עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyalha,

אהלן, יש לי 3 מחיצות (HDD אחד).. אחת למערכת הפעלה (40G) ועוד שתיים אחת 115G ואחת 78G.. אני רוצה לשנות את המקום שהקצתי, יש אפשרות כזאת בלי לפרמט ולמחוק הכל?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  2. איך אפשר לשפר את הביצועים של הuTorrent?

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. אני משתמש בMaxthon 3, והחוסם פרסומות ממש על הפנים. איך אני יכול לשפר אותו?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by FARKASH7,

איך אני יכול לתקן את הוירוס הזה האנטי ווירוס שלי מזהה אותו אבל לא מצליח לתקן אותו קוראים לו win32.jeefo בבקשה אם למישהו יש איזה אנטי ווירוס אחר בחינם שיצליח או איזה משהו שמוחק אותו כמו הFIXBLAST שמחק את הרירוס של ה60 שניות. תודה רבה לעושרים הווירוס פשוט התפשט בכול החשב

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. שלום, אז ככה... כתבתי להנאתי את הגיליון הבא של יומן הרשת, והבנתי שהמצב של הRAM שלי לא ממש מזהיר, ושעליי להדליק מחדש את המחשב. שמרתי את הקובץ, כיביתי את וורד, ולחצתי באופן עצבני ביותר על כפתור הכיבוי (זה שעל הקופסה). המחשב נדלק מחדש, הכל טוב ויפה. אבל ליבי נפעם לגלות כי המסמך שניסחתי כה יפה וטרחתי לכתוב נשבר. לצערי הרב, אינני יכול להעלות את המסמך לאינטרנט או לחשוף את ביפנכם [אלא אם כן תעשו למחשב שלי Remote assistance] מכיוון שהוא מכיל מידע שבשלב זה אמור להיות חסוי. אפרט את הבעיה: כאשר אני מפעיל את הקובץ אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Word cannot start the converter mswd6_32.wpc כמה פעמים, וכאשר אני גומר ללחוץ על הודעות השגיאה (כולם נושאים את אותה תווית), נפתח חלון שמבקש מ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by WhiteHaze,

הי הורדתי קובץ ZIP גדול באמיול ושניסיתי לפתוח אותו היה CRC Error, יש אפשרות לתקן את הטעות בקובץ באמיול בלי להוריד הכל מחדש? תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. כותרת...

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by daniel0089,

פתחתי סקר זה כי מעניין אותי לראות איך רוב האנשים מוחקים קבצים.. אני אישית משתמש בתוכנה your uninstaller 2008 שמוחקת לדעתי יותר טוב... איך אתם מוחקים? דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by wariror42,
    • 0 תגובות
    • 475 צפיות
  10. היי. אני עד היום השתמשתי בשומר סיסמאות בשם lastpass ,אבל משומה אני לא מצליח להתקין אותו בכרום אז החלטתי לנסות את רובופורם.כמו כן,אשמח להסבר איך להשתמש בתוכנה,איך לשים את כול הסיסמאות שיהיו שמה ושכרום יסוכרן איתם בקיצר אשמח להסבר. תודה מראש. שבת שלום. :party0023::beerchug:

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. עד לאחרונה עבדתי עם ת'אנדרבירד אבל היא די עיצבנה אותי. אני מחפש תוכנה או כמה תוכנות שיעשו תעבודה כראוי ויתמכו בEMAILים בעברית (קריאה וכתיבה). רצוי גם הורדה אוטמטית של PODCASTים.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. בוקר טוב, התקנתי לראשונה YAHOO מסנגיר וקניתי מיקרופון. מישהוא יכול בבקשה להסביר לי איך אני משתמש בצ'ט עם מיקרופון. תודה, יוסי נ.ב. יש דרך לבדוק שהמיקרופון עובד??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בוא נגיד, אני למשל רושם בשורת כתובות את האתר : www.imdb.com לפני שאני מסיים לרשום את הכתובת במלואה, עולות לי התוצאות. הבעיה שאני רוצה בשביל הנוחיות שלי, שהכתובת: www.imdb.com תהיה ראשונה ועליונה. ובמקום, אני מקבל תוצאה שחיפשתי באתר. הנה תמונה שתבינו. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by Ido.K,

תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sroolik,

איך אני בודק על כמה fsp רץ משחק מסויים במחשב שלי ? תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  17. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by noodle,

לא מצאתי איך אני בודק ב- EVEREST Home Edidtion את הטמפרטורה של המחשב. מישהו אולי יכול להדריך אותי איפה אני בודק את הטמפרטורה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. יש לי תקיעות במשחקים ויש לי חשד שזה קשור בסאונד ולא בכרטיס מסך. יש תוכנה שבודקת את זה? פשוט את הכרטיס מסך ואת המעבד חקרתי עם כל הבדיקות האפשריות בהצלחה, אבל עדיין קיבלתי תקיעה בסטארקראפט 1 \=

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Lotar_88,

אני רוצה לבדוק כמה fps יש לי ב gta san andreas איך אני עושה את זה ? תוכנה ? משהו ?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  21. השאלה בכותרת... אני יודע שצריך להפעיל את התוכנה פעמיים אבל איך עושים את זה? או שעדיף לבדוק מאמץ עם תוכנה אחרת..

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  22. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. Started by naoriko,

למשל אוטו שאתה נוסע איתו במשחק GTA למשל. איך המסך פועל??? כל התמונה זזה קדימה והמכונית נשארת איך שהיא רק שפונים איתה אז המסך נותן צילומים מהירים של התמונה ומוזיז אותם קצת ככה שזה נראה כאילו שזה זז וזה ככה בכל משחק וכל דבר שאתה עושה במחשב גם שאתם מוזיזים את העכבר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. כלומר נגיד רק להבהיר את הפנים או את החלק העליון לדוגמא ? עפ"י נקודות סימון עם יש דבר כזה בתוכנה בכלל...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. היי כהקדמה אומר שקראתי(ובטוח שלא הבנתי כלום) את כל המדריכים שקיימים ברשת. ברשותי קובץ ERD Commander 2008.iso שאמור להיות BOOTABLE אבל מסתבר שהוא לא. ניסיתי דרך הנרו לצרוב BOOTABLE דיסק שיאסוף קבצים מC:\Program Files\Ahead\nero\DosBootimage.IMA לבוט, האופציה האחרת מתייחסת לפלופי A: שלא קיים אצלי במחשב. המטריף הוא שדרך הVIRTUAL PC של MS הדיסק הפיזי הצרוב עולה כמו גדול ומראה את השולחן עבודה של הERD ולא רק זה! אלא גם אם אני טוען אותו כדיסק וירטואלי בדימון טולס הוא עולה. הכי רחוק שהצלחתי להגיע באינספור נסיונות ליצור דיסק שיעלה אוטו' את הERD ,זה שהדיסק מכניס אותי למצב DR-DOS שאין לי מושג מה זה, ושם אין אפשרות להפעיל כלום שיתן רמז אפילו לתוכנה. מה אני מפספס חברים? קראתי המון מד…

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים