תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להגדיל את התצוגה ע"י CTRL + אבל כל פעם שפתחתי עמוד חדש ראיתי שוב בקטן (יש לי מסך 22) באקספלורר זה נשמר לכל העמודים שנפתחים מאותו רגע ואילך. איך אפשר שזה יישאר קבוע בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
IE או firefox
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
איך אפשר להדפיס קובץ PDF בצבע אחר מצבע ברירת המחדל (שחור)?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר דואר וואלה ו Gmail כך שאני אראה גם ב Outlook 2007? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני משתמש בפוטו שופ 8 עם תמיכה בשפות מזרח תיכוניות .היום בזמן עריכת מסמך גיליתי שאין לי פונטים של "גוטמאן" בפוטושופ וזה בידיוק מה שאני צריך . ניסיתי לחפש איפה אני יכול להוסיף פונטים אבל לא מצאתי , בבקשה תעזרו לי ........ תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רואה להוציא ממנו פריים אחד. ניסיתי בהתחלה עם PrintScrn אבל קיבלתי שחור כעשיתי paste בצייר. אחר כך ניסיתי עם תוכנה בשם SangIt אבל גם שמה קיבלתי מסך שחור. איך אני יכול לקבל פריים אחד מתוך הסרט בתור קובץ תמונה?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי בפורום איפשהו שאפר עם firefox להוריד את ה windows updates (לא דרך האתר של microsoft). אין לי Internet Explorer על המחשב אז גם ה IE Tab לא יעבוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה ולא מצליח.. מישהו יודע איך אפשר להוריד בכל זאת ? ולמה בכלל אי אפשר ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך אפשר להוריד את אותם קיטעי וידיאו שמופיעים באתר ynet ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו סרטון של חצי דקה בfraps לוקח 140 מגה!!! וגם זה לא מצלם את כול המסך אלה רק 80% ממנו בערך איך אפשר להוריד את משקל הקובץ? (גם אם זה להפוך את הקובץ לפורמט אחר,או לקודד אותו בdivx? ואם כן אז איך מקודדים?) ואיך אפשר לעשות ככה שfraps יצלם את כל המסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כשאני מוריד מהאינטרנט קובץ גדול (כמה מאות MB) עם IE7 בXP, אז אני אומר לו לאיפה להוריד (לדוגמה, מחיצה D). אבל, הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה זמנית במחיצה C, ואח"כ מעתיק אותו לתיקיית יעד. זה די מעצבן, והייתי רוצה שהוא לא יעשה את זה. מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אתרים כמו airbnb וכו.
-
- 6 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64, כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 וממיר כבלים Thomson אפור. מישהו יודע איך אפשר להזמין תזכורת לתוכנית ב-Windows Media Center?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... להרחבה - התקנתי אקס פי היום והתקנתי את ווינאמפ 2.91, בד"כ בגירסא הזאתי (שאני משתמש בה כבר שנים) כשמעבירים שירים בי שיר לשיר אמור להיות כמו מן fade כזה... ז"א, הווליום של השיר מונמך במהירות כשמעבירים אותו... יש מושג למישהו? וופס.. הבנתי מה עשיתי :alcoholic: בהתקנה של הווינאמפ יש אפשרות שנקראת extra audio output support וכניראה שלא סמנתי אותה ******אין צורך בתגובות******
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אין לי במחשב כונן דיסקטים ואני רוצה בסה"כ להכין דיסק הפעלה שברגע שאני מכניס אותו לכונן אני אהיה בדוס ושלא יעלה הוינדוס... פשוט שיהיה לי c:\ בבקשה עזרה......
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שממירה MP3 STREO ל AC3 5.1 ערוצים? תודה מראש ??? ???
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי דיסק די וי די "בעייתי". בד"כ דיסק די וי די רגיל מורכב מכמה קבצים שביניהם נמצאים קבצי ה-VOB שמכילים את המידע ואז אין שום בעיה להעתיק את קבצי ה-VOB ואז יש לך ביד את תוכן הדי וי די בתצורה של קבצי DATA הדיסק שנמצא אצלי בנוי בצורה אחרת. כאשר אני פותח את הכונן די וי די אני רואה קובץ פלאש עם סימות exe (מצורפת תמונה מס' 1). לחיצה על הקובץ הזה מציגה לי את תפריט הדי וי די וכמובן שלחיצה על אחד מהתפריטים מפעילה לי את פרק הדי וי די המתאים. אין לי שום אפשרות לראות את קבצי ה-VOB ולהעתיק אותם. המטרה שלי היא לקבל קבצים כי קבצים נשמרים יותר טוב מאשר דיסק שיכול להישרט או להתבלות עם השנים. מכיוון שלא מצאתי שום אפשרות שכזו – חשבתי שהדרך הכי קרובה לזה היא ליצור קובץ אימג' של הדיסק וכך א…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחותי כנראה בטעות התקינה FlashPlayer דרך הבועה הקופצת הזאת של 'Missing codec' או משהו כזה בפיירפוקס עכשיו למרות שפיירפוקס מוגדר לחסום פרסומות רוב הפרסומות עולות, הפלאשפלאייר הזה לא נמצא ב Add\Remove ואני לא מוצא אותו גם בProgram Files מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי יותר מידי בעיות עם ה - IEXPLORER. אני רוצה להסיר אותו ולהתקין אותו מחדש. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לעשות את זה? אני עובד עם WIN XP PRO SP1 בהסרת תוכנה אני רואה רק אפשרות להסיר את הגישה אל הדפדפן מה - DESKTOP וה - STER MENU. HELP בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-