עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. באוגוסט שנה שעברה קניתי את האנטי וירוס Kaspersky ואני מרוצה ממנו מאוד. בעוד 65 יום אמור להיגמר לי הרישיון שלו ויש לי שאלה: כאשר נגמר לי הרישיון אני צריך לרכוש אנטי וירוס חדש או שאני מקבל קוד חדש לאנטי וירוס הנוכחי? ועוד שאלה: אם אני אצטרך לרכוש חדש אני לא בטוח שאעשה זאת. איזה אנטי וירוס חינמי טוב קיים היום?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by lazy-bones,

אני צריך תוכנה שיכולה להפוך כל קובץ סרט, לקובץ asf

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. התוכן בכותר. תודה מראש.

4. שלום. החלפתי היום מודם ADSL של בזק לאחר שהקודם התקלקל. התקנתי אותו על המחשב לאחר שעבר פירמוט לפני כמה ימים, ולאחר כל כניסה לאינטרנט הוא מעלה לי לבד את האקספלורר. חיפשתי בהגדרות אפשרות לבטל זאת אך לא מצאתי... איך ניתן לעשות זאת? זה מאוד מעיק מכיוון שאני משמתמש במקסטון. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לעדכן את הביוס. 1. יש בעיה, הוא כותב לי שאין תאימות עם וינדוס 64bit, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? (מצורף צמונה). 2. באתר של ג'יגהבייט יש כמה עידכוני ביוס, האם אני יכול ישר להתקין את הגירסא F11 או שאני צריך להתקין אחד אחרי השני? כלומר F11 מכיר את כל העידכונים? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#bios תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by eagleye,

מישהו שתל לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלו באודות של האייסיקיו שלי (שזה בעצם pm) כך שהוא יכול לשחזר את הססמא שלי אל הדוא"ל שלו מתי שהוא רק רוצה. איך אני מסיר את הכתובת דוא"ל שלו מהאודות שלי?? היא הרי בלתי ניראית לעין - אני לא יכול לראות אותה באודות שלי אבל היא נמצאת שם. שאלתי את זה בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע לענות לי או שענו בעקיפין, אני מקווה שכאן ידעו איך לפתור את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by steve_morse,

שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by prager,

מישהו מכיר תוכנה כזאת? או אתר או כל דבר? עדיף משהו שיכול לתרגם הרבה עמודים.. מקבצי אקרובט או וורד

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. קניתי נגן של סאןדיסק מדגם SANSA250 ואני רואה את השירים בעיברית בכתב ראי ואני מחפש דרייבר להפוך את זה....היכן ניתן למצוא ומה עושים???

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. התקנתי office 2013. מאוד מציק לי שהמסגרת לבנה, זה יותר מדי בהיר מבחינתי. מישהו יודע איך ניתן לשנות את ערכת הנושא הזאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by garnett,

שלום window.open אני מנסה לפתוח דף חדש בעזרת פונקציה .אך לא הצלחתי להפעיל פונקציה בג'וואה סקריפט בקוד של הכפתור כתוב כך on (release) { getURL("javascript:newwin()"); } HTMLוזה מה שכתוב ב <html> <head> <SCRIPT language="JavaScript"> function newwin() { window.open('myPage.html','newPage','width=640,height=640,toolbar=no'); } </SCRIPT> </head> <body> <!--url's used in the movie--> <a href="javascript:newwin()"></a> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwav…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  12. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. Started by jacobgan,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL דגם: INSPIRON M731R בזמן האחרון שאני גולש באינטרנט , בדפדפן CHROME אז הדפדפן נתקע לכמה שניות , זה קורה כל כמה דקות ש-CHROME נתקע. אפילו פתוח רק טאב אחד. העניין הוא שכאשר הוא נתקע, אני שומע את המאוורר של המחשב הנייד מרעיש בעוצמה רבה ברעש חריג מאוד. התקיעה הזאת קוראת רק ב-CHROME! שאר המחשב לא נתקע אפילו פעם אחת. גם כאשר ה-CHROME נתקע, המחשב ממשיך לעבוד כרגיל. ההיתקעות קוראת רק בגלישה. מה יכול להיות ההסבר לזה? האם הרעש של המאוורר מצביע על חימום יתר של המחשב? למה זה קורה רק בגלישה?

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by eran131,

שלום לכם , השבוע המסנג'ר החליט בלית ברירה לעדכן את עצמו( עדכון חובה שבלעדיו לא ניתן יהיה להתחבר למסנג'ר עוד ) כשניסיתי לעדכן את המסנג'ר הוא הראה לי מספר רב של שגיאות אז החלטתי להסירו מהמחשב טוטאלית ואז לנסות להוריד שוב , אך שוב פעם הופיעה שגיאה תמונה - המחשב שלי נמצא בהרשאות מנהל ( מוגדר כ Adminstaor ) אז ככה שזאת שגיאה מוזרה בהחלט ... בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה רבה !! ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by matizami,

שאני מנסה לפתוח קובץ AVI רשום לי שחסר קודק. שאני מנסה לפתוח קובץ MKV, רשום שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ. יש לי חבילת מקודדים K LITE.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by NaNdoS,

מאתמול המסנג'ר שלי נשאר במסך של ההתחברות שכתוב "Singin in..." עם שני האנשים שמסתובבים הוא אפילו לא נותן לי הודעת שגיאה בהתחברות.. פשוט נשאר ככה שעות התקשרתי לתמיכה טכנית של הISP לשאול אם ידוע להם בעיה בשרתים. אמרו לי שלא ניסתי לעשות Repair להתקנה. לא עזר ניסתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר בקצב הזה שני האנשים האלה יסתובבו לנצח מה עוד אפשר לנסות?

17. Started by Infection,

שלום, לא עובד לי הסאונד במחשב, זה מה שמופיע שאני מפעיל סרט: http://i25.tinypic.com/f0dead.jpg זה קרה היום לאחר שהמחשב עשה קצת בעיות ועשה ריסטרט לעצמו ואז הגיע למין מסך של וינדוס והתחיל למחוק דברים ולגבות ממה שהבנתי ומאז לא עובד לי הסאונד נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי את זה http://i25.tinypic.com/amxle8.jpg ניסיתי להתקין שוב דרייבר קול ועדיין לא עובד..

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  18. כשהדפסתי בוורד 4 עמודים לגיליון, אז כל דף A4 מחולק ל-4, ובכל חלק יש עמוד מודפס. הבעייה שזה יוצא עם פונטים ממש קטנים למרות שוורד משאיר המון מקום בין ארבעת החלקים של הדף A4!! איך אומרים לוורד שיצמצם את הרווח הלבן ובתמורה יגדיל את הפונטים עבור כל עמוד מודפס? מדובר על וורד XP אבל אני בטוח שזה לגבי כל גירסה.

19. יש לי תקלה טכנית, ואני מאמין שהיא נגרמת בגלל כשל באחד מהשניים שהזכרתי למעלה. התקלה עצמה לא חשובה כרגע, אני רק מעוניין לדעת איך אני מסיר את שני הרכיבים האלה מהווינדאוס בצורה תקינה ומלאה, לפני שאני מתקין אותם מחדש? אני פשוט זוכר שקראתי איפה שהוא שדרך "הסרה/התקנה" זה לא מספיק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ShayGTi,

לא ידעתי אם לרשום את זה במשחקים או פה, אבל פה ניראה לי יותר מתאים. יש לי בעיה עם ההתקנה של פיפא 2007, כשאני מנסה להתקין, קופצת הודעה שאומרת שאני חייב שיהיה לי DIRECTX 9.0C או יותר חדש כדי להתקין. אז הורדתי DIRECTX, התקנתי, אבל שום דבר לא השתנה, התקנתי גם את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלי GEFORCE 6150 ונשאר אותו דבר. אגב זה קרה לי גם כשניסיתי להתקין את הדמו של ניד פור ספיד החדש. מה הולך פה?! למה אני לא מצליח להתקין אפילו אחרי שהתקנתי את הדיירקטX כדרוש? יש גירסא יותר מתקדמת מ9.0C?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. היי חבר'ה אני זקוק לעזרתכם נואשות . אתמול הורדתי מהרשת קובץ ארור שמסתבר שהיה וירוס ,מאז יש לי כל כמה דקות/שניות מסך כחול במחשב ואיתחולים בסריקה שביצעתי דרך AVG 9 הוא עלה על וירוס בשם trojan horse agent_r.xj explorer exe האנטי וירוס לא יכול למחוק את הוירוס הזה. והוא גם לא מצליח לסיים את הסריקה בגלל שהמחשב מאתחל כל כמה דקות . ניסיתי לעשות ב SAFE MODE ועשיתי ריסטור לשבוע אחורה גם לא עזר הורדתי את התוכנה בשם Malwarebytes אבל הוא לא יכול לסיים את הסריקה בגלל האיתחולים . אני ממש נואש מה עושים וינדוס 7 מחשב נייד לנובו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by erez_sots,

שלום רב, אני התקנתי את הגרסה החדשה (גרסה 6.2) והיה לי לפני כן את הגרסה 6.1 (יש לי ווינדוז XP) ואני לא מצליח להתחבר. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא המומלצת ביותר נכון להיום לא משנה אם חינמית או בתשלום העיקר שתעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר תודה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by ben_amitai,

שלום לכולם אני לומד במגמת טכנולוגיה ואני עובד שם עם תוכנה שנכראת micro station modeler או solid CAM,אני כמעת בטוח שהראשון נכון. עכשיו הגעתי למצב שאני צריך את התוכנה הזאת במחשב הביתי שלי ואני לא יודע מאיפה להסיג אותה,אפילו לזמן מוגבל. או תוכה אחרת שעושה אותה עבודה.אם יש דרך למצוא את התוכה המקורית שלחו לי לפרטי. תודה רבה על כל עזרה זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה דחופההההההההה כי קבר 3 חודשים אני מחפש ולא מוצה ועד שאני מוצה (דרייברים) אז הם לא עובדים טוב ככה אני צריך דריברים של מסך ושל קול בבקשה תעזרו לי: דרייברים של מסך:NVIDIA RIVA TNT2 model 64 microsft coporation ודדרייברים של כרטיס קול:mpu-401 compatoble midi device אבל יש בעיה בדריברים של המסך אני מנשה להתקין וזה נותן שגיאה:nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit אבל מישהו נתן לי אתר שיש שם קובץ שמוסיף תמיכה לכל הכרטיסים בכל הדרייברים זה האתר:http://www.guru3d.com תודה רבה לכול מי יכול לעזור ליאו שרק ינשאה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.