עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. פעם הייתי משתמש בSymantec Norton Partition Magic v8.05 לחילוק וטיפול במחיצות ופירמוטים(ביוחד הייתי משתמש בה דרך BOOT) עכשיו מאז השתדרגו הכוננים בנפח היא לא תמכה לי בהם והייתי עושה שגיאה ומאז לא משתמש בה עוד ועזר בכלי ניהול של ווינדוס(זאת הייתה תוכנה מעולה ונוחה) רציתי המלצה לתוכנה שתחליף אותה ושתיהיה גם טובה כמוה כי לא ידוע לי על גירסה חדשה שיצא אי פעם.. אני מחפש תוכנה דומה קלה ונוחה כמוה ושתיהיה לה אופציה נוספת לעבודה בלי מערכת הפעלה (CDBOOT) יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה גישה לאייפוד שלי דרך הדוס שהוא יופיע ככונן נוסף רק דרך הדוס במחשב ללא מערכת הפעלה, הארד דיסק מפורמט וגם תוכנה שתאפשר לי לעשות BOOT דרך התקן USB כמו DISKONKEY למה אני צריך את זה... יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite 1900 שהסידי שלו התקלקל והדיסק שלו מפורמט, האמצעים היחידים לגישה אליו זה דרך FLOPPY ו USB צריך להתקין מערכת הפעלה, ניסיתי ישירות דרך קובץ GHOST שיש לי על האייפוד אבל ההתקנה נתקעת. אז חשבתי להעתיק אותו לכונן אחד ולהתקין על השני

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 1_AviV,

יש לי כרטיס טלויזיה של averTV. לכרטיס מתחבר ממיר,אנטנת רדיו,ומקלט אינפרא אדום. הכרטיס גם בא עם שלט אבל אני משתמש בשלט של HOT. כול מקרה התוכנה של averTV נותנת להשתמש בשלט רק לצרכי הטלויזיה[ הגברת ווליום בתוכנה, החלפת ערוץ, מסך מלא וכאלה.] אז אני רוצה להשתמש בשלט של HOT בתור עכבר. משהו מכיר תוכנה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה: אני בטוח (למה ראיתי את זה) שישנו תוסף לאיציק שבו אני רואה אנשים ששמים את עצמם במצב invisibale (שאני רואה אותם אוףליין אבל הם לא) משהו יודע איך קוראים לתוסף הזה? ואיפה אני יוכל להוריד אותו?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום. קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא. מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי. בכל מקרה לעניין עצמו - לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" ) בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי אני אשמח אם …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מלבד בבילון

7. Started by blackbimer,

לא רוצה לפרמט עכשיו.... יענו פשוט אין אותו.. נגיד אני פותח תמונה ואז עושה סגור ופתחית תוכנת לעריכה אז ניפתח לי פתח באמצעות ואין שם צייר וגן בתוכניות אין אותו.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו ?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LRa,

שיכול להמיר כתוביות בפורמט של idx ו sub, שאלה כתביות שה IDX מכיל מידע לגבי הכתוביות וה SUB מכיל את הכתוביות(בדרך כלל בכמה שפות) והוא גם תופס בין 6-60 MB בערך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם , הייתי מעוניינת לדעת אם ניתן לסדר קבצים בחלון הצריבה ,כך שכשאני מעבירה את הקבצים (copy to compliant) מחלון ימני לשמאלי , יהיה אפשר לסדר אותם לפני החלת תהליך הצריבה לדיסק , ע"פ סדר ההשמעה שאני אבחר . (אני עובדת עם NERO 7) . אגב ,ניסיתי רק את אופציית צריבה כ-DATA . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איך אני מגבה אנשי קשר מ outlook express ל outlook 2013? ב outlook express איזה קובץ אני צריך שיצא מה EXPORT ואיך אני עושה את תהליך ה IMPORT ב outlook 2013? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eyalraz,

שלום אנשים. יש לי דיסק של מערכת הפעלהWinServer2008R2 שאני צריך להפוך לקובץ אימג' iso ב CD (ראו תמונה שצירפתי) על מנת להתקין מהביוס-דרך ה CD בתחנה אחרת... המלצה בבקשה על איך לעשות זאת עם תוכנה וכו..*אם אפשר גם הוראות בקצרה על השלבים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kaisman,

אני רציתי לדעת אם אפשר להוריד סרט מהאינטרנט ולצרוב אותו על דיסק ואז לראות אותו בדי.וי.די? אם אפשר תגידו לי איך? בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yuvalkob,

היי איך אני יכול לפתוח בחינם תחנת רדיו באינטרנט? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Inspector,

