עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שחק,

למישהו יש מושג איך אני פותח קובץ עם הסיומת lcd? ניסיתי בDAEMON TOOLS ולא הצלחתי לפתוח...

2. Started by yuvaldag,

איך לפתוח קבצי pkg? זאת השאלה.

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by Arnold,

זה כמו הרבה שירים בטוח קובץ אחד ADF ( כמו התחנות של GTA VICE CITY) האם מישהו יודע איך לפתוח אותו???

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by alon7,

יש איזו תוכנה שפותחת את הקובץ הזה? אם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cooler-Master,

השאלה בכותרת. אני מודע לחוקי הפורום אבל זה קשור לתוכנה עצמה ואני חייב לדעת אם מישו פה יודע. אם זה עדיין לא חוקי אז אני מצטער מראש :s05:

6. Started by arigo,

שלום רב, שאלה חיברתי דרך RGB את המחשב לטלויזיה הבעיה שאני צופה בסרטים נשארים למעלה ולמטה פסים שחורים ובעצם אני מפסיד המון שטח מסך סתם מדוע זה קורה? כיצד לעבוד נכון בכדי לראות את הסרטים בצורה המיטבית ביותר? האם תוכנה אחרת ? חיבור אחר יפתור את הבעיה HDMI ? או לא אלא כיוונון של משהו אחר ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by guy_pr,

שלום יש לי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק וראות אותו ב DVD איך אני עושב את זה ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by Falcon007,

איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Falcon007,

איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי קובץ MDF וקובץ MDS אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD (כי זה קובץ גדול של דיסק DVD) בתוכנה אלוכוהול 120%. איך אני עושה את זה? כבר ביזבזתי שתי דיסקים של DVD ואני די נואש. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום רב, ברשותי מספר קבצי VOB, שאותם הייתי רוצה לצרוב על דיסק בפורמט DVD האם קיים מדריך (כולל תמונות מסך) שמסביר במדויק כיצד לעשות זאת באמצעות התוכנה נרו 8? לא מצאתי מדריך כזה מבין המדריכים שבדביק תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by zeroone,

שלום אני מחפש מדריך לצרוב סידי של 90 דקות בנרו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aviad1989,

יש לי תוכנת צריבה Nero ואני לא יודע איך לצרוב סרט שהקובץ שלו Avi . אני רוצה לצרוב את הסרט כדי שיעבוד בדי.וי.די, אין לי צורב DVD. איך אני עושה את זה בתוכנת Nero? {לא ידעתי איפה לשבץ את הנושא שלי, זה היה נראה לי בפורום הזה. מצטער אם טעיתי} תודה...

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני הורדתי סרט מקובץ bin אני פתחתי את הקובץ ויש שם 4 תיקיות EXT, MPEG2, SVCD, SEGMENT אני רוצה לדעת איך אני צורב את זה לsvcd ? מה אני עושה אם התיקיות יש עוד משהו מתי שהורדתי את הסרט אז היה כתוב שאני צריך עוד קובץ קטן CUE מה זה ומה עושים אם זה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by nadav1379,

קניתי צורב של nec 3520a ואני לא יודע איך לצרוב איתו סרט יש לי את התוכנה nero אני הורדתי סרט בלי כתוביות ואני רוצה לדעת איך לצרוב את הסרט יש לי שתי תיקיות וידיאו וקול אני זורק את הסרט בתוך התיקיה של הוידיאו ואיפה אני צריך לזרוק את הכתוביות? ויש עוד משהו הסרט שוקל 700MB ובדיסק יש מקום ל 4.7G אני לא יכול לצרוב על דיסק רגיל? כי יש הרבה מקום לא בשימוש

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים. יש אפשרות כזאת? אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת. תודה!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... :s05: איך צורבים??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בואו נצא מנקודות הנחה שיום בהיר אחד התעוררתי ועל מחשבי היה מונח סרט כלשהו, בואו נצא מעוד נקודת הנחה, שיש לי צורב, ואני מעוניין לצורב את הסרט כדי שאני אוכל לראות אותו בטלויזיה, עד לפה, אין בעיה, אבל אני גם רוצה, כשכשאני רואה את הסרט בטלויזיה יהיו לי כתוביות.... התוכנה שבה אני משתמש לצריבה היא NERO 5

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by viper_sb,

יש לי תמונה שמורכבת מקבצי CUE וBIN איך אני מאחד אותם ככה שאני יוכל להתקין ת'תוכנה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Falcon007,

אני חייב תוכנה שלוקחת למשל קובץ vob בגודל 100 מגה של קליפ וצורבת אותו לדיסק רגיל ככה שדיוידי ביתי יוכל לקרוא אותו? האם זה אפשרי? האם קיימת תוכנה כזאת? אודה מאוד למי שיענה לי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כמו בכותרת, איך ניתן לעשות שהמחשב לא ייכנס למצב של Hibernate בזמן ש-Vuze (לשעבר Azureus) פתוח?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by harbinger,

אני רוצה לקחת קובץ/קבצים ולקבץ אותם למספר חלקי RAR ככה שצריך את כולם כדי לפתוח את הRAR איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אהלן, חברה שלי משתחררת, והיא עושה איזה סרט לפריסה שלה. היא צילמה כל מני קטעי וידאו במהלך הזמן האחרון, דרך הפלאפון שלה (nokia n75 או משהו), זה עם המצלמה הממש טובה והאיכות וידאו המעולה. בקיצור, כדי להכניס את הקטעי וידאו למובי מייקר היא צריכה לעשות ריקודינג לסרטים כי הם על MP4 עכשיו, אני צריך הסבר, או מדריך איך לעשות את זה. תודה רבה חברים.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים