עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by abarbotel,

היי. בתכנת אנלייט יש אופציה להוסיף דריברים להתקנה התכנה מאפשרת למזג קובץ בסיומת inf יש לי דריבר של כרטיס מסך גי פורס של נבידה ואני רוצה למזג שזה יהיה בהתקנה אבל ההתקנה של הכרטיס מסך הזה זה בסיומת exe איך אני ממזג דריברים כאלה או דריברים שהם לא רק קובץ בודד inf אלא שצריך לעשות להם setup

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by shahar07,

רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. מה ההבדל בין התוכנות המרה Any Video Converter ל any-dvd-converter ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. התחלתי לעבוד עם נטסקייפ אבל כל פעם שאני פותח אותו הוא פותח את האיסיקיו ועכשיו אני בכלל לא מצליח להתחבר לא מצאתי בשום מקום את האפשרות לבטל את האפשרות הזאת... עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by mikko,

זה הדפדפן של ה mac למי שלא יודע ועכשיו לפיירפוקס יש תחרות http://www.apple.com/safari/ + יש ל apple עיצוב חדש לאתר

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אהלן חברים, היום קיבלתי את המחשב ובקושי התקנתי בו משהו, בחיי. ומשום מה, למרות שיש לי אנטיוירוס AVG6 מותקן ואחרי שהמחשב עבר בדיקת וירוסים, יש לי את הוירוס הזה שהיה נפוץ מאוד לפני כחודש, שמאתחל לך את המחשב לבד ואין לך שום דבר לעשות נגד זה. אנא עזרו לי בדחיפות ואמרו לי איך אני נפטר ממנו! ??? תודה מראש ומקווה לעזרה :'(, ניר.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  7. התקנתי את התכנה איי סיק יו 2000B כמובן נכנסתי ליוזר שלי ולא רואה את הרשימה שלי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? אם אתם ממליצים תחליף ל2000B אז שהתכנה לא תבזבז זיכרון כי המחשב שלי גם ככה לא סוחב ואם אפשרי לסדר את הבעיה אני יהיה סופר מרוצה כי התכנה בכלל לא זוללת זיכרון בערך 1-2

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by idanmal,

שלום חברים יש לי בעיה קטנה ... אז ככה התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 11 בטא כדי לראות איך הוא . בקיצור הוא עושה לי בעיות בגלל שזה עדיין בטא, אני רוצה להסיר ולהחזיר את 10 אבל אני לא מצליח כי הוא לא מופיע לי בלוח הבקרה, וגם ניסיתי לשחזר אבל ללא הצלחה ,יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by mwalker03,

חברה אני מחפש תוכנה כמו HIDE MY IP שתיהיה חינמית .. מצידי אפילו קוד פתוח, העיקר שתיהיה חינמית, מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. אני צריך תוכנה, לא משהו כבד שתיקח את הטקסט שבתמונה ותוריד לי אותו להדבקה כמו פרינט סקרין או משהו כזה. לדוגמא זה טקסט מובן לגמרי רק שהוא בקובץ של תמונה אז שתתרגם לי אותו לקובץ כתבן או משהו כזה, הבנתם?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by Dark_Phantom,

ובכן, לאחר שהתוכנה הזאת נשכחה קצת במחשב לפני כמה ימים נתקלתי בה שוב והחלטתי לרענן את זכרוני. התוכנה כעקרון מורידה את כל התמונות מאתר מסוים שהגדרתם, כמובן עם הגדרות של גודל מינימלי וכדומה. בפועל התוכנה מתבררת כיעילה ביותר, ומאוד שימושית במיוחד בשביל אוהבי תמונות למיניהם. הדיפדוף בין תמונות הוא נוח וקל ובכלל השימוש בתוכנה הוא מאוד פשוט. החסרון היחידי הוא שהיא מוגבלת ל30 יום, אבל בשביל תוכנה כזאת הייתי משלם אפילו את זה. להורדה www.express-soft.com תהנו

12. שלום ! אני בעצם מחפש איזה תוכנה שמבצעת בדיקת דיוק של העכבר + שיפור הדיוק, אם אין את שתיהן אז העדיפות לבדיקת הדיוק, יש חייה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by urich,

