תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia riva tnt2/tnt2 pro על מחשב יחסית ישן (טוב, מאוד ישן... ) הורדתי את הדרייברים המעודכנים לכרטיס הזה, אבל בהתקנה אני מקבל שגיאה: the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup will now exit. איך בדיוק אני מתקין את הדרייברים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה שווה 10 מילים... איך אני הופך צורה מוחלקת(עיגול ימני) לצורה לא מוחלקת(עיגול שמאלי)?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי SSD בקנייה הקבוצתית ואני מעוניין להתקין עליו את מערכת ההפעלה. בפעם הקודמת התקנתי דרייברים מהדיסק (התנתק לי האינטרנט ולא היה לי כוח לחכות). עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מתאימים, מכיוון שיש מספר (שניים) אפשרויות להורדה וגם לדעת אילו לא חיוניים. המפרט בצד בנוסף ל-MICRON C400. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3855#dl מערכת WIN7 64X. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה זמן רב חיפשתי דרך לשתף את הרמקולים (המעולים) שמחוברים למחשב הראשי בחדר, ועל ידי כך לנגן שירים מהלפטופ. הפיתרון? תוכנה בשם share speaker. מתקינים אותה על כל מחשב ברשת (שאתם רוצים) ומה שהיא בעצם עושה זה פותחת נגן מוסיקה קטן אליו אתם זורקים את קבצי המוסיקה שלכם, בוחרים מחשב (ניתן לבחור IP מהרשימה, לבחור את המחשב עם הרמקולים) ומתחילים לנגן! תוכנה קטנה, פשוטה ויעילה. קישור: http://www.extendoffice.com/count.php?softname=ShareSpeakerSetup.exe
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע/נתקל בפקודה המאפשרת לדעת מה עומס ה-CPU מ-DOS, המטרה היא על מנת לנתר שרת שעומס -הCPU שלו גדול מ... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין במראה מקום אשר אכניס אותו לתוכנה ואוכל לשמוע/לראות - או לחילופין שיהיה לי במועדפים קישור שגלישה אליו תפעיחל אוטמטית הרדיו/טיוי הבעיה נוצרת בכך שע"מ לשמוע/לראות לא די להכנס לכתובת המתאימה אלא יש גם ללחוצ על לחצן [קישור גאוה אני חושב] - כך שלא די בקיצור דרך וגם ברדיו/טיוי לא נפתחים בתוכנה [כי לא מספיק לגלוש לאתר אלא צריך ללחוצ על כפתור]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו http://www.amazon.com/Sony-DCR-TRV340E-PAL-Format-Digital8-Camcorder/dp/B00007E8AM אני רוצה ללכוד וידאו מהמצלמה למחשב איך אני עושה את זה והאם המצלמה שלי יכולה לעשות את זה קניתי כבל פיירוואר חיברתי נכנסתי לעושה סרטים בווינדוס וזה מראה לי מסך שחור אני לא מבין מה הבעיה אם מישהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי קובץ PDF שאני אמור למלא בטופס פרטים כיצד אני עושה זאת??? הורדתי את 995 אבל אני לא מסתדר איתה כל כך...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה לשימוש ביתי כבד של וירטואליזציה למטרת לימודים, העיניין שאני לא מתקין Virtual PC כי הוא מתקין Service שרץ תמיד במערכת ההפעלה ואם סוגרים אותו אין יציאה החוצה לאינטרנט. אז זה, אני מחפש בקיצור תוכנה קלילה שאין לה Services רצים ברקע רק שמפעילים אותה. וכמובן שיהיה לה תאימות ל Server 2003 / 2008 וגם Win7 (לא קריטי) אני יודע שיש את ה Virtual Box אבל אני הרבה זמן לא התקנתי. יש למשהו המלצה ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני חושד שהוא נמצא היכן שהוא בתקייה של הגיבוי קבצים שחלונות עושה בשביל SYSTEM RESTORE . נדבקתי בוירוס לפני כמה שבועות, נאלצתי לעשות פורמט למחשב והוא עדיין לא נעלם. . . כאשר האופצייה של SYSTEM RESTORE עובדת אני מקבל כל הזמן הודעות מ - NOD32 (אנטיוירוס שלי) שהוירוס הזה מנסה להשתלט על קובץ EXE מסויים והוא "מבודד" אותו. כאשר SYSTEM RESTORE מכובה הוירוס לא פעיל. ניסיתי את כל התוכנות שהציעו פה בפורום לאנשים שהייתה להם בעיה דומה. הם לא מוצאים אותו . . .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנ"ל,האם זה מסוכן? יש איתי SP2 , שתי תוכנות טובות להגנה מפני תוכנות ריגול, זה מסוכן גם בלי הגנה מוירוסים? פשוט,אין לי ממש כסף לאנטי וירוס איכותי,ואני בינתים בלי. ובזמן האחרון צצות לי בעיות ותקיעות..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חרשתי ולא מצאתי איפה רואים את מהירות ההורדה,אולי יש הרחבה לזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יצרתי קבצי word הכוללים תוכן ענינים (חלוקה לרמות), אינדקס ואובייקטים גרפיים מרובים שייבאתי מהצייר ( mspaint). הקבצים הפכו ענקיים וקשה להעלות ולבצע להם גיבוי. שאלתי: האם עבודה עם acrobat (pdf) עדיפה ? אינני יודע ליצור קבצי אקרובט ולא להמיר מוורד. מישהו מכיר מדריך או כתובת בה אוכל להעזר ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
<blockquote>יש לי בעיה מספר ימים לא מצליח להכנס . כותב לי :אפשרות הדפדפן שלך עבור 'Cookies' לא מופעלת. אנא הפעל אותה למרות שהגדרתי בכרום בגוגל לא מצליח. מה לעשות ? </blockquote>
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לפני כשנתיים הורדתי תוכנת בדיקה ותיקון (במידה ויש סקטורים פגומים ניתן לאפס אותם עם התוכנה) התוכנה פועלת עם הפעלת המחשב דרך דיסק iso אני לא מוצא את התוכנה הזאת שבודקת את זה. אשמח להכוונה בעניין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה בכל הדפדפנים חוץ מ IE צריך להתקין פלאגים? וגם אחרי שאני מתקין הוא מבקש שוב?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה באיסיקיו, גרסה 5.1 באנגלית. אחרי זמן מה, במידה והאייסיקיו MINIMIZED, הוא נשאר כאייקון ואני לא יכול לפתוח אותו מחדש. אני צריך לעשות SHUT DOWN ולהפעיל מחדש בשביל לפתוח... ניסיתי לעשות REINSTALL ולא עזר. ניסיתי להוריד את האופציה של AWAY אוטומטי אחרי זמן מסויים ולא עזר... במחשב אחר הגרסה הזאת ספציפית עובדת כמו שצריך... למישהו יש רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין היא מעלה לי שגיאה בשלב המקדים של התתקנה וזה יוצא מההתקנה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצאתי פלט של וידאו מהפריימייר לפורמט HD264 יצא לי קובץ בגודל 1.5 גי'גה עכשיו אני רוצה לעלות אותו לYOUTUBE אבל יש מגבלה של 1 ג'יגה איך אני מכווץ אותו בלי להוריד מהאיכות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם הייתי משתמש בSymantec Norton Partition Magic v8.05 לחילוק וטיפול במחיצות ופירמוטים(ביוחד הייתי משתמש בה דרך BOOT) עכשיו מאז השתדרגו הכוננים בנפח היא לא תמכה לי בהם והייתי עושה שגיאה ומאז לא משתמש בה עוד ועזר בכלי ניהול של ווינדוס(זאת הייתה תוכנה מעולה ונוחה) רציתי המלצה לתוכנה שתחליף אותה ושתיהיה גם טובה כמוה כי לא ידוע לי על גירסה חדשה שיצא אי פעם.. אני מחפש תוכנה דומה קלה ונוחה כמוה ושתיהיה לה אופציה נוספת לעבודה בלי מערכת הפעלה (CDBOOT) יש המלצה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משנה אם זה חינמי או לא... רק צריך את השם... להמיר מצגת של POWERPOINT לסרט... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את סדר הפעולות, הכותרת תוצג לאחר שהטקסט של השקף הוצג.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לווינאמפ, אבל אין לי כוח להוסיף הכל ידנית. יש דרך ליצור את הפלייליסט של WMP10 ולהעביר את זה לווינאמפ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-