תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מדי פעם... לפעמים זה לא מופיע....אפילו אם אני סוגרת את החלון...רק אם אני מאתחלת זה נפתר... ממה זה נובע? ואיך פותרים? (חוץ מהאיתחול)....
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לרוב כשמתקינים תוכנה דרך ה-SETUP תוכנת ההתקנה קובעת היכן תותקן התוכנה אבל הם נותנים גם אפשרות לקבוע לבד את מיקום התוכנה הבעיה שלי שלפעמים החלון שנפתח לצורך קביעת המיקום ע"י הקשה על בראוז (לא יודע לכתוב זאת באנגלית) נפתח לי בצורה מעוותת ולא מושלמת כך שלא רואים את האפשרויות של הכוננים והתיקיות. רואים רק חלק מהחלון ואין אפשרות להגדיל את החלון הזה. אני חייב דחוף לדעת איפה ניתן לתקן מצב זה וכיצד. מי שמכיר את הבעיה ויודע על מה שאני מדבר ויודע כיצד לשכנע :AR15: את החלון הזה לגדול לגודל נורמלי שיקום תודה נ.ב. אני עובד עם חלונות 98
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לפני כשנתיים הורדתי תוכנת בדיקה ותיקון (במידה ויש סקטורים פגומים ניתן לאפס אותם עם התוכנה) התוכנה פועלת עם הפעלת המחשב דרך דיסק iso אני לא מוצא את התוכנה הזאת שבודקת את זה. אשמח להכוונה בעניין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
1) אם צרבתי לCD קובץ MPEG 1 האם זה מספיק על מנת שיקרא כ VCD ע"י מכשיר DVD? 2) אם אצרוב קובץ MPEG 2 ל CD האם יקרא ע"י נגן DVD (סלוני, לא במחשב) באיכות DVD?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר לחתוך אותי יעני בלי כל הרקע בצד ולערוך למשהו יפה אם אפשר כמה אופציות מה שיצא הכי יפה תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600gt 512MB אך אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו. במסך "ניהול התקנים" מופיע לי ההודעה הבאה: "windows נתקל בבעיה בעת התקנת תוכנת מנהל ההתקן עבור ההתקן שלך. windows איתר תוכנת מנלך התקן עבור ההתקן שלך, אך נתקל בשגיאה בעת ניסיון להתקין אותה. NVIDIA GeForce 8600 GT הגישה נדחתה." הסרתי את כל הדרייברים שהיו על המחשב ונסיתי להתקין מחדש דרייברים לדוגמא של OMEGA מאחד האתרים שפורסמו בפורום (סטיקי דרייברים בפורום תוכנה) אך זה לא עזר לי. עדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה. במידה וזה יכול לעזור מספר פרטים לגבי המחשב שלי: לוח אם - Intel Sorento D945GNT מעבד - DualCore Intel Pentium D 930 אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מחפש תוכנה שמראה לי בזמן אמת את הטמפרטורה של המחשב שלי או של חלקי המחשב למי שיש או מכיר תוכנה כזאת אבל שהיא טובה ואמינה ומראה את הטמפרטורה הנכונה של הרכיבים בבקשה שיישלח לי שם שלה או לינק? תודה מראש!! =) * אני חדש בפורומים כאן מותר לבקש לינקים לתוכנות? (אם כן אז אפשר עדיף לתוכנת אימיול)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין 7.10 MS-DOS על דיסק קשיח Western Digital 640GB SATA, אבל בכל פעם תכנת ההתקנה מפסיקה לפעול. בתחילת ההתקנה יש לבחור באחת מתוך ארבע אפשרויות כאשר האפשרות הראשונה היא להתקין את MS-DOS 7.10. אחרי שבחרתי באפשרות הראשונה קיבלתי את ההודעה הבאה: "Now loading MS-DOS 7.10 installation disk... Running DOS71INS.IMG Emulating CHS 80/9/2" ואז תוכנת ההתקנה הפסיקה להגיב. מדוע זה קורה? האם קיימת דרך לתקן את הבעיה, או שעלי להמשיך להשתמש בכונן ה-IDE הישן שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לנסות את עצמי ברקעים.. עשיתי את זה ממש עכשיו 10 דקות אבל אהבתי את מה שיצא, יש לזה את המראה הוויסטי הזה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הודעות כמו בתמונות מה לעשות ? זה מנתק לי את כל התוכניות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שמי רשף יש לי WIN XP עד היום הייתי רואה תמונות ממוזערות עם תוכנת "מציג התמונות והפקסים של ווינדווס" ועכשיו מופיע לי סמל במקום תמונה. האפשרות היחידה שלי לראות את התמונה מבלי לפתוח אותה זה לעשות "סרט שקופיות" איך אני מגדיר שבכל פעם שאני פותח תקייה שיש בה תמונות - שאני אראה את התמונות בקטן - תצוגה- תמונות ממוזערות. צירפתי תצלום מסך של תיקיה של תמונות כשאני בוחר "תמונות ממוזערות" ולא רואים את התמונות- להמחשה. אשמח לקבל עזרה תודה מראש רשף [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להפעיל קונסול ג'אווה סקריפט במובייל בלי להשתמש במחשב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא יש קובץ בשם XXXXXX אז אני יעשה בתוכנה חיפוש קובץ עם 6 אותיות והוא ימצא אותו
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר? ( זה לשפת C ) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקליד נניח את האות ר יוצא לי סימן או מוזר או מספר ואות באנגלית לדוגמא ר=3? וירוס? בעיה בהגדרות? מה לעשות בבבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה? אני מצטער מראש אם לא פה אני אמור לפרסם את הבעיה פשוט פרסמתי בתמיכה טכנית ואמרו לי שזה תוכן לא חוקי לא מבןי למה....
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נתקלת בבעיה שמעולם לא נתקלתי בה ואני לא מצליחה לפתור את הבעיה. הבעיה שלי היא כזו - כשאני לוחצת על האייקון "המחשב שלי" הוא מראה כאילו הוא רוצה להיפתח אבל הוא לא נפתח ובמקום זה פשוט נפתח לי אייקון "המחשב שלי" על הסרגל הכחול למטה. כאשר אני לוחצת על האייקון שנפתח על הסרגל עדיין לא נפתח לי החלון של "המחשב שלי" 0אני רוצה לראות את הכוננים C ו--D ) ובמקום זה הוא פשוט בורח לכיוון הדסק טופ. איך פותרים את הבעיה הזו????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו שאני נכנס לפייסבוק מופיע לי הודעה Microsoft Visual C++ Runtime Library וואז זה יוצא לי מכל דפי האינטרנט,וזה קורא לי רק שאני בפייסבוק מה לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את המסגנר קופצת הודעה "יתכן שתכונות מסוימות לא יהיו זמינות בשיחה זו" למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מעוניין בתוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שתמיר DVD עם כמה פרקים לקבצי AVI או MP4 נפרדים - אחד לכל פרק. יכולת להטמיע/להוסיף כתוביות ו/או דיבוב מה-DVD זה בונוס נחמד אבל לא קריטי. חשוב שתהיה multi-threading כדי לנצל את ה-I7 שלי ביעילות מירבית - יש לי עשרות DVD חהמיר. ראיתי את HandBreak אבל היא מעט בעייתית עם AVI הבנתי (מיועדת בעיקר ל-HD) ומניסיוני לא ממש מנצלת ריבוי ליבות בכל קידוד: http://www.videohelp.com/tools/HandBrake מכיר גם את PocketDivxEncoder המצויינת אבל הפרדת הפרקים שם לא משהו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-