לאן נעלמה התוכנה הנפלאה היא לא הייתה כבדה היו לה סקינים נהדרים וגודל גדול וברור בניגוד לןןינאמפ כבר שנתיים שלא רואים גרסה חדשה והתוכנה נתקעה בפיתוח גרסה 2 כש1.96 הגיעה לשלמות ממש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. http://my.opera.com/chooseopera/blog/2010/10/14/opera-11-will-have-extensions אני אשכרה מתרגש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני מחפש ערכת קודאקים שתעבוד טוב עם SPDIF ו AC3 פילטר, עד היום השתמשתי ב K-Lite Codec Pack אבל משום מה היא התחילה לעשות לי בעיות שונות... תודה

16. שתהיה בsystem tray ותעקוב אחרי השימוש בCPU... שאני לא ירגיש שהיא עובדת בכלל תודה

17. יש Ad-Aware חדש חדש -1.06- ויש ישן 06 מה יותר טוב אני לא יודע מה להוריד ....

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום. יש לי קובץ וידיאו שהיה במלא קבצי RAR (אתם מכירים את הפרנציפ..) קיצר חלצתי את הקובץ וידיאו והוא לא עובד, אבל מחקתי את קבצי הRAR. יש אפשרות לשחזר אותם מבלי לסכן את הHD? (אלו פשוט 250 ג'יגה של החיים שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  19. יש לי את המצלמה: VideoCAM Express http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=114# איבדתי את דיסק ההתקנה של המצלמה שכלל דרייברים ותוכנה לשימוש במצלמה. לגביי הדרייברים, שמתי לב שאני יכול להוריד אותם מאתר החברה של המצלמה, האתר שהבאתי אליו לינק. אבל יש שם שתי גירסאות של דרייברים: אחד V1 והשני V2! איזה מהם להוריד? על המצלמה שלי לא רשומה הגרסה, רק שם החברה! לגביי התוכנה של המצלמה, היא לא חינמית ולא חושב שיש אותה באינטרנט להורדה. אז איך אני אמור להפעיל את המצלמה? שמעתי על NETMEETING שיש במסנג'ר, אבל אני לא רוצה להפעיל את המצלמה רק כשאני מדבר עם אנשים במסנג'ר, אני גם רוצה להפעיל אותה סתם בשביל לצלם דברים מדי פעם. אז יש תוכנה חינמית שיכולה להפעיל את המצלמה שיש לי? וש…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by buldozer,

מה קורה לכולם ? מישהו יכול להגיד לי איך מורידים מקודד למחשב כי אני לא יכולה לראות סרטים בוינדוס מדיה פלייר שלי אחכה לתשובה . דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Goadzilla,

ראיתי איזה מישהו מתקין ווינדוס ובמהלך ההתקנה הווינדוס התחיל להתקין את כל התוכנות הרצויות (נרו-ווינרר-מקודדים-נגנים וכו') מישהו יודע איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור 2 שכבות של תמונה כלומר לקחת סריקה ולהתאים לה לוגו ממקור שני. כמובן שתהיה FREEWARE.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP PRO תוכנת צריבה - nero5 burning rom המטרה - לצרוב קובץ שקיים אצלי במחשב בפורמט ISO גודל הקובץ כפי שמופיע במאפיינים במצב נוכחי (מכווץ) - 1.5GB . גודל הקובץ האמיתי = 650MB (הוכחה = היה צרוב על CD רגיל לפני כן.) הבעיה = התוכנה מוציאה הודעה שאומרת שהקובץ גדול מידי . היא לא מזהה שמדובר בפורמט ISO ולכן לא צורבת אותו ל cd מחפש לשנות הגדרות כדי שהתוכנה תקבל את הפורמט כ= ISO ואז גם תצרוב אותו . תודה על העזרה .

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by anri,

אני מנסה להסיר ת NERO דרך הסרת תוכנות בלוח בקרה... בקיצור הוא מתחיל להסיר, ואז הוא נתקע ואומר windows installer הפסיק לפעול, ויש שתי אפשרויות לסגור תוכנית או לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון. אני יעני מחפש פיתרון, ההסרה ממשיכה עוד קצת, ואז מגיעה שגיאה וסוגרת הכל . ואני רוצה להתקין ת 8 אבל אני לא מצליח בגלל החרא הזה . צירפתי תמונות ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.