עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

WINXP לוח בקרה>סורקים ומצלמות שמה מוגדר סורק. איך אני עושה לו קיצור דרך? (פשוט אי אפשר בדרך הרגילה)

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אני צריך בשביל לשים דף עם רשימת השירים שיש בכרטיס זיכרון של ה-MP3 ברכב. מדובר בעשרות שירים ואין אפשרות לזכור בע"פ. לכן אני רוצה לשמור בתא כפפות רשימת השמעה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tavor21,

אני צריך תוכנה שדרכה אני אצור תפריט שבו תהיה אפשרות לראות את הסרט אם או בלי כתוביות כמו בסרטים בחנות ואז אוכל גם לצרוב לDVD בתודה רבה מראש - בבקשה זה דחוףףףףףףףףףף אולי אפילו קצה חוט (מנהלים אולי?? )

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. המחשב הוא מחשב חדש שעוד לא נקנה אפילו מחר אני קונה אותו ככה שאני רוצה לדעת ישר מה לעשות לפני שאצור בלאגן.. ההרד דיסק הוא של 250GB, כעיקרון במחשב הנוכחי שלי יש לי בלאגן עצום.. זו שאלה קצת טיפשית, אבל באמת שאני לא יודע, איך נהוג לסדר את המחשב? כלומר, ההרד דיסק הוא הרד דיסק אחד (מקסימום אם תגידו שזה קריטי אקנה אחד של 160 ואחד של 80), נהוג לחלק את ההרד דיסק לכמה מחיצות? מה מתקינים לרוב בכל מחיצה? בנוסף, איך יודעים באיזה מחיצה נמצא My Documents? : : היכן נהוג להתקין תוכנות/משחקים? אשמח להבהרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום לכולם סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device השאלה היא מהו המינימום שאני יכל להשקיע לטובת עבודה מהירה להוסיף ssd 64 GB ? להחליף ל8 GB זיכרון ? (יש לי רק ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idofr,

??? ??? עידו

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ntl,

???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shaithebest,

רציתי לדעת איך כותבים את המעריך של החזקה בדף וורד עד עכשיו כתבתי ככה: לדוגמא: 3^2 2^4 אז רציתי לדעת איך כותבים את המספר הקטן מעל מספר הבסיס תודה

• 6 תגובות
    • 62.3k צפיות
  9. Started by nice,

לקחת עלבום מוזיקה שלם ולקבץ אותו לקובץ אחד כמו שבהמון אלבומים עושים. וכך אני אוכל לשמוע את כל המוזיקה מבלי לפתוח כל פעם קובץ אחר. למישהו יש רעיונות?. תודה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by shaul,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shimon1,

שלום.. הורדתי משו שהיה מפוצל למספר קבצי RAR איך אני מאחד את כולם לקובץ המקורי? אשמח להסבר מפורט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by free fraek,

אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  13. יש לי מלא שירים על המחשב, ואני מתכוון מלא (לפחות איזה 10 GB) ואני בטוח ב-100% שכל שיר חוזר על עצמו לפחות פעמיים שלוש. אם אני יעשה חיפוש של כל קבצי המוזיקה שיש לי במחשב, יש תוכנה שתידע לזהות שירים כפולים למרות שהשמות אולי שונים <? ככה גם יהיה לי יותר נוח (כי כל השירים יהיו בתיקייה אחת) וגם יתפוס לי פחות נפח (משהו שקצת חסר לי עכשיו). יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. אני רוצה לעשות שבIE8 זה ישלים לי וישמור לי מידע כמו סיסמאות ומשתמשים...כמו בתמונה: http://eliad.org/uploads/1252656780.jpg זה בFF אבל אני רוצה שזה יהיה לי גם בIE8 מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by viper_sb,

אני מחפש תוכנה מקצועית שיכולה לתת מענה מלא על ביצועים של כרטיס רשת מול שרתי הDHCP,DNS תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. כבר הרבה זמן שזה מעצבן אותי, אני שם דברים להורדה באימיול הולך לכמה זמן ואז שאני חוזר אני רואה את האיקון הקטן של אימיול מהבהב עם מעטפה עליו שאומרת שיש לי הודעה,אז אני רואה שמישהו שלח לי איזו הודעה מעצבנת שהצ'ט התחיל איזה מעצבן זה איך אני מבטל את זה זה מציק.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  17. מאז שעברתי לקספרסקי פעם בכמה דקות אני שומע טיקטוק כמו בועה או ענארף איך להגדיר את זה, אני בטוח שבעלי קספרסקי מבינים על מה אני מדבר... איך מבטלים את זה?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by benor,

יש לי שאלה איך אני יכול לצרוב דיסק בלי שזה קודם כל יעשה Cache שזה ישר יצרוב??

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  19. ה snap.do ירד לי עם איזה תוכנה ועכשיו בכל פעם שאני מחפש משהו בשורת כתובת בלי www.___.com או כל סיומת אחרת זה מחפש אוטומטית ב snap.do. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את האופציה הזו או להפוך אותה לחיפוש בגוגל וגם לדעת אם אני יכול להקליד מילה וזה יכנס אוטומטית לאתר למשל אני אקליד "ויקיפדיה" וזה יכנס אוטומטית לאתר (רק לאתרים שאני מגדיר מראש כדי לא ליצור בלבול. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפני כמה חודשים התקנתי תוכנה שצריך להכניס ססמא לפני שהמחשב יעלה.. הססמא באה בשלב שבו לוחצים קונטרול אלט דילט. הסרתי את התוכנה אבל עדיין המחשב מחייב להכניס ססמא.. שוב אני חוזר לא מדובר על הססמא של ווינדוס עם המסך הכחול.. מישו יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. באיזה תוכנה אני צריך להשתמש בשביל להתחיל מהבסיס אם אפשר תוכנה לא מסובכת כי בעיצוב אני ברמת מתחיל

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by ice2k,

שלום לכולם, שמתי לב שתוכנת ה DEFRAG של נורטון (SPEED DISK) שמגיעה עם SYSTEM WORKS 2003 PRO לא מאחה את כל המידע כמו שעשתה בגירסאות קודמות ולאחר איחוי אני רואה מלא "קוביות" של מחיצות ודברים נוספים מעורבבים. עד כמה שאני יודע תוכנה זאת יודעת לעשות איחוי מלא לגמריי אבל אני לא מצליח למצוא אפשרות כזאת - האם זה באמת אפשרי ? ואם כן כיצד אני עושה זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. אני רוצה ליצור מצגת שסדר השקופיות בה אינו קבוע ומשתנה בכל פעם, זה אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.