עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dingo888,

אני רואה סרטים דרך מדייה פלייר עם תרגום דרך תוכנת VOBSUB השאלה היא איך אפשר להגדיר שהתרגום יופיע על השורה השחורה שמתחת לסרט?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Haflo,

התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Xmen,

אם אני עושה image למחיצה הראשית C, של מחשב כלשהו. ואח"כ אני רוצה להתקין על מחשב אחר (עם לוח אם אחר, וכרטיסים אחרים) את מערכת ההפעלה, והתוכנות, שעשיתי להם image למחיצה הראשית C האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by matizami,

יש אתרים כמו YNET, ONE ועוד רבים אחרים שיש פרסומות מעצבנות שלפני שהדף נטען יש פרסומת או פרסומת שקופצת באמצע הדף עם איקס פצפון בצד (לא פופ אפ שנפתח). יש דרך לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by serg90,

אהלן, אני מחפש תוסף לתוכנה foobar2000 למי שמכיר בשם foo_cwb_hooks.dll. לא הצלחתי למצוא שום לינק שעובד מלבד אחד דרך MEGAUPLOAD אשר גורם לקריסות ולא עובד באמת. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי את זה או לתת לי קישור שעובד. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by most,

שלום לכולם שמעתי על תוכנת הגיבוי הנ"ל ואני שואל: נגיד שפירמטתי והתקנתי את ה WIN על קשיח של נגיד 4 ג'יגה התקנה חלקה ללא תוכנות , דרייברים וכו' האם אני יכול להשתמש בתוכנה הנ"ל כדי ליצור BOOTABLE CD שישמש אותי במקום לפרמט מהדיסק של הווינדוס להעלות ישר את ה WIN על כל דיסק קשיח שארצה (אפילו חדש ריק) ?? אם כן האם כשאעלה את ה WIN נגיד לקשיח של 80 ג'יג'ה הוא יצור פרטישן של 4 ג'יגה כמו הדיסק שעליו התקנתי במקור את ה WIN ? אני מודה מאוד למשיבים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by sgsg,

אחרי העדכון לווינדוס 7, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת mathtype מתוך וורד 2007 היא עולה עם שפת כתיבה עברית. אם אני מפעיל את התוכנה מחוץ לוורד היא עולה כרגיל באנגלית. עוד מישהו נתקל בתופעה? שמעתם על פתרון כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני נתקלת בבעיה שמעולם לא נתקלתי בה ואני לא מצליחה לפתור את הבעיה. הבעיה שלי היא כזו - כשאני לוחצת על האייקון "המחשב שלי" הוא מראה כאילו הוא רוצה להיפתח אבל הוא לא נפתח ובמקום זה פשוט נפתח לי אייקון "המחשב שלי" על הסרגל הכחול למטה. כאשר אני לוחצת על האייקון שנפתח על הסרגל עדיין לא נפתח לי החלון של "המחשב שלי" 0אני רוצה לראות את הכוננים C ו--D ) ובמקום זה הוא פשוט בורח לכיוון הדסק טופ. איך פותרים את הבעיה הזו????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי נרו 7 ואני לא מרוצה ממנה ועכשיו אני רוצה לשים את נרו 6 במקום הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את נרו 7 שאני לוחץ למחוק אותה מופיעה לי ההודעה הבאה: מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by THOMASEVIGHET,

היי חברים אולי מישהו יכול לעזור לי שברתי ראש על זה יותר מדיי , אני מנסה לשנות שפה של ה OUTLOOK שלי וגם של שלל האפליקציות של האופיס אך עדיין זה נשמר לי על עברית למרות שככל הגדרות בהגדרות השפה תקינות לחלוטין . מדובר על אופיס 2016 ניסיתי גם כמובן להתקינו מחדש ועדיין לא עזר . מדובר על מחשב בעבודה. תודה , והמשך יום נעים :)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by i.k,

