תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע על איזה תוכנה שאני מכניס אליה תמונה רגילה והיא יוצרת תמונה כזאת מצויירת מהתמונה? הבנתי שיש אפשרות לעשות דרך פוטושופ.. אבל אני רוצה את זה לנייד שלי והפוטושופ עושה לי שם בעיות. אתם מכירים איזה תוכנה אחרת אולי שמיועדת ספציפית לזה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..... יש לי את הסרט הסנדק ב3 חלקים של AVI ! כל חלק הוא 700MB אני רוצה למזג את שלושת החלקים ככה שיהיה לי קובץ אחד עם משקל של 1.7GB ומטה. אני יודע שיש תוכנה בשביל זה שגם ממזגת ולא דופקת את האיכות אבל כל מה שאני מצאתי היה חסר תועלת בבקשה תעזרו לי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בס"ד התקנתי את גירסת הניסיון החדשה מהאתר של התוכנה לאחר ההתקנה התוכנה מציעה לעשות ניסיון אם המחשב ידלק אוטומט, היא כיבתה לי את המחשב והדליקה אותו אוטומט הגדרתי בעצמי למחשב להידלק בעשה מסויימת וכשניסיתי לסגור את התוכנה ולכבות את המחשב כדי לראות אם הוא נדלק התוכנה מודיעה לי שאם אני סוגר אותה אז כל הפקודות שהכנסתי לא יפעלו ואכן המחשב לא נדלק אוטומט כמו שהגדרתי לתוכנה בהגדרות של atomic clock הוא מזהה את השעה במחשב שלי הרי כל המטרה של הפעולה הזאת לפעול כשהמחשב מכובה אם מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת <אפילו פקודה> להדליק את המחשב בזמן מסויים <אני לא מעדיף דרך הגדרות הביוס כי בשביל זה צריך להפעיל את המחשב מחדש> תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא יודע איך אבל לפתע כל פעם שאני מחבר DOK למחשב זה נפתח ישר בחלון חיפוש.. איך אני משנה את זה לברירת המחדל שיתן לי אפשרויות בחירה ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה להמרת פורמטים, משהו מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך אני יכול למזער לTray כל תוכנה או יישום שאני רוצה ? שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת את זה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אז ככה קניתי מחשב חדש ואני מנסה להיכנס ליוטיוב ולכל מיני אתה וידיו וצפיה ואני לא מצליח לראות הוא מעלה לי שאני צריך הלתקין את התוכנה הזה אני מנסה להתקין אך לא מצליח הוא מכניס אותי לדף כזה הנה תראו http://kb2.adobe.com/cps/000/6b3af6c9.html והוא אומר לי משהו על 64 BIT תנסו לעזור לי למצוא פיתרון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי פיירפוקס כבר הרבה זמן ,אבל לאחרונה אני נתקל באיטיות בגלישה. הדבר היחידי שמסדר את הבעיה הוא מחיקת הפיירפוקס והתקנתו מחדש... וזה מעצבן כל פעם מחדש להוסיף את התוספים ולסדר את הסימניות ושאר הדברים... יש פיתרון לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
כל פעם שהסרט מסתיים הוא חוזר עליו מחדש.. איך אני מבטל את החזרה.. אני לוחץ איפה שרשום חזרה על קובץ אחד.. זה משתנה רק לאקראי ולחזור על הכל.. ובכל האפשרויות האלה הוא מתחיל את הסרט מחדש..
