עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נגיד אני כותב youtube, שהוא אוטומטית יכנס ל-www.youtube.com. אני לא מדבר על קונטרול+אנטר, אלא להכנס לתוצאה הראשונה בגוגל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: לא משנה, מסתבר שהוא כן עושה את זה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. יו, מישהו יכול להדריך אותי איך אני יכול להגדיר ל-TB להוריד מהשרת רק מיילים שהגיעו ביום האחרון למשל, גם אם יש על השרת מיילים ישנים יותר שלא קראתי?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by x-pac,

הייתי רוצה לדעת איך להגיע למהירות גבוה בAzureus בגירסה2.3.0.4

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  4. ההתכתבות מופיעה כאשר ההודעה הראשונה למטה והאחרונה למעלה. על מנת להדפיס את ההתכתבות שתהיה נוחה לקריאה יש להפוך את הסדר. יש דרך אלגנטית לעשות את זה? (העתק-הדבק לכל הודעה לWORD היא לא דרך אלגנטית) תודה.

5. הכוונה לתמונה בגודל רגיל (גלויה) אבל שיהיו בה כמה תמונות קטנות ושתיהיה אפשרות גם להוסיף טקסט. וגם שיהיה אפשר לשמור את התמונה. לא רק להדפיס אותה.

• 3 תגובות
    • 7.5k צפיות
  6. Started by coold,

שלום סרקתי לא מזמן תמונה ועשיתי לה שינויים קטנים, סרקתי אותה ברזולציה של 600. בחרתי חלק ממנה ואת החלק הזה אני רוצה להדפיס על דפי תמונות (10*15). מה שקורה שהיחס של התמונה המודפסת הוא קטן יותר, זאת אומרת בהדפסה זה נראה קטן קצת. מה אפשר לעשות בנידון? יש דרך מפורטת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא אז תעבירו את זה לאן שצריך ככה אני צריך להפוך מסמך ל PDF אצל חבר ראיתי שמופיע לו ברשימה של המדפסות בword את האפשרות לשמירה בקובץ PDF איך אני מוסיף גם אצלי כזה ?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by alex15,

שלום .. אני צריך מדריך ל הוספת כתוביות לסרט XVID ..

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. שלום לכולם!!! אני רוצה לצרוה סרט בפורמט avi לvcd או svcd לא יודע מה ההבדל אבל לא משנה עכשיו איך אני יכול להוסיף כתוביות שאני צורב יש לי את הכתוביות בפורמט sub אפשר לשים אותם איכשהו או שצריך להדביק אותם לסרט לפני אם צריך משהו יכול להסביר לי איך? ואם לא צריך גם אם מישה יכול להסביר לי איך? תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. כרגע המצב אצלי שבכל הוספת מועדף ב-IE7 מופיעות תיקיות המועדפים כשהן פתוחות כלומר כל תתי התיקיות מוצגות גם הן מה שמקשה על ביצוע הפעולה. איך להגדיר שייפתחו רק התיקיות הראשיות? לא מצאתי אפשרות לסדר זאת. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by .AloN,

כאשר אני מנסה לכתוב בעברית ב Xara WebStyle 3 אני מקבל גיבריש, מה גם שלא מופיעים לי כל הפונטים העבריים שיש במחשב אלא רק האנגלים. בגירסה 2 לא היה לי בעיה עם העברית.. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה . תודה מראש, אלון.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. אהלן, למישהו יש מושג איך אני מוסיף פקודות או קישורים לתפריט שנפתח כשאני לוחץ על קליק ימני עם העכבר על קובץ מסויים? אני יודע איך מוסיפים פקודות ל - SEND TO אבל איך אני שם קישור או פקודה ליד ה SEND TO? יש לי WINXP.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום ! יש לי קובץ EXE שאני רוצה לערוך אותו, כלומר להוסיף עוד קובץ (in) לתוך ה EXE . איך אני עושה את זה ? בתודה, תומר.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by asaf999,