מה תוצאות שלכם בתוכנה? כאן כול אחד יכול לירשום את התוצאות שהוא קיבל אם התוכנה הזו. זוהי תוכנת בדיקה למעבד למי שאין אז שיוריד מכאן: http://web02.zdnet.de/downloads/programs/5/3/de0D53-wc.html אשמח לשמוע תוצאות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600gt 512MB אך אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו. במסך "ניהול התקנים" מופיע לי ההודעה הבאה: "windows נתקל בבעיה בעת התקנת תוכנת מנהל ההתקן עבור ההתקן שלך. windows איתר תוכנת מנלך התקן עבור ההתקן שלך, אך נתקל בשגיאה בעת ניסיון להתקין אותה. NVIDIA GeForce 8600 GT הגישה נדחתה." הסרתי את כל הדרייברים שהיו על המחשב ונסיתי להתקין מחדש דרייברים לדוגמא של OMEGA מאחד האתרים שפורסמו בפורום (סטיקי דרייברים בפורום תוכנה) אך זה לא עזר לי. עדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה. במידה וזה יכול לעזור מספר פרטים לגבי המחשב שלי: לוח אם - Intel Sorento D945GNT מעבד - DualCore Intel Pentium D 930 אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. FIREFOX START PAGE מה לעשות בכדי שדף זה לא יופיע? תודה נעם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יש לי אאוטלוק בעיברית 2003 פרו יש לי כמה אנשים ששולחים לי EMAIL רגיל בתוכן רשום הכל ???? סימני שאלה מאחרים אין לי בעיה לכולם יש 2003 מה יכול להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by דרומי,

אהלן לכולם, יש לי בתיקייה של EMULE,בתוך תיקיית TEMP קבצים,שנקראים MET ו PART,עכשיו קבצי ה PART לוקחים כל אחד איזה 600-700MB וכאלה יש לי יותר מעשר! יש לי איזה 8-9GB תפוס על ידם! מה זה?זה הדברים שנמצאים בהורדות או מה?האם אני יכול למחוק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. זה לא בעיה של התוכנה כיווץ.תוכלו לומר לי מה אני יכול לעשות? [יש לי גם את ההודעה שתמיד ניהיה בתמונה] [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית להמרה מ DTS to AC3 מבלי לפגוע באיכות ה3D ובכלל של הסרט. תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. well... הכותרת אומרת הכל. יש לי מקלדת USB ג'נרית(Teac) בעלת כפתורי מולטימדיה. הייתי רוצה לדעת אם קיימת תוכנה, היכולה לתת לי את האופציה להחליט מה כל כפתור יפעיל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי! מדוע כאשר אני מבצע גיבוי במחשב 1 עם תוכנת ACRONIS מכווין אותו לצורב שיצרוב לי את האימג' לאחר מכן הולך למחשב 2 הוא לא מאפשר פתיחה של הקובץ הנצרב ,אלא רק על המחשב בו בוצע האימג'? אני מודע לכך שאימג' שנוצר במחשב 1 לא ייפתח על מחשב 2 משום שהחומרה שונה,אך מאוד מעניין אותי למה הוא לא מאפשר פתיחה כלל על מחשב 2. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Guy950,

היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bullet,

שלום יש לי עכבר Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a USB והוא כל פעם מתכבה ונדלק ועשיתי בדיקת דרייברים וראיתי שאין לו דרייבר אם אפשר בבקשה לינק להורדת הדרייבר אני ישמח מאוד כי לא הצלחתי למצוא עריכה : אפשר גם PS/2 תודה רבה לכל העוזרים Bullet

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כיצד ניתן לתקן את זה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ofeky1,

יש לי סרט שאני צריך לחתוך אבל יש לי בעיה איתו ניסיתי לחתוך אותו עם התוכנה Easy Video Splitter והיא חתכה לי אותו לשתיים אבל את הקובץ הראשון אני לא יכול לראות כי הוא שוקל 5KB ואת השני אני יכול לראות רגיל משהו יודע למה זה ואיך פותרים את הבעיה הזאת?? או אם יש תוכנה אחרת?? אני ישמח לשמוע!! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים