תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התחלתי להשתמש בפיירפוקס והייתי רוצה לדעת איך אני חוסם אתרים / כתובות מסויימות בדפדפן הרגיל של מייקרוסופט זה היה פשוט להכנס לאבטחה-->אתרים מוגבלים, ואז להזין את הכתובת
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש אתר שאיך שאני נכנס אליו פותח לי ים של פרסומות בחלונות חדשים אני גולש בכרום ,איך חוסמים את זה לגמריי בכרום ?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי סרטון של 10 דקות, אני מעוניין לחתוך את הסרטון באמצע פעמיים, כדי לקבל קובץ של 5 דקות. איך חותכים סרטון בתוכנה הנ"ל ואח"כ שומרים אותו? או לחלופין, מחפש המלצה לתוכנת עריכת וידאו טובה ששומרת את הקבצים אח"כ ב- HD. הבעיה עם מובי מארקר שהיא לא שומרת את הקבצים ברזולוציה המקורית אלא פחות מזה, ולא באיכות HD. אני עובד על חלונות XP. תודה מראש, גיא. מצ"ב צילום מסך.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לחתוך תמונה מסויימת שיש לי במחשב לגודל של תמונת פספורט. אין לי פוטושופ. יש איזה תוכנה חינמית או אולי בעזרת הצייר אפשר? אבל אני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שמקבלים ההודעה הזו: 29 All Slots Full, Added you to the main queue in position איך ניתן אחר כך לבדוק מה המקום הנוכחי בתור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
האימיול הזה - פשוט משתלט על המחשב - קשה לעבוד איתו במקביל אני רוצה להגביל אותו - שלא יקח יותר מ 30 % ממשאבי המחשב = האם אפשרי? כנ"ל לגבי רוחב הפס - איך יודעים כמה הוא צורך? למשל אני רוצה לשדרג עכשיו למחשב עם שתי ליבות - הכי חדשני מה מבטיח לי שהאימיול לא ישתלט על כל המחשב - גם כשהו חזק יותר? מי מאיר את עינינו - עוזר תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 פרו. בכל פעם ששולחים אי-מייל אז נפתח חלון כזה שמראה שמתבצעת סריקה, אבל מה קורה כשמקבלים אי-מייל? מתי מתבצעת הסריקה? אין שום חלון כזה או אחר. (עכשיו כתוב לי כמעט ליד כל אי-מייל spam control. זה קשור?)
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה מחפש LiveCD לטכנאים, עיינתי בפורום שהוצע בת'רד ההוא ובמדריכים ליצירת LiveCD באמצעות BartPE, אבל לא הבנתי מה צריך לעשות כדי להוסיף תוכנות ל-LiveCD. אני צריך מדריך מפורט בעברית המיועד ל-n00b המסביר בצורה פשוטה עם דוגמאות איך משלבים תוכנות ל-LiveCD שנוצר באמצעות BartPE. לצורך העניין, הבסיס שלי הוא UBCD. אני רוצה שיהיו ב-LiveCD התוכנות הבאות: Anti-Virus Anti-Spyware Firewall CPUz Everest Firefox Tunderbird Partition Magic Ghost Nero Winamp WinRAR Total Commander תוכנות לצריבת ביוס לצורבים, ועוד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בGhost החדש , אך כשמפעילים אותו בDos הוא כותב שאין מספיק זיכרון. הבנתי שצריך להגדיר Ram Drive (כונן וירטואלי עם זיכרון מורחב), אני לא מוצא שום מאמר או כתבה או בפורום על הסבר איך להגדיר את זה ( ב Autoexec , Config ) תודה לכל מי שיודע .. נ.ב - בלי קשר ל Ghost, אני מעוניין לדעת באופן כללי כיצד יוצרים Ram Drive .. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום יש ל PHOTOSHOP CS2 איך אני יכול לבחור לעשות כך השתמונה תיהיה בשחור לבן ורק אובייקט בודד בתמונה יהיה בצבעוני? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב שלי מותקן כונן קשיח WD2500AAJSוWestern Digital ואתמול התקנתי כונן חדש - Western Digital WD3200AAKS . אני רוצה שהכונן החדש יהיה גיבוי מלא של הכונן הישן (כולל, אם אפשר מערכת הפעלה ושל תוכנות, משחקים, תמונות וכו...), כך שאם הכונן הישן יתקלקל אוכל להשתמש בכונן החדש ללא שום התקנה מחדש של מערכת הפעלה/תוכנות/דרייברים וכו... אני מבקש המלצה על דרך פשוטה (וחינמית אם יש...) לבצע זאת, תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק פלופי לפני התקנה הווינדוס בשביל לעדכן ביוס הלוח אם הוא ABIT IP35-E , ורק הביוס שלו שוקל 1 M יצרתי דיסק דוס דרך הווינדוס , ורק הדוס שוקל 800 K ככה שזה לא נכנס בדיסק 1.44 איך אני יוצר דוס שישקול 300 K ? [br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 18:31:02 אה הבנתי ...אני אכין דיסק אחד דוס ודיסק שני יהיה לביוס
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לערוך מצגת בצבא, איך אני יוצר את הלוגו של היחידה שיסתובב קבוע במצגת למעלה, בתוכנה פשוטה ומדריך אם יש.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת: כאשר אני יוצר מסמך חדש באמצעות Envalop Wizard אני מקבל בנוסף עוד עמוד ריק שאי אפשר להסיר אותו. גם כאשר אני יוצר מסמך חדש רגיל ואז נכנס לכלים>מעטפות ותוויות העמוד הריק נשאר. אם אי אפשר ליצור מעטפה בלי עמוד נוסף, איך אפשר לשנות עמוד מסוים לגודל של מעטפה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אאוטלוק?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מישהו יודע איך יוצרים סקינים ומעצבים אותם איך שבא לך לתוכנת ה WINAMP ? מאיפה אפשר להוריד תוכנה/מדריך לזה ?
-
שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה מיצרים קבצי BIN ו CUE ??
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ bin מדיסק שיש לי. בחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה ממליצים על תוכנת WINISO - אבל זאת יוצרת קבצי ISO... הבנתי שאפשר לעשות את זה עם NERO אבל לא הצלחתי למצוא בתוכנה את האפשרות הזאת. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי אתם יכולים להגיד לי איך יוצרים קובץ Cue כדי שאני יוכל לצרוב בנרו משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לוירטואל פיסי קובץ floppy image בסיומת ima vfd dsk וכו... אפשרי גם img אבל לא רגיל, אחד יעודי ל floppy image (אלה שתופסים 1.44 מגה בדיוק גם אם השטח ריק). תודה!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליצור איתה קבצי gif ברזולוציה שאני רוצה, מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קובץ image,אבל מכיוון שהצורב DVD שלי הוא גם הכונן DVD בגמר הכנת הimage ,הnero מנסה לצרוב אוטומטית את image לדיסק בצורב, הבעיה שבצורב נמצא באותו הרגע הדיסק המקורי ואז כל התהליך נכשל. ולכן אני צריך להכין image שישמר בדיסק הקשיח עד שאני יחליט שאני מעונין לצרוב אותו, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ MDF והדרך היחידה שלי לפתוח אותו זה אם היה לי את הקובץ MDS שלו ואין לי אז רציתי לדעת איך יוצרים לקובץ MDF קובץ MDS?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-