תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לשנות את שם המחשב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לא מצאתי בסטיקי אז אני שואל כאן, ובאופן כללי מעדיף המלצות מחבר'ה שעשו שימוש בתוכנות כאלה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה ,האם המשחקים שמופיעים בביקה אלה משחקים שבאמת קיימים או סתם קטעים שיצרו במיוחד ?? :jump:
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מבין שלושת האנטיוירוסים האלה (הכי טובים שמצאתי) איזה הוא הכי טוב מבינהם? Panda 2005 McAfee Kaspersky תודה לעוזרים! (זה חשוב)
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זקוק בבקשה לתוכנה שבודקת כללית את תקינות (ולא את הביצועים) של חומרת המחשב. מספיק לתת את שמה,ללא ההורדה (אם יש הורדה,היא תתקבל בברכה ;D). תודה
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
כתוצאה מטעות אנוש מביכה (לקח לחיים: לעולם לא לפרמט כוננים כששרויים במצבים של עייפות קיצונית) - פירמטתי את הפרטישן הלא נכון. (ב quick format). ניסיתי לשחזר עם Ontrack EasyRecovery 6 אבל זה לא מצא שום קבצים בכל אחת מאפשרויות השחזור שניסיתי (למעשה, זה מצא 11 קבצים כולם מ windows/temp), עם זאת כשניסיתי לשחזר במצב של שחזור ללא מידע על מערכת הקבצים, הוא מצא לי את כל הקבצים - הבעיה - שהם איבדו את השמות שלהם ואת המיקומים שלהם - בלאגן. 1) האם עשיתי משהו לא נכון? איך אני משחזר כמו שצריך בעזרת EasyRecovery 6? 2) האם יש תוכנות אחרות שיכולות לשחזר את זה? איך אני עובד איתן? כמו כן, אשמח לשמוע עוד טיפים ועצות אם יש. תודה מראש וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסמתי בפורום "מפרטים" עזרה בתחום תאימות חומרה לתוכנת עריכת סרטים "אדיוס 5" הופנתי לכאן כדי לברר לעומק יותר את דרישות החומרה לתוכנה. אשמח לקבל עזרה מבעל נסיון מקיף בתחום על תוכנה זו בשאלות:במה התוכנה משתמשת בזמני רינדור ועבודה ב"זמן אמת"?האם בזיכרון?או במעבד? בזיכרון הכרטיס מסך...?או בכולם יחד? או בחלקם?איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?256?512?או יותר...? איך לייעל את העבודה ע"י הגדרות התוכנה? האם קיימים פרטים חשובים שעלי לדעת בשימוש בתוכנה? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד על פורום VBB ואני מעוניין להתעסק איתו קצת על המחשב שלי במקום להעלות ולהרוס ולהעלות שוב... קיימת דרך שאני יוכל להיכנס לפורום כאשר הוא על המחשב שלי?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפשת מנהל הורדה שאחרי הורדת לינק, הוא מעביר אותו סריקת וירוס ורק אם הסריקה יצאה טובה הוא מעביר למקום אחר במחשב.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ושתיהיה בדיוק בדיוק בגירסא של 3DMark2001 SE Pro Build 3.30
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה ללכוד סרט בכרטיס טלוויזיה שלי (Fly 98) הקובץ יוצא בפורמט AVI, אבל הנפח שלו פשוט מרקיע שחקים...550 מגה ל-2:30 דקות לדוגמא.. מישהו יכול להפנות אותי לפיתרון? חיפשתי בפורום פיתרון ולא מצאתי, תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה חוזרת של התקנה של דריבר סאונד בלוח אם ASUS M2N-VM DVI אין לי כרגע סאונד והלוח מסרב לקבל את הדריבר וניסיתי לעדכן אותו מהאתר של אסוס אך ללא הצלחה הקודק הוא של רילטק ALC662 HIGH DEFINITION והורדתי גם את הדריבר מהאתר שלהם אך ללא הצלחה. ויש לי אותה בעייה גם בלוח ASUS M2N-E בדיוק ואפילו ניסיתי 3 מערכות הפעלה מגירסאות שונות וזה לא עזר אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא. תודה מראש. אסף
