תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אנסה להסביר אני צריך לתמלל את ההרצאות לתוך מסמך וורד מכיוון שאייני מקליד מהר ולא יכול לעקוב אחר קצב הדיבור אני מחפש תוכנה שאשמע איתה את השיעור בצורה הבאה: היא תנגן למשך 5 שניות, ואז תעשה לבד PAUSE למשך 5 שניות וככה אוכל בינתיים להקליד ואז תחזור לנגן וחוזר חלילה. יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי אני מתבאס כול פעם לשלוח קבצים גדולים (60 מגה ומעלה ) ולהתקל במהירות העברה איטית האם יש דרך להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ניתן לגבות את הרשימה ב ICQלמשל במקרה של פריצה שהרשימה לא תלך לעזאזל?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או תוכנה שמאפשרת לשלוח פקס חינמי (מסמך טקסט)? כמובן שאין מודם אנלוגי במחשב. כל האתרים שמצאתי לא פעילים כך או אחרת. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה דחופה ביותר: לפני מספר ימים אבא שלי יצא לחול עם מחשב שמתקן עליו Remote administrator בשביל שאני יעזור לו מהארץ. המחשב מחובר לLAN עם שתוכנה Remote administrator, אני לא יכול להתחבר אליו כי אין לו אי פי משלו, אני יודע שאפשר להגדיר לשרת שינתב את הפורט של התוכנה ישר לאיפי הפנימי שלו ברשת, אבל מנהל הרשת לא זמין..... מה שאני צריך זה למצוא איזה דרך לשלוט על המחשב הזה, עדיף למצוא פיתרון לחיבור על ידי Remote administrator שיעקוף את הבעיה ברשת, או תוכנה דומה שתעקוף את הבעיה ברשת או כאשר אין ברירה תוכנה שתתקשר דרך מודם של טלפון (עדיין משתמשים בזה). מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( תודה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא בבית של סבא וסבתא שלי ויש לי פה בעיה כבר כמה שנים. יוטיוב לא עובד לי [ האתר לא הסרטונים ] ופורום FXP. מה אני צריך לעשות? [פעם הכל עבד לי פה] תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
לאחר שהתקנתי את נורטון אנטי-וירוס 2003, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או יוצא מווינדוס אז הכונן דיסקטים מחפש דיסקט. אני לא יודע אם זה קשור לנורטון, זה פשוט התחיל מאז. מדוע זה קורה ואיך אפשר לבטל את זה?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי חבר שלי הראה לי תוכנה שכשאני מפעיל אותההיא מראה לי איזה חומרה יש לי במחשב, איזה לוח אם כרטיס מסך והכל. בקיצור אני מאד רוצה להשיג את התוכנה הזו, או כל תוכנה דומה, המיוחד בה זה זהיא הביאה דף שבוא רשום פשוט מאד מה יש לי במחשב. כלומר לוח אם - _____________ והוא היה רושם את הדגם או הסוג. עם מישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אני מאד אשמח. תודה מראש. Some Thing...
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שאני יכול להפעיל בעת הרצת משחק, שתחשב לי את הFPS הממוצע. תודה!
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך לשחזר מידע שנמחק ממחשב נייד מסויים, אני יודע שקיימות תוכנות שעוסקות בנושא, השאלה אם מחשב נייד צריך תוכנה אחרת מסויימת??? ובכל מקרה, על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
משהו פשוט לאתר שיהיה בעיקר טקסט בלי כל מיני התלהבויות מיוחדות ולמישהו שלא מכיר HTML.
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קלה בתוכנת הווינראר שלי. כאשר אני רוצה לשנות שם קובץ (או תיקיה לצורך העניין) בתוך התוכנה, שורת העריכה מתחרפנת ונשארת במצב של עריכה גם אחרי שסיימתי לערוך, מה שמונע ממני להמשיך את השימוש בקובץ. לאחר מכן, גם כשעשיתי אנטר והחלטתי לצאת מהקובץ ולהכנס מחדש (פתרון זמני כמובן - הייתי מעדיף לא לפעול ככה כל פעם) קיבלתי שגיאה וכשנכנסתי מחדש לקובץ, השינויים לא חלו על התיקיות והקבצים. מה שכן, בעיה עתיקה ואני מכיר אותה... פשוט נמאס לי עכשיו ואני מחפש פתרון תודה!! לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס xp מחדש לאחר שהקודם היה בין היתר איטי. מקודם הייתי משתמש בoffice 2003 או 2007 (לא זוכר), ואני חושב שהוא דיי מיותר כי אני משתמש רק בword. יש איזו תוכנה ברמה של אופיס בשביל לקרוא קבצי doc ו-docx?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרקע הוא צילום. הבחורה צוירה מאפס (על פי התמונה המקורית כמובן) רק עם מברשות.... בעזרתו האדיבה של הWACOM מה דעתכם? אוף, העליתי את הלא נכון אל תתיייחסו לתמונה עם הריבוע הכול . התמונה השניה . (מנהלים, איך אני יכול להעיף תמונה של טעות?) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה אני צריך להתקין קודם.. להכניס את הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם או את הדיסק של הwindows ?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו ב outpost והייתי דיי מרוצה, אבל ראיתי ש Pc Tools מציעים פיירוול שמדורג מאוד גבוה בבדיקות וגם הוא לגמרי חינמי, בלי שום הגבלות... מה אתם אומרים, כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אז ככה בזמן האחרון, כל סרט DVD שאני שם בכונן, לא מוכן לעלות כמו שצריך... המדיה פלייר מסרב לנגן אותו (או שהוא מוציא הודעה או שהוא נתקע), windvd PowerDVD מתחיל להעלות את הסרט ונסגר מעצמו.... הדרך היחידה שהצלחתי לראות את הסרט זה דרך DVDx :-\ זו לא נראית לי כמו בעית חומרה, כי הכונן כן מצליח בסופו של דבר לנגן את הסרט (אפילו עם זה בדרכים עקיפות), והוא גם מתפקד טוב עם דיסקים רגילים והכל, ואני גם יכול לראות את התיקיות שנמצאות על הדיסק עצמו. למישהו יש רעיון? אולי קודקים? או תוכנות אחרות? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו מתוכנת ביטרונט האינטרנט מתנתק אחרי בערך 10 דקות ואני צריך לעשות ריסט למודם ניסתי להוריד עם התוכנות : µTorrent , TLN-Torrent , BitComet ניסתי גם להוריד מאתרים שונים קבצי טורנט שונים גם אחרי שעשיתי פורמט יש עדייו את אותה הבעיה שאני מוריד מאמיול\http\ftp וכו' אין ניתוקים. לפי מה שנראה לי הבעיה היא לא אצלי אלא אצל ספקית האינטרנט שלי - בזק הם אומרים שלא... לפני שאני מתקשר אליהם שוב רציתי לדעת אם מישהו יודע מה אפשר לעשות ? ואם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת , ואם כן מה ספקית האינטרנט שלו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש ביאהו מסנג'ר וברצוני לשמור שיחות ווידאו שאני מנהל למחשב - איך מבצעים זאת?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי זאת השגיאה..... הוא נותך את השגיאה בכל פורמט....בשני בגירסאות (1.4/1.5) זה נותך את אותה שגיאה.... מה הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אתמול היה לי עדכון של גוגל כרום לגירסה: 20.0.1132.47 ומאז אני מרגיש שהדפדפן פשוט איטי באופן לא רגיל. כל התפריטים זזים לאט, פשוט לא זורם כמו שהיה עד הגירסה שלפניו (19). מה אפשר לעשות לגבי זה? מחקתי והתקנתי מחדש את הדפדפן אך הבעיה לא נפתרה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיימת איזשהי תוכנה שלאחר נאמר שעה של עבודה על המחשב מעלה את מסך הlog on ומבקשת ססמא?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-