשתי מערכות עריכה זהות של premiere cs3 וחומר הגלם צולם באותה מצלמה. האם כרטיס הוידאו משפר את הביצועים בכזו רמה? ואם כן אני אשמח לקבל המלצות על קנייה של כרטיס כזה. תודה לכל הפונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה למחשב שמזהה את שם השיר והזמר בזמן שהשיר מושמע? ,כמו שיש באייפון
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים! מזה מספר ימים שאני מנסה להוריד אזוראוס(לא סרטים, אלא את אזוראוס עצמו). משום מה, זה מתחיל לרדת ואז נתקע/מושהה לזמן בלתי מוגבל. יש לי פיסי ויסטה חדש שמוריד הכל בסדר גמןר. רעיונות? תודה רבה, עודד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"Power Saving Mode" מהרגע שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת על המסך המחשב עצמו פועל אבל המסך נתקע ואין לי אפשרות לצאת מהמצב הזה, והקטע שזה מופעל מהרגע שהמחשב דולק לא עוזרת בכלל חיפשתי בגוגל כמה פתרונות אבל רובם בעיקר מסתכמים בזה שאולי יש אבק ולשאוב אבק מהמחשב, רק חבל שלמחשב שלי אין 48 שעות קיבלתי אותו בשישי בבוקר. למישהו יש רעיון או פתרון איך להעלות תמונה על המסך? ברגע שאני אצליח להעלות את המחשב כמו שצריך, אני כבר אדע לבטל את הפאוור סייבינג מוד הזה דרך וינדוס אגב אני משתמש בוינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://moshe-my.deviantart.com/ תלחצו שם על התמונות להגדלה איך יצא??
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש דרייבר ל- HP1315 ,חיפשתי ברשת וכל הלינקים נפלו,אם תוכלו לעזור לי ,ולמצוא לי אשמח,תודה !
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
אם יש לי פלאש פלייר על המחשב הוא כל כמה זמן עושה הכל פתאום בהילוך איטי ואז נתקע ואז משתחרר... מחקתי ועכשיו זה לא עושה.... מה עושים אני רוצה פלאש פלייר...????
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לעשות את זה באקספלורר שכל פעם שאני אפתח לשונית חדשה היא כבר תעלה עם דף אינטרנט ולא עם דף ריק. אפשרי לעשות את זה בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין WINXP הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח, אז אמרו לי להתקין את הדרייבר של הSATA מהדיסק של הלוח אם.. הבעיה היא שאין לי את הדיסק... מה אני צריך להוריד מהאתר של אסוס כדי שזה יעבוד? ועוד שאלה, אני צריך להכניס דיסקט למחשב, אם אני אכניס דיסק און קי זה יהיה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כאשר אני ממזער את החלון של הפיירפוקס הוא ממוזער לחלון של כל האייקונים (ליד השעון)... איך אני מקטין אותו כמו כל חלון רגיל שירד למטה ? עברתי על כל ההגדרות של הפיירפוקס ולא מצאתי הגדרה רלוונטית... אולי אחת התוספות (הוספתי תמונה שלהן)? הפיירפוקס מגירסה 3.5.6 הווינדוס 7 64BIT תודה רבה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ב IE 8 אני עובד על ZOOM של 125% כברירת מחדל ולפעמיים אף על 150, איך עושים זאת ב F.F ? (אני יודע איך לעשות ZOOM ב FF אבל ברגע שאני סוגר דפדפן ופותח מחדש זה חוזר שוב ל 100 %)
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מדריך לאקסס 2007 בעברית אבל אני לא מצליח למצוא אחד מתאים. אם מישהו מכיר בבקשה בבקשה תעזרו לי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב Live Mail אך המיילים שאני מקבל מגיעים ללא התמונות כלומר יש עליהם איקס. ב Outlook Express הייתה לי אפשרות בכל הודעה לאפשר הורדת תמונות. מצאתי אפשרות בהגדרות של התוכנה אשר מאפשרת הורדת תמונות בכל המיילים המתקבלים אך אני רוצה שהתוכנה לא תוריד את התמונות ושאני יוכל באופן ידני לאפשר אותם כמו שהייתי עושה ב Outlook.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה הנושא קשור לפה, אבל לא ראיתי מקום טוב יותר לפרסם אותו וכן רציתי להעלות את הנושא. לפני זמן יחסית ארוך כל קבצי המוסיקה שברשותי נדבקו בסוג של וירוס (MP3 וWMA), מה הוירוס עושה? אז ככה: בתוך הקובץ נמצא נתיב של אתר (בהמשך אני אגע באלו שנתקלתי), הנתיב הזה כביכול נתיב של מקודד (codec) הנמצא ברשת ועל הנגן להוריד אותו בכדי לנגן את הקובץ, בפועל זהו אתר זדוני. אז מה קורה בפועל? הקובץ מופעל בנגן המוסיקה אחרי כמה שניות שהוא מתנגן נפתח הדפדפן בכתובת האתר הזדוני שהושתל בקובץ כביכול כמקודד, קובץ המוסיקה מפסיק להתנגן. אז נשאלת השאלה אם הוירוס הזה חוץ מלעצבן יכול להזיק..? כן! באותו אתר שאליו הופנת נמצאים לעיתים קרובות קישורים שמוצגים כמקודדים נדרשים, או סתם דברים שאותם תו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת צריבה פשוטה ואמינה, לא כבדה . צריכה להיות תמיכה לווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי תיקייה בשם TS עם כל מיני קבצים שאני לא מצליח לנגן - המדיה פליאר של הווינדוס לא קורא אותם (WIN7 בגירסת 64סיביות) כל סידרת הקבצים מהווים סרט אחד...! האם יש תוסף ל MP שיכול לנגן את פורמט הוידאו הזה ? או נגן חינמי כל שהוא שהופך את כל הקבצים האלו ל סרט אחד? או תוכנה פשוטה שממירה מTS לפורמט AVI או משהו כזה ? תודה מראש למי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את norton internet security 2010 הגדרתי את הרשת במחשב שהנורטון מוגדר {"השרת"} אני יכול לעבוד ברשת, אבל במחשבים האחרים אני לא יכול להיכנס למחשב שהנורטון מותקן, איך אני מגדיר את הרשת הביתית בנורטון שיאפשר כניסה למחשב?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
בעיה דיי מציקה. אולי קשורה לקודקים, אולי לא. מערכת הפעלה ווינדוס 7. אשמח לפתרון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-