תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי תוכנה שהייתי צריך וזה היה טרויאן וזה דפק לי את האקספלורר אני מנסה להיכנס אליו הוא נפתח לכמה שניות ונסגר מה עושים ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
איך אני הופך תמונה או/ו מסמך לקובץ PDF ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב מלפני שנה וקצת, הרבה יותר חזק מהמחשב שלי, אבל שם הפלאש תוקע את האינטרנט לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום.. כל אתר שיש פלאש ישר המחשב נתקע ויש 100% CPU USAGE.. יש לה ATHLON 64 3.2GHZ ATI HD3600 SERIES אין לי מושג מה הבעיה.. הבעיה נמשכת גם אחרי פירמוטים (הייתה גם בויסטה ועכשיו בווינדווס 7) חיפשתי בגוגל וחוץ מאנשים עם אותה בעיה לא מצאתי פתרון.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! מערכת ההפעלה שמותקנת אצלי במחשב היא Windows 7 Unlimate 32 Bit. אני לא שומע כלום במחשב...(וכן מותקן לי Driver של RealTek) לוח האם שלי הוא- GA-MA 770 UD3 Rev 2.0 תודה ערן
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הייתי באתר הזה http://www.lingvozone.com/ בדקתי מילה מסויימת ,כשזה נתן את התשובה אז ה-IDM נתן אפשרות להוריד את קובץ האודיו הזה למחשב,כשזה קפץ איתו קפץ ה-NOD בהתראה שהמחשב מנסה להתחבר לאתר מסויים ביטלתי את זה לתמיד עכשיו אני ב-IE ואני מקבל הודעה כזו כשאני מנסה להפעיל את ה-FF אני מנסה להתחבר לאתר msn ישראל איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משתמש ב IE 8 וכשאני פותח טאבים חדשים, הרקע שלהם לפעמים ירוק, לפעמים כחול, לפעמים סגול.. מה זה אומר כל צבע? למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במחשב נייד טושיבה A3000 היתה ויסטה ופירמטתי והתקנתי XP. מאז העליה מאוד איטית וזה היה אפילו עוד לפני התקנת דרייברים. הבנתי שהדבר קרה בגלל שנאלצתי בביוס לשנות ממצב AHCI למצב COMPITIBLE. איך אני מתקן את המצב ? אני מבין שיש דרייבר אבל איפה אני מוצא אותו ואיך מתקינים אותו לביוס? תודה רבה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת ההורדה הזו: 1.8.5 µTorrent. אך כשאני מוריד סרט HD, התוכנה רושמת לי שאין לי מקום ושיש גבול לכמות גודל שהתוכנה יכולה להוריד. לא רק זה שאני מנסה להעביר סרט HD מכונן נייד למחשב, קופצת לי הודעה שאין לי מקום. אודה לכם אם תכוונו אותי להגדרה המדוייקת בטורנט אשר מורידה את מגבלה זו. תודה מראש ושבת שלום,
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה לא יודע אם זה לפה או לא... אז ככה יש לי כל מה שצריך.. ובמחשב עצמו אני רואה אפילו סרטי 1080p ורואים מדהים ועובד חלק ואין שום בעיה... אבל בשניה שאני מפעיל סרטון דרך אתר כמו youtube נגיד זה ושם אותו על hd מתחיל לקרטע חבל על הזמן... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי פירמוט רציתי להתקין WINDOWS 7 ואני מכנים את הדיסק הוא מגיע למסך התקנה אבל יש רק סמן של העכבר... ניסיתי 2 דיסקים שונים כבר. ואני אציין שכבר התקנתי אותו זה בעיה שהחלה לפני כשבועיים,WINXP מתקין כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיתחבר דרך משחקים ללייב הוא רושם שיש עדכון שצריך להתקין כשאני מאשר המשחק יוצא אחרי כמה דקות ושאני מפעיל את המשחק שוב הוא שוב אומר שיש עדכון... :s05: ניסיתי להיכנס לתוכנה עצמה דרך הוינדוס והוא נתן לי את הקישור הזה: http://support.microsoft.com/kb/960554 כשאני מנסה להתקין את הקובץ משם הוא אומר לי שהשפה של הוינדוס שונה משל ההתקנה והוא לא יכול להתקין את הקובץ. אני לא יכול לשחק במשחקים עם הלייב בגלל זה כי הפרופיל שלי לא יורד בגלל שהלייב לא מתעכן... HELP!!!!