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקנתי לאבא שלי אתמול Lightroom.. והוא אמר לי שהוא לא מצליח ששניהם יעבדו ביחד. ושהמחשב נותן איזהשהיא עדיפות לlightroom על פני הphotoshop. אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום רב .. אני מחשב תוכנה אשר אחרי מספר ימים תעשה לי רסטר למחשב,(תכבה ותדליק אותו). פשוט זה מחשב שאני לא עובד איתו והוא נמצא במקום בעיתי לגישה,זה מחשב של מצלמות אבטחה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם יש לי מתאם IR במחשב אז סביר להניח שקיימת תוכנה שמקליטה את האות IR (מאותה סיבה שהיא שולטת במחשב) האם ניתן להקליט את האות מהמחשב ולשדר בחזרה ? המטרה שלי שאם אני אכוון שלט טלוויזיה למחשב אני אוכל להשתמש במשדר IR כדי לשלוט בטלוויזיה ? תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשבים כמעט כל יום - העניין הוא שכל מחשב שאני מרכיב אני מתקין מערכת הפעלה זמנית דרייברים ואז עושה BURN IN TEST כדי לבדוק שהכל תקין וזה גוזל ממני המון זמן כי אני צריך גם לפרמט אחר כך וכו' רציתי לדעת אם יש תוכנה ( אפילו תוכנה שעולה כסף) שיכולה דרך הBOOT (כדי שלא אצטרך להתקין ווינדוס) שתבדוק את תקינות החומרה בצורה הטובה ביותר, תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה לתפעול, שאני יוכל לחתוך בה קטעים מסרטון ולהשאיר רק את הקטע אותו אני רוצה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרט blue-ray remux הכולל מספר רב של פסי קול וכותביות בשפות שונות. בעוד שלגבי פסי הקול, אין שום בעיה לעבור מאחד לשני, הרי שאת הכתוביות אני לא מצליח להציג בשום אופן. ניסיתי את כל הנגנים שברשותי: ZOOM PLAYER, MPC, VLC. TMT3 אך ללא הצלחה. השאלה, האם אין בכל זאת איזשהו נגן, שיכול להציג את הכתוביות, כי הרי הן נמצאות שם בפנים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורה מיוחדת שאני מסדר בה את החלונות על המסכים אצלי בעבודה, ונשבר לי ה... לעשות את זה ידני כל הזמן. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה אוטומטית? כלומר חוץ מ auto-it, יש משהו ספציפי לחלונות של תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של חברים שהשטלתה עליו תוכנה זדונית שלא מאפשרת הפעלה של כל תוכנה שהיא, הרצת פקודה וכו'. היא מגדירה כל הפעלה שהיא כווירוס ומאותה סיבה גם לא ניתנת להסרה בעזרת הכלים הבסיסיים המובנים בווינדוס XP. (אגב, התוכנה נקראת Security Tool). מה שניסיתי לעשות על מנת לעקוף את הבעיה הוא להיכנס ל Safe Mode ומשם, לנסות גיבוי של הקבצים ובמידת הצורך פירמוט (שהוא היה המטרה העיקרית) עכשיו לאחר שניכנסתי ל Safe Mode קיבלתי את ה CMD אבל לא את תפריט ההתחל ושאר פעולות אפשריות ומינימליות על מנת לפתור את הבעיה. השאלה היא איך אני יכול להריץ את "ההתחל" בעזרת פקודה או כל פיתרון יעיל אחר על מנת לגבות בדרך כלשהיא את הנתונים ולבצע פרמוט. ועוד שאלה בהקשר אחר, האם ניתן לעקוף בדרך כלשהי נ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן. כל פעם שאני רואה סרט באתרים כמו YOUTUBE לדוגמה אני לא יכול ליראות על מסך גדול כי התמונה ניתקעת אבל הקול ממשיך, מתי שאני מקטין למסך קטן זה מסתדר. עד עכשיו היה לי מחשב ישן בן 8 שנים בערך אז חשבתי שהבעיה במחשב ולא התיחסתי יותר מידי אבל אתמול קניתי מחשב חדש וגם עכשיו יש את אותה בעיה. ממה זה יכול להיות?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
או.קי, אז ככה, אני בא רוצה להתקין דרייבר של קול (AC'97 4.06) ואני מסה גם דרך היישום וגם דרך המנהל התקנים ומוצג לי המסך הבא בכמעט בסוך של ההתקנה: תלחצו על התמונה כדי ראות ביותר גדול!
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להשתמש בתוכנה NTI CD&DVD MAKER 7 PLATINUM וזה אחלה של דבר חוץ מזה שלא מצאתי איך לפרוץ אותה זה תוכנת צריבה הרבה יותר נוחה ומהירה מNERO וגם שוקלת הרבה פחות ולוקחת פחות משאבים קיצר תעזרו לי בבקשה למצוא קיג'ן או קראק או משו בסגנון שעובד תודה מראש! -- בלי תגובות מפגרות כמו 2 החכמים למטה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. אני בד"כ משאיר את המחשב דלוק בלילה (כשאני מוריד בד"כ) עם התוכנה JDOWNLOADER. בבוקר אני רואה את הכמות זיכרון שבשימוש שהיא 3 ג'יגה ומעלה והמחשב לא מגיב לכלום ורושם Insufficient System Resourses אני מסתכל ב-TASK MANAGER ואין לי איזה תוכנה מסויימת שלוקחת הרבה זיכרון (הכי הרבה אני רואה שהג'אווה לוקחת שהתוכנה JDOWNLOADER משתמשת בה - בערך 100 מגה). אגב סימנתי גם Show processes from all users. מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1.אין לי אפשרות להתקין תוכנות 2.נוד 32 לא מזהה את הוירוס אלה התמונות שהמחשב מראה לי
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להסיר את התוכנה total recorder 7 וכל פעם שאני לוחץ הסרה זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-