תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
להורדת סירטונים מיוטיוב אני משתמש בתוכנה aTube_Catcher_Installer עם איזה תוכנה ניתן להוריד MP3 מהיוטיוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רואה סרט שרץ על שני מסכים, כלומר חיברתי 2 מסכים למחשב אחד. הבעיה היא שהתירגום ממוקם בדיוק בהפרדה של שני המסכים וזה מקשה להבין את הכתוביות. האם יש נגן שאפשר לשנות בו את מיקום הכתוביות כך שהכתוביות יהיהו ממוקומות בצד אחד של המסך או צד אחר? חייב להיות אופציה כזאת... תודה
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בבאר התחתון בווינדוס איפה שמופיעים כל החלונות הפתוחים וגם חלוני השיחה מופיע השם של האנשים וגם הכתובת אימייל שלהם... יש אפשרות שיופיע שם רק השם של האיש קשר ולא ביחד עם הכתובת אימייל שלהם?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
פתאום אתמול השורה שמתחת לשורת כתובות החליפה את צבעה[תמיד היה לי סקין ואתמול פתאום זה הפך לתכלת בוהק כזה] ומאז אני לא יכול לראות אתרים, כל אתר שאני נכנס אליו זה מראה לי קודים כאלה, כמו לדוגמא בכניסה לHW,GAMER http://img717.imageshack.us/img717/4968/14152050.png ד"א מה שמוזר זה, שבאתרים אחרים כגון ONE,GMAIL,YNET וכו ' אין ת'בעיה הזאת אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
950 MHZ 320 SDRAM MB מטרות: סרטים אין אינטרנט וורד תיכנות דוט נט WIN 2000? XP PRO? XP HOME?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני יודע שקספרסקי ונוד32 נחשבות לטובות ביותר אבל אני צריך אנטי וירוס בלי הרבה התעסקויות. מחיפושים בפורום מצאתי שלושה אנטי וירוסים מומלצים שהם חינמים : AVG,AVIRA,AVAST. (וגם אנטי וירוס מבית מיקרוסופט http://www.microsoft.com/Security_Essentials/) יש טובות יותר? איזה הטובה ביותר מבין השלושה? היא טובה יותר מנורטון?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מנסה לעשות צעד של להעביר את הביקורות והסקירות שאני עושה (כתחביב ) לאודיו יש לי בעיה בעצם 2 1-אני נישמע גרוע בהקלטות גם מבחינה קולית וגם מבחינת חוסר ניסיון אני יכול לשפר רק את החלק השני באימונים אבל לא את השני בלי תוכנה טובה אם פילטרים 2-אין לי תוכנת הקלטה טובה ולא יודע מה מתאים לזה סך הכל אני מחפש תוכנה חינמית וידידותית להקליט בה בMP3 ושאפשר יהיה להקליט אם איזה פילטר או משהו שהקול שלי לא ישמע מסריח כל כך תודה לעוזרים קרירין
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב להשתמש באקספלורר בשביל חשבונות שלי באתרים של בנקים (להתעדכן מה קורה בבורסה) אבל אחרי מספר דקות זה מתנתק אוטומטית מהחשבון עקב חוסר פעילות ואז צריך להכנס מחדש וזה סרבול כשצריך לעשות אחרי כל פעם שאני יוצא לשרותים או לאכול או לצאת לבחוץ וכו'. האם יש אפשרות לרענון אוטומטי כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד LENOVO WIN 7אשמח להמלצה על תוכנת אנטי וירוס מועדפת תודה,אור
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
על מערכת 64 win7 , האם יש איזה דרך להשתמש בחומרה של כרטיס PCI עם דרייבר של 32 BIT ? אולי באמצעות מכונה ווירטואלית, או פטנט אחר.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ממש כאילו שאופיס סובלת ממנטו. כל פעם שאני מעדכן משהו בקובץ(וורד או אקסל) ובא לשמור אותו התוכנה קופאת, אני ממתין איזה דקה שתיים ואז סוגר, וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן את האופיס דרך Windowsupdate וזה לא תיקן את הבעיה. מישהו נתקל בזה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גולש ב"כרום" גרסה 4.0.249.43 גם כאשר אני בעברית וגם כאשר אני באנגלית - הסמן נראה אותו דבר (קו | מהבהב) - האם יש דרך בכרום שהסמן יהיה שונה בין עברית ואנגלית (כמו בכל שאר התוכנות... ) ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אמש ניסיתי להרשם לחשבון ג'ימייל ומסתבר שג'מייל דורשם מס' טלפון לשם שליחת סיסמא. אמנם שמעתי כבר אודות הרעיון הזה, אבל טרם בהקשר