שלום יש לי שאלה בקשר לתכונת VirtualDub. יש לי סרטון קצר, איך אני מוסיף לו תמונה? אשמח לקבל הסבר (עדיף מצולם). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. השאלה בכותרת, תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  16. אני מאד צריך את הGIF של הסמיילים עם האנימציה. אני יודע שצריך להשתמש ב בresource editor והורדתי את PE Explorer. אם מישהו כאן יודע לעשות את זה, או שכבר במקרה יש לו את הגיפים, מאד שמח לקבל ממנו עזרה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  17. התקנתי לפני כמה זמן תוכנת פקס, הסרתי אותה ומתברר שנשארה האפשרות להדפיס אליה בword ז"א, ללחיצת cntl-p מופיעה רשימת מדפסות שהתוכנה הזו נמצאת בהן. אני רוצה להעיף את זה. מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  18. Started by m31115,

שלום לכם. יש לי מחשב נייד.מותקן חלונות 8 יש לי דיסק קשיח 500GB סקטורים פגומים. קניתי דיסק קשיח חדש 500GB. עוד לא היחלפתי דיסק קשיח חדש.אני מנסה להוציא רישיון של חלונות 8.אני אסביר: מתחת למחשב נייד יש מדבקה של חלונות 8 ואין עליו מספר רישיון. אני הורדתי תוכנה Hirens BootCD 15.2_3 נסיתי לעלות בתוכנה Hirens.BootCD.15.2_3 ניכנסתי לחלונות 7 מצאתי תוכנה שמראה לי רישיון של חלונות 8 אבל היא לא מוציאה לי רישיון חלונות 8 נראה לי התוכנה לא עובדת. בתוכנה Hirens.BootCD.15.2_3 איפה בודקים להוציא רישיון של חלונות 8.מישהו יסביר איך עושים? למה אני רוצה להוציא רישיון? אני רוצה להתקין מחדש חלונות 8. לייתר ביטחון אני רוצה להוציא רישיון של חלונות 8 שיהיה לי בעתיד להתקין מחדש. תודה מראש לכל המ…

• 21 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. יש תוכנה שבעזרת אני יכל להשאיר רק את השירה מהשיר? (כלמור שלא יהיה מנגינה)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by .AloN,

אני מעוניין להוריד את ה- bitrate לסרט SVCD על מנת להוריד מגודלו. מישהו יודע איך ? 10x

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. כל הזמן התרגומים שההיתיי פותח היו על הפס השחור שיש למטה, וזה היה יותר נוח.. התקנתי מחדש את התוכנה לגירסה 2.56- וזה נמצא על הסרט עצמו. תוך כדי שהוא רץ. אי אפשר לצלם כי הוא לא מראה את הפסים השחורים שיש למעלה ולמטה. ("שוליים" טבעיות שנמצאים בכל סרט וסדרה) נכנסתי לאופשינס ושם לכתוביות, וסימנתי בV "התעלם מהגדרות רוחב שוליים לתצוגה ראשית" זה לא עזר. איך אני מוריד אותם לשם בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי! רציתי לדעת איך אי מוריד דיבוב מסרט דיוידי מקורי? תודה!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  23. אז הינה תמונה ושם אפשר לראות את הפייל של הסרט והפייל של הסאוונד(הפייל של הסאוונד הוא באנגלית בלי דיבוב) איך אני יכול להפעיל את הסרט(שמדובב לרוסית) עם הסאוונד הנורמלי באנגלית?(להכניס איכשו את הפייל של הסאוונד לרצועת שמע או משו..) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. אני רוצה להוסיף תרגום לסרט spiderman 2 אבל זה מוגן אני חושב אני קראתי מדריך וכתוב שם להפריד את הקול של הסרט מהתמונה אבל שאני עושה את זה אז הקול לא עובד חלק זה כמו דיסק סרוט זה קופץ אני חושב שזה הגנה כי משהו אחר זה עושה בלי בעיה אז אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה להפריד לי את הפס קול מהסרט מבלי שהקול יקפוץ

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by MrAccident,

התוכנה היחידה שזיהתה את המדיה הייתה Orbit++ אבל ההורדה תמיד נתקעת ב-98% ובסוף נכשלת. מצרף גם את אתר - 10tv.nana10.co.il לשאלה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים