עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קודם כל , ההמלצה : חבילת תוכנות לשאת איתכם לכל מקום. http://portableapps.com/suite לא תופס הרבה מקום על ה DOK, ותמיד נחמד שיהיה שם. הבנתי שזה לא מחייב תמיכה ב U3 , אז אם שלכם לא תומך U3, לא להתבאס ! אפשר להתקין גם עליו בקלות (וגם על כל התקן אחסון נייד אחר, אגב, לא רק DOKים, אלא גם נגני MP3 וכו') - שימו לב, ההתקנה ארוכה ! לא לפחד אם זה נתקע ב 25% או במקומות אחרים למשך זמן רב.. - שימו לב 2 : בעלי U3 (לפחות כמו שלי בכל אופן, לא סגור לגבי אחרים) צריכים לפרמט לפני ההתקנה, מכיוון שהתוכנה מחליפה את מערכת ה U3. ועכשיו להמלצה השניה, למי שאין לו DOK קניתי ממש אתמול Sandisk Cruzer Titanium 4GB U3 USB 2.0 Flash 4 ג'יגה, קטנטן , של SANDISK, עשוי מטיטניום (והברושור אומר שמשאית יכולה…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום, אני מחפש Background של אפקט המטריקס באנימציה . מצאתי רק כל מיני ברזולוציות קטנות יותר משל פלאפון ואיכות גרועה,שזה נראה כמו אותיות סיניות שילד בן שנתיים כתב. אשמח אם למישהו יש את זה באיכות גבוהה יותר ורזולוציה גבוהה יותר. נ.ב-אם יש לכם את אפקט המטריקס בתמונה רגילה (לא אנימציה) אבל באיכות טובה , זה גם טוב,אך אני מעדיף אנימציה . תודה!

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. שלום הפעלתי את התוכנה בפעם הראשונה ואחת ההמלצות או אזהרות של התוכנה היא זאת: מה זאת אומר ואיך אני מסדר את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. Started by psxr,

התקנתי את התוכנה במרץ השנה והיא אמרה בלשונית של ה-health שדיוק הניחוש שלה היא 20 או 25 אחוז ועכשיו זה כבר הגיע ל52 אחוז ואומר שהדיסק יחזיק עד 2015 מישהו יודע מה התוכנה הזאת שווה ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by רועי מלר,

היי.. לאחרונה התחלתי שימוש ב - Vista Ultmate 64Bit אני בחיפוש ארוך כלפיי תכנים שנתמכים במערכת - אנטי ספייוור והגנה שקופה הם העיקריים, אשמח לכל עזרה, הפנייה (:

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  6. אני מתכוון לגירסה 5.3 מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום , אני רוצה להעתיק את כל הסמיילים ששמרתי במסנג'ר אחד לשני... איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by AC/DC,

האם תוכנה זאת היא טובה ? לפי החיפוש היא מצוינת אני שואל שוב שיהיה לי מסודר ונקי + דעות חדשות אז חבר'ה תענו לי כי אבא שלי קנה לי עותק ואני רוצה ליראות אם כדי לי להתקין תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by nadav1379,

קניתי צורב של nec 3520a ואני לא יודע איך לצרוב איתו סרט יש לי את התוכנה nero אני הורדתי סרט בלי כתוביות ואני רוצה לדעת איך לצרוב את הסרט יש לי שתי תיקיות וידיאו וקול אני זורק את הסרט בתוך התיקיה של הוידיאו ואיפה אני צריך לזרוק את הכתוביות? ויש עוד משהו הסרט שוקל 700MB ובדיסק יש מקום ל 4.7G אני לא יכול לצרוב על דיסק רגיל? כי יש הרבה מקום לא בשימוש

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. המחשב מפורמט. עשיתי לו גם איחוי דיסק וניסיתי להתקין איסיקיו. בשלב הסופי של ההתקנה , כשהאיסיקיו צריך להוריד קבצים של עדכון, זה רושם לי שגיאה ואז הכל מתבטל... מה עושים? כרגע פירמטתי! :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. יש לי שיר במחשב והוא מתנגן בצורה שכאילו המהירו אותו, איך אני מאיטה אותו?

12. אז ככה כשאני מנסה להתקין משהו אני מקבל Feature transfer error ניסיתי לשחק עם ההגדרות Read-Only ואבטחה, ניסיתי להתקין דרך Safe mode וניסיתי להוריד תיקון לבעייה מאוד מאוד דומה (כל אלה הם הצעות לפתרון שמצאתי בחיפוש ברשת) מישהו מכיר פתרון שעבד לו מנסיון? למקרה שלא - אני צריך למצוא הורדה לגרסה כמה שיותר חדשה של InstallShield - רק למטרות התקנה, לא רוצה ליצור שום התקנה הבעייה היא שכל מה שאני מוצא מיועד ליצירת התקנות, ודורש הרשמה תודה מראש איל עריכה: עכשיו קיבלתי אותה שגיאה כשניסיתי להעביר קבצים מדיסק למחשב! Feature transfer error הפרמטר שגוי מה זה אמור להיות?

13. Started by iyehuda,

אני מקבל שתי הודעות שגיאה בשתי ההודעות רשום שאין גישה לקובץ שנמצא בסיפריה בשם AppData שנמצא ב USER בדקתי וראיתי שהספריה נמחקה האם אני יכול להעתיק אותה ממחשב אחר ? מה ניתן לעשות ? אומנם זה לא מפריע למחשב הכל עובד ,אין לי מושג מה תפקיד הספריה הזאת

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. Started by TaZeR,

שלום לכולם, פתחתי כרגע את תוכנת המיילים שבאה עם ויסטה והתחלתי למחוק מה-Inbox ספאם. את אחד המיילים לא הצלחתי למחוק - והגעתי למסקנה שהקובץ (הפיזי על ה-HDD) נמחק (לא מופיע בתיקייה). כתוצאה כך אני לא מסוגל למחוק את המייל הזה, והוא תקוע בתיבה. יש דרך למחוק אותו? תודה מראש, בן.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. Started by compman112,

כדאי? או להשאר עם 10.

16. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by Taco,

שלום שלום לכולם יש לי HD של WD 205GB בן כמה חודשים, מי שהתקין לי את המערכת הגדיר 30 GB לכונן C, ואני בהתחלה לא שמתי לב והתקנתי עליו תוכנות, היום הוא עם 800MB חופשי ומתדרדר... במחיצה השניה D: יש לי איזה 170 פנוי. מערכת ההפעלה XP SP2 ומערכת הקבצים מסוג NTFS. איך אני מעביר נפח למחיצה הראשונה? האם התהליך מסוכן לקבצים ו\או לHD עצמו, האם הוא מסובך? יש לי ידע בהפעלת תוכנות והבנה מהירה אז אין בעיה בזה. תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אפילו מספרי דפים, הוא רושם: {page} במקום המספר עצמו מה עושים לבעיית חוסר התאימות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by igal_nazar,

ערכתי חיפוש לפני שפרסמתי את ההודעה וגיליתי שמישהו נתקל בבעיה שלי הנה הקישור לאותה מודעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193795.0 אנשים הציעו לבחור מה לעשות אבל זה לא פתרו לו את הבעיה ...מה בכל זאת יפתור לי את הבעיה??? (משהו שלא כתוב בלינק זה שאני הסרתי את התוכנה במצב בטוח )

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. יש לי מחשב שקניתי מחו"ל לא מזמן הוא הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו מיקרוסופט וורד גם התקנתי עליו עברית אבל עכשיו כול פעם שאני כותב משהו בעברית זה יוצא לי במקום למשל "איך הולך" זה רושם "הולך איך" או במקום "מה המצב" רשום "המצב מה" יש למישהו אולי פתרון בשבילי זה ממש מציק ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי בדחיפות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Aviram,

יש לי ויידאו קליפ ואני רוצה להעתיק רק את השיר, את הפס קול. יש איזושהי תוכנה שאפשר "לקרוע" אותו ופשוט לשמור כקובץ mp3, wma וכד'? תודה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by amitt_22,

שלום לכולם, אני לא ממש חזק במחשבים. ברצוני להוריד את נגן VLC, ובשני נסיונותיי האחרונים, הורדתי ווירוסים למחשב. אני צריך עזרה בלמצוא אתר מהימן להורדת הגירסא המלאה\פרוצה של הנגן. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, מחפש להתקין תוכנת RAMDisk כדי לשפר את ביצועי המחשב (הקלטות אודיו). המליצו לי על SuperSpeed. יש המלצות אחרות? נכון שיש דרייברים של RAMDisk שטוענים את עצמם לפני מערכת ההפעלה כך שהקרנל של Windows נטען לתוך מחיצת ה-RAMDisk, מה שגורם ל-Windows לעבוד הרבה יותר מהר? כמה זיכרון צריך בשביל זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום לאחר שהייתה לי בעיה בutorrent שהוא לא ניצל את המהירות כמו שצריך בהורדות עברתי לתוכנה deluge עכשיו רציתי לדעת איפה אפשר לראות את כמות העלאה של כל הקבצים ביחד ולא כל אחד לכוד , אשמח אם מישהו יסביר לי . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.