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי וינודס ויסטה וכשאני מפעיל את הסרטונים בכל אתר (לדוגמא gametrailers.com) אני רואה אותם בסדר גמור עד שאני מגדיל את גודל הסרטון (עושה הגדלה באייקון הימני למטה), הסרטון קופא ולא זז עד שאני יוצא מההגדלה. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אני עובד עם WIN 7 בעברית וכשאני מעלה רשימות שירים לנגנים השירים בעברית מופיעים בג'ייבריש..מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני רוצה להמיר קטע שהקלטתי בפלאפון קטע קולי כך שיצליח לעבוד עם תוכנות עעריכה.... בתוכנת העריכה עולה יופי קבצי קול של MPEG Layer 3 Audio File אבל לא MPEG-4 Media File אני מנסה לעשות המרה עם format factory וזה מראה שאכן עשה המרה אבל לא עולה עם תוכנת העריכה זתומרת היא לא מקבלת את הפורמט הזה מישהו יודע איך ממירים בדרך אחרת?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודגת שגיאה- ie has encountered a problem and must close, אבל אם אני סוגרת ב-X, אני יכולה להמשיך לגלוש. מוזר. יש למישהו תובנות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב מזל טוב רכשתי LCD פצצה של LG 37 אינץ 1:100000 ניגודיות 2 מ"ס מפרט טוב טוב. אני מחשבר אותו למחשב הנייח עם כבר 1.8 מטר DVI TO HDMI(כבל סביר לא מהפשוטים) בנייח יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מה שאני צריך זה הסברים איך לערוך את ההגדרות בתוך הNVIDIA או מחוצה לו בווינדוס אקספי כדי לקבל את איכות התמונה הטובה ביותר..... זתומרת.....איך לסדר את ההגדרות אחד לאחד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי שירים שאני רוצה לחתוך קטעים מדוייקים מהם, לחבר אותם ביחד, וכמובן להקליט את הפרוייקט ולשמור אותו עם יכולת לצרוב אותו על דיסק לאחר מכן. לא חייב שזו תהיה תוכנה חינמים אבל חייב שיהיה להורדה גרסת נסיון לפני שאני רוכש. אני מעוניין ליצור שיר אחד המכיל קטעים שאני אוהב מכמה שירים. אז התוכנה צריכה להיות מדוייקת בחיתוך של השיר ובחיבור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
תסתכלו : זה מאתר של מייקרוסופט ורשום " תומך XP SP2-3 " .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת אני חייב להמיר קובץ PDF וקובץ JPEG לקובץ בפורמט GIF רציתי לדעת איך ובאיזו תוכנה הכי פשוטה אני יכול לעשות את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חחחחח נראה לי הכותרת אומרת הכל עשיתי חיפוש, לא מצאתי תשובה פיקאסא לא יודעת לשים מסגרת שהכנתי מראש לתמונה, רק את המסגרות שיש בתוכנה אייסידיסי גם לא, עוד איזושהיא תוכנה של קנון שהגעתי אליה, עושה בערך אבל לא בדיוק המדפיס של הווינדוס גם לא יודע לשים מסגרות. ובנוסף, צריך גם שלא תהיה הפרדה בין התמונות, שהן יהיו צמודות אחת אל השניה לחיתוך קל יותר. תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של מעבד פנטיום 3 400MHZ ו256 מגה וHDD 40 GB וwindows xp sp3. נגיד ביוטוב הסרטונים קופצים ויש עליו פיירפוקס. ומותקנים מקודדים. השאלה עם יש דרך להאיץ או שיש איזה מקודדים שעוזרים יותר טוב הערה: סרטי VCD עובדים טוב עם אני לא טועה. המסך הוא 12.1 אינץ ברזולוציה 800X600 והוא מוגדר על 16 ביט במקום 32 ביט.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום פתאום בלי סיבה התחלתי לקבל את התופעה הבאה (ראו תמונה מצורפת) האם למישהו מכיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך פותרים את הבעיה או איך חוזרים ל7
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-