שלהם. ייתרה מזאת, לפני כמה זמן פתחתי חשבון לקרוב משפחה ולא היתה דרישה שכזו. מה שכן, לא ראיתי דיוויחים רבים (או בכלל) אודות העניין כאן או ברשת הישראלית בכלל. אז מה, ממש חדש? משהו אישי נגדי? ואם כבר, והיות ואני מעדיפה שלא למסור להם מס' טלפון (יותר מידי פרטים עלי, הרבה יותר מיד) האם ניתן איכשהו להתחמק מהעניין ועדיין להרשם? תודה לעונים ולמתייחסים והמשך יום כחול (כתום היה לפני יומיים, לא כיף כתום)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי נהייה איטי (מעבד E8400 4GB DDR2 ועוד כמה דברים לא יודע אם רלוונטים...) מערכת חזקה... הקטע הוא שאני שם לב שלוקח למערכת זמן רב מדי בשביל לעבד מידע ויש מין תחושה שמשהו פשוט לא בסדר שמתי לב לזה שבכניסה למערכת הפעלה (VISTA HOME) לוקח למחשב יותר מדי זמן להכנס מהLOGIN MENU לDESKTOP לאחר שאני מזין סיסמא ונכנס למשתמש יותר מדי זמן WELCOME אחרי זה כמה דקות את עד שכל התוכנות נטענות (ואין הרבה חוץ ממסנגר זון אלרם וסטים בלי לכלול אינטרנט אנטי וירוס ודרייברים למינהם) גם לפתוח את הדפדפן לוקח לו זמן... ואני רואה את המד שבGADGETS קופץ ל% גבוהים מדי... אז אחרי שבדקתי והסתכלי בEVEREST שמתי לב לדבר הזה... רציתי לדעת למה זה ככה והאם זה צריך להיות ככה אני…
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום כולם! יש ברשותי חומר שצולם בפורמט FULL HD 1920*1080 במצלמת SONY על כרטיס זיכרון CAM EX מצלמת וידאו מיקצועית פרמט MP4. כמו כן יש ברשותי עוד חומר שצולם במצלמת וידאו של SONY אבל ביתית גם כאן החומר הוא FULL HD 1920*1080 הקבצים כאן בפורמט MTS. 1. אני מתכוון לערוך את החומר בפרימייר CS3 PRO . איזה פרוייקט עלי לבחור בפרימייר בכדי לעבוד על הסירטונים ולשמור על איכות HD? 2. כיצד אני מיצא את החומר שעבדתי עליו בפרימייר לDVD ? מהן ההגדרות שעלי לתת באדובי מדיה אינקודר? 3. הקבצים בפורמט MTS הפרימייר לא קורא אותן מהי תוכנת ההמרה הטובה ביותר בכדי להמיר אותן ולשמור על האיכות של HD ? ולאיזה פורמט עלי להמיר אותן. אנא בבקשה פירוט ברור זה נורא חשוב לי אני עושה את צעדי הראשונים בתח…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יצרתי חתימה חדשה בPhotoshop. אני רוצה שתופיע במייל שלי OUTLOOK ו GMAIL.. אני צריך לדאוג לגודל פיקסלים מסוים ? באיזה סוג קובץ אני צריך לשמור אותה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מפעיל תוכנה בשם CAMASTASIA ועושה REC למסך FULL PAGE אי אפשר לגעת בעכבר , הסמן של העכבר מהבהב במנהל התקנים אני רואה שהמעבד על 50% מאמץ שאני לוחץ F10 כדי לסיים את ההקלטה הכול מסתדר אבל יש לי 4GB זיכרון ומעבד E4600 והטמפרטורות תקינות למה זה ככה ? 30 מעלות המעבד! , יש בעיה במעבד ? מה יכול להיות דפוק ? האמת זה קרה לי עם עוד מחשב שהפעלתי את התוכנה הזאת ,,, ממש מוזר אני שם מיליון דולר שהבעיה בכרטיס מסך OB ,
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
משום מה התפקידים של הf במקלדת החליפו לי תפקיד כשאני באקספלורר. F5 פותח לי חלון לחיפוש קובץ במקום refresh
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מודע היטב לחסרונותיו הרבים של הדפדפן מבית מיקרוסופט. אני מחפש אלטרנטיבה ראויה ,אולם חסרים לי בדפדפנים אחרים מספר אפשרויות שהתרגלתי אליהם ב-EXPLORER כגון : כפתור זום שניתן להקליק עליו עם העכבר בקלות (חיוני ביותר עבור כאלו שיושבים רחוק מהמסך) אפשרות סיור בין המועדפים(favorites (,כמו שמסיירים בין תיקיות בדיסק הקשיח אפשרות למשהו דמוי LINKS ,לגישה מהירה לאתרים שמבקרים בהם לעיתים קרובות. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בפוטושופ סיאס4 כל מקום שאני בא לצייר בו\למחוק עם כל סוג של מברשת, מופיע לי הסימן כאילו אני מצייר עם 1 פיקסל [במקום העיגול בגודל המתאים\ציור של המברשת] זה ממש מחרפן...למרות שנראה לי שזאת שטות שאני בטעות עשיתי. לפתוח ולסגור תפוטושופ לא עזר. זה משהו בהגדרות ששיניתי בטעות או שזה באג בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-