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... נמחקה לי התוכנה עקב וירוס שהיה אז אני מחפש את אותה אחת ולא מוצא בשום מקום עכשיו.....אני יודע שיש תחליפים אז אל תנסו כי כלום לא עובד לי ...חסר לי קובץ אחד ספציפי ששמו hdtv.exe והכל יהיה בסדר ... יש לו מין סמל כזה בצבע תכלת צהוב..... ד"א הכרטיס הוא FlyVideo98 תודה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב PC ברכב וגם כרטיס WIFI ואנטנה חיצונית אבל יש לי בעיה בחיפוש רשתות WIFI בזמן אמת ללא הפסקה כדי שאני יוכל להתחבר לאחת מהן. על המחשב שלי יש XP והממשק שלהם לזיהוי רשתות לא פעיל כל הזמן אלה אחת לחצי דקה הוא עושה סריקה ומזהה את הרשתות. גם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס יודעת לבצע סריקה אחת לכמה זמן וזה לא מספק אותי. התוכנות הללו לא מבוססות על שינויים כל כך גדולים באזורים גאוגרפים לכן סריקה של חצי דקה מספיק טובה למי שמשתמש במחשב נייד אבל לפרוייקט שלי זה קצת מרגיז לבצע כל הזמן סריקה יזומה. יש תוכנה מאוד טובה למכשירי כף יד שנקראת WIFIFORUM אבל היא לא לXP. האם משהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לעזור לי בעניין זה? מי שרוצה לראות את הפרוייקט שלי כדי להבין קצת יותר טוב מה עשי…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
* אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט VCD ואני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי MV2 PLAYER ועוד תוכנות וזה לא עובד .
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהוא יודע אם אפשר להעביר את כל הנתונים מחשבשבת דוס לחשבשבת ווינדוס ולהסביר איך עושים אתזה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או קי העניין הוא שפירמטתי את המחשב ועברתי לעדכן את האוטלוק 03 שלי עם GMAIL העניין הוא שאני פשוט לא מצליח למשוך הודעות וכל הזמן קופצת לי הודעה עם השם משתמש שלי והסיסמה.הלכתי לפי ההוראות באתר שלהם על העדכון פופ3 גם במייל עצמו באתר וגם באוטלוק העניין הוא שאני מצליח להכנס דרך האתר אבל לא דרך האוtלוק! מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש תוכנה שבאמצעות צירוף מקשי אוכל להפוך את המסך (ל PIVOT) והאם יש תוכנה שאיתה אפשר לעבור בין מצבי התצוגה של DELL 2009W? (גרפיקה, משחק, ספורט, סרט)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נניח ויש לי דיסק חוקי ומקורי של משחק מסויים. האם ישנו חוק שאוסר עלי לצרוב עותק לגיבוי בלבד, אם הדיסק המקורי ילך לאיבוד או יצא מכלל שימוש? האם ישנו חוק שאוסר עלי להכין ISO של הקובץ כי נוח לי יותר להחזיק את כל הISOים בתיקיה מסויימת ולעשות MOUNT כשצריך, מאשר לחפש את הדיסק כל פעם (ואגב, את זה אני אכן עושה לא מעט)? שוב אני מדגיש: אני לא מדבר על שיכפול דיסקים בשביל חברים או הורדות מהאינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב .. אני מחשב תוכנה אשר אחרי מספר ימים תעשה לי רסטר למחשב,(תכבה ותדליק אותו). פשוט זה מחשב שאני לא עובד איתו והוא נמצא במקום בעיתי לגישה,זה מחשב של מצלמות אבטחה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
נתחיל, קניתי מחשב חדש, אני משתמש ב XP+SP2 במחשב הקודם היה לי 98 וקאזה עבדה מצוין בנוכחי היא פשוט לא מתחברת...תקועה על connecting ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר בדקתי 3 גירסאות של קאזה לייט..למישהו יש רעיון? השאלה השניה שלי: בווינדוס 98 נהגתי לנעול את המחשב עם השומר מסך + סיסמא איך אני עושה משהו דומה כאן?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. אי אפשר לשנמך. 2. מעדיף משהו קוד פתוח. 3. יציב ולא שואב משאבים. 4. חינמי. להתחיל במשהו שכפתור START יגיע ל DESKTOP ולא לגועל של החלון START
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-