תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין??? אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי .. לפני מספר ימים לקחתי קובץ מהמקום שאני לומד בו למחשב שלי, אתמול ביצעתי סריקת אנטי וירוס אקראית עם NOD32 ONLINE SCANNER ולתדהמתי הקובץ היה נגוע בוירוס Virut.NBP - עשיתי חיפוש עליו בגוגל תוך כדי שנוד ממשיך את הסריקה שלו ובכל מקום שקראתי עליו נכתב שמודבר בוירוס קטלני ברמות היסטריות שאין לי שום סיכוי להיפטר ממנו מלבד לפרמט את ההארד דיסק. ואז הסתיימה הסריקה של NOD והתוכנה רשמה שהיא ניקתה את האיום (?!) , הרצתי עוד בדיקה ושום איום לא נמצא (!?!?) , זה היה נראה לי קל מדי.. משהו פה מסריח.. האם אני יכול להמשיך לעבוד על המחשב הזה בשקט? והאם מותר לי למחוק את הקובץ שממנו הוירוס הגיע? (רק קצת רקע - מדובר בטרויאני שבין היתר גונב סיסמאות לכל דבר כולל…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה ל"צרוב" (אני לא בטוח עם זאת המילה המדויקת) סמל על תמונה אחרת, לדוגמה יש לי תמונה של כדורסל. ואני רוצה לערוך אותה בפוטושופ ככה שיראה כאילו יש על הכדורסל עצמו את הסמל של מכבי ת"א (או שפורסל, לא באמת משנה). הנה כדורסל: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Basketball.jpeg והנה לדוגמה הלוגו של HL2: http://www.igniq.com/images/logo_half_life2_valve.jpg איך אני יוצר מזה כדורסל שמצוייר עליו הלוגו של HL? קישור למדריך באנגלית גם יספק אותי, אני פשוט שובר את הראש איך לתאר את זה בגוגל ולא מצליח =\
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
רואים רקע שחור אבל שום כתב :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
צרבתי את ה THE WALL ל ד ו ד! במקור הסרט הינו ב D DIGITAL אבל לאחר הצריבה או בעצם בתהליך הקידוד בנרו הסרט לא נשאר ב דולבי אלה ניתן לניגון רק בפרו לוגיק האם יש דרך לשלוט באיכות הסאונד בתוכנה עצמה! ועוד דבר כשהעברתי את הקובץ מהמחשב נאמר לי למרות שהוא שוקל 1.5ג שנרו צריך DVD9 משמה 8.5 גיגה אבל באפשרותו בכל זאת לדחוס? אז מה בעצם הבעיה?למה קובץ דולבי ש1.5 גיגה צורך DVD9 ןמה ניתן לעשות עם הסאונד?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היש באי סי קיו 5 משחקים ושטויות חדשות?מה יש שם? זה יותר נוח מה מיוחד בו?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (ישומים פועלים=ישומים הפועלים במקביל לפעולת תוכנת הCPU-Z,כמו הiTunes). אשמח לשמוע חוות דעת...תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. 1. כשאני כותב כתובת (או מילה מסוימת) בלי סיומת או www, אני מופנה משום מה למנוע החיפוש נטקס/netex. רציתי לדעת איך אפשר לשנות את זה לגוגל או כל מנוע חיפוש אחר, אבל בלי למשל להתקין את סרגל כלים של מנוע חיפוש מסויים (את של גוגל למשל). 2. מכירים את הסמל הקטן הזה, חץ לבן קטן שמוטבע משמאל לאייקונים בדסקטופ, ואומר שהאייקון הוא קיצור דרך. אז החצים הקטנים האלה נעלמו לי, יש אפשרות להחזיר אותם? אפשרות איפשהו ב-windows? * אני מודע לאפשרות של שינוי המסל דרך מאפיינים, שאין בה שום דרך לשנות את החצון הקטן. ** אני לא מתכוון להחזיר את הסמלים האלה בכלל, כי זה לא אסתטי, אבל אני מעוניין לדעת אם קיימת האפשרות. תודה, ויום נעים.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הורדתי סרט HD X264 והסאונד לא תואם לתמונה בחלקים מסויימים התקנתי את כל הקודקים כל התוכנות לא פועלל עכשיו הבנתי שהנגנים משתמשים רק בCORE 1 מהמעבד ולא ב2 כלומר CORE אחד עובד על 100 אחוז שהשני על 2 אחוז ובגלל זה אני לא רואה את התמונה עם הסאונד בקצב אחיד כי אין למעבד מספיק כוח השאלה שלי אם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת אולי נגן שמנצל את כל כוח המעבד או משהו כזה זה ממש מציק לי אני אודה למי שיצליח לפתור לי את בהבעיה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתכוון לגירסה 5.3 מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש חזק במחשבים. ברצוני להוריד את נגן VLC, ובשני נסיונותיי האחרונים, הורדתי ווירוסים למחשב. אני צריך עזרה בלמצוא אתר מהימן להורדת הגירסא המלאה\פרוצה של הנגן. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק מערכת הפעחה חוקית האם ניתן להפוך את התוכנה שכבר מותקנת על המחשב שלי כרשומה חוקית עם הקוד החדש בלי להתקינה מחדש?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני מנסה להיכנס באקספלורר לפייסבוק ומתחבר לאתר עם השם משתמש שלי אז האקספלורר מתרסק משום מה ואז מנסה לחזור ולהתחבר אוטומטית ושוב נכשל וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב ורציתי לדעת אם מישהו יודע למה זה קורה או אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? נ.ב זה קורה רק באקספלורר לא בדפדפנים אחרים כמו קרום ופיירפוקס
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם על המחשב שלי ישkaspersky האם יש סיכוי שהמחשבהשני שלי שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשי שלי. האם גם הואמוגןעלידי האנטי וירוסמפני פריצות וכו' או שחייב גםבואנטי וירוס
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מועדים לשמחה, אם ההודעה לא קשורה לכאן אז זה בסדר אם תעבירו אותה לא הייתי בטוחה איפה לכתוב אותה יש לי בעיה אם השרתים באימיול: השרת של הKAD מתחבר ואילו בלשונית של "שרתים" לא כתוב לי מחובר אז אני לוחצת על המקש שבצד ימין זה מנסה להתחבר אבל לא מצליח ואומר שאין שרתים תקינים (הסימן של האימיול בשורה העליונה -בשורת הפונקציות הכללית,כן מחובר)-זה אומר שהשרת של הEDK2 לא מצליח להתחבר לפעמים כשאני פותחת את האמיול הוא אומר שיש שרתים מעודכנים שצריך להוריד ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עזור(או שאני לא עושה נכון) מקוה שהבעיה שלי הובנה,כי קשה לי להסביר אותה תודה רבה, לילה טוב וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שמח להודיע ששוחררה גירסה 3 של התוכנה emailaya התוכנה היא באנגלית וניתן להוריד קובץ שפה בעברית על מנת שהיא "תדבר" עברית רשימת השינויים היא: * מנגנון ניהול המכתבים נכתב מחדש * יבוא מכתבים/אנשי קשר/אירועים מאאוטלוק * אפשרות לנעילה ידנית של התוכנה * אינדיקיציית מנעול בקריאת מכתב נעול * הצגת מכתבים מ 24 שעות האחרונות * סידור מחדש ושינוי גודל + שמירת הגדרות של טבלת המכתבים * זיהוי דואר זבל על ידי שימוש בטכנולוגיית DNSBL/RBL sites * שינוי קידוד לצפיה מוקדמת של מכתב * הצמדת חתימה לימין/מרכז/שמאל * מסך הגדרות התוכנה עוצב מחדש * בסגירת לשונית חזרה ללשונית הראשית או ללשונית משמאל * התראה בעת קבלת מכתב מאיש קשר שאליו כותבים מכתב * צפייה בכותרות של מכתב שעדיין לא הורד תוכנו * תצוג…
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום איך עושים שיהיה אפשר לכתוב באנגלית באותה שורה של עברית מבלי שהמילה באנגלית תעבור צד? תודה
-
- 6 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התרגלנו שנורטון זה טוב מול שפע תוכנות האנטי וירוסים שצצו נשאלת השאלה : איזה הוא המומלץ הבחינת זלילת זיכרון ומשאבי מערכת (מה שפחות כמובן) תודה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לצלם סרטון בתוכנה FRAPS. התקנתי והכל בסדר חוץ ממשהו אחד. הסרט מקליט לי ב 20 FPS. המחשב שלי באמת ישן ( 4.5 שנים ) ולא החלפתי חלקים, רק מאווררים. כרטיס מסך GFORCE 5200 אל תגידו לי לקנות מחשב חדש כי אני לא הולך לקנות אחד חדש. מה אני צריך לעשות כדי שיעבוד אצלי ההקלטה חלקה ( 80+ FPS ) תודה!
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כן, לכבוד הצורב החדש שלי אני צריך תוכנה חדשה אז, אני מחפש תוכנה שצורבת CD רגיל & DVD ואת כל התוכנות שאני צריך (ז"א אם אני רוצה לעשות העתקה מדיסק DVD לדיסק DVD אז הבנתי שצריך תוכנה מיוחדת) ועדיף את התוכנה לצריבה שהיא תיהיה מבית NERO
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-