נתונים = לוח ASUS A7V גירסה 1005 מערכת הפעלה כפולה WIN98 + XP הבעיה מופיעה הודעה חוזרת "אין לך- LM 75/78 CHIPSET " השאלה= מה זה? מהיכן התקלה? איך מתקנים? בעיה נוספת אי אפשר לעשות שחזור ביוס ע"י AFLASH כי ה- FLASH MEMORY מסומן כ- "UNKNOWN" השאלה= מה קרה? ואיך מתקנים? לחצתי על F5 לעשות שחזור של ההגדרות בביוס אבל לא עזר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Crash5,

אני מנסה לצורב דיסק MP3, אך כל שמות השירים שאני בוחר וגורר לעבר חלון הצריבה מתעוותים בצורה מוזרה. זה קורה גם בשירים הלועזיים וגם בישראליים, אם כי, בשמות השירים בעברית זה בכלל לא משאיר את השם אלא הופך לסימנים מוזרים בסינגון הזה ____ ______ ___ לעומת זאת בשירים הלועזיים עוד ניתן להבין את השם כי הוא נשאר בערך. יש מצב לפיתרון ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ot,

התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amit133,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה את האשכול לפורום המתאים ואני מתנצל. יש לי בעיה עם המסך וכל הכפתורים שמסביבו שלא פועלים. התקנתי את הדרייבר הזה (הכי חדש): http://www.logitech.com/index.cfm/434/3498&cl=us,en?WT.ac=sc|downloads||dd ויש לי את המערכת הפעלה הבאה: windows 7 64 bit את האמת אני כבר מיואש פניתי ל-2 פורומים ולא הצליחו לעזור לי, אני מקווה שאתם כן תצליחו לעזור לי ואם לא אני אפנה לתמיכה של לוג'יטק ביום ראשון. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל בכ"ז - האם MEGAUPLOAD לא עובד כבר מספר ימים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shimon23,

לפני בערך חודש המליץ כאן מישהו על תוכנה בשם intel aplication accelerator שנועדה להאיץ את ביצועי הפנטיום 4 אך היא מתאימה גם לפנטיום 3. בכל מקרה התקנתי פעם את התוכנה על win xp pro , ולאחר זמן מה הסידי שלי לא זוהה, אך לא ייחסתי את זה לתוכנה הזאת, וחוץ מזה לא הרגשתי שום שיפור בביצועי המחשב. לאחר שכל המאמצים לזהות את הסידי נכשלו התקנתי שוב את הווינדוס, ועכשיו שהתקנתי שוב את התוכנה הזאת הסידי לא פועל שוב, הפעם זה היה לי ברור שזה בגלל התוכנה, הסרתי אותה, ונחשו מה? פתאום הסידי פועל. ואיזה עוד הפתעה? המחשב פועל הרבה יותר מהר לפעמים מאשר עם התוכנה. בקיצור עוד מוצר מבית אינטל שלא כדי לכם להתקרב אליו.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מדפסת HP Laserjet 1012, ואני לא מצליח למצוא דרייברים להורדה ל windows 7 64 bit, גם לא באתר של HP! יכול להיות שאין תמיכה ב-7?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי חברים, יתכן שהכותרת לא ברורה כל-כך ולכן הנה ההסבר: אני בונה אתר פלאש שבו יהיו קישורים לדפי HTML בתור אתר האב. מה הקוד לעשות זאת? הצלחתי רק לגרום לזה שיפתח עמוד נוסף של IE(או FF או...) תודה! צחי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gal,

האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה נורא מוזרה עם קבצי ההיסטוריה החדשים יותר של אנשים שאיתם אני מדבר כעת. קבצי העבר נפתחים כראוי אך שלושה קבצים של אנשים שנוספו לאחרונה נפתחים ומתקבלת השגיאה שמצורפת בתמונה. לפעמים הקובץ עולה ואז מגיעה השגיאה ולפעמים פשוט מסך לבן וישר השגיאה מתקבלת כך שלא ניתן לתפעל את הקובץ גם שרואים אותו. בעיה נוספת היא בפתיחת קובץ של היסטוריה שנשלח אליי אך מופיעה השגיאה שצורפה בתמונה השנייה,אין לי מושג מה זה XSL STYLE SHEET או איך ולמה לשנות אותו. מה ניתן לעשות? אם יש עוד מידע שצריך לספק בשביל לפתור תבעיה אנא עדכנו אותי. תודה מראש על העזרה! זאב. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by No-One,

לא משנה אם יש למישהו לינק לגירסה אפילו ישנה. לא מוצא בשום מקום. צריך להתעסק עם משהו שם, תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כפתור ימני ---> חדש ---> והוף חסר לי צייר. איך מוסיפים לינק לתפריט NEW? יש לי שם WORD וכו' אבל חסר לי צייר. עזרה בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.