עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ybe,

באיזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לזהות את סוג הקידוד של סרטי וידאו( אני מתכוון לתוכנה שיודעת לזהות את כל הסוגים,כולל:mpeg-1,mpeg-2,mpeg-4,avi,וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gal,

האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Crash5,

אני מנסה לצורב דיסק MP3, אך כל שמות השירים שאני בוחר וגורר לעבר חלון הצריבה מתעוותים בצורה מוזרה. זה קורה גם בשירים הלועזיים וגם בישראליים, אם כי, בשמות השירים בעברית זה בכלל לא משאיר את השם אלא הופך לסימנים מוזרים בסינגון הזה ____ ______ ___ לעומת זאת בשירים הלועזיים עוד ניתן להבין את השם כי הוא נשאר בערך. יש מצב לפיתרון ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gaviz,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה, יש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר בדרך כלל למחשב הPC , אתמול חברתי אותו לMAC בכדי לגבות חומר, ועכשיו כשאני מחבר אותו בחזרה לPC הוא לא עולה... אשמח אם למישהו/י יש פתרון עבורי פשוט כל החומר עבודה שלי נמצא שם. תודה

5. קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגלית בקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבל לא נגעתי והשארתי את זה ככה לא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיות מישהו יודע מה הבעיה?!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mosfos,

היי!! יש בידי מכשיר lg bd370 אשר קורא מלבד BR DIVX DVD גם MKV. עד עתה כל FILE MKV הוקרן ברמה של BR - אך מרגע שהחלו להשתמש ב- "קודקים" חדשים- התמונה נמרחת ואי אפשר לצפות יותר ב- MKV. החברה, כנראה אינה מעוניינת לערוך UPDATE- בגלל שהוציאה מכשיר חדש BD390- לכן יש לי בעייה. שאלתי- האם אפשר לעשות RE-ENCODE לפורמט הישן של ה-MKV- כדי שאפשר יהיה לראות? האם יש תוכנה טובה שהופכת MKV בחזרה ל MKV עם הקודקים הישנים? תודה משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לחבר שלי בעיה בחשבון הgmail והוא מצליח לשלוח אימיילים מהחשבון ורושם תקלה : 8004210B ניסיתי להיכנס להגדרות החשבון והכל נראה שם בסדר הכתובת : שרת דואר יוצא (smtp) : רישמו smtp.gmail.com הכל בסדר אבל שאני מנסה לעשות גם שםם בדיקת חשבון הוא לא מצליח ורושם שעבר הזמן (שגיאה) מה זה יכול להיות? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Rafi921,

את הקבצים הנגן מנגן אבל שאני מנסה לפתוח קבוצה של שירים (רק עם FLAC עם mp3' wmv אין את הבעיה) הנגן פותח רק שיר אחד מישהו יודע איך לגרום ל - WMP לפתוח מספר שירים??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. הדיסק עם הדרייבר הלך קפוט, ומה שהורדתי מהאתר שלהם לא עושה את העבודה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MiGHTyDuCK,

היי אני כמעט ולא מריץ תוכנות ברקע או בהתחלת המחשב אבל הקובץ EXPLORER.EXE מגיע ל 150 K ב PERFORMANCE ב TASK MAKAGER למה זה קורה ? הוא גומר לי את המחשב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gshhar,

תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gal,

איך אני יכול לדפדף בתמונות שאני נמצא במסך מלא כלומר בחרתי תמונה ואני צופה בה במסך מלא ואני רוצה לעבור לבאה על ידי מקש רווח נגיד איפה האופציה בתוכנה???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by badmama,

ערב טוב, אני מעוניין לגבות את המייל שלי באאוטלוק אקספרס לקראת פירמוט קרוב. הצרה היא שברגע שאני נכנס ל EXPORT--->MESSAGES, המחשב רושם לי על איזו תקלה עם MAPI! מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by וינצי,

במנהל ההתקנים מופיעים לי על ארבעה מתאמי רשת משולשים ברקע צהוב עם סימן קריאה שחור במרכזן ובמאפיינים מצויין קוד 31 שאומר שחלונות לא יכול לטעון את הדרייברים הנחוצים.יש לי ויסטה פרימיום והדגם הוא acer 5630g.איך ניתן לפתור זאת .?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by galit2ha,

לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sgt_flippy,

איפה אני יכול למצוא מגוון רחב של פונטים? ואיפה אני מוסיף אותם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. כך שכאשר האזין לשירים כול השירים יהיו באותה עוצמה תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחפש תוכנה שאני מכניס בה רשימת קישורים ומגדיר לכל קישור שעה מסוימת שהתוכנה תפתח אותו. תוכנה שמטרתה די פשוטה אך האם קיימת?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אנשים. הבאתי איתי מהחופשה לא מעט סרטי ווידאו. העברתי אותם מהמצלמת ווידאו למחשב ועכשיו אני זקוק ל 2 כלים: 1. תוכנת עריכה חזקה אך במקביל ידידותית למשתמש ונוחה לשימוש. 2. כלי להמרת הסירטונים מפורמט AVI לפורמט MKV (כרגע סרטון של כ 32 דקות תופס לי כמעט 7 גיגה) עם מינימום ירידה באיכות. ז"א המרה מקידוד MPG לקידוד H.264. מה שאני צריך זו תוכנה שתקח את קובץ הווידאו הנוכחי ותעביר אותו קידוד מחדש ל H.264 ורצוי מאוד "בלחיצת כפתור" (בלי חילוצים ואריזות למינהם), פשוט בחירת הקובץ בחירת אופציית קידוד מחדש וקבלת קובץ חדש מקודד בצורה יעילה יותר. קיים דבר שכזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LRa,

שיכול להמיר כתוביות בפורמט של idx ו sub, שאלה כתביות שה IDX מכיל מידע לגבי הכתוביות וה SUB מכיל את הכתוביות(בדרך כלל בכמה שפות) והוא גם תופס בין 6-60 MB בערך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Cyron,

אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי את הגירסה החדשה של Azureus גירסת ה-2.3.0.0 ויחד עם זאת התקנתי גם Java חדש, ה-Java JRE 1.5. אם אני לא טועה (ואם זה משנה משהו) לי יש את הגירסה 1.5.0.0.2, ויש עוד גירסה של 1.5.0.0.3.. אחרי שהתקנתי את שני אלו הפעלתי את הAzureus והכל היה תקין, ראיתי את הפונקציות החדשות והלא נחוצות כל כך, אך גליתי שעכשיו אחרי זמן עבודה לא ארוך כלל הCPU USEG בTASK MANAGER גבוה מאד! הוא יציב על 85,100K אבל ליפעמים מגיע גם עד ל 100(!!!) שלדעתי האישית זה "קצת" יותר מידי בישבילו.. האם גם לכם זה קורה? להחליף לJava החדשה ביותר? (1.5.0.0.3) או אולי לגירסה ישנה יותר? אבל שלא תחשבו שזה רק זה.. Noo.. כניראה עקב השימוש הגבוה של הJava האינטרנט מתנתק לי! למעשה רק דפי הדפדפן …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nir007,

איך חברת MICROSOFT שומרת על עצמה מפני וירוסים,רוגלת,זבל,שגיאות,סוסים,